Лондон подканя с SMS-и нелегални имигранти да си ходят

Британското правителство е изпратило SMS-и на близо 40 000 мобилни телефонни номера, за които подозира, че се ползват от нелегално пребиваващи лица, предаде АФП, цитирайки съобщение на вътрешното министерство.

Обратно в новината

Коментари - Лондон подканя с SMS-и нелегални имигранти да си ходят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, това се казва електронен регистър, а не като нашия, дето елементарни бюрократични улеснения на гражданите не може да предостави.

Ха-ха Вярно! Но нищо те пишат,че септември спират програмата, ама то и сезонната работа свърши! Като наближи пролет пак ще пуснат програмата! ха-ха само,че имат предвид разни араби и черни с Британски Паспорт.Това са имали предвид

Са много изостанали .Да вземат пример от нас всички карти регистрирани.А вече и в градския транспорт знаят кой тролей ползваш в момента с електронните карти.Знам си аз с таз диктатура от кралско семейство до там ще я докарат..

Май нещо са се усетили, ама вече е доста късно. Всички знаят, че има градове в Англия, в които вече мургавите и черните са повече от местното население. А пък трябва да се каже, че са и по-хубави от рижавите и изродени англичани. И тъй като не могат да ги изпъдят или по друг начин да се освободат от тях, са решили да спрат каквото могат от Европата. Но това не им решава проблема.

Е, що не идеш в Африка - ще живееш сред божествена красота! Ама всеки се натиска при грозните и рижави ингилизи! Та като мургавите станат повече, Европа как ли ще изглежда - май Африка 2!

Всички правителства, освен българските, защитават основателно своите граждани и държави от ограбване! Само нашите грабят българите и плащат на циганите да се размножават като мишки, а българките да не раждат! На турците пък се плащат пари за забранения за производство тютюн в Европа и се пълнят касичките на ДПС-пак от парите на българските данъкоплатци, защото циганите никога и за нищо не плащат- те са привилегировани във всяко отношение.

Е, сега българите поне мъничко можем да усетим как се чувстват англичаните! Има няма 5000 сирийци ни шаштисаха - предствете си няколко милиона тарамбуки да шетат из България!

Ами всеки ТРЕЗВОМИСЛЕЩ човек знае, че всичко в ПРИРОДАТА си има ГРАНИЦИ! Едно е патетично да дрънкаш "права", "свободно движение", "равенство" друго е на ПРАКТИКА да усетиш наплива на милиони нискообразовани африканци и араби, с чужд мироглед и култура, нямащи никакво желание да се интегрират! Стига с тия фалшиви демократични лозунги - ПРИРОДАТА винаги е ПО-СИЛНА! Все едно да се опиташ да направиш стадо от сърни, овце, вълци и зайци и то на една педя земя!

И правилно ! Днес в един магазин слушах една кокона да се оплаква пред продавачката че неможела да ги гледа и и се гади от тях. И че във вторник си тръгвала за там. Не може да ги гледа но си тръгва гювендията. естествено че трябва да се очистят от навлеците от другаде. Айре кой от където.

Не любезни подканяния, а яка сопа трябват за влашките и българските катунари! Не молби, а ритник отзад и повече да не стъпват в Западна Европа. Тук те стават мнозинство, милиони са, променят етническият състав на нацията ни, за да позволим да сторят това в цяла Европа. Иначе континентът ще се превърне в едно циганско бунище, в което ще ровят тълпи скотове. Не се поддава на цивилизация това индийско племе - да си върви обратно в Бангладеш!

Наместо в парламента да се вихрят разни скандали за глупости, да се вземат мерки да не се наводняваме със сирийци, африканци и кой от де завърнал. Ако това не се направи, ще дойде време дето ще се молим да се плодят по- бързо циганите, че да надвият на арапите.

Следващата мярка наместо тъпите и безсмислени поводи за скандали е да се създаде трудова заетост и българските граждани (няма значение българи или цигани) да не ходят немили-недраги да берат боровинки и портокали за мижави пари по Европа, ами всяко да си работи работата, да си гледа дома и старците и да си плаща данъците и осигуровките у нас. Другото кой с какъв кворум, кой бил победител, пък сега е деветата дупка на кавала и кой не се регистрирал са глупости и който им се върже е глупак!!!

И на моя номер постоянно идват всевъзможни оферти и подкани плати туй плати онуй въпреки че вече е платено. Въпреки, че в договора ми е отбелязано, че не желая такива. Сред бурни скандали оператора каза, че можел да изключи всички съобщения.

Това доказва какви големи куфаци са. От другия сезон вече ще могат да работят ПОСТОЯННО, ама няма да им берат ягодите...

