Посланикът ни в Лондон: Българите не са имигранти, а граждани на ЕС

Не съществуват никакви рискове за Великобритания от отварянето на трудовите пазари за българите. Това заяви в интервю за Агенция „Фокус” Константин Димитров, посланик на Република България в Обединеното кралство.

Обратно в новината

Коментари - Посланикът ни в Лондон: Българите не са имигранти, а граждани на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-некадърния посланик от доста време- ЗОНОСНИК при това все още! Проблемите ни идват от него.

това е достойна позиция

благодаря за урока от достолепня господин .омраза ,никаква няма ,лицето и останалите части на тази проста жена,отдавна зивеят и работят на прекрасна работа в ук и помагат на семеиство и прятели в булгаряккаквито и постиженя да има една наця ,това не и дава право да дискриминира друг народ по чистата причина че е беден.това е расизум без нинакво извинение и пулна арогантност *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нашата наця има култура и изкуство,това че сме бадни не ни прави прокажени- -'Да завладяваш също се искат качества - организация, хитрост, борбеност, дисциплина! На много места англичаните са построили инфрастуктура, институции и оставили доста архитектура! А да смяташ, че икономиката им е само от грабежи е късогледство от сляпа омраза - имат и учени, и култура и изкуство и образование за което се натискат от цял свят! Нещата са прости за простия!' *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, че са построили и направили, да. Благодарение на това, че са имали колонии, експлоатирали са чужд труд, грабили са природни и други богатства, които не им принадлежат. А после като забогатее държавата е лесно. Имаш ли пари, можеш да развиваш и икономика, и наука, и култура, и инфраструктура. И държавата става още по-богата. Добре е да почетеш малко история, защото нещата далеч не се изчерпват с това, което виждат очите ти. Трябва и мисълта да работи.

политически плужек-изпълзя та дано го забележат за министър в ъв временното правителство. С некадърната си политика доведе до това състояние на нещата. ДОНОСНИК!

гражданин на еу сис 250 лев заплата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Г-н Димитров, Константине! Преди да стане един човек гражданин на Европа, първо трябва да бъде такъв на своята страна - да спазва законите и, да изкарва прехраната си с труд, да плаша сметките и данъците си и тогава да търси място под слънцето "abroad" !

Член 7 Право на пребиваване за повече от три месеца 1. Всички граждани на Съюза имат право да пребивават на територията на друга държавачленка за срок, по-дълъг от три месеца, ако те: а) са работници или самостоятелно заети лица в приемащата държавачленка; или б) притежават достатъчно средства за себе си и за членовете на семейството си, с цел да не се превърнат в тежест за системата за социално подпомагане на приемащата държавачленка през времето си на пребиваване и притежават пълно здравно застрахователно покритие в приемащата държавачленка; или в) - са записани в частно или държавно учебно заведение, акредитирано или финансирано от приемащата държавачленка въз основа на нейното законодателство или административна практика, с основната цел да преминат курс на обучение, включително професионално обучение, и - притежават пълно здравно застрахователно покритие в приемащата държавачленка и убедят съответните национални власти, посредством декларация или други равностойни средства, избрани от тях, че притежават достатъчни финансови средства за себе си и за членовете на семейството си, с цел да не се превърнат в тежест за системата за социално подпомагане на приемащата държавачленка през времето си на пребиваване; или г) са членове на семейството, придружаващи или присъединяващи се към гражданин на Съюза, който отговаря на условията, посочени в букви а), б) или в). 2. Правото на пребиваване, предвидено в параграф 1, обхваща и членове на семейството, които не са граждани на държавачленка и които придружават или се присъединяват към гражданина на Съюза в приемащата държавачленка, при условие че този гражданин на Съюза отговаря на условията, посочени в параграф 1, букви а), б) или в).

