Брюксел: Лондон да потегля бързо, отстъпките вече не важат

Договорените през февруари отстъпки за Великобритания вече са недействителни, а страната бързо да се задейства според резултата от референдума.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел: Лондон да потегля бързо, отстъпките вече не важат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

именно баба Меркел с непремерените й изказвания и "ходове" докара дотам, че британците да се разколебаят в качествата на ЕС. та сега отцепниците - да ходят да й целуват ръка, защото тя им свърши работата. дори и мен превърна в евроскептик :( язък за хубаватадържава (Германия) и мнозинството от хората, които са свестни... ама и те кат нас - нещо не случват на управници :)

Клатят се краката на везирите от Високата порта-Брюксел!Лапаха като олимпийци,унищожиха де каквото можаха в источна Европа,Африка,близкия Исток,Украйна.Скоропостижен край на Евроимперията,не предвиждана от Новия световен ред!Росия се въздига и какво ще правят нашите слънчогледи?Чакаги истински Народен съд!Амин!

abasador

чета коментарите и виждам, че много хора защитават политиката на Брюксел т.е. Германия в лицето на госпожа Меркел, подкрепяна от облечените във власт корумпирани некадърници, като господата Юнкер и Туск! Еми то точно тези с тази политика накараха Англия да стигне до тук. Недейте да се тръшкате за Англия господа, тя и без Евросъюза си беше водеща и силна държава, мислете как да задържите останалите в ЕС от подобни референдуми. Лек ден.

Не Лондон , а ти Юнкере потегляй бързо към пенсия. На нас Лондон ни трябва. А ти който си докарал до там нещата си носи последствията.

Тъпанарино, какво си мислехте, че до гроб ще крадете ли...ти си минало и хората бързо ще забравят търтеи като вас, олигофрени нещастни!

Пенцио, кражбите ти ще намалеят...няма я Англия вече...тя ще продължи да съществува, а ти ще бъдеш забравен и погребан!

Дъртофелник, ти си бита карта!

Има си процедури.

този бурократ на снимката които си мисли че е цар усети зегата около себе си и започна да става груб. англя е била имперя много преди да се саздаде изкуственя евр.саюз,та надали сте стане несто сериозно с икономическото и развитие но заплатите които взимат тези чиновници са по сладки от всичко за тях

Тази година са платили таксата си за членство, а това означава да си получат всичко адекватно.Този идиот какво иска - парите за него? Е, англичаните не са ларж, ще ги търпят , ще им дадат всичко, което е договорено и тогава ще има гут бай

Президентът на САЩ Барак Обама прави всичко, за да остане завинаги в паметта на американците, като президентът на секс малцинствата. Така, той присвои статута на национален паметник на гей бара Stonewall Inn, който преди над 40 години стана символ на борбата на секс малцинствата за равноправие. По информация на The Washington Post, Обама е дал статута на национален паметник на малка част от района Гринуич-Вилидж, в чийто център се намира барът бар Stonewall Inn.

Шушумига!

много лоши и прибързани изказвания, които показват, че англичаните гласуваха точно, вместо да погледнат в себе си, европейските лидери се държат неадекватно и обидно

Айде да им е честито от BBC казаха, че за 8 часа са загубили 350 МИЛЯРДА ДОЛАРА (1/5 от БВП за 8 часа!)! Айде да излзиаме и ние от ЕС, направо ще цъфеме.

на дъртата пияница и данъчен измамник Юнкер!

Англия винаги се е държала като "задно колело" и агент на САЩ в ЕС. И подкокоросваше Полша да върши същото. По-добре, че се изнесе!

Юнкерчо много обичаше лекичко, ей-така "изпомежду другото", пред камерите , да шамаросва я Орбан, я някой друг непослушко, ама сега англичаните му завъртяха такъв плесник, че му писнаха ушите( вж. снимката) :)))

Според мен британците ще изгубят и то дори много скоро ще го усетят ако напуснат ЕС!

Губещи са и двете страни ... , разбира се Англия повече , но печелят косвено от това САЩ и Русия , но ЕС ще се стабилизира във времето и е по хубаво да се "прочиства" от такива държави който се колебаят на къде да тръгват!

За ЕС ако се сложат плюсовете и минусите е по добре че Англия напуска! Те вечно негодуващите и вечно искащите преференции и различни облаги ... , като че ли другите са им длъжни с нещо!

Браво на англичаните! Крайно време беше някой да каже, че царят е гол. Не може разни бюрократи расли в саксии които не знаят нищо за реалния живот извън кабинетите си да определят идиотски правила които дори в основата си изкривяват пазарния механизъм основен двигател на конкуренцията. ЕС започна да прилича на късния социализъм - хиляди правила и все повече липса на логика в икономиката. Всички плащаме огромни вноски а парите които получаваме от ЕС се раздават на шепа хора близки до правителството. А що се отнася до този смешник Юнкер то Ердоган хубаво му каза, че опитът му да управлява лилипутската си държава е по-малък от управлението на който и да е турски град.

на това което изтриха толкова бързо, че едва ли някой е могъл да го дочете! Британците са горд народ, който не желае други да определят съдбините и битието му. Столицата им е водещ световен център за търговия с финансови инструменти. Притежанието на Отвъдморските им територии им е дало правото да се нарекат Велика Британия. С други думи, ясно е че британците отхвърлят всяка възможнвост други да им нареждат как да живеят и каквито и негативни послидици да им след напускането им на Ес те ще се оправят. Въпросът е на къде потегля ЕС?! Ясно е, че на Юнкер, Меркел, останалите държавни лидери и всички еврочиновници не им е ясно какво да предприемат за да предотвратят в обозримо бъдеще отрицателните ефекти от напускането на ЕС от британците. С други думи напускането на ЕС от Англия е силен удар върху единството на ЕС, което е на път да се пръсне така, както са пръска закаленото автомобилно стъкло. И както винаги ние, водени от недалновидните си управляващи, отново сме в лагера на вечно губещите! Англичанете напускат, но имат съхранена силно развита икономика и социална политика, а ние освен голите си ..... нямаме вече нищо друго и при разпад на ЕС и последващите го търкания и разриви в единството и на НАТО ще останем по-голи, гладни и беззащитни отколкото сме били преди столетия!!!

