Коментари - Хиляди полицаи ще пазят ковчега на Маргарет Тачър | dnes.dir.bg
назад

Хиляди полицаи ще пазят ковчега на Маргарет Тачър

4000 полицейски служители ще пазят ковчега на Маргарет Тачър днес. По покривите ще има снайперисти, а по улиците ще патрулират офицери, въоръжени с картечници. На церемонията по погребението се очакват около 2000 високопоставени гости.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди полицаи ще пазят ковчега на Маргарет Тачър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък казвам дано ви измете всички червени боклуци

Гледам по тв погребението и досега не мога да разбера заради какви заслуги се прави това държавно погребение. некой ако може да ме сметне.

Защо трябва да си като латерна? Зарежи ги тея чичовци и отговори за лелята, която раздържави всичко.

Уестминстърският дворец??? Какво ще да е това??? Или, имате предвид Абатството?

цял свят я признава, ама българите пак плюем, щото кво била направила за нас. винаги някой ни е длъжен на нас, но не и самите ние. като ни обиди някого и ставаме големите патриоти, ама иначе всеки плюе колко сме зле и за нищо не ставаме..

Умряла си е жената. СТарците от нейното поколение искат да идат на погребение. Ама има и доста дето явно са се израдвали. За какво да дразнят явно разделеното английско население. Страната й днес потъва в дъното на дълбока криза. Младите едва ли имат някакво желание да й се кланят. Защото тия, които тя искаше да защити стават малцинство на днешно време. Младите са предимно арабско-индийско и пр. насаленеие, което никак не пасва с нейните старания. Та освен една приятна на вид леличка, дето дълго управляваше Англия, друго няма да остане в историята за нея.

Сигурно страната която описваш се казва Путкинстан, нали урудлива комуняга

Точно пък кофчега ще и пазят, глупости! Ще пазят задниците на сборището от тиквеници около ковчега:)

Кого пазят - Нея от Народа ли или Народа от нея, да не се надигне случайно...

Дори и покойна Желязната лейди втриса болшевишката паплач и озлобелите до малоумие пияни мужици.

Прав си! В Англия е пълно с такива щом 4000 ченгета са заети с охраната на някакъв труп!

Тъдява май са доста повече.

Дали след управлението на Тачър някой нарече сънародниците й горките англичани? Колко би било хубаво, ако България има такъв железен премиер като нея, а не някой който да разтрепери крака при първият протест или пред нечии икономически интереси. Само като се сетя що за мъже ни карат пак да гласуваме..

Ами то твоят живот не е критерии за дължина, тъй че аргументът ти е глупав.А в САЩ отдавана, отдавна печалбарство и посредственост са основните движещи сили в обществото.Комунизъм/капитализъмвсе тая-еврейски табличен модел

какво ще му пазят толкова на един труп, тя да не е светица - просто една обикновена грешница и агент на Братството

Обама не е полицай и не му се полага да патрулира с нищо! А Путин никога не е бил в милицията, а в КГБ, така че и той може да е там само като зрител.

ТАКАВА ТЪПОТИЯ, СНАЙПЕРИСТИ, ТА ПОЛИЦАЙ, ТА ХИЛИКОПТЕРИ....КОЙ ЗНАЕ КАКВО СТАВА. АМИ ОТИШЛА СИ Е ЖЕНАТА, ЗА КАКВО Е ТАЗИ ПОМПОЗНОСТ. А И КАКВО ТОЛКОВА Е НАПРАВИЛА? НИЩО ОСОБЕНО И ТОЛКОВА ВАЖНО.

Нищо особено не е направила майка ти, дори тебе не те е направила както трябва. Седнал да прави преценки и да плаче на чужд гроб. Гръмни се, бе!

Не така грубо, хайде кажете какво особено и важно е направила, за да се чувствате вие добре?