Още малко ЕС право- 20040429 Директива 2004/38/ЕО на Европейския парламент и на Съвета от 29 април 2004 година относно правото на граждани на Съюза и на членове на техните семейства да се движат и да пребивават свободно на територията на държавитечленки, за изменение на Регламент (ЕИО) 1612/68 и отменяща Директиви 64/221/ЕИО, 68/360/ЕИО, 72/194/ЕИО, 73/148/ЕИО, 75/34/ЕИО, 75/35/ЕИО, 90/364/ЕИО, 90/365/ЕИО и 93/96/ЕИО (текст от значение за ЕИП)Определения За целите на настоящата директива: 1) "Гражданин на Съюза" означава лице, което има гражданство на държавачленка; 2) "Член на семейство" означава: а) съпруга/съпругата; б) партньор, с когото гражданинът на Съюза е сключил регистрирано съжителство въз основа на законодателството на държавачленка, ако законодателството на приемащата държавачленка третира регистрираното съжителство като равносилно на брак и в съответствие с условията, посочени в приложимото за случая законодателство на приемащата държавачленка; в) преки наследници, които са на възраст под 21 години или които са лица на издръжка, както и такива, които са наследници на съпруга/съпругата или партньора така, както е определен в буква б); г) преки роднини по възходяща линия на издръжка, както и такива преки роднини на съпруга/съпругата или партньора, така както е определен в буква б); 3) "Приемаща държавачленка" означава държаватачленка, в която гражданинът на Съюза се движи, за да упражни своето право на свободно движение и пребиваване.

Какво сте се запенили тук не разбирам - от този нищо не зависи, а и България е, благодарение на политиката си от много години насам, деветата дупка на кавала. Който излезе "на запад" с диплома или добра квалификация, работлив е, говори отлично езика и се интегрира, няма никога никакви проблеми. Другите може да имат, но това е напълно заслужено. Но българите по стара традиция обвиняват целия свят за дереджето си и очакват, че другите са им длъжни и трябва да ги дундуркат.

КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ НА ДОГОВОРА ЗА ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Член 18 (предишен член 12 от ДЕО) В обхвата на приложение на Договорите и без да се засягат специалните разпоредби, съдържащи се в него, СЕ ЗАБРАНЯВА всякаква дискриминация НА ОСНОВАНИЕ ГРАЖДАНСТВО .Европейският парламент и Съветът, като действат в съответствие с обикновената законодателна процедура, могат да приемат правила, с които да забранят тази дискриминация.

поредното неграмотно българско офицялно лице :))) българите са имигранти в ук, идващи от друга страна членка на ес. освен това кампанията определено не е против висчки българи, а към тези без образование, без какъвто и да е стаж и дори без език. те отиват в ук с една единствена цел: да се възползват от соцялните придобивки. никои няма нищо против хората които се местят с договор за работа, даже им помагат да се установят в ук по-лесно...

Под "имигранти' в ЕС доктрина и официални документи се разбира "легални и нелегални имигранти от 3ти държави/т.е. от държави извън ЕС/. Не разпространявайте понятия, които не сте изучавали! Намерете си учебници по "Право на ЕС", прочетете ги, научете ги и чак тогава претендирайте, че можете да боравите свободно с ЕС правна терминология.

уваяеми, претендирам да съм изучавала право на ес, не по бг учебници вярно, може тези в бг да имат други термини. но в ук имигрант е всяко лице от друга държава, разделянето е дали са граждани на дърява челн на ес или такава нечлен на ес...

И още - Ю.К. е страна от многостанният международен договор, наречен Договор за функциониране на Европейският съюз.Прочетете си чл. 18 и чл.20 от него, и ги публикувайте тук - я да видим какво конкретно казва чл.18 от този договор!

до лукъ ехпат: искам да ви попитам вие в ук ли живеете и от колко години! аз живея в ук 1ч години и смея да твардя че говоря добар англииски! но такова отношение спецялно кам балгари никога не е имало,никога по тв предавания не е говорено така за балгаря толкова негативно,в никоа институця като разберат че сам балгарин не са ми задавали куп унизителни вапроси както е сега! аиде стига писна ми от такива бруте като вас все много знаете се за спецялисти говорите се за езици мишки всички сте мишки.вместо като наця да се подкрепим да не позвцоляваме да ни унияват,все ще се появат някои като теб нещасник(ца) които да се изтакнат колко са умни и кадарни и колко много ги обичат в ук.англичаните са шувенисти не обичат нищо чуждо но това с балгарите мина всякакви граници.

...и така деца мои вижте този поглед - по този нпачин гледа всеки, когато напуска психиатрично заведение...мисля, че конкретно става въпрос за 4-ти км в София...

АНТИ БЪЛГАРСКИ АНТИ ЕВРЕЙСКИ АНТИ РУСКИ АБЕ, ТИЯ СА ВСЕ АНТИ МИРИШЕ МИ НА РАСИЗЪМ И ФАШИЗЪМ ХОЛОКОСТА ЛИ ПЛАНИРАТ?

КОГАТО НИ ХУЛИХА АНГЛИЧАНИТЕ МЪЛЧА.НА ТАКИВА КАТО ТЕБ ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА МНОГО.НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ..

