Тереза Мей: Чашата преля!

Британският премиер Тереза Мей предложи реформиране на антитерористичното законодателство във Великобритания във връзка със зачестилите атентати.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей: Чашата преля! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От The Times - братът на килъра в Лондон е получил финансиране по програма за борба с екстремизма. ...

навремето имаше виц какво да се прави при ядрен взрив - увиваш се с чаршафа и без паника се упътваш към близкото гробище. На Териса съветите - същата стока

Стигнахте до началото. А то е или затваряйте границите и не пускайте тези фесове и чалми или всеки да се въоръжава и да се защитава сам.. На никой не му се иска да бъде заклан като пиле.....

По-добра стратегия от "бягай, скрий се и кажи" е "СМЕНЯЙ ГАЗОВИЯ С БОЕН !" Аз вече го направих и ако видя по улиците на моя град някви побеснели примати с ножове...да решем че ще се упражня по движещи се мишени.

"Тереза Мей: Чашата преля!" Защото не пиете!

Пълни миши глупости! Стратегията трябва да е: Свали предпазителя, прицели се и стреляй!!!

Нищо не е преляло, единият от терористите е родом от където е родом кмета на Лондон.Смешни сте

"...Законът за антитероризма трябва да се реформира и да има по-дълги присъди за някои провинения, заключи Тереза Мей." Тая кака и цялата камарила от меки китки турени от жидоянките да управляват Европа, още повече кралството, всеки ден плямпат недомислици. Че тия тръгват да мрат като камикадзета, а тя щяла да им увеличава присъдите?!! Цялата ви европейска управия е такава! И нашите ГРОБари , начело с националният предател, щял да ги слуша тях - "големите началници"! Тук се иска рязко скъсване с купищата измами, насадени в тиквите и законите. Радикална промяна в законите, действията в защита на националните приоритети и граници! Радикализъм, който елиминира всякакви измами като "антисемитизъм", "демокрация", "глобализъм", либерални хватки на проеврейските приятелства и т.н. Иска се Калъчката! На границата да се избиват всякакви нарушители, щом режат теловете и се провират като диверсанти! Също намеса на държавата във вероизповеданията, основно в мюсюлманското - като се изкоренят всякакви вмешателства от уахабитски и екстремистки школи от СА, и Близкия изток изобщо! Тия обещания, че отиват в рая като се гръмнат, те трябва да бъдат изкоренени от мозъците на чалмите! И много други мерки...

Спокойно, милейди, Джеймс ще смени покривката...

и ти и другите юропейници сте недоклатени умници, съвършени несъвършенства начело с г-жа шмъркел-поканителката... чекай чекай ... и това е само началото!както пееше дебеланката ... "що ли ищо будет...!?"

Тия тепърва ще има сърбат от помията дето си дробиха последните 50 години! Сополивите клишета и безумната толерастия няма да и помогнат, а напротив, ще ускоряват краят на побърканото общество!

"Да, г-н Премиер". Популярен комедиен филм.

Все едно че слушам меркелицата.Приликата е очевидна.

дано тереза меи победи на избори, тя е наи-добра да победи терористи, да намали държавен дълг и да подобри икономика, тереза, с теб съм, мила!

Това с милата на края, напълно ме приобщи към каузата ви.

Нима наистина такива малоумни идиоти управляват света? "Мерките " на Тереза Мей са все едно да се бориш със смърдяща гнила риба като пръскаш с дезодорант, а не като я изхвърлиш и заровиш.

Късно е либе за китка..... Тепърва ще ручате туй дето си го дробихте последните 60 годинки....

Голяма стратегия, няма що - бягай, скрий се и кажи...А ако нямаш време нито кога, нито където и да било да бягаш? То това да не е детска градина, да избягаш от другарчето, което те тормози и да идеш да го наколадиш на госпожата!

Преди няколко дена заявихте че голямата заплаха е Русия а не терористите. Защо така си променихте възгледите?

Три, миличка, на коя подред жертва ти прелива чашата?

Аааа, Как така "Бягай, скрий се"? Къде остана "не на страха"? И още ли ИсточноЕвропейците са по-нежелани от арабеските?

Тази женица все повече се издига в очите ми, и бих казал, че островните ни братовчеди биха случили с нея повече, отколкото с М. Тачър! А може би не е случайно, че начело на либералната партия са поставили такова лице.

