Руската държавна ТВ: Великобритания отрови Скрипал

Държавната телевизия "Русия 1" обвини Великобритания, че е отровила бившия двоен агент Сергей Скрипал като част от специална операция.

Обратно в новината

Коментари - Руската държавна ТВ: Великобритания отрови Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се, че ингилизите са ги отровили! Това е ясно и за малоумните!

Очовадно е, че дни наред медиите ни занимават с една от сериите на пошлата сага "Студената Война II". Сценариите са добре познати на онез, които са гледали сериите от преди "нежната революция" и "зората на "демокрацията"", а именно "Студената Война". Един вид, гледаме повторението на класиката в жанра. Един от "добрите" и дъщеря му (и това не е ново) бива покосен от вражески газ (газът е нов). Разследващите откриват, че по молекулите от газа, с микрошрифт е било изписано на руски: "сделано в кгб". Не знам защо кгб е написал точно това, но се предполага, че е заради авторските права, за които Германия особено строго следи. Не е ясно и защо точно преди избори и световно по футбол на руснаците им е притрябвало да "отстраняват" някого, при това толкова левашки, че дори и кокошките да им се смеят преди лягане. Но да не търсим логика в тези неща, а да чуем какво казаха британците по въпроса. А те казаха, че ако се окаже, че руснаците са направили опит да "отстранят" "агента", макар и толкова време "след", то те ще бойкотират футболното първенство. От което ще последват и други "бойкоти" на "прогресивните сили" и светът ще мине, и без световен футбол. Прицелът е много добър. Все пак, футболното "братство" (малко неджендърски термин, но не смятам да се извинявам) е най-голямото на света. То ще бъде разделено на II.

Разкритите двойни агенти КГБ и ГРУ ги пазят живи докато са им в ръцете за да ги ползват за размяна! Когато ги разменят за техни разкрити "герои на тихия фронт" изпълняват назидателна екзекуция. Имало е и случаи на отвличания дори. Тогава екзекуцията се е изпълнявала продължително и по особено жесток начин пред строения личен състав - за назидание и повдигане на бойния дух. Има описани случаи на живи изгорени (кремирани) заради предателство. Съвсем скоро Путин заяви пред СМИ, че "Те" знаят кой е сега полк. Канаев и къде се намира и че неговия "Меркадер" вече е тръгнал за него. Такива са им "традициите" на руските тайни служби.

точно така Путин не си е срал в гащите.

"Британски депутат вече заяви, че случаят прилича на наредено от държавата отравяне и очаква да бъде обвинена Москва. "..."Вести недели"...СТИГНА МНОГО ПО-ДАЛЕЧ, обвинявайки самата Великобритания." Полит коректно...

англията, австрията и другите отровиха 2 милиона българи! и кво?

Руснаците са "убили и лейди Даяна,защото не искала да стане агент на КГБ

Трябва да се отговори на основният въпрос: КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА? Русия едва ли може да спечели от подобен ход. Човекът отдавна е казал това, което знае. Повече няма какво да каже. Точно затова Русия нищо не печели от неговото убийство. Може само да загуби в международен аспект, тъй като ще и лепнат етикет като "Империя на злото" и други подобни простотии. Виж, Великобритания и САЩ могат да спечелят по няколко причини. Първо до очернят Русия и по конкретно Путин и то седмица преди изборите. Освен това въпросният предател вече за нищо не им трябва. Просто излишен разход. Предателите никой не ги обича и уважава! Те винаги свършват по един и същ безславен начин!

Този е лежал 5 г. в затвор в Русия. Ако са искали да го убият, щяха да го убият. Ми 5 уби навремето Литвинов, Березовски и с чадър българският разузнавач Георги Марков.Рсторанта в Солсбъри се намира до складовете за химическо оръжие на Англия.

много си зле! Прегледаай се!

Абсолютна наглосаксонска лъжа. Интересно, защо САМО ВЪВ Дребнобритания има такива случаи? То не бяха чадъри, чай, полоний, супа, а сега пък газ. Защо САМО ТАМ???

През май 1940 г. е извършен неуспешен опит за убийство на Троцки; покушението ръководи тайният агент на НКВД Григулевич. На 20 август 1940 г. агентът на НКВД и испански комунист Рамон Меркадер, който по-рано станал близък до неговото обкръжение, го ударил смъртоносно с чук за лед. Рано сутринта Меркадер влязъл при Троцки да му покаже свой ръкопис. Троцки започнал да го чете и в това време Меркадер му нанесъл удара с чука, който носел под пелерината си. Троцки живял още два дни и на 21 август починал. След кремацията е погребан в двора на къщата си в Койокан. Съветската власт публично отхвърля участието си в убийството. Убиецът Рамон Меркадер е осъден от мексиканския съд на 20 години затвор; през 1960 г. той се освобождава и пристига в Съветския съюз, където получава званието Герой на Съветския съюз и му е връчен орден Ленин. Троцки постоянно подчертавал сходните черти между съветския и нацисткия режим и предупреждавал, че има опасност да се съюзят. Една от статиите му, написани малко преди убийството, се нарича Сталин интендант на Хитлер.

