Коментари - Мей: Имигрантите след Брекзит да не разчитат на същите права | Днес.dir.bg

Мей: Имигрантите след Брекзит да не разчитат на същите права

Тереза Мей иска да договори с ЕС сделка за промяна на правата на гражданите на съюза, дошли във Великобритания през преходния период на Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Мей: Имигрантите след Брекзит да не разчитат на същите права | Днес.dir.bg

Коментари

Имигрантите от Великобритания, които много скоро ще хукнат към Европейския Съюз да не разчитат на същите права! Тази седмица в английската преса се появи документ от министерството на брекзит-министърът Дейвид Дейвис, според който 1. ако Великобритания напусне ЕС без договор, то ръста на икономиката на Великобритания ще се намали с - 8 % 2. ако Великобритания напусне ЕС с договор, подобен на този с Норвегия, който гарантира свобода на продвижването на стоки и хора, то ръста на икономиката на Великобритания ще се намали с - 5 % 3. ако Великобритания напусне ЕС с договор, при който Великобритания е възможно най-тясно е обвързана с ЕС, то ръста на икономиката на Великобритания ще се намали с - 2 % Тези данни не се публикуват в българската русофилистична антиевропейска преса, за да не се развали мита, че ЕС е лош и няма полза от него!

"Хората, които са дошли в Обединеното кралство, докато още сме били член на ЕС, са си създали определени очаквания и са направили житейски избор. "Ха! Ами и аз, примерно, като постъпя на работа в някоя фирма, съм си създал определени очаквания и съм направил житейския си избор. Но при смяна на собственика може да се смени целият бизнес и никой не е длъжен да продължава да отговаря на моите "очаквания". На който не.британец не му харесва, просто си тръгва и търси възможности другаде. ЕС вече минава границите на абсурда с исканията си към една държава, която е решила да го напусне...

разбира се че ще бъде различно . нали затова Англичаните напускат ЕС. Всеки който заминава за Англия е наясно с това .

Когато кораба потъва,плъховете първи го напускат.

британците пак удариха джак-пота на майтап! като излезнаха от джендърския съюз на съсипията, измамата и левичарските домогвания до короната. представяте ли си, джендъра мартин шулц, за когото половината британци не знаеха кой е, но съсима ес с далаверите си с юнкер и в същност е един несполучил продавач на вехта хартия, да надене короната и да казва на кралицата на великобритания, какво да прави от името на кралицата мутер на всички мутери- меркел клинтъно-соровска!! хахахаа...

прав си германците да не забравят , че една трета от света са били английски колонии и са владели политически, а сега ги владеят илономически

До всички расисти изказали се по долу - вземете и се образовайте малко иначе ставате смешни и се излагате с невежество, злобата и омразата си! ETHNIC STATS LONDON в Google. Ако не разбирате английски, има и картинки с номерца.

Това новина ли е? Супер манипулация е статията и най вече заглавието. Естествено, че щом от 2019 напускат и правилата да се променят. Какво чудно има в това?

Хитрата сврака - и с двата крака...

...по-долу...къде има работа... то затова всеки гледа да влезе в Парламента, защото има работа..., ако знаете колко народ и от големите градове са принудени да работят на запад...не е лесно навън, но тук как с 510 и при удръжки пада надолу 350, 410, а кажи при две деца, жена, как се изкарва месеца, а животът не се състои само работа, храна и спане, роби в бг, роби навън, но по-добре роби навън, а не в бг. поне навън не са гладни, а тук, ако не са старите умират прави, столицата няма нищо общо с провинцията и обратно...всеки гледа да отиде народен представител, идва да си види родителите си, но не и да мисли за народа, оправя си близките, нищо против, но до там, влязоха с кредити , а излизат с нашите пари от данъкоплатците с набъбнали на запад банкови сметки, САМО СМУЧАТ, а и виждаме, някои не са за там, защото са неграмотни, неуки, много умен народ, ама не в бг, а напуснаха и завършиха на запад, но без връзки, как да се върнат, а и някои учат за магистър. плачат родителите им на запад, на възраст са, а трябва с работа да поддържат дечицата си, умни са, с по пет езика, а тук кои са ? поогледайте се и ще се уверите, ама на бг както и преди 1989 не им трябва умен народ, защото и те няма да са там, където не им е мястото в нс

Освен пет езика трябват и други знания, за преводачи може!