Маргарет Тачър се опита да задържи Великобритания като имперска сила. И, трябва да признаем, се провали. Просто държава, без колониите от които да смуче ресурси добрата, стара Англия се превърна в перачница за пари на целия свят. Войната с Аржентина за Фолклендските острови се оказа последната колониална война спечелена от кралството.

Vibudhi

Не можем да наречем "Велик"символа на Студената Война, която заради едно парче скала изпраща на смърт над 3500 души!Харчи милиарди само за да се докаже колко е велика!А какво да говорим за невинните деца умрели от гладна стачка в Затвора срещу нея!Не се чудете, защо ще я пазят 4000 полицаи и хиляди цивилни агенти! Смърта й е Народен Празник за болшинството англичани. Дори съпартийците й не са я понасяли заради арогантното й безцеремонно отношение към тях.Тя е символ на жестокост, безкрупулност и егоцентризъм! Не е търпяла друго мнение освен своето. Самовлюбеноста на простака. И ако я наричаш "велика", значи че си по-зле и от нея!А Плевнелиев е винаги там където има ядене, пиене и екскурзии на гърба на народа.Всички лакеи са там!

едно парче скала викаш,а? а сега познай какво откриха наскоро на фолкелндските острови. да, петрол! честито на печелившите!

Еми това е показателно колко са я обичали дори в собствената и страна, да не говорим за целия свят. Прекрасно е, че капитализма ще последва комунизма в забвението...

Няма британски политик/политика от 1878г.,насам,която да не е работил активно против България.Жестокост,имперски интереси,бомбардировки и омраза сме видели единствено и само от англичаните.Тази персона,не прави изключение.Няма да се поклоня пред паметта й.Както и стотици хиляди по Света,както и мн.др.жители на Британските острови от неанглийски произход.

И защо смяташ, че английски политик е трябвало да обича България и да й помага??? Та собствените ни политици никога не са го правили. Важното е, че тя е вдигнала Великобритания на крака след тежка криза и народът й я обича. Групичка от пияни лентяи не е предсатвителна извадка за британското общество!

ТИЯ ОТ КАНАЛ 1 ПАК СЕ ИЗЛАГАТ ЕГАТИ НАРОДОМРАЗЦИТЕ НИЕ ИМ ДАВАМЕ ПАРАТА ТЕ НИ ЗАНИМАВАТ С ЧУЖДИ ИЗЕДНИЦИ ТОВА Е ВЕРОЯТНО ЗАРАДИ ПЛЕВНЯТА

от червеи ли ще я пазят? едва ли ще успеят.

Ха ха по това се отличават уж великите лидери на капитализма - и приживе и след като умрат (ако имат късмет и от естествена смърт) ги пазят хиляди полицаи - толкова ги обичат хората ! Защото през жалкият си живот са изпълнявали заповедите на банките и капиталистите, за сметка на интересите на обществото и хората ! Да си роб на банките и монополистите е лесно - но трябва да си адски прост и безсърдечен, за да не видиш страданието, което причиняваш на милионите по света ! В този смисъл тази вещица беше на правилното място - самовлюбена и корумпирана кариеристка ! Е - радостното е, че такива боклуци като нея в днешно време не виреят - обществото става все по-цивилизовано и не допуска паразити като нея !

А лидерите на комунизма как свършват и на колко голяма народна любов се радват бе изрод??? Тази жена е велика и световната история ще я помни вечно. Единствените, които я мразят са търтеите от т.нар. "работническа класа". От бедняка по-злобно и гнусно създание няма. Искали са социализъм, за да хрантути държавата, ама друг път. Безплатен обяд няма!!!

Умнико, в момента в САЩ 47 млн. човека живеят на соц. помощи, а още 50 млн. живеят само от банкови кредити, а някъде там е и бройката още хора, които не плащат никакви данъци и бачкат на черно. Прага на фед. дълг е достигнат отдавна и вече Конгреса само го вдига през 3 мес. Войните в Ирак и Афганистан излизат златни. Горе долу такова е положението и в Британия в съответните мащаби. В Щатите вече близо 1/2 от населението е испаноговорящо, а в някои щати преобладава -Тексас и Калифорния. В Англия е същото само че с пакистанци, индийци, ямайци, поляци и т.н. Не всичко е розово, чети повече! Ако имаше работническа класа, щеше да е супер, ама вече народа го кара на социалки.