Викаш изведнъж всички мениджъри и IT cъпорт ще ги назначават. :))) Виждал съм хора дето две приказки на български не могат да вържат, но берат ягоди там... как точно викаш тия ще изкарват същите пари в България? Силно ме съмнява, че английския им беше по-добър от българския.

Тия пак ще са там, ама вместо да се гърбят на ягодите ще метат в метрото например ...

Абе някой знае ли номера на БОКО БОКЛУКО, че има да получава СМС ...

Публикувай твоя, ще ти изпратя неговия.

ПРЕДЛАГАМ НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО СЪОБРАЗНО РЕГИСТРИРАНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ОТ КЛЕТКИТЕ НА МОБ.ОПЕРАТОРИ В КВАРТАЛИ КАТО ФАКУЛТЕТО,ФИЛИПОВЦИ И ДРУГИ ДА ИЗПРАТЯТ ПО ЕДИН SMS КОЛКО Е ХУБАВО ДА СЕ ЖИВЕЕ В АНГЛИЯ С ПОКАНА ЗА ПО-БЪРЗО ЕМИГРИРАНЕ!!!!!

ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА ЗА!!! ++++++++++++ !!!!!!!!!

жалко само, че точно този, който трябва да се занимава с това, всъщност е откачена отоманска метреса и когато не избива комплекси в европа и не е с пица под масата, е зает да се заканва и псува жени в парламента...

И че освен лебеди, по парковете има и други птици за ядене.

БРАВО! ТАКА ТРЯБВА .ВСИЧКИ ИМИГРАНТИ НЕЗАКОННО ПРЕБИВАВАЩИ ДА СЕ ИЗГОНЯТ ОТ ВСЯКА ДЪРЖАВА НА Е.С. В края на краищата какво е това непрекъснато вмъкване в чужда държава и използването и. Нашите българи също трябва да бъдат изгонени от всички страни. Да се дойдат и да възстановяват родината си ,а не РАЗНИ БЕЗОБРАЗНИ ОТ АРАБСКИЯ СВЯТ, ОТ АФРИКА ДА ХРАНТУТИМ ТУК ЗАРАДИ НЯКАКВИ ИЗГОДИ НА ОРГАНИЗАЦИИ ,КОИТО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ СИТУАЦИЯТА ,ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ. Затова ни карат да ги приберем в домовете си.

НАШАТА РОДИНА да я възстановят тия дето е разтуриха и да върнат откраднатите пари. В противен случай, никой няма да си дойде и да пълни гушата на ХАМСТОРИДИТЕ от турски произход.

O BOJE, SLEZ NA ZEMIATA I SI PRIBERI GRESCHKITE ...

леко безгрешния

Да ама, тъпако, проблема е, че циганите в Европа навсякъде са европейци, а не имигранти и емигранти! Няма как да ги изгонят! Хитлер отдавна умря! Сега са длъжни навсякъде да ги интегрират, а не да ги гонят или дезинтегрират! Анадъмо?

Не, благодаря. Нали тук всички чинии и кенефи мием. Чистачи си имате достатъчно и сега. За какво да ни храните и нас? Аз ще продължа да им тежа на немците. Докато плащат поне.

Тези мръсници няма да се спрат ,докато не настроят целия свят срещу българите. А иначе си умират да се подмазват и подкрепят " кралските особи " ,които живеят на гърба на данъкоплатците и реално не вършат НИЩО. Шибани алкохолици с двойни стандарти.

Натисна ги як циганьор и почнаха да се усещат.Демокрацията в този й вид няма никакво бъдеще.Псевдо миловидните думи за толерантност на ниво обикновен човек нямат ама никаква стойност.Негрите-в Африка,всяка жаба да си знае гьола.Дойдоха вече множко не само на англичаните.Нищо не може да ме накара да толерирам подобна паплач...

Хубаво е и ние да започнем да изпращаме SMS-и на пияните англичани по курортите, педофилите-англичани и тия англичани, дето носят ножове. Навремето прадядо ми е пращал по тях SMS-и със 76 милиметрово оръдие за да ги отпрати от Българските земи в Македония

Навремето добре, а сега? Или България на три морета и ние сме най-великите! Ти, Българино единствен, си най-обикновен футболен фен.

В момента България е орязана до това което е най-вече поради гьотверенската политика на политиците ни през последните 100 години и пораженческият дух на българите. Верно е че са ни пречили и така наречение "велики сили", но България е доказала неколкократно че ако си науми може да мине и през техните глави - съединението, независимостта...

Ами и нашето МВР да напише 1.5 милиона SMS-а..... :)

Ами и британците да не идват на нашето черноморие и да се напиват като свине, да стоят на тъпия си остров в дъжда и мъглата.

Тъпунгер, ако не са ингилизите, кой че пие в Бълхария ментетата?