ЕС отхвърля неофициални преговори с Лондон

Германия отхвърля възможността за предварителни неофициални преговори за излизане на Великобритания от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - ЕС отхвърля неофициални преговори с Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ако бех щех да каем че резултатите от реф са фалшии и готоу.Стой та глей как ше извръткаме Славиту.

Щом британците са решили да излизат - прав им път. Но какво се оказа? Че има много избиратели, които така и не са разбрали за какво точно са гласували. В този смисъл за да има истински референдум е необходио да има истински избиратели. С необходимото ниво на подготовка. Иначе как - "ела ми, дойди ми", както викат по Шопско. Да, британците могат и да не излязат - по закон резултатите от референдума не са задължителни за правителството. Но след като повечето британци са решили така - прав им път. А иначе нещата там са много тежки - за излизане са гласували лавно в Англия и Уелс. И то не навсякъде. В Шотландия и Сев. Ирландия са гласували по-скоро против излизането. и сега най-лесния за тах начин да останат в ЕС е да си реализират плановете за отделяне от ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО. И след излизането им то ще остане едно Обединено Кралство.... мани, мани. Малко по-голямо от Исландия.

Абе още ли вярвате на тия постановки: http: // link / velikobritaniya -izliza -za -da -ostane / (махнете шпациите, че тук са много ревниви към линковете)

..., че малцина оценяват истински този повратен момент адекватно??? Нима българина забрави, когато този психар Найджъл ФУраж плюеше по българи и румънци и същият този ненормалник подведе с ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ гласувалите за "отказ", да не говорим, че със заплахи отново е манипулирал емигрантите, че ще дойдат от Източна Европа нови тълпи да ги изместят от работните им места??? НЕ ВИ ЛИ Е ОБИДНО, бе драги българи, че един английски селяндур, ви ползва да си изтрие меките части с вас??? И когато НЕ НЯКОЙ ДРУГ, а г-н Юнкер защити всички европейци и то по-най, най-достоен начин и не ни раздели от останалия свят, пак се намират тъпанари, които нищо не разбират от политика, но след 2 ракии и на чалга, се опитват да тровят мозъците на още по- не адекватни от тях, ми иде наистина да ги затворя в някоя КОЧИНА, и да четат " ДЯДИ ЙОЦО ГЛЕДА", за да се върнат във времето на магаретата и каруците!!! ПФУУУУУ...СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!!!!

вместо да погледнат в себе си, европейските лидери се държат неадекватно и обидно,много лоши и прибързани изказвания, които показват, че англичаните гласуваха точно

Англичаните шикалкавят като българи бре! И съответно биват отрязани. Какво друго да им се случи? На подобно поведение пълно изритване, като за слуги и толкова. Богатите британци ще бъдат приети навсякъде, защото за капитала няма затворени врати.

Камерън стана за смях. Той е най-слабият британски премиер в новата история. По-слаб е даже от Джон Мейджър. През последните години само се дуеше и ревеше с нови и нови претенции. Отдавна никой в ЕС не го вземаше насериозно и никой за нищо не го питаше. С обещанието си да организира референдум той сключи сделка с дявала, само и само, за да запази властта. Днес вече се чуди на кой свят се намира и не знае какво да прави. Меркел и Оланд с удоволствие му обърсаха един шамар.

До колкото си спомням,нашият нинистър председател го води до границата да му покаже как се поставя мрежа.:)Явно бати Бойко си го е влел на сериозно ,а даже е знаел и резултата от референдума,щом му показа как да вдига граници

sps_hrsf@abv.bg

ДАЖЕ му се хвалеше как 4 папи са го галили по главичката....и очакваше и камерън да го погали. мож па да го е погалил, знае ли се.

Всъщност, гласуването се провеждаше в самото леговище на световната глобализация и либералната англо-саксонска експанзия. И там хората дойдоха да кажат: Стоп, ние вече предостатъчно пробвахме... Народът казане на адиктатурата на определен международен геополитически елит, когото представляват големите транснационални корпорации. Със сигурност, тази линия, която прокарва Обама, която прокарва Сорос, която прокарват всички големи медии и изследователски центрове, които опитват да превърнат нашия свят в някакво глобално единно и безбожно пространство, няма да се случи, казва израелския публицист. Според него в икономически план предстоящото излизане на Великобритания от ЕС е важно, но политиеските аспекти на случващото се са по-важни, подчерта Ескин.