Константин Димитров категорично заяви: Ние ясно заявяваме, че няма да позволим да има дискриминационно отношение по отношение на български граждани, - ЧЕ ТЕБ ПЪК КОЙ ТЕ ПИТА КОЙ НОМЕР ГАЩИ НОСИШ БЕ СМЕШНИК??? НЯМАЛ ДА ПОЗОЛИ!!! Я ГУШКАЙ ЗАПЛАТКАТА И СИ ТРАЙ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ ТЕ ИЗДЪРПАЛИ КАТ МАХНГАТ ЧИФУТИНА

Тоя сега се сети да защитава българите! Къде беше от както го назначиха??? Тази анти-българска кампания не започна миналия месец!

от Уикипедия, свободната енциклопедия Направо къ От 2005 г. е депутат в 40-то Народно събрание и заместник-председател на Комисията по външна политика. От 2006 г. е наблюдател в Европейския парламент, като след присъединяването на България към ЕС на 1 януари 2007 придобива статут на евродепутат до май същата година. Избран е за член на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи и за заместник-член на Комисията по външни работи. През 2007 г. е водач на листата на ДСБ за изборите за евродепутати, след като на проведените през март 6 регионални събрания за подреждане на кандидатите на партията е класиран на първо място. ДСБ получава 4,35% от гласовете и остава без представители в Европарламента. В периода 7 декември 2009 21 февруари 2012 г. е заместник-министър на външните работи. От 21 февруари 2012 г. е назначен за извънреден и пълномощен посланик на Република България в Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия.[1]

от Уикипедия, свободната енциклопедия Направо към: навигация, търсене Константин Димитров български политик Константин Димитров Роден: 28 януари 1957 г. (56 г.) София, България Народен представител в: XL НС Константин Стефанов Димитров е български политик, заместник-министър на външните работи. Завършва английска филология (с втора специалност немски език) във Факултета по класически и нови филологии на Софийския университет през 1984 г. Работи (до 1989 - в Международния отдел на ЦК на ДКМС)[източник? (Поискан преди 75 дни)] като преводач, редактор и преподавател по английски език до 1992 г., когато постъпва на работа в Министерството на външните работи. От 1998 г. е заместник-министър, член на Съвета за сигурност при министър-председателя и член на Комисията по търговия с оръжие и стоки и технологии с двойно предназначение. От 2000 до 2002 г. е ръководител на мисията на България в НАТО и ЗЕС и посланик в Белгия и Люксембург. От 2002 до 2006 г. е изпълнителен директор на Института за евроатлантическа сигурност. През 2004 г., след оттеглянето на група депутати начело с Иван Костов от Съюза на демократичните сили, е сред основателите на политическа партия Демократи за силна България (ДСБ) и е избран за член на Националното ръководство на партията.

МНОУ КВАЛИФИРАНИ ТЕЗ ФИЛОЛОЗИ БРЕ??? МА ТЕ ОТ СИЧКУ РАЗБИРАЛИ ГАЧЕ ЛИ ....МАЙ НАЙ-МНОГО ОТ ЛАПАНЕ АМА КАРАЙ...

Каде е президента в този момент,да отиде там дето ходи да се мазни в европейския парламент ,да се качи на трибуната и да заяви ...България е държава с пове4че от 2000г история ,и ние няма да позволим да бъдем тртирани така и Великобритания дължи извинение за политиката си към нашата страна ..и ние всички Българи искаме те да ни се извинат пред целия свят !!!

Този "посланник" е един болен от антикомунизъм тип, видимо неадекватен в омразата си към всичко ляво, социално и нормално. Враг на Европа ненавиждащ Антантата, привърженик на Мусолини, чийто портрет виси в кабинета му, един елементарен хулиган, хванат от улицата през 1990 година и поставен в МвнР, където властва друг негодник - евреинът Младенов. Вижте погледа му, вижте омразата му - та това ли лицето на нашата дипломация?! Откъде се взеха такива катили като Йорданов и подобните му? Или ренетатите на БКП като Иван Петков? Или Станчов? Или синовете нае прононсирани фашаги, надъхани и сеещи ращол в нацията? Какво става с нашата България, с нашия дом?

ОТ дс - 6-ти отдел. Всичко друго е зе прикритие на ЧЕНГЕДЖИЙСКИЯ ПРОИЗХОД.