Един от най-сериозните проблеми на Брекзита е Ирландия, Англичаните искат да запазят без промяна статуса само за гражданите на Ирландия, но ЕС им каза ясно, че няма да има никакви изключения за никоя страна-членка. На когото не е известно, хиляди ирландци от републката работят в Северна Ирландия и обратно. При това повечето си живеят в своята страна. Това беше една от причините Северна Ирландия да гласува против Брекзит. А това свободно движение е част от трудно постигнатия мир в Северна Ирландия. Социологическите проучване в Република Ирландия показват над 85% за оставане в ЕС, при иалко над 60% преди Брекзит референдума.

И какво толкова фатално има за ирландците? Пак ще си работят свободно в Северна Ирландия, но просто ще им поискат предварително покана от британски работодател и работна виза.

След Суецката криза от 1956 г. британците би трябвало да са разбрали новото си място в света. Отдавна не са великата сила, каквато са били до Втората св. война и никой не е длъжен да се съобразява с тях. Светът говори на английски не заради англичаните.

Каква беля ни докара на главата политиката на Меркел.

както се и предполагаше, англичаните се изнизаха от клоаката в която се превръща европа и си стиснаха ръцете с китай. Съвсем реално е докато бг. се докопа до шенген, не само англия но и америките да са наложили нов и строг визов режим за повечето европейци. Раздават се на кило, европейски паспорти на терористи търсени от щатите! В англия също ги съдят, за разлика от европа, която им подменя самоличностите и ги обгрижва..

Който иска, да им робува на британските джендъри. У нас има работа за всеки здрав и прав.

Ами стой си тук, бачкай за туземните мутро-олигарси, дишай най-мръсния въздух в Европа, троши си автомобила по дупчестите пътища, блъскай се с мургавелките, ходи по кучешки фекалии, озъртай се да те не нападне някой питбул или дог аржентино, ами с една дума кефи се.

Вие къде пребивавате и като какъв, та така категорично се изказвате ??? Аз всяка година няколко пъти посещавам Щутгарт, Фрайбург, Кьолн, Дюселдорф и сателитните му градчета, и всичко си е ОК !

"Клоаката" представлява 500 милионен пазар с годишно БВП от 17 ТРИЛИОНА евро. Дори и не можеш да си представик колко е това. "Клоаката" е мокър сън за милиони инвеститори и бизнесмени по света. За много от тях си остава само това. Англичаните симулират активност. Те НЕ МОГАТ да предложат на китайците нещо повече, от това, което те (китайците) вече имат. Според мен, това не са разговори за нови пазари, а за ограничаване на щетите (загуба на права, които китайски фирми, инвестирали в ЮК ще понесат от излизането им от ЕЮ). Китайците имат два основни бизнес приоритета : Износ на хора и износ на капитали. А нито едното, нито другото е в приоритетите на нова Англия.. А китайците НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ от нищо друго.

Англичаните се чудят как, хем да не разрешат свободно влизане и работа във Великобритания на граждани на ЕС, хем да запазят огромните привилегии, които имат например Швейцария и Норвегия, като Open Sky и безмитен внос и износ. Нещо са се объркали: това не е Великобритания отпреди 100 години....

Ако Брекзит се случи, цените на билетите от и до острова ще станат непосилни за повечето хора, защото вече няма да действат трансвъздушните споразумения в рамките на ЕС. Още преди доста време всички нискотарифни компании обявиха, че ще прекратят полетите от/към ЕС за неограничен период от време!

