Тереза Мей: Кралицата до дни ще одобри закона за Брекзит

Британският премиер Тереза Мей обяви, че през следващите няколко дни кралица Елизабет Втора ще утвърди официално закона за напускането на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей: Кралицата до дни ще одобри закона за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помнете ми думата, тези няма да излязат, защото ги интересуват най-вече парите.

И колкото по-бързо,толкова по-добре за ЕС!Какво добро сме видели исторически погледнато от Англия!?

Каква ще е съдбата на десетките членове на смесени бракове не взели анг.гражединство но с по 2и повече деца с бизнес и дом в ИК

Всеки дом е на кралицата, ако не са потребни са свободни да си ходят.

JMM®

"Председателят на влиятелната германска Комисия за външни работи Норберт Рьотген предупреди, че Русия може да започне да финансира групи, искащи "Брекзит". "Всичко, което отслабва Запада и европейците, е много ценно за Русия и Путин", каза той. "

Освен да копи-пействаш друго можеш ли? Кой го интересува какво бил казал тоя световно неизвестен льольо

JMM®

"Путин има две цели. Първо, той иска да спре разширяването на Европа, като осигури попадането завинаги на държави като Украйна и Грузия в зоната на полумрака между Европа и Русия, където той може да извърши военна намеса, когато поиска. Второ, той иска 500-милионният европейски блок, който превръща в джудже 143-милионна Русия, с неговата повече или по-малко обща външна политика, да се разпадне, като остави 28 разделени и скарани малки страни, които Русия да може да разделя и владее."

Какво общо има тук Путин с желанието на англичаните да напуснат ЕС?Стига с тези просташки спекулации,на които никой не вярва!Други злобари пък едва ли не ще изкарат,че Путин избрал Тръмп!?И смешно и жалко!

Ти да не го сънуваш тоя Путин бе?

ТЕЗИ ОСТРОВИТЯНИ, СА РОДЕНИ И СЪЗДАДЕНИ НЕ ДА ДЕРИБЕЙСТВАТ КАКТО ГО ПРАВЕХА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ВЕКОВЕ ДА ПЪТУВАТ И УСТАНОВЯВАТ И ПРЕВЗЕМАТ ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ, В ДРУГИ ТЕРИТОРИИ И СТРАНИ ПО СВЕТА, А ДА СИ СТОЯТ НА ОСТРОВА И ДА СИ СЕ ОПРАВЯТ

браво! британската култура е над европеиската, а и се спасяват от ислямски тероризъм.

Алкохолът подобрява паметта

Вместо ЕС - ще се разпадне Великобритания :)))))

Ще се разпадне мозъка ти от напъване

Англия официално е 51ят щат на САЩ

JMM®

Британците са много по консервативни от американците. Така и не уеднаквиха движението на автомобилите(и разположението на волана) с останалата част от Европа; не можаха да свикнат с използването на смесителна батерия, а предпочитат отделни кранове за топла и студена вода; при мерните единици трудно възприемат системата SI; при ръчно измиването на посудата, все още "пропускат" изплакването под течаща вода ...

Откъде-накъде ще уеднаквяват движението на автомобилите бе, "Умник"? Що не идеш в Япония да им кажеш и на японците да си "уеднаквят" движението? Ами ирландците, малтийците и кипърците къде ги забрави? Глупостите за водата си ги изсмукал от пръстите.

Англия, че няма да стане чужд щат няма, обаче президентът Тръмп е горещ привърженик на идеята САЩ да станат асоцииран член на Комънуелт (Британската общност)

JMM®

И за какво им е на САЩ да са член на Британската общност ?! Виж, "велика" Британия има нужда от това САЩ да са член ... "Ако Планината(САЩ) не отиде при Мохамед(Британия), Мохамед ще отиде при Планината."

нищо подобно няма, американците имат нужда от виза за работа и живот в англия, изобщо не им е лесно да останат, освен ако не са с брак, но много българи са заблудени за това.

Бардаци и подобни велнес-фитнес заведения са много спечеливна инвестиция.

"От централата на ЕС възразяват срещу тези искания.." Вурст-кончитите (ЕС чиновници) в паника... хаха

Прав им път! Няма да заплача , гаранция!

гледали сте този исторически филм с Мел Гибсън. Със Злоба, ярост, убийства и безчинства англичаните завладяват Шотландия и я присъединяват към Англия, а по-късно наричат държавата си Обединениото кралство. И сега да се чудиш как шотландците искат да останат в Обединеното кралство. Къса е родовата памет. И ние, българите, скоро ще забравим как османците са ни клали, ще забравим за Батак и Брацигово, защото таква е волята на Еврогейците и Ангела Меркел.

На шотланците им беше предоставена възможност да избират, дали искат да са независими преди 2 г. Те се окакаха. Сега някои техни политици искат да пробват пак (също като националистите в бивша Югославия), но никой няма да им разреши Референдум всяка 2-ра година. Шотланците, макар и от същото племе като Ирландците са диваци, така или иначе. Ирландците са по-облагороден тип, вероятно заради католицизма.

JMM®

На шотландците преди 2 години им бе обещано, че Британия НЯМА да излиза от ЕС, а след това лумпените Фараж и Борис Джонсън организираха простотията с "референдума", като преди това разправяха небивалици за криви краставици и къси презервативи. И когато Камерън последен "драсна клечката" и нещата излязоха извън контрол, всички тези "велики" британци се изпокриха от политическата сцена. И сега Британия, заради едничката си гордост ще се насади още по здраво на невероятната глупост наречена Брексит.

ХАХАХА - Пак йезуитски: "Досега Тереза Мей е дала малко сведения за стратегията си в преговорите с Брюксел, но тя има списък с претенции: запазване на свободната търговия и сътрудничеството в сигурността, възвръщане на националния контрол върху имиграцията и възстановяване на суверенитета върху британското законодателство. От централата на ЕС възразяват срещу тези искания, припомни Ройтерс, цитирана от БТА." Хайде да започнем по точки: 1. "запазване на свободната търговия" - че вие излизате от съюза, за каква свободна търговия говорим, когато принципът на СВОБОДНО ПРИДВИЖВАНЕ НА СТОКИ, КАПИТАЛИ И ХОРА! 2. "сътрудничеството в сигурността" - ами, не сте ли членове на Интерпол? Защо ви е Европол тогава?... 3. "възвръщане на националния контрол върху имиграцията и възстановяване на суверенитета върху британското законодателство. " Ами като излезете - връщайте си каквото си искате. А, и внимавайте със Северна Ирландия и Уелс, че може да се отцепят от вас :)

Извинявайте - в бързината не успях пак да изложа идеите си напълно. По 1 точка - след като излязат от ЕС - изобщо никакво право нямат да претендират, нито за свободна (безмитна) търговия, нито за пътуване на британски граждани в ЕС без визи.

По света, взаимоизгодни търговски споразумения продължават и по време на война. Примери много, като САЩ-Германия в началото на ВСВ, или днес: ЕС-Русия, макар и въведено ембарго, големите германски и руски концерни си въртят търговийка ...

Тереза Мей: Кралицата до дни ще одобри закона за Брекзит И поне още две години ще има преговори за условията за излизане от ЕС.