Браво Косьо, само така трябва да се защитават права на граждани на суверенна европейска държава! Без шикалкавене и без маркери за бъдещ национален нихилизъм и раболепие. Ставаш за перфектния български външен министър.

КОСЬО ДАЛИ СИ ВИЯД РОЗОВИТЕ ПРАШКИ ЧИФУТСКИЯ ПОДАРЪК?

Браво. поне един да каже нещо в защита на българите а не да шикалкави в угода на дебелите гъзове бюрократи от ЕС

Като мъничка звезда в небето са такива българи! Все по-рядко ще ги срещаме - да носят името БЪЛГАРИН с достойнство и да ни отсрамват от калните наслоявания от пръските, останали от алчните ни и корумпирани политици! Приемете моето дълбоко възхищение, господин дипломат!

Димитров, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА САМОЧУВСТВИЕТО С КОЕТО КОМЕНТИРАТЕ ЛУМПЕНСКИТЕ ПРОЯВИ НА АНГЛИЙСКАТА ПОЛИТИКА!

тоз е назначение от чифута младенов! ХАУ

Е, поне един добър избор е направил този Младенов!

С такъв посланик какво очаквате, а те повечето ни посланици са от тоя сорт-боклуци, които се грижат само за крадливите си задници.

ей браво на тоя мъж направо е за външен министър!а не като оня плъх младенов

много философи,много писане,много мненя и какво от това! хаиде сега някои да ми отговори няма ли кои да ги сади за дискриминаця тея англичани,и какви са правата на бг граждани в ук след като започанаха вече да се отнасят с тях като измикяри?????всеки ден по англииската тв се плюват балгарите кои какво прави по тоя вапрос??? или само ще стоим ще гледаме и нищо няма да можем да направим!!!защо посланника ни в ук не казва как може да ги осади за дискриминаця???

Съгласен съм! Това е въпрос към Европейския Парламент. Трябва да се сезира комисията за правата на човека още докато е рано. Защото после Българите ще са най-малкия проблем - идват наред Евреите, а те имат пари за взимане. Не ми се иска втора холокоста в нова съвременна Европа.

и аз искам тука сега след като има толкова компетентни лица да ми каят какви са ми правата ,каде да отида и да ги осадя???а не само да пишем и да се плюваме кои от каде е излязал!!!

Комисията за правата на човека към Европейския парламент + комисията по присъединяване на трети страни + председателя на ЕП. Това става с официална нота от страна на некадърните и заспали наши връзкари там + външно министерство /същата мостра барабар с началника си/ бившия/.

Не виждам за какво се пенявите - нали ще напускаме ЕС! В този форум постоянно се призовава за това! Така, че свиквайте - визи, разрешителни...

Ами и те да свикват. Изкупиха ни имотите на село и дойдоха с ниските си пенсии да живеят тук. Визи ще вадим и ние, и те!

Щом си казал - 60 000 нашенци срещу има-няма 1000 англеата! Както винаги печелим...

Смешко, изкупили имотите- ОДАВНА НЕ КУПУВАТ А СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ТЯХ! Видяха, че това е несигурна, крадлива циганска държава и риска да се живее тук е много голям!

На този само като му гледам физиономията, разбирам колко е кух! Само седесарите могат да изглеждат толкова прости :))

Bravo, g-n Dimitrov, mnogo hubavo izkazvane. Zasho niamame poveche takiva inteligentni predstavileti na BG darjava.

Сега трябва да се изпрати нота до посланика на Англия и да обяснява по телевизията как и кой ги дрънка тия расистки глупости от острова. Щото ако не го направи, това значи че Българския народ ще остане с впечатление за надигане на хитлеристки организации на острова.

Абе юнаци! Кога преборихте нашата партокрация, та тръгнахте да наказвате англичаните! Вижте си мижавите протести до какво доведоха - до едно голямо българско НИЩО! Пръкнаха се 100 движенийца, всеки стана войвода и задърпа чергата! Жалка работа!

Нали знай кво стаа когато врага е чужд или пък трети се опитва да реши спора сред роднини. Бития не е роднината определено.

Островните екстремисти да се разкарат от слънчевия и приветлив ЕС. Пълно ембарго.

Чакай бе - нали и ние щяхме да се махаме от гадния ЕС! Или първо ще изгоним англичаните и после ще бягаме?

На мен си ми е добре в ЕС! Англичаните мрънкат. Като не им изнася да си ходят на острова.

То на Германците също им писна от Английските глупости. Скоро ще има развитие по случаите на расизъм от тяхна страна.