Easy Jet (UK) вече регистрира офис в Австрия, но Райън Еър (Ирландия) няма намерение да лети със самолети с различна от ирландска регистрация. Това може да не е пречка да летят от Англия, но зависи какво ще измислят англичаните...

фаидата вече. то англия стана сбирщаин вече. след едно две поколения цяла европа ще е негърска и индиискa

Имаш ди ме на клавиатурата или просто си неграмотен и не знаеш, че И е гласна, а Й съгласна?

Лъжа и манипулация е, че причината за Брекзит са имигрантите от по-бедните страни от ЕС. В Англия най-голям дял на емигрантите имат тъмнокожите, които в повечето случаи идват от доста по-бедни страни. Мей е едно беззъбо старо куче, което се опитва да хапе. Време е ЕС да покаже какво защитава и да наложи най-строги ограничения за Англия. Но само за гражданите на Англия, защото над 60% от Шотландците искат в ЕС! ЕС не може да позволява повече на някакви недоразвити английски политици да се опитват да му извиват ръцете. Хем ЕС бил много лош, хем искали на всяка цена Англия искали да си запазят отношенията с ЕС, ама без свободното движение. Но нямат нищо против да извличат само специалисти със сито, тях няма да ги връщат. Що за лицемерие и безобразие!

"Големият наплив" беше един нещастен румънец, когото накрая уволниха от работа, заради интервюта по цял ден с журналистчетата

Доколкото знам в Англия не е много добре да се живее. Има други държави в ЕС, които имат по-добра покупателна способност от рижите. Тука идват много англичани с работни визи, но на много не им ги удължават и се връщат обратно. Колкото и невероятно да звучи, познавах едно семейство от там, които не им удължиха работните визи за Канада и казаха че са намерили работа в Индия и ще ходят там, но не искат обратно в Англия, тъй като е много скъпо и е много трудно е за работа.

както е тръгнало в канада скоро и ти ще си търсиш работа в индия или канада ще се преименува в малката индия или малкия китай.

Останалите страни членки трябва да направят същото и всички британци да си ходят у дома! По -умните взеха да кандидатсват за паспорти от др. страни членки.

искат да станат като Сингапур, само да не им излязат криви сметките и да се превърнат пак в депресираната Британия през 70-80 години.

депресираната британия от 70-80 години вече никога няма да я бъде. твърде е черно вече, твърде е забуркано, и все по-бчерно и забуркано става. така че, веселието им е осигурено завинаги! пък и източноевропейците и останалите от ес като ги няма, нещата стават прекрасни за англетата...

Така е. Права е. За къв пръч им е брекзит иначе. Те това искат, щото нацията им е осрана вечче. Аз като ходих в Бирмингам не можах една английска бира в магазин да случа. Нещеш ли полски, арабски магазини и прочие. :) Беше яко да видиш пингвин (жена с бурка) да кара бясно бе ем ве.

ама те пингвините ще стават повече защото правят повече деца и се женят само за някой роднина от Пакистан, индия и близкия изток. брекзита успя главно с техния вот, защото те не можеха да се борят за работа с по работливите източно европийци. като цяло повечето истниски британци гласуваха за оставане.

англичаните искат свободни пазари, свободно да се търгува със земя, свободно придвижване. ама да не са техните. и дошли да дават акъл в България. да си взимат педерастията и обратно на острова.

Ай де нашенци дърпайте докато е време има работа стига да можеш и разбираш езика.

евала това е нация, това е държава, не като нас дупедавци и калпави управници...

Хей хора някой има ли на представа догодина ако са излезнали дали има проблем да се пътува до там на екскурзия със самолет, защото догодина април права осемнайсе и мисла да ходиме с приятеля ми на екскурзия Лондон и евентуално някъде Шотландия. Дали ще ни пуснат или ще ни направат проблем защото сме от ЕС?

Ако дотогава имаш бебе - няма проблем! Оставяш го тук (един вид залог) и пътуваш до Албиона! Така ингилизите ще са по-сигурни, че ще се върнеш!