ние имаме право на движение и работа в швейцария която насреща има достъп до общият пазар . а англетата искат само черешката на тортата...бе то и аз искам много неща но не дават . явно не разбират , че те искат от ес а не ес от тях !!!

Няма ЕС!

вярно ли ?? ами аз тогава къде работя... защо ли ми плащат в евро???

Заглавие - ЕС отхвърля неофициални преговори с Лондон Новина - Германия отхвърля възможността за предварителни неофициални преговори за излизане на Великобритания от ЕС.

Дълг като процент от БВП: 84.98%

нищо не е

Британците, или поне мнозинството от тях, показаха среден пръст на Вашингтон. Но битката не е свършила. Аможе би дори не е започвала. Ето какво могат да очакват те: Федералният резерв, Европейската Централна Банка, Банката на Япония и Джордж Сорос ще се съюзят, за да атакуват британския паунд, да го смъкнат надолу и да тероризират британската икономика. Ще видим кой е по-силен - волята на британците или волята на ЦРУ, на богатия един процент, на ЕС и на неоконите. Предстоящата атака върху британската икономика е причината подръжниците на напускането, като Борис Джонсън да грешат в своето убежение, че "няма нужда да се бърза" с излизането от ЕС. Колкото повече време отнеме откъсването на британците от авторитарния ЕС, толкова по-дълго Вашингтон и ЕС ще могат да налагат своите наказания над британците заради техния вот, а и толкова по-дълго медиите ще убеждават хората, че гласуването е било грешка. И тъй като референдумът не е задължаващ, страхливият парламент може и да го отхвърли. Камерън трябва да напусне властта веднага, а не чак през октомври. Новото правителство трябва да заяви на ЕС, че решението на неговия народ влиза в сила сега, а не след 2 години, и че всички политически и правни взаимотношения приключват от датата на вота. Иначе за две години британците ще бъдат така измъчени от наказания и пропаганда, че техният вот може да се обърне. Британското правителство трябва веднага да оповести прекратяването на своето участие в американските санкции срещу Русия и да закачи икономиката си към засилващите се нации на Русия, Китай, Индия и Иран. С такава подкрепа те ще оцелеят от атаката на Вашингтон върху тяхната икономика.

Мнооого си далеч от истината! Великобритания е проводник на интересите на САЩ в ЕС. Те подкрепяха изцяло търговското споразумение със САЩ, което не отстояваше интересите на Европа. Това търговско споразумение все някога ще стане факт, защото ползите от него са огромни. При договаряне от такова естество и ранг, който бърза - губи. Важното е кой как ще се договори за присъствие на този пазар на стоки и услуги обхващащ 1 млрд високо платежоспособни потребители. Това не ти е BRISK. Пак тя подкрепя приемането на Турция в ЕС въпреки диктаторския режим на управление непризнаващ свободата на личността и словото клонящ към почти открит ислямизъм.

По-голяма атака срещу икономиката на Великобритания каквато си направиха сами никой не може да им организира. Проблемът им ще стане особено осезаем, когато си загубят достъпа до пазара на ЕС, защото ще трябва да продават на нископлатежоспособни пазари, където ще се конкурират с Китай. Познайте кой ще е по-конкурентноспособен от тях.

къде го героя на деня - г-н Фарадж?

Ами... скри се след като разбра, че шегата му е станала реалност, и обещаните реформи няма как да се случат! Нищо де, те сами ще го намерят и според мен ще го линчуват като му дойде времето.

ИНТЕРЕСНО -ХАМЕРИТЕ СЪЗДАДОХА ЕС И НАТО С ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ АНГЛИЯ А ТЯ ИЗЛЕЗЕ - ТОВА КАКВО ОЗНАЧАВА ! КРАЙ НА ТЪРГОВИЯТА КОЯТО СЕ ПРЕГОВАРЯ ОЩЕ НО С КОГО - излиза главнокомандвашия !!!! а ако това е армия (как армия без командващ !?!?!