Vibudhi

Не можем да наречем "Велик"символа на Студената Война, която заради едно парче скала изпраща на смърт над 3500 души!Харчи милиарди само за да се докаже колко е велика!А какво да говорим за невинните деца умрели от гладна стачка в Затвора срещу нея!Не се чудете, защо ще я пазят 4000 полицаи и хиляди цивилни агенти! Смърта й е Народен Празник за болшинството англичани. Дори съпартийците й не са я понасяли заради арогантното й безцеремонно отношение към тях.Тя е символ на жестокост, безкрупулност и егоцентризъм! Не е търпяла друго мнение освен своето. Самовлюбеноста на простака. И ако я наричаш "велика", значи че си по-зле и от нея!А Плевнелиев е винаги там където има ядене, пиене и екскурзии на гърба на народа.Всички лакеи са там!

Ей подмазвач жалък - какво е направила за тебе тази бабичка, та така съчустваш бе цървул неграмотен ? Я прочети малко история, за да видиш колко невинни са измрели заради комплексите на тази пачавра ! Какви комунистиески лидери те гонят - дори не съм ги споменавал ? Но е адски смешно да гледаш как уж капиталистическите борци за човешки права ги пазят хиляди полицаи от човешката обич ! Защото те не защитават интересите на обществото, а интересите на едрите капиталисти, монополисти и банкери, дори това да води до смърт за деца и жени ! А ти след като не си нито едър капиталист, нито монополист, нито банкер, а защитаваш техните правителства - значи си обикновен глупак ! Някакъв бетонен шушляк съчувства на изкукала английска вещица - МРАК !

аре, поредния безработен реститут се подмокри при мисълта, че погребват Тачър.

Ако гледаш само от едната страна,значи си наистина ,,анку".Вождовете и от двете страни избиват-някои обаче по-дискретно-по добрия начин.Четиии.Четиии.Предполагам, че можеш.

А наш Бойко ходи само с по 50 пехливани на "среща с Народа" ... Ей Бедняка си е Бедняк

Не пипай със своите мръсни уста моята Родина, тъпако! Израснал съм в СССР и съм много щастлив, че имам този период в моята биография! Имах си по-сатоящему щастливо детство, при това, че родителите бяха обикновенни инженери! Повтаряш думите на идиот рейгън без да знаеш изобщо нещо на Съюза!

Прочетох статията до нещо за "полицейски офицери с картечници" и спрях до там. Значи ще патрулират полицейски редници - сигурно с пистолети, полицейски сержанти с пушки, полицейски старшини с автомати, а на полицейските офицери им дават картечници. На полицейските генерали сигурно ще им дадат гаубици и ще ги натирят и те да патрулират. Аман от некадърни преводачи.

РП-то и той ще е там значи! А женка му?

Лека и пръст, но тая разката мамата на обикновенните хора. Работеше за капитала. Тя успя да манипулира глупака Горби, които продаде системата. Хората по същия на чин "почитаха" и Райса Горбачова. Алчна и ненаситна грандоманка. Сега е ред на онова парвеню с белега Горби. Не, че защитавам системата, ама на каква цена ставаше разпада и кои се облагодетелстваха и кои станаха"хора". Обикновена Британия я презира !!!!!!

Абе Хазарин - да не би да е пукнал Чингиз да си се разревал? ... Къв Хан си щом има по-велики Ханове от тебе ?

Нашето недоразумение - РП - и той барабар Петко с мъжете - скоро не се беше разхождал до Лондон на държавна сметка!