Значи тези минуси какво означават, че няма да ни пуснат в УК или че просто не можете да бъдете полезни и слагате минуси.

Десислава-Миранда, а ще можеш ли да се опрваиш там без английски? Че като виждам колко си научила българския, едва ли си научила английски...

Значи аз съм паралелка с английски и това не е проблемм. Приятеля ми също знае. Въпроса е че съм спестила пари за екскурзия и мечтата ми е точно Лондон и някъде в Шотландия, но трябва да чакам да направа осемнайсе защото родителите ми няма да ме пуснат защото не са съгласни че приятеля ми е по-голям и така.

И между другото сори за грешките не че не знам български но пиша от телефон.

Каквото сам си направиш......

И сега положението в Британия е отвратително , все едно си в арабско-индийска държава и разни там црънгали чакат да им пуснеш нещо в джоба. Нека си се затварят, ако искат о китайска стена да си вдигнат. Британците тръгнаха в упадъчна посока още по-рано и не им е виновен ЕС.

Мисля да заминавам с децата час по скоро на Англия, че тука не се живее. Едно е на София и съвсем друго провинциятя. Жена съм на 48 год. и не намирам работа. В англия ще търся нещо свързано с хигиена или дори миене на чиний, че за другите неща искат език. дано да успея да замине, с децата до лятото, да се установим там преди брекзита.

Айде идвай, ще ти запазим място на пейката пред ЖП гарата в Лондон. Ако искаш, може и под някой мост

Ми те и за чиниите искат език и то по-голем.

Препоръчвам, ако никога не сте успели да се преместите в голям град (като София) в собствената си страна с децата си, да не експериментирате и да се местите в огромен град в чужда страна с чужд език С ДЕЦАТА СИ. С работата която описвате, без език и местен опит ще изкарвате в най-добрия случай почти достатъчно за ЕВТИНА споделена квартира, храна, транспорт, дрехи и 2-3 пътувания до България на година да ви погледнат зъбите и да не ви забравят роднините. Децата ви нямат място в такава екстремна среда, а отначало тя неминуемо ще е такава. Успех!

Да ги прегърнеш Тръп

Ами как да имат пълни права гражданите на ЕС. Нали затова излизат от ЕС, да си управляват сами държавата. ЕС защо не поиска пълни права на гражданите на ЕС и в някоя друга независима държава, например САЩ или Канада.

Англио, земльо македонска, и тебе ли те уфатиа....

Спасяват се.

през 13 век са изгонили евреите ,ето че пак се опитват да се спасят от тях !

треперете , треперете!!! ко ши прай ся, низнам!!

Нормално е да стане така. Аз пък в Англия и на Екскурзия не искам да ходя. Много е умрело там, цигания до шия

Jenata si ima predpo4itaniq, qvno iska samo arabi i indiici da ostanat :)

Еми да се напълнят с маймуни, честито хахаххх Само кой ще им бачка....

те ВЕЧЕ са пълни с маймуни. градове като манчестър и бирмингам вече преминаха границата от 50% мюсли и черни. в лондон са някакви си 35-40 %. но големият им, колосален проблем-българи, румънци, поляци, балтийци е решен, социалната им система е разтоварена и пее като славей, здравната им система е разтоварена и танцува като балеринка, няма ноу-гоу зони и дивашки гета, всяко второ новородено в лондон не се казва мохамед, а като погледнеш снимка на английски клас вече повече от едно детенце е бяло, например-две дечица вече са бели и и без забрадки. абе-реки от мед и масло. има едно микроскопично проблемче, само няма кой да им бере ягодите, но сигурно някоя чернилка ще се навие вместо на бенефити(социални помощи) за нищо-правене и поради привилегията, че не е презрян гражданин на ес, да отиде да заеме мястото на българите в големите ягодови полета и на другите гадни работни местенца. двойните аршини на ингилизите са отдавна известни. но тоя път пропускат дребния факт, че третият аршин им е плътно отзад...

Ау ,каква трагедия !