А бе, Иване я отиди да се ограмотиш малко по въпроса "Как се създаде Бенелюкс, ЕИО и ЕС?" Аман от НЕГРАМОТНИ!!!

САЩ прецака Турция, ЕС и Англия ,.....от цялата работа пИчели , Русия.

Добре де , Русия не пИчели!

Пиша ви от АБСУРДИСТАН ( регистриран ) 27.06.2016 17:09 ( регистриран ) Ок - ето ти сериозен въпрос: Какво печелиш лично ти от така наречения BREXIT? ========= Сериозния отговор се състои в това, че ДПС я узакониха някога заради британското посолство, но ДОСТ ще духа таратора. Нека не забравяме каква е ролята на Британската империя за Берлинския, Ньойския и Ялтенския договори. Господ българина бави, но не забравя за направените на България поразии.

"Доходността по 10-годишните британски държавни облигации падна под 1% за пръв път в историята на Обединеното кралство, съобщи "Уолстрийт Джърнъл"."

Британците винаги са били пионери на свободата. Техните исторически постижения превърнаха закона от оръжие на държавата в щит на народа и дадоха на света контролируемото управление Британците /или поне болшинството/ разбраха, че ЕС е диктаторски механизъм, където властта е в ръцете на прикрити хора и където законът може лесно да бъде използван като оръжие в ръцете на едно задкулисно правителство. В усилие да запази властта си над Европа Вашингтон стартира кампания, доброволно подкрепена от услужливите медии и от промитите мозъци на левичарите, които се събраха под знамето на богатия един проценг и представиха усилията за запазване на британската свобода и суверенитет като расизъм. Нечестната кампания показва без съмнение, че Вашингтон и неговите медийни куртизанки нехаят за свободата и суверенитета на народите. САЩ виждат отстояването на демокрацията като пречка за своята хегемония и демонизират всеки демократичен импулс. Реформаторските лидери на Латинска Америка непрекъснато се отстраняват от Вашингтон, който твърди, че само той и неговите терористични съюзници имат правото да избират правителството на Сирия, точно както избраха и правителството на Украйна.

Ингилизите заради своята бруралност и жестокост биват използвани вече няколко века от еврейте да налагат интересите им по света! Как направи разлика между Кралицата и Вашингтон?! Те това излизане го тренират от пон е 5 години...няма страшно!

Честно казано БГ и обикновения българин нищо не печели от разпада на европейския съюз! Поради ред причини! Някой от тях са, че първо политиците ни сега крадът главно от евро фондовете и пак не им стига, а като няма такива фондове познайте от де ше почне дрането! После това да имаш визов режим за всяка една държава където ходиш си е много гадно! После сега някак си макар и малко европата ни плесва по някой и друг шамар я за съдеба система я за мафиотски структури а за крадене от фондове а за нещо друго! После като я нема не знам дали братушките нема пак да ни "освободят" или пък другия голям брат ше ни го ... нали! Та не знам за британия ама за нас не е много добре!

Обикновения българин печели най-много от членството ни в ЕС. Така ЕК до някъде контролира кражбите на нашите псевдополитици. Така спряха онова блато в Белене. Така спряха и тръбите на Южния.

печелил? Искаш да кажеш, че чичо Пенчо и бай ти Въльо са по почеливши от Пръмовицата дето ше лапа пенсия до живот? Или от Барека? Или от т.нар. "консултанти" по евро-проектите? Или от достойните последователи на Батко и Братко, които надписват на поразия?

Европа трябва да се размърда!!!! Точно това трябва да направи. Да скъса незабавно каишката от през океана, да избере кой цели са приоритетни за нея, да защити гражданите си от безпрецедентния набез на .... извън земни и не на посленно място да се отърве от стари, лениви и закостеняло-недълновидни водачи. По-малко несигурност, повече Европа.