Какви наказания ма овцо, това са самоубийци, с 10 години затвор ли ще ги плашиш...

Те надвишава с толкова много, че а ко за момент получиш просветление и го осъзнеш, в следващия миг ще пожелаеш да не си се раждал.

Да 10 години затвор за такива е смешно. Но ако им отрязват инструментите няма да могат да се възползват от девиците в рая си. Добре е и да ги мажат и с отпадъчна свинска мас. Да ги ровят в свински гробища.

Западна Европа не искаха никой от източна - повечето хрестияни, образовани хора..... обаче араби, черни ... те бяха добре дошли. Ами халал да са им. Жалко за хората.

не ставате за роби) не правите деца) ... а пък това че некои роб изкофел и решил 5 пяндета да убие... гоуем праз

Когато Тръмп бе в Саудитска А-я научихме, че се срещнал с лидерите на "ислямския свят". К'во стана с "Християнския свят", никога не го е имало, не щем да го е имало, или го има, ама гледаме да наредим така, че да го няма ??!

Всъщност на управляващата върхушка и е все едно дали ислямист и кръволоци ще доминират или ескимоси-човекоядци или пък ще бъде 'демокрация' - важното е тя да остане на власт. Затова именно е важна точка 2 - тотално следене на всеки в интернет. Американски модел - приятно живеене . А кажете, че не са брачеди със самите бомбаджии.

Атентатите идват като по поръчка дни преди изборите във Великобритания. За да докажат, че консервативното правителство не се справя със ситуацията и по този начин да повлияят на изборния резултат в негова вреда, а следователно и на сегашната му политика. И ефект има. А кой в крайна сметка има интерес това да се случи, си отговорете сами.

"Бягай, скрий се..." До къде я докараха от глупост ! Да се крият в собствената си страна от тия дето сами си ги отгледаха! Колко ли още ще трябва да измрат докато видят накрая Очевавното - Исляма е идеология на мракобесието и тероризма!! Религиозния еквивалент на фашизма и комунизма взети заедно!

ами само като си представя че кмета на лондон е мусулманин и че в бруксел населението е на 50 процента мусулманско,какво очаквате да става в европа ве еро???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не мой то така , ше тряба да ги интегрирате муслитата и повече пари да им давате, джамии да им правите повече , децата да им хрантутите , не така нали сте братя.

Празни приказки за пред хората, нали изборите дойдоха.Като ще променят законодателството, да направят като в Япония-там ислямът е забранен!Много е жестоко, нали.Нарушават им се правата-да убиват, да не работят, да точат социални помощи, да са паразити, да....реализират плана на ..... за унищожението на европейската раса.

Тая е умна като Меркел и мр.Бийн.....кара ги да се крият в собствената им страна, ами депортация не знаеш ли какво е ????за няколко месеца цяла Европа може да се изчисти всички да се натоварят на криз-лайнери и да им се направи една Голяма екскурзия.....

С кое преля чашата ма овцо ? Сега ли преля ? До сега не беше ли преляла?!?!? Деее9а и неадекватниците деее6а! Нищо неможете да направите, нямате никакви идей! Смешни политици. Истината лъсва, как всичко е една поза и реално нямате никаква власт, само финансова.

Сетила се Мара /Мей/,да се побара. Наред е мамата на Германия

Какви строги наказания ма ??? Те са камикадзета -кой ще наказваш после ,парчето от крака му ли ??????

Питай оная мишка Тони Блеър как се стартира тероризъм в световен мащаб?! Може би ще знае и как се спира?

Европейчетата бяха нападнати с ножове и ореваха света . Нашият народ е клан 5 века от не по-различна сган зверове, но никой не ще да слуша предупрежденията ни. Колко европейци трябва да бъдат заклани, взривени, сгазени, за да се осъзнае това разлигавено либерално общество?

Но г-жо защо искате да наложите вашите ценности там чрез война.Защо убихте техните "диктатори"които си ги държаха в държавите си и не ви пречиха.България според вас демократична държава ли е?Коя държава без Правосъдие ,което да гласи "пред закона всички са равни"е демократична?Ето вчера в тази България където властва беззаконието загинаха 8души без терористично нападение.И всеки ден е така.Къде е отразено това ,за да го знае цял свят,както знаят за вас.