Коментари - Мей: Имигрантите след Брекзит да не разчитат на същите права | Днес.dir.bg

Мей: Имигрантите след Брекзит да не разчитат на същите права

Тереза Мей иска да договори с ЕС сделка за промяна на правата на гражданите на съюза, дошли във Великобритания през преходния период на Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Мей: Имигрантите след Брекзит да не разчитат на същите права | Днес.dir.bg

Коментари

Имигрантите от Великобритания, които много скоро ще хукнат към Европейския Съюз да не разчитат на същите права! Тази седмица в английската преса се появи документ от министерството на брекзит-министърът Дейвид Дейвис, според който 1. ако Великобритания напусне ЕС без договор, то ръста на икономиката на Великобритания ще се намали с - 8 % 2. ако Великобритания напусне ЕС с договор, подобен на този с Норвегия, който гарантира свобода на продвижването на стоки и хора, то ръста на икономиката на Великобритания ще се намали с - 5 % 3. ако Великобритания напусне ЕС с договор, при който Великобритания е възможно най-тясно е обвързана с ЕС, то ръста на икономиката на Великобритания ще се намали с - 2 % Тези данни не се публикуват в българската русофилистична антиевропейска преса, за да не се развали мита, че ЕС е лош и няма полза от него!

"Хората, които са дошли в Обединеното кралство, докато още сме били член на ЕС, са си създали определени очаквания и са направили житейски избор. "Ха! Ами и аз, примерно, като постъпя на работа в някоя фирма, съм си създал определени очаквания и съм направил житейския си избор. Но при смяна на собственика може да се смени целият бизнес и никой не е длъжен да продължава да отговаря на моите "очаквания". На който не.британец не му харесва, просто си тръгва и търси възможности другаде. ЕС вече минава границите на абсурда с исканията си към една държава, която е решила да го напусне...

разбира се че ще бъде различно . нали затова Англичаните напускат ЕС. Всеки който заминава за Англия е наясно с това .

Когато кораба потъва,плъховете първи го напускат.

британците пак удариха джак-пота на майтап! като излезнаха от джендърския съюз на съсипията, измамата и левичарските домогвания до короната. представяте ли си, джендъра мартин шулц, за когото половината британци не знаеха кой е, но съсима ес с далаверите си с юнкер и в същност е един несполучил продавач на вехта хартия, да надене короната и да казва на кралицата на великобритания, какво да прави от името на кралицата мутер на всички мутери- меркел клинтъно-соровска!! хахахаа...

прав си германците да не забравят , че една трета от света са били английски колонии и са владели политически, а сега ги владеят илономически

До всички расисти изказали се по долу - вземете и се образовайте малко иначе ставате смешни и се излагате с невежество, злобата и омразата си! ETHNIC STATS LONDON в Google. Ако не разбирате английски, има и картинки с номерца.

Това новина ли е? Супер манипулация е статията и най вече заглавието. Естествено, че щом от 2019 напускат и правилата да се променят. Какво чудно има в това?

Хитрата сврака - и с двата крака...

...по-долу...къде има работа... то затова всеки гледа да влезе в Парламента, защото има работа..., ако знаете колко народ и от големите градове са принудени да работят на запад...не е лесно навън, но тук как с 510 и при удръжки пада надолу 350, 410, а кажи при две деца, жена, как се изкарва месеца, а животът не се състои само работа, храна и спане, роби в бг, роби навън, но по-добре роби навън, а не в бг. поне навън не са гладни, а тук, ако не са старите умират прави, столицата няма нищо общо с провинцията и обратно...всеки гледа да отиде народен представител, идва да си види родителите си, но не и да мисли за народа, оправя си близките, нищо против, но до там, влязоха с кредити , а излизат с нашите пари от данъкоплатците с набъбнали на запад банкови сметки, САМО СМУЧАТ, а и виждаме, някои не са за там, защото са неграмотни, неуки, много умен народ, ама не в бг, а напуснаха и завършиха на запад, но без връзки, как да се върнат, а и някои учат за магистър. плачат родителите им на запад, на възраст са, а трябва с работа да поддържат дечицата си, умни са, с по пет езика, а тук кои са ? поогледайте се и ще се уверите, ама на бг както и преди 1989 не им трябва умен народ, защото и те няма да са там, където не им е мястото в нс

Освен пет езика трябват и други знания, за преводачи може!