"По данни на Евростат през 2015 година делът на Великобритания в бюджетните постъпления на ЕС е бил 12,9 процента." "Една пета от ръководителите на британските компании обмислят да преместят дейността си в чужбина след решението на Великобритания да напусне ЕС, според проучване на водещия Институт на директорите (IoD), цитирано от Франс прес. Организацията, която е анкетирала над 1000 от членовете си от петък до неделя, посочва, че всеки четвърти участник в проучването планира да замрази наемането след резултата от референдума. Почти две трети или 64 процента от членовете на института са на мнение, че Брекзитът ще повлияе отрицателно на бизнеса им, а 23 процента мислят, че ще се отрази положително. "

Ма как геройски се държат наште ! С достойнство ! Върнаха им го тъпкано на англичаните ! Брюкселци, жалки сте !

Цял ден всички телевизии повтарят как Германия, Франция, и Италия се събират за да изготвят общ европейски отговор на британския Брекзит. Чакайте малко. Ами мнението на останалите двайсет и четири държави не е ли важно. Каква е тая демокрация дето трима вземат решение от името на двайсет и седем. Ами и аз така от името на комшията мога да дръпна едно кредитче, а после той да ходи да го изплаща.

предлагам за новата държава от Великобритания да остане само Британия.

си, ингилизите трябва да си увеличат вноските в НАТО и да поемат ангажимент за въоръжаване и обучение на 50-хилядна Българска Армия, която да е достоен наследник на Генерал Колевите бойци, разгромили азиат-варварските орди през ПСВ в Северна Добруджа.

А ти какво ще платиш за да компенсираш твоята собствена глупост? Каквото и да платиш няма да можеш да я компенсираш с нищо.

Мерче, давай в същия дух докато осеш Германия и Европа с джамии и скапеш шибания ви ЕС.

Ама тавариш Путин прави най-големите джамии...За шибаната му Русия нещо няма ли да споделиш?

Нещата трябва да са подготвени че като се получи официалния докумен , не тепърва да се мисли какво да се прави! Щом като искат раздяла - прав им път!

За България остава кривата пътека на изпадналите германци.

само дето не става ясно кога лондон е искал "неофициални-задкулисни" преговори !? Но пък, важното е да се подчертае колко са официални и предкулисни боклуците от шайката на меркел. Нищо, че излизането на Англия всъщност е точно по тяхна вина. Боклуци...

"Според мен ние трябва да направим това, само след като имаме ясно виждане за новите споразумения, които ще се опитаме да постигнем с нашите европейски съседи, поясни министърът." Въпросният министър е на финансите Джордж Озбърн. Това е къзусът. Първо ще се постигне споразумение за отношенията между Великобритания и ЕС и след това евентуално ще се задейства напускането или първо ще се задейства напускането и след това ще се договарят отношенията!

да, и кое по-точно трябва да е задкулисното ? Кое е нещото, което прилича на споразумението на меркел с ердоган !?

С парите си, експортно ориентираните държави купуват същото както и преди. Ти в България му мисли, че няма и един домат местен. В моята държава валутата в обезцениха умишлено с 20 % . Повярвай ми, нищо не поскъпна. Обаче експорта е на луда печалба, а тук пясъци за износ колкото искаш:)

Вотът BREXIT. Какво означава? Да се надавяме, че означава разпадане на ЕС и НАТО и следователно избягване на Трета световна война. EС и НАТО са злотворни институции. Те са механизми, създадени от Вашингтон, с цел да се разруши суверенитетът на европейските народи. Тези две институции дават на Вашингтон контрол над Западния свят и служат едновременно като прикритие и оръдие на американската агресия. Без ЕС и НАТО Вашингтон не може да подтикне Европа и Обединеното кралство към конфликт с Русия и не би могъл да разруши седем мюсюлмански държави за 15 години, без да изпадне в изолация, както се полага на едно престъпно управление, чиито членове не би трябвало да могат да пътуват зад граница, без да бъдат арестувани и съдени. Ясно е, че угодническите медии излъгаха за прогнозните резултати, за да обезкуражат избирателите, подкрепящи "излизането". Но това не сработи.

