Дъждове и наводнения взимат жертви във Великобритания

Втора седмица продължават проливните дъждове и предизвиканите от тях наводнения във Великобритания. По последни данни 7 души са загинали.

Обратно в новината

Коментари - Дъждове и наводнения взимат жертви във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нова година - Нов вулкан на острова.

опитваме се да изкърпим силно уврежданата ежесекундно отбрана на евро азия с бури и дъждове но имаме нужда от помощ някой трябва д а обясни на властите вкл от САЩ нато канада и великобритания какви техни монтирани последните сто години техники увреждат граничните зони суша океан и правят дупки в тропосферната охрана

wenci

Нова опасност - от бежанци англични. Време е за визов режим.

Не бързай да упрекваш "тренчо" - като се замисли човек, какво добро направиха и казаха за нас, та трябва вечно да търпим и мълчим? Ето, сега чета, че и холандците пак са се "раздвижили" по въпроса. Докога ще си мълчим и ако някой от вас им работи вече там на място, нека спомогне за изчистване на имиджа - това ще е по-креативно отколкото пренията тук. И не забравяй, че връщат само необразованата бедна сган, а деликатно си мълчат за приетите добри специалисти. Като ще връщат, да върнат и тях барабар с плявата, ама не би. Така че пак се проявява една тяхна вечно характерна черта - меренето с двоен аршин. А поговорките им за разделянето и владеенето или за отиването отнякъде, за да останат завинаги, ги знаем. За много години и учете езика и културата им, за да ги биете с тяхното оръжие на място - ето от това ги е яд най-много. От време на време се чудя как са успели да се издигнат така във времето с тези празни погледи и окастрени душици - поне умствено ги превъзхождаме и те го усещат. Много пътувах, но толкова скучно отколкото като бях там никога не ми е било /говоря за хората и за това, че се налагаше да им обяснявам дори виц/. Там не може да се живее постоянно, добре е за временно пребиваване по някакъв повод и толкова. Просто не си заслужават красивата страна, апропо, въздигната и с наше малко участие, да не говорим за културни паметници и богатства. Винаги са лавирали между наистина големите и винаги са се намърдвали на трапезата на победителите, но това не ги прави такива. Но ще ги заболи още повече, ако погледнем с достойнство на уплахата им и ги третираме реципрочно. Стига да се намерят смели люде. Само квалификация и интелект ще ги стресне.

Ми как са станали толкова богати - след 5 века "доене" на колониите по цял свят! Яко и безогледно гепене и влачене в Англия, точно в годините на първоначалното натрупване на капитала. Пък после "въри ги стигни".

Природата ги наказва!Много им знаят "устенките"!

злорадстваш ли в момента? Ето заради такива качества няма как да те харесат не само англичаните. И внимавай природата да не накаже и твоите "устенки".