може да дойдат и миньорите да я охраняват да неби случаино да стане и пак да ги пребие анатема за всеки вдигнал ръчище на народа си позор и за телевизията ако вярно ще предава това СРАМ

Вещицата пукна - жалко че от естествена смърт ... Бог да пази Кучката от Уиндзор по улиците на Северна Ирландия

Наистина велика жена и политик. Завинаги остава в историята с това, че изстреля икономиката на Великобритания на върха, от дъното, до което я бяха докарали социалистите и с края на студената война, както и срива на СССР посредством сътрудничеството й с Рейгън и Горбачов. Както тя самата се изказва за социализма - "Проблемът на социализма е, че рано или късно парите на другите свършват."

Ти бате никак, ама никак не си в час! В собствената й държава хората празнуват кончината й, дават го по всички ТВ, а ти я възхваляваш! Тя практически изкриви пазарния модел на капитализма до днешния си безумен вид, либерализира банковата система и благоприятства безконтролното печатане на пари, срина британската икономика и най-общо го определят в самата Англия "Взимаше от бедните и даваше на богатите"

Кои хора празнуват кончината й? Щото тия дето аз ги гледах изглеждаха като не съвсем хора. Повечето дори не са били родени по време на нейното управление. Чети малко история и ще видиш колко голям е бил икономическият ръст пр инейното управление. Недей да пишеш глупости!

Заради тази долна крава измряха хиляди невинни хора.Трябва да се организира колективно сране в нейна чест.

Какво и е великото на изкукалия бабишкер, за това,че е защитавала колониалната политика на Англия ли? Я питайте хората на Фолклендските острови дали им е било добре през ония години.

ОЩЕ ЕДИН НАСИЛНИК УМРЯ. И КАКВА ВЕЛИКА РАДОСТ ИЗЖИВЯХА НЯКОИ НЕЙНИ СЪНАРОДНИЦИ- ДАВАХА ВЕСЕЛИЕТО ПО ЧУЖДИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ...

Каква любов са изпитвали нейните сънародници..... И все още изпитват..., та са нужни хиляди полицаи!!!

Полицаите са нужни, за да охраняват тези, които са се събрали на погребението. Там е политическият елит на Европа и Америка - каква страхотна примамка за всеки терорист!

Аз бях там по нейно време. Тая беше за трепане. Форумните "всезнайковци" я величаят. Ако не беше ЕС който заля GB с привилегии, от които не искат да се откажат, бяха умряли прави. Политиката и беше политика на шантаж. Затова милиони празнуват смърта и. Макар и да няма смисъл. Охраняват я от народната любов както охраняват ЦЦ от неговите избиратели.

Вечна и памет! Велик политик!

Кому е нужно всичко това??? Душата и не е вече сред нас, това,което е останало е само някаква дреха,на която цял свят сега трябва да се покланя.

На Тачър, Рейгън и Папа Йоан-Павел II дължим много! Вечна им памет! Хората преобърнали историята и защитили свободата и демокрацията!

"преобърнали историята"- страхотия!

страхотия е за комунягите и некадърниците, за другите е щастие

Дълбок поклон! Велик политик и държавник!

и какво имае толкова да й пазят, баси тъпотията и разхода на средства

Мани, мани, а и ще дават погребението по Канал 1. Идолопоклоничетвото се завръща с максимална скорост. Утре ще я обявят и за светица. Лека и пръст.

Полицаите да я проверят, щото някой може да и е сложил тенджера под налягане в сандъка.

Комунистите празнуват на гроба на умрелите - нищо ново под слънцето!

На теб кво ти пука бе нещастник? Иди да плачеш на гроба й тогава за компенсация.

И това ако е демокрация,здраве му кажи ! Тези са станали хептен полицейска държава,това ни очаква и нас...

Май много ги е страх да не възкръсне - че толкова много полицаи ще я пазят.

Чудя се, колко ли хора е уморила тази студена жена - та сега я величаят???