тИЯ ОТ ВЪНШНО ДА ПОХАРЧАТ МАЛКО ПАРИ В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРИЯ. МОЖЕ С ИНТЕРВЮТА НА ЩАСТЛИВИ АНГЛИЧАНИ ПРЕПИЧАЩИ СЕ НА СЛЪНЦЕ В БЪЛГАРСКО СЕЛО. ПИЕЙКИ КАФЕ С ТОКУ-ЩО ИЗДОЕНО ПРЯСНО МЛЯКО ОТ ЕКОЛОГИЧНО ГЛЕДАНА КОЗИЧКА.

A интервюта С ПРЕБИТИ И ОГРАБЕНИ ЧУЖДЕНЦИ В БГ ЗАЩО НЕ ИСКАШ!??

Тия чужденци са нарко пласьори, криещи се като мишки по бардаци в циганските махали. Понеже там се чувстват като у дома си.

Нямам нищо против да поставим въпроса за членството на Англия в ЕС. Не искат да приемат еврото и с това ангажименти към останалите членки на съюза, а в същото време продават без мита и ограничения всичките си стоки в ЕС.

Да наложим икономическо ембарго на Английски стоки в ЕС. Като не спазват договорите за присъединяване към ЕС да си ходят.

Щеше да е смешно, ако не беше жалко- какво ембарго бълнуваш, Бг е една РУХНАЛА ОБРУЛЕНА държава! Инвестиции и икономика трябват И ТО ОТ ТАКИВА РАЗВИТИ СТРАНИ КАТО UK И Германия (и не само) а не комунистически брътвежи и искане на пари! НИКОЙ НЕ ИСКА ИНВЕСТИЦИИ И РАБОТА А САМО ПАРИ!? Егати и сбърканата държава!

Тая Катрон - Катъркова е адски грозна и глупава. Дори самите Англичани си го казват на загасени лампи при тайни сбирки.

аНГЛИИСКИТЕ ОТРЕПКИ ЩЕ ПРЕТЪРПЯТ СЕРИОЗЕН КРАХ СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ГИ ИЗРИТАМЕ ОТ ЕС ВТОРО КАЧЕСТВО НАРОД СА В РЕЗУЛТАТ НА БЛИЗКО РОДСТВЕНАТА КОПУЛАЦИЯ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ ТОВА ВОДИ ДО ПСИХИЧНИ РАЗТРОЙСТВА В КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО

Смешник, UK мяма как да са 2-ро качество, погледни си чалгарската България-най-бедната и корумпирана страна в Европа! С такива жалки изцепки, Бг няма да стане по-богата и уважавана! Не е ли по-добре да си оправим осраната и прогнила държава, отколкото да лаете безполезно срещу подредените и нормални страни!? Ще им го преместите на англичаните в другия крачол.. :)))

Като те изритаме теб от България, ще останат само качествени и достойни Българи тук. Светна ли ти лампата.

Ти да не си Джонатан Алън или задникобълсача му от посолството.

Много му разбира тиквата на този високоплатен чиновник! С тия стандартни лафове за ЕС и др. тинтири-минтири за ми дошли до гуша! Ние сме и ща си бъдем 2-ро качество за британските дегенерати! Не просто 2-ро качество, но и опасни балкански субекти. Винаги ща си предпочитат хората от бившите си колонии: било то Индия, разсадника на талибанския тероризъм Пакистан и/или просто някоя африканска мугамба! Ние сме заплаха за британия с това, че не са ни тъпкали.... това е големия им проблем. Просто много жалко, че страшно голямо количество наши сънародници са принудени да им бачкат..... Бих се накефил да видя тази дегенерирала от алкохол, наркотици и кръвосмешения нация как би се справила без чужда работна сила, но уви, това е невъзможно, за голямо съжаление.

не само в Англия, ами и в Танзания, и на остров Мадагаскар, на Луната, а и в собствената си страна, даже и във Факултето. Това си личи и по разсъжденията ти, и по изказа ти, по пълната липса на основания, логика, факти и елементарна култура във всяка сричка от бръщолевенето ти.

АА - бе задник нещастен! Аз съм си осигурил децата с бачкане, без да съм директор, мутра, наркотрафикант, власт имащ! И ще бъда качествено по-добре от теб, смотан нещастнико, защото са ме научили да мисля с главата си, независимо от това кой каво иска да чуе и види... Да, забравих, и внуците са в добра позиция - могат да мислят! :) Жал ми е за таквиз нескопосници, но сами сте си виновни, научете се да мислите!!!!!!!!!