някакви ненормални тук, слагат минуси на ФАКТИ? дори не са прочели какво съм написал, най-вероятно!

щом англичанина го казва, вЕрвайте му. английския пудел, най-добрия американски пудел.

Аз пък си мисля нещо друго: 1. Идат избори в Русия, а там напоследък има доста вътрешнополитически трусове. Вярно, дребни, но могат да ескалират. 2. Путин вече е дърт. Не е ясно кой от младото попълнение му диша във врата. 3. Вчера Путин каза, че не понася предателите. Малко позакъсняло, но предупреждение. 4. Има достатъчно идиоти, които горят да се подмажат. 5. И защо да не утрепем един безполезен предател по изключително зрелищен начин (а не с инфаркт например), за да сплашим потенциалните бъдещи предатели? Не знам за вас, ама аз съм за самосиндикална операция или на ФСБ или на някой като Кадиров (Чечня) с цел демонстрация "колко съм важен и предан".

Иво Минджев мисли?!

Да, той е бил ДВОЕН агент. Да, руснаците са го хванали и са го осъдили. Да излежал си е част от присъдата и са го заменили. Да отишъл е в Англия, чийто агент е. Да , Англичаните са го използували и са видели, че вече не им трябва и става опасен за тях(имайте в предвид, че руснаците вече са си го осъдили, и са го помилвали за това, което им е сторил). Следователно сега той си е все още агент на англичаните, от който ТЕ искат да се отърват. Е нещо да не е ясно?

логиката на "боярышника"

Защото не ти отърва

Изявлението е за вътрешна употреба към руснаците...вижте какви идиоти са тези англичани, избиват предателите на Русия...това от една страна, а от друга губи Британия, щото на всеки потенциялен предател в русия му е ясно че няма лабаво, първо ще вземе парата, а после и наследниците няма да ги има за да я харчат, а от това губят англичаните, щото при тази ситуация вербовката е доста трудна...май

От тез, дето са 1500г на един остров, друго не може и да се очаква.По сбъркано население от англичаните няма, съперник в класацията са им само Щатите, и там е пълно със сбърканяци. Все пак дългото присъствие на "демокрацията" си казва думата при производството на дебили, шебеци, идиоти и егоисти!

Посредствеността на Англичаните нараства застрашително. МИ 6 вече една проста операция не може да осъществи като хората. Язък! Навремето са били добри. Гледам тук - голямо плюене срещу руснаците пада, но не е необходим много дълбок анализ, и с просто око се вижда, как Запада девалвира.

Чак добри да са били навремето ... 007 е живял преди 200 години все пак, иначе на филми се чудиш за какво им е войска ...

Световното ще бъде бойкотирано от Цивилизацията Плешивият отровитрл може да тръшне всички отбори докато са там

Шило

А пиши с един ник, или поне променяй шрифта. Че хич не можеш да имитираш масовост.

замириса на твоита оная работа, поне и пери гащите вее...

Май, е за да не му плащат издръжка доживотно, ма много са стиснат бритите....)))

Идат само курви, зелени човечета , хибридни войни и отровители После Що цяла Европа ги мрази.

Шило

"Напънала се планината, родила мишка". Та и твоята работа е такава

Не 'ако' а 'когато' руската революция се случи- този, Соловьов и останалите пропагандни лай*омети ще ги избесят наравно с кремълската шайка крадци.

Шило

18-ти наближава. Руснаците ще си кажат кого искат. Ма няма да е нов Елцин, във всеки случай, де.

В оназ кочина никога мед имало избори..

'Честните' избори на 18ти са ясни - затова има 400 000 хилядна нац гвардия за да бди над 'спокойствието и реда'. Малка справка с Историята - когато се натрупа критична маса от недоволство, за самата революция са достатъчни и 2 процента от активното население. С безкрайно наглите лъжи и корупция сегашната власт уверено си копае гроба.

Блядистанци ще видят кралството през крив макарон... Плешивата кремльовска Борджия си мислеше че всичко и е позволено Да ама не

Шило

Какво ще става с "Челси"?

Ще го национализират Еврейчето ше пие една студена вода за 500 милиона паунда

Всички руснаци да бъдат изгонени от ЕС и нови да бъдат допускани за много кратко време и под засилен полицейски надзор! Европа ще стане прекрасно място без Рушките терористи.

Какво щеше да стане,ако националната руска телевизия беше обвинила Путин?

Срещу терорашка- говняшка ! Това да се чува ;)

Шило

Че пияните британци няма да ходат на световното ли? Голям праз. Ако не са във форма и търсят начин да се измъкнат от излагация, е друга работа.

ХА-ХА-ХА казала била телевизия "Русия 1" ХА-ХА-ХА Всички знаят че КГБ и ГРУ задължително изпълняват задгранични екзекуции на своите предатели за назидание на останалите си кадри и за "стягане" на редиците. Имат си и нарицателно име за тези, които изпълняват "острото" мероприятие - наричат ги "Меркадор" по името на убиеца на Лео Троцки.

Шило

Много обичам това:"Всички знаят", "Както всички знаем" и тролските похвати от тоя род. Па това- за Троцки, изби рибата....