Един от най-сериозните проблеми на Брекзита е Ирландия, Англичаните искат да запазят без промяна статуса само за гражданите на Ирландия, но ЕС им каза ясно, че няма да има никакви изключения за никоя страна-членка. На когото не е известно, хиляди ирландци от републката работят в Северна Ирландия и обратно. При това повечето си живеят в своята страна. Това беше една от причините Северна Ирландия да гласува против Брекзит. А това свободно движение е част от трудно постигнатия мир в Северна Ирландия. Социологическите проучване в Република Ирландия показват над 85% за оставане в ЕС, при иалко над 60% преди Брекзит референдума.

И какво толкова фатално има за ирландците? Пак ще си работят свободно в Северна Ирландия, но просто ще им поискат предварително покана от британски работодател и работна виза.

След Суецката криза от 1956 г. британците би трябвало да са разбрали новото си място в света. Отдавна не са великата сила, каквато са били до Втората св. война и никой не е длъжен да се съобразява с тях. Светът говори на английски не заради англичаните.

Каква беля ни докара на главата политиката на Меркел.

както се и предполагаше, англичаните се изнизаха от клоаката в която се превръща европа и си стиснаха ръцете с китай. Съвсем реално е докато бг. се докопа до шенген, не само англия но и америките да са наложили нов и строг визов режим за повечето европейци. Раздават се на кило, европейски паспорти на терористи търсени от щатите! В англия също ги съдят, за разлика от европа, която им подменя самоличностите и ги обгрижва..

Който иска, да им робува на британските джендъри. У нас има работа за всеки здрав и прав.

Ами стой си тук, бачкай за туземните мутро-олигарси, дишай най-мръсния въздух в Европа, троши си автомобила по дупчестите пътища, блъскай се с мургавелките, ходи по кучешки фекалии, озъртай се да те не нападне някой питбул или дог аржентино, ами с една дума кефи се.

Вие къде пребивавате и като какъв, та така категорично се изказвате ??? Аз всяка година няколко пъти посещавам Щутгарт, Фрайбург, Кьолн, Дюселдорф и сателитните му градчета, и всичко си е ОК !

"Клоаката" представлява 500 милионен пазар с годишно БВП от 17 ТРИЛИОНА евро. Дори и не можеш да си представик колко е това. "Клоаката" е мокър сън за милиони инвеститори и бизнесмени по света. За много от тях си остава само това. Англичаните симулират активност. Те НЕ МОГАТ да предложат на китайците нещо повече, от това, което те (китайците) вече имат. Според мен, това не са разговори за нови пазари, а за ограничаване на щетите (загуба на права, които китайски фирми, инвестирали в ЮК ще понесат от излизането им от ЕЮ). Китайците имат два основни бизнес приоритета : Износ на хора и износ на капитали. А нито едното, нито другото е в приоритетите на нова Англия.. А китайците НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ от нищо друго.

Англичаните се чудят как, хем да не разрешат свободно влизане и работа във Великобритания на граждани на ЕС, хем да запазят огромните привилегии, които имат например Швейцария и Норвегия, като Open Sky и безмитен внос и износ. Нещо са се объркали: това не е Великобритания отпреди 100 години....

Ако Брекзит се случи, цените на билетите от и до острова ще станат непосилни за повечето хора, защото вече няма да действат трансвъздушните споразумения в рамките на ЕС. Още преди доста време всички нискотарифни компании обявиха, че ще прекратят полетите от/към ЕС за неограничен период от време!