БРЦК

Докато не почнат да отнемат гражданство и да екстрадират цялото семейство на атентаторите до трето коляно + отнемане на имуществото - оправия няма да има! Просто, лесно и ефективно! И отделно - по една бутната джамия!

Подкрепям!!!

Сега започвайте поетапно "откомандироване" на всички заподозрени и потенциални извършители обратно по родните им места, без право за посещаване на острова до живот. Екстремните/извънредните ситуации изискват екстремни/извънредни мерки! Да не забравите и имамите, дето совободно и откровенно проповядват в джамиите, които им позволихте да построят, за установяванйе на световен халифат и задължението на всеки муслим е да допринася за тази цел (а средствата са без значение!).

нашата чаша преля госпожо консерватори на акъла на либерали

"...чрез убеждаването..." Абе, Мей. Много има да се учиш от българите!!! Едно време що народ в България влезе в ТеКеЗеТо чрез убеждение "с музика"!!!

Нищо чудно сами да са си го спретнали. Те Даяна утрепаха, че един атентат с бус и трима дрогирани пакистанеца няма да си спретнат. Избори идват, а Мей губи сериозно позиции...

Koя чаша? С халал питието ли? Не е допустимо да се гневим на хора, които имат нужна от психична подкрепа. Не е нужно да квалифицираме някога затова, че убил няколко човека. Може да са му такива разбиранията. Някои от тях са родени в Англия и те като Джихади Джон са се почуствали прокудени и решили да сменят репертоара с песни.

Плащат ли ти да пишеш подобни глупости, или си глупав по рождение?! Ами тези, дето се взривиха на погребение в Кабул и убиха 100 човека (ранените не ги броим) и те ли имат нужда от възпитание и Шопен като образование? 'Що не се запознаеш с исляма като религия, що не влезеш в някой джамия в З. Европа да чуеш какво се говори (но няма да те пуснат, 'щото си "неверник") или не се разходиш из мрежата, та да видиш за какво става дума, малоумник нещастен...

симо

мдааааа,,,законите ще ,,ограничат,,някои наши ценности,,,.казва Мей.....Кои ценности-гейските или ЧОВЕШКИТЕ?????

Начинът за победа е безусловен отказ на всички от исляма, за да докажат, че демокрацията е по- добра и я приемат. Само отказ от исляма е решение за победа над тероризма.

ИРА да не би да са били ислямисти. Сега като решат проблема с ислямисти след няколко години ще се появят други.

начина е да се стегнем да отвърнем на удара и да покажем че сме по силни и да отхвърлим гей парадите

ингилизити няма ли да кажат пак, колко сме лоши Българите и румънците!!!

Грозно е когато някои от вас се възползват от нещастието на хората.Забравихти,че там има много българи.Тероризмът в Париж,Берлин,Мюнхен,Санкт Петербург и Лондон--загиват невинни християни.Бог да прости на всички душите.Захвърлете лицемерието и злобата--те на никой не са помогнали.

..Тереза Мей: Чашата преля!.... --- и на балканите преля! въвеждаме анти европейско законодателство! гоним европата от балканите! праим Балканската федерация! .....

ЕПМ

со дупето ли ше я правиш федерациата?

Като направим федерацията, ще ходим да работим в Сърбия, Македония или Албания?

Смешен плач Христо Ботев Плачете за Лондон, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! - лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!

В оригинал е Париж.

и за Москва важи същото

Да, Ботев е писал за Париж през 19 в., но е имал предвид вътрешно-социалната борба на неоправданите срещу контролиращите благата. Не е имал предвид подкрепа на чужденци, дори да използват местни лица, организиращи терористични актове, насочени срещу обикновени граждани. Убиване на деца на концерт, само и само с цел поддържане на страх! Това не може да доведе до добро, не може да доведе до разбирателство или до налагане на мнение или религия... Това ще доведе само до нова война и нови невинни жертви, вкл. деца. Всяко настоящо благополучие на различни точки по света, в своето минало е базирано на насилие, но светът трябва да се отърси от миналото и да разпределя благата между всички. Атакуващите имат в голяма степен местен проблем за разпределянето на благата - петролът облива само определени кръгове, а другите се пращат като камикадзета.... Не разбирам как може да се прави аналогията на "Смешен плач" - смятам, че не е аналогично и е по-скоро такава аналогия е оправдаване на сеещите смърт терористи.