Шотландия може пак да проведе референдум за независимост

Шотландия може да произведе референдум за независимост през есента на 2018 г., месеци преди крайния срок, в който Великобритания трябва да напусне ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Шотландия може пак да проведе референдум за независимост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези не разбраха ли, че референдумите вече не са демократични. Само сатрапа Путин може да прави такива нецивилизовани мероприятия.

Хайде бе, милички, теглете им шута на тези говеда от "Даунинг Стрийт" 10 ! Даги видим как ще се дуят после. Вие сте нещо като българските македонци - в къщи тайно говорите български, но още се правите на сърбизирани. Изявете индентичността си най-после след толкова векове гнет, не се притеснявайте, ще бъдете подкрепени. Сега никой по света не обича "Тауър" и "Биг Бен". Ако го направите, ще повлечете крак и други ще ви последват, окуражени от вас - това се нарича истинска демокрация. А и исторически го дължите на мен и на Уолис!

след референдума в Крим има санкции срещу Русия. Сега кой ще напожи санкции на ЕС за излизането на Шотландия от Британската империя и влизането и в ЕС

Есетрата освен думата референдум, научила ли е нещо друго през живота си? И защо като ходи на рандевута в Брюксел не говори на шотландски, ами ползва езика на "поробителите"? Абе я най-добре ги изгонете без никакъв референдум. Прав ви път Скотчета...БВП на Шотландия $233 милиарда, Дълг $161 милиарда. Чичо Марио ще ви напечата чисто нови Евро хартийки и докато се усетите дългът ви ще мине 150% от БВП. После ще умувате Кое "робство" е по-лошо, Лондонското или Брюкселското? Ха ха ха

Ша ги видим колко ин ги е смело сарцето.

Шотландия ЩЕ организира...

А този път да им е по вода!

Колко лесно било - референдумче и независимост и готово

Брекзит, ще правят, а?

Европа ще е спомен, и тези няма към кого да се присъединяват.

Досега им беше добре, нали!

Като гледам, как се развиват нещата в Европа, 2018 есента ми се вижда МНОООГО ДАЛЕЧЕ