Easy Jet (UK) вече регистрира офис в Австрия, но Райън Еър (Ирландия) няма намерение да лети със самолети с различна от ирландска регистрация. Това може да не е пречка да летят от Англия, но зависи какво ще измислят англичаните...

фаидата вече. то англия стана сбирщаин вече. след едно две поколения цяла европа ще е негърска и индиискa

Имаш ди ме на клавиатурата или просто си неграмотен и не знаеш, че И е гласна, а Й съгласна?

Лъжа и манипулация е, че причината за Брекзит са имигрантите от по-бедните страни от ЕС. В Англия най-голям дял на емигрантите имат тъмнокожите, които в повечето случаи идват от доста по-бедни страни. Мей е едно беззъбо старо куче, което се опитва да хапе. Време е ЕС да покаже какво защитава и да наложи най-строги ограничения за Англия. Но само за гражданите на Англия, защото над 60% от Шотландците искат в ЕС! ЕС не може да позволява повече на някакви недоразвити английски политици да се опитват да му извиват ръцете. Хем ЕС бил много лош, хем искали на всяка цена Англия искали да си запазят отношенията с ЕС, ама без свободното движение. Но нямат нищо против да извличат само специалисти със сито, тях няма да ги връщат. Що за лицемерие и безобразие!

"Големият наплив" беше един нещастен румънец, когото накрая уволниха от работа, заради интервюта по цял ден с журналистчетата

Доколкото знам в Англия не е много добре да се живее. Има други държави в ЕС, които имат по-добра покупателна способност от рижите. Тука идват много англичани с работни визи, но на много не им ги удължават и се връщат обратно. Колкото и невероятно да звучи, познавах едно семейство от там, които не им удължиха работните визи за Канада и казаха че са намерили работа в Индия и ще ходят там, но не искат обратно в Англия, тъй като е много скъпо и е много трудно е за работа.

както е тръгнало в канада скоро и ти ще си търсиш работа в индия или канада ще се преименува в малката индия или малкия китай.

Останалите страни членки трябва да направят същото и всички британци да си ходят у дома! По -умните взеха да кандидатсват за паспорти от др. страни членки.

искат да станат като Сингапур, само да не им излязат криви сметките и да се превърнат пак в депресираната Британия през 70-80 години.

депресираната британия от 70-80 години вече никога няма да я бъде. твърде е черно вече, твърде е забуркано, и все по-бчерно и забуркано става. така че, веселието им е осигурено завинаги! пък и източноевропейците и останалите от ес като ги няма, нещата стават прекрасни за англетата...

Така е. Права е. За къв пръч им е брекзит иначе. Те това искат, щото нацията им е осрана вечче. Аз като ходих в Бирмингам не можах една английска бира в магазин да случа. Нещеш ли полски, арабски магазини и прочие. :) Беше яко да видиш пингвин (жена с бурка) да кара бясно бе ем ве.

ама те пингвините ще стават повече защото правят повече деца и се женят само за някой роднина от Пакистан, индия и близкия изток. брекзита успя главно с техния вот, защото те не можеха да се борят за работа с по работливите източно европийци. като цяло повечето истниски британци гласуваха за оставане.

англичаните искат свободни пазари, свободно да се търгува със земя, свободно придвижване. ама да не са техните. и дошли да дават акъл в България. да си взимат педерастията и обратно на острова.

Ай де нашенци дърпайте докато е време има работа стига да можеш и разбираш езика.

евала това е нация, това е държава, не като нас дупедавци и калпави управници...

Хей хора някой има ли на представа догодина ако са излезнали дали има проблем да се пътува до там на екскурзия със самолет, защото догодина април права осемнайсе и мисла да ходиме с приятеля ми на екскурзия Лондон и евентуално някъде Шотландия. Дали ще ни пуснат или ще ни направат проблем защото сме от ЕС?

Ако дотогава имаш бебе - няма проблем! Оставяш го тук (един вид залог) и пътуваш до Албиона! Така ингилизите ще са по-сигурни, че ще се върнеш!