Подкрепям коментара ти, но виж колко минуса са ти нацвъкали, но без да те опровергават с нещо .

Защото не е нужно да се опровергава толкова отявлен идиотизъм..Хората му присмиват и заминават

Фактите не се опровергават, те могат само да се манипулират.

Британците винаги са били пионери на свободата. Техните исторически постижения превърнаха закона от оръжие на държавата в щит на народа и дадоха на света контролируемото управление Британците /или поне болшинството/ разбраха, че ЕС е диктаторски механизъм, където властта е в ръцете на прикрити хора и където законът може лесно да бъде използван като оръжие в ръцете на едно задкулисно правителство. В усилие да запази властта си над Европа Вашингтон стартира кампания, доброволно подкрепена от услужливите медии и от промитите мозъци на левичарите, които се събраха под знамето на богатия един проценг и представиха усилията за запазване на британската свобода и суверенитет като расизъм. Нечестната кампания показва без съмнение, че Вашингтон и неговите медийни куртизанки нехаят за свободата и суверенитета на народите. САЩ виждат отстояването на демокрацията като пречка за своята хегемония и демонизират всеки демократичен импулс. Реформаторските лидери на Латинска Америка непрекъснато се отстраняват от Вашингтон, който твърди, че само той и неговите терористични съюзници имат правото да избират правителството на Сирия, точно както избраха и правителството на Украйна.

РАНО ИЛИ КЪСНО БЕРЛИН ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРЕГЛЪТНЕ ФАКТА,ЧЕ БРЕКЗИТ УСПЯ ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПОРЕДИЦАТА ОТ ГРЕШНО ВОДЕНА ПОЛИТИКА ОТ МЕРКЕЛ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ,КОЯТО АКО ИМАШЕ ДОСТОЙНСТВО БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА!

Даам... някои е много притеснен от брекзит, и не мисля че е Великобритания. Май на евро гейовете им идва шубето. Пришпорват ли, какво не знам, но голяма паника е шубето. На УК им падна паунда, перфектно за експорта на 5тата в света икономика! Други да му мислят

По тази логика(като на бесепарски идиот), когато експерт Виденов направи левът по-евтин от амбалажна хартия, българската икономика се е скъсвала да изнася..То износ, то чудо...

Да, бе разбирам ти гледната точка, ама не мога да ти вляза в положението... За Великобритания говорех, за Ролс Ройс и глаксо , и разни такива. "Българската икономика" е оксиморон. Нещо което го няма, сешшлисе

Гладни червени кокошки английско просо сънуват.

Сега ще видите колко хлъзгави са британците :)

И ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ЕДИН КАФЯВ СИБИРСКИ МЕЧОК ЛЪСКА МЕЧЕШКИЯ :)))

лакомия брюкселски крокодил сам няма да отвори уста и да пусне туй що е сръфал. Абе, на сила хубост не става, защо трябва да бъдат държани насила ингилизите в един съюз, който освен брюкселските чиновници май вече никой не харесва?

Трябва да активираме член 50.

купете си куфар и повечко рубли.

Чакаме Радан Кънев и Кунева да започнат подписката!

Стратегия на комунистическите ръководители преди 70 години: -- намира се враг -- медиите се фокусират върху врага -- всеки, който критикува нещо, е "вражески агент" -- всеки неуспех се обяснява с "вражески диверсии" Прочетете писанията на колегите на щат към "Америка за България" тук и ще откриете приликите...

Опаа, как се подхлъзна соросоиде, това го е казал Гьоринг на Нюрнбергския процес и да ти довърша цитата: ".... работи еднакво добре без значени дали управляващата система е Демокрация, Диктатура, Комунизъм, Социализъм или Фашизъм"

колегите ви от Гласът на Русия и Приятелите на Русия. Те са най-загрижени от британския вот.

Някой ще ми каже ли, какви са новите цени на тока?