ха ха ха казал един за жълти стотинки че няма с какво да мисли...Ако искаха да го убиват вече щеше да е изгнил а и никой нямаше да дига врява докато беше в затвора....

Според една от версиите американците са намерили Троцки жив. Обаче поради деликатния момент (начало на втората световна война) са решили че ако оживее - ще им пречи ... и Троцки не оживява.

.. само по руската изкривена логика.

Чухте ли как Англия ще бойкотира Световното? Като няма да прати делегация там. Отбор ще прати, но няма да прати чиновници. А чухте ли как САЩ ще бойкотират Световното в Русия? Като не гледат мачовете по телевизията! Щото те отбор по футбол нямат - не са се класирали! хахахаа

Как бе ингилизи все при вас ''ги'' убиват предателите???Засрамете се поне малко, защото от къде да го погледнеш службите ви все калпави ги вършат.. Измислете нещо друго най накрая че предизвиквате все смях с едно и също..Ако искаха руснаците да го убиват да са свършили тази работа докато е бил в затвора че и никой нямаше даже и да чуе...

Ал

Бонд. Джеймс Бонд.

Трябва да си много извратен, за да убиеш двама души само и само да провалиш световно първенство по футбол. Много съшита с бели конци е тази версия.

хората свалят цели самолети - ти за двама души говориш

Пък дай някакво по-сноство обяснение.

Британското лицемерие е пословично, естествено, че те са го отровили. Ако руснаците са искали да го убият, нали до 2010 е бил в руски затвор, възможности е имало достатъчно. Ако човекът е знаел какво го чака на Запад и до ден днешен щеше да си е в руския затвор.

то и за Г. Марков нямаха нищо общо...Нито отрова, нито средство... Света вода ненапита. Още повече, че става дума за същата телевизия, оплюла тотално България...

Току що прочетох, че още двама са били изпратени в болницата след като е намерен мистериозен пакет- става въпрос за правителството в Лондон. Тези англичани вече започват на конвеир да получават прах за пране май.

Kalin

Тоя сценарий не е нов и нас се опитаха да ни натопят за папата и без да сме виновни години наред ни разнасяха по световните медии.Целта и тогава и сега е една-да очерниш другата страна и оправдаеш някои свои действия.Руснаците ако са искали този да го претрепят нямаше да го пуснат да напусне страната им.А и дъщеря му все още живее там.

Трябва да си пълен олигофрен,че да вярваш на английските измислици. Те в Русия живеят такива идиоти(като в Англия),че да тровят някой точно преди избори и то след като са имали възможност да го убият докато е бил в руски затвор.

Този почерк само във Великобритания се проявява.

Крадеца вика дръжте крадеца. Жалки сте , кремълски наглеци.

Не знам колко те са плоски, но ти си смазан от собствената ти тъпота.

Все отровени и все във Великобритания...

Шило

От времето, ще да е. Навсякъде другаде са си живи и здрави.

ги водиш на отчет ве дръндю? Хахахаха!

Мазните англичани са мръсни хора , така, че не бих се изненадал точно това да им е целта.....

Защото, ако лабораторията беше на другия край на Англия, нищо нямаше да стане... Що за тъпа подробност, нямаща нищо общо със случая? Опитват се да помогнат на тъпите си почитатели, защото е ясно, че за разлика от умните и не могат сами ще си рационализират всичко?

Подобна нагла лъжа не бях чувал откакто обвиниха украинците за сваления малайзиски самолет. Никакво въображение!

ми5 е страховита шайка - вчера показаха един филм по въпроса - настръхваш от ужас и отвращение

В КГБ много е паднало нивото - такива тъпотии едно време не вършеха.

Шило

И що им е да го трепят? И то точно сега?

знаете най-добре що ги трепете.

Народът е казал: "Крадецът вика "Дръжте крадеца"!

Това се отнася с пълна сила и за британците в случая!

Сега дали трябва Путин да излезе и да се оправдава? Няма да го направи - това е под достойнството му. А и хората не са малоумни.

Всеизвестна истина е, че когато Москва обвинява някого в нещо, сама го е извършила А за първенството пп футобл ще кажа на Путин, че и Хитлер прави Олимпиада в Берлин, а после се наложи да глътне пистолета

Шило

Беге, я си признай, че те е яд, че не можеш да отидеш на Световното. Аз си признавам- иска ми се да отида, ама не мога да си го позволя.

Според мен двойния шпион се е самоубил заедно с дъщеря си, за да си отмъсти на ПутеФФФ! такава ще да е работата. Като нашия Г. Марков, дето сам си се набоде с чудодеен чадър и си тури сачмата с глицерин, за да отмъсти на Т.Живков.

КГБца вчера ни убеждаваше, че е Живков, защото Марков чукал Людмила. Не знам кога да вярвам и кога не на КГБ?

Още един простак повече!

много се нароихте. Пак добре, че от време-навреме се обозначавате, та да не стават грешки.

Ей активизираха се комунистическите тролчета да пишат в подкрепа на Кремъл.Заблудени или платени е въпросът?