Значи тези минуси какво означават, че няма да ни пуснат в УК или че просто не можете да бъдете полезни и слагате минуси.

Десислава-Миранда, а ще можеш ли да се опрваиш там без английски? Че като виждам колко си научила българския, едва ли си научила английски...

Значи аз съм паралелка с английски и това не е проблемм. Приятеля ми също знае. Въпроса е че съм спестила пари за екскурзия и мечтата ми е точно Лондон и някъде в Шотландия, но трябва да чакам да направа осемнайсе защото родителите ми няма да ме пуснат защото не са съгласни че приятеля ми е по-голям и така.

И между другото сори за грешките не че не знам български но пиша от телефон.

Каквото сам си направиш......

И сега положението в Британия е отвратително , все едно си в арабско-индийска държава и разни там црънгали чакат да им пуснеш нещо в джоба. Нека си се затварят, ако искат о китайска стена да си вдигнат. Британците тръгнаха в упадъчна посока още по-рано и не им е виновен ЕС.

Мисля да заминавам с децата час по скоро на Англия, че тука не се живее. Едно е на София и съвсем друго провинциятя. Жена съм на 48 год. и не намирам работа. В англия ще търся нещо свързано с хигиена или дори миене на чиний, че за другите неща искат език. дано да успея да замине, с децата до лятото, да се установим там преди брекзита.

Айде идвай, ще ти запазим място на пейката пред ЖП гарата в Лондон. Ако искаш, може и под някой мост

Ми те и за чиниите искат език и то по-голем.

Препоръчвам, ако никога не сте успели да се преместите в голям град (като София) в собствената си страна с децата си, да не експериментирате и да се местите в огромен град в чужда страна с чужд език С ДЕЦАТА СИ. С работата която описвате, без език и местен опит ще изкарвате в най-добрия случай почти достатъчно за ЕВТИНА споделена квартира, храна, транспорт, дрехи и 2-3 пътувания до България на година да ви погледнат зъбите и да не ви забравят роднините. Децата ви нямат място в такава екстремна среда, а отначало тя неминуемо ще е такава. Успех!

Да ги прегърнеш Тръп

Ами как да имат пълни права гражданите на ЕС. Нали затова излизат от ЕС, да си управляват сами държавата. ЕС защо не поиска пълни права на гражданите на ЕС и в някоя друга независима държава, например САЩ или Канада.

Англио, земльо македонска, и тебе ли те уфатиа....

Спасяват се.

през 13 век са изгонили евреите ,ето че пак се опитват да се спасят от тях !

треперете , треперете!!! ко ши прай ся, низнам!!

Нормално е да стане така. Аз пък в Англия и на Екскурзия не искам да ходя. Много е умрело там, цигания до шия

Jenata si ima predpo4itaniq, qvno iska samo arabi i indiici da ostanat :)

Еми да се напълнят с маймуни, честито хахаххх Само кой ще им бачка....

те ВЕЧЕ са пълни с маймуни. градове като манчестър и бирмингам вече преминаха границата от 50% мюсли и черни. в лондон са някакви си 35-40 %. но големият им, колосален проблем-българи, румънци, поляци, балтийци е решен, социалната им система е разтоварена и пее като славей, здравната им система е разтоварена и танцува като балеринка, няма ноу-гоу зони и дивашки гета, всяко второ новородено в лондон не се казва мохамед, а като погледнеш снимка на английски клас вече повече от едно детенце е бяло, например-две дечица вече са бели и и без забрадки. абе-реки от мед и масло. има едно микроскопично проблемче, само няма кой да им бере ягодите, но сигурно някоя чернилка ще се навие вместо на бенефити(социални помощи) за нищо-правене и поради привилегията, че не е презрян гражданин на ес, да отиде да заеме мястото на българите в големите ягодови полета и на другите гадни работни местенца. двойните аршини на ингилизите са отдавна известни. но тоя път пропускат дребния факт, че третият аршин им е плътно отзад...

Ау ,каква трагедия !