задкулисни

По медиите тече масова пропаганда в следните направления: - Не са знаели за какво гласуват (много добре знаят плюсовете и минусите) - Съжаляват, че са гласували за напускане (никой от гласувалите за напускане не съжалява) - Гласувалите за напускане искат прегласуване и да останат в ЕС (искат прегласуване само загубилите) - Големите градове са за оставане в ЕС (там гласовете "ЗА" бяха между 50-60%, тоест и там много хора не искат в ЕС) - В Англия е пълна паника от резултата (няма нищо такова) Цялата тази пропаганда е от страх в Брюксел, че и други страни и народи ще последват Англичаните.

Има и цензура.

за британските криви краставици. Да пращат документ до ЕС и да благаденстват..

щото още вчера ЕК им каза да побързат с чл.50, ама нещо непукистите се мотаят.

Ердоган се е извинил на Путин за сваления Су-24.

Е сега вече, Южен поток си минава окончателно през Турция. Ще го чака нашия Мутрак някой да се прави на велик.

Има ли вече шанс за строителството на "турски поток"?

Време беше. В Турция фалирали собственици на хотели тъжно ядат развалени домати.

Има шанс за Турция и Гърция.

С продължение за Италия и ...

А България трупа лихва за Белене. И се мълчи яко.

В БЪЛГАРСКИ ВАРИАНТ Е ПО-ЛЕСНО .... БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ В ЕС И НАТО С РЕШЕНИЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ .... ЗНАЧИ НЯМА НУЖДА ОТ РЕФЕРЕНДУМИ ЗА ИЗЛИЗАНЕТО ОТ ТИЯ ОРГАНИЗАЦИИ:)))

Това го твърдя поне от 2007 когато влязохме...

го твърдете..то кой ли ни верва с тия руски анклави по морето.

Обама и Камерън една я гласяха, обаче БАЛОНА СЕ СПУКА. Сега САЩ ще има да чакат "TTIP" да се вкарва в "действие", а ние още 5 години след като ни "влезе" ще можем да го четем този договор ... тоест, подир дъжд, качулка. Дано T'éxit до тогава се реализира и изпревари "TTIP". ДАЙ БОЖЕ.

И НИКОЙ НЕ КАЗВА КАКВА Е ПРИЧИНАТА БРИТАНЦИТЕ ДА ИСКАТ ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ ЕС ..... НЕКОЙ ТРЕБВА ДА ИЗРОВИ ТРУПА ОТ ГРАДИНКАТА ПРЕД ЕС В БРЮКСЕЛ :)))

Трупът е с име "ТТIP", мъртвородено изчадие адово. Ако на мене не ми повярваш, то на "Вашингтон поуст" със сигурност ще повярваш.

Остави го, тоя е ясен! Зомбиран та чак дрънка!

Има решение на народа на GB, и естествено следва да се представи писмо до ЕС с молба да се започнат преговори по напускането им от ЕС. За какви предварителни преговори става въпрос- няма такава клауза в чл.50-ти. А по време на преговорите страните ще се договорят и ще си подпишат съответния договор. Струва ми се че в момента ЕС е в по-изгодната позиция и при бързото започване на преговорите на GB ще им влезе по-четвъртит от колкото до сега. Трябва внимателно да се работи така че да се остави вратичка за завръщане след нов референдум.

Да ти се струва че някой е паникьосан и бърза? А някои други спокойно си обмислят и няма за къде да препускат? А? Бързата кучка слепи ги ражда. Та сега се замисли за твоите думи, защото си прав. При бързо задвижване ще е квадратен, ето затова няма да е бързо. От идиот да знаеш

да остане в ЕС и да бъде част от двигателя на промените в съюза. Този брекзит показа какво тревожи хоратаа от него се възползва популиста Фарадж. Считам че на англичаните трябва да им се даде шанс да останат.

излиза като "югославската" едно време - "участва но не улазя"... Така беше описано състоянието на Титовите по отношение на СИВ. Някои хитреци и популисти искат да ползват както досега пазара на ЕС, но да не са обвързани с никакни принципи на ЕС. Е нема такъв рай...

ЮК аут - УЖАС. Сега британските краставици ще растат накриво, 'щото няма да има евродиректива да ги държи прави! Явно за това е цялата тази паника!

ако искат краставиците им и на осморка да растат, само да го заявят черно на бяло с дата и подпис.