Браво! Намери се един да го каже! Намери се един, който не е зает да си спасява рейтинга и да хули "другата партия" а всъщност да защити България.

Айде сега всички родолюбци обратно от гадната Англия в майка България - да натрием носа на омразните англичани! Посланика да се отзове и да затворим границите за англетата! Стиска ли ни, или се перчим само по форумите?!

Нещата не са само черни или бели за съжаление. Аз съм си в България и въртя мижав бизнес. И като знам през какъв SHIT минавам всяка година, говоря за изкуствено създадени проблеми от държавата.... не бих ги призовал да се върнат докато държавата не ги заслужи. Дай да си затрият живота че да натрием носа на някой :)

Това не са форуми. Един форум не може да бъде анонимен. Ще бъде голяма комедия, ако всички дращещи тука утре бяха принудени да се изправят със собственото си име и лице в общественото пространство и само да повторят това, което са писали тук. Ох как си представям треперещите гласчета и оаканите гащи...

Трябваше някой да натири носа на малоумните и ограничени инглизи. Браво на посланника !!

И как им го натри - както нас ни натриват нашите политици 23 години?

Брейй, много ограничени бе, затова стандарта и икономиката им е в ПЪТИ ПО-ДОБРА ОТ НАШАТА! Айде стига с ТАЗИ ЧЕРВЕНА ИЗМИСЛЕНА ПРОПАГАНДА! Някои бачкаме в УК и сме доволни! КОЙТО НЕ Е УЧИЛ ИЛИ Е ЛУЗЕР, ДА НЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ!

Адмирации за посланика ни във Великобритания.Достойно поведение.за разлика от Иво Петров"уж" посланика ни в Германия,който се скри гузно.

От прочетеното оставам с впечатление, че посланикът защитава достойнството на българските граждани. Съдейки единствено по казаното (нито знам какво прави, нито друг път съм чувал за него), има един ГОЛЯМ + от мен! Дори се учудих от толкова негативизъм в предните коментари, но всичко може да си има обяснение/подробности, които аз не знам/.

подддуржам вашето мнение че поступката на нашят посланнинк е прекрасна и се гордея с него ,причината за недоволството на много от нас че никои с години не се потруди да зашити булгарите в чужбина.повечето от нас работят навун и месечно прашат средства на семеиствата си в булгаря ,за да помогнем.голяма част от валутните трансфери кум булгаря са имменно от труда на нашите сународници в чужбина.те турпят униженя и подигравки че са булгари ежедневно и се вузмущават че никои не се сети по рано да ги защити ,докато не стана време за нови избори. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

s_diankov@

Познато ми е, много мои приятели подкрепят възрастни родители и деца (тихомълком) изпращайки пари, заработени с пот навън... Без тях отдавна да е рухнала системата:( Тъжно е да си го признаем:(

достоен балгарски посланик! нека всички посолства и консулства в еу вземат пример и да реагират в застита на балгарите в чуждбина. има нуджа да излалните ролята на посланници на тази древна дарджава. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...вярно е! Това е професията му - да ни хвали. Де да има и повече обикновени граждани с такава нагласа и достойнство!

Вие сте приятелка на дъщеря му - Рада! Не се прави така, момиче!

Ех,КОСЬО - ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО ЧЕНГЕТО-ДОНОСНИК СИ Е ЧЕНГЕ-ДОНОСНИК. И ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИЭХВАНАХМЕ КОИ СА - ЕДИНИЯТ СЕ ТИ, ДРУГИЯТ ЩЕРКА ТИ РАДА.

Косьо Козела е активирал ВСИЧКИ Е--ЧИ НА ДЪЩЕРЯ СИ Рада да пишат в нета......

А това изявление някой видял/чел ли го е в Англия?

Интервю за "Дейли телеграф" !

Браво на посланика! Всички Български полтици трябва да имат достойно поведение, защото ние не сме хора от втора катеогория! Някои юропейци проявяват постоянно двоен стандарт!!!

Ами нашите политици ни смятат за 3-та категория - след циганите! И ние си ги търпим и преизбираме - как искаш да се отнасят другите с такъв народ?

Онегавон

Ми време е да им покажем на политиците какви сме! който се уважава, да отделя от времето си за обществени дела!!!

Колко платени в защита на човека, докар ни тези глаболия с неадекватното си поведение и действия. Този трябва да бъде отзован от следващото правителство незаабно.