В примката на ЕС и НАТО и ние се задушаваме. Трябва да се имат предвид историческите особености на държавите. Напр. при нас чувствителните точки са Турция и Русия. Ако Полша си умира да отмъсти на Русия, тук не е същото, макар че с участието на Русия от България са отнети почти половината ѝ територии. Селското ни стопанство и икономика се унищожиха, а ЕС не ни позволява да изнасяме селскостопанска продукция. ТОВА ОЗЛОБЯВА ХОРАТА. Макар че смисълът на ЕС е спазване на мир, държавни граници и общо производство и благоденствие с напредък. На ВБ не ѝ трябват свободно движещи се хора, каквито ще са бежанците-терористи. Защото те непременно ще се радикализират. ДОБРЕ Е ЕВРОПА ДА ПОЛЗВА ИСТОРИЧЕСКИЯ ОПИТ, напр. нашия - на вратата на Азия и Исляма, 500 г под ислямско робство. И какво ще направи Европа за нас - за строителствотона джамии, спонсорирани от С.Арабия, за спонсорирания от тях радикален ислям, нахлуващ тук. Защо нашите политици не могат да предприемат крути мерки срещу това - заради НАТО - САЩ и техните верни съюзници С. Арабия? А защо Австрия през октомври мин. г. приеха закон за забрана на външни спонсорства за джамии и забраниха четене на молитви на друг език в джамиите? Защото нашите политици са силно зависими от благоразположението на ЕС и НАТО - ЗАРАДИ БЕДНОСТТА, ПРЕДИЗВИКАНА ОТ КОРУПЦИЯ И ЛОБИЗЪМ.

Не може да ти налагат отвън какво отношение ще имаш към емигрантите и колко ще приемеш. Тук е грешката. Трябваше кардинално решение на проблема- неутрална зона и изграждане на лагери с поминък и военно обезопасяване. Мигрантите разединиха ЕС. Плашеха ВБ, че ако излязат от ЕС ще ги налазят емигранти. Да, но 19 милиарда членски внос за ЕС им стигат да охраняват границите си, да избират кои чужди студенти ще спонсорират....И ще хигиенизират държавата си. ЕС ни задължава за брой бежанци, а не дава пари да оградим границата си, която всъщност е граница на ЕС. А сега ни разпореждат да продаваме земите си на европейци, зад които просто стоят турци. Не може едни и същи правила да важат за всички държави с различна специфика и стратегическо разположение. ДА СИ ИЗВАДЯТ ПОУКИТЕ!

Тоя на снимката си е изял дъртата гидурия от яд!

Резултатът беше предвидим, още пролетта, когато Кралицата призова да се гласува за излизане от ЕС. Щом англичаните се занимават с кралското семейство с обожание - със сватбите, бебетата, имената им, правят залагания...., то на ЕС трябваше да е ясен резултата още тогава.

тоя на снимката да подава оставка незабавно

незабавно и безусловно!

Зелее,зелеее Брюселско зеле продавам само за едно евро килото.

Реакцията на Юнкер е като на ущипана госпожица.

Вече има събрани подписи за нов референдум. Бях прав за забогатяването на ЮП-тата. Всичко е за парлама на паникьосаните....

абе, кво стана със злозите: 1. кои ще е следваштия? 2. в какъв срок? до тука се споменават: франция, унгария, полша, холандия, но нема срокове! аиде форумци-експерти по всичко ! залагаите за да видим кои и кога ще познае!

Испания! Предстоят им избори в Неделя и резултатите предполагам ще са интересни.

естествено,тоя миграционен наплив ще ги счупи-сега нема паре и след месец са и те навън.

Аз залагам на ЕС от шест държави, учредителките. Страните от Бенелюкс имат традиции в сътрудничеството по между си, не вярвям да се самоизолират!

Великобритания направи добре. Нивото й е твърде високо за ниското ниво на ЕС. Нужна й е свобода и въздух. И Левски го е казал: "Килията тясна за моята душа е" и затова е излязал от манастира. Детето ми замина за САЩ, защото България е тясна за неговите възможности. Така че дайте свобода на кадърните хора да се развиват. Дайте им пространство. ЕС е за нуждаещите се. Предричам, че англичаните ще дръпнат бързо напред и ще се чувсват прекрасно. Абе, един живот се живее. Не може все да бъдем в някакво окови! Колко му остана от живота.

ако не ти стига въздуха в България. Колкото до това че детето ти е такъв "гений" това си е негов проблем ,но първо ще бъде твой. Каквото не е направило в България в САщ хептен нема да го направи.

И в САЩ искат Рефередум . ЦИТИРАМ : 25 юни 2016, 09:17 В Тексас планират референдум за излизане от САЩ . Привържениците на движението вече наброяват 250 хиляди . На ви сега прави краставици , Щастливи Кокошки и Нещастни хора в Е.С командавани от Идиоти ! Стига сте лъгали хората ,че в Англия реват хората из улиците за Меркел и Туск . Не щат да плащат на такива Барековци , ГЕРБОВЦИ който са отишли там да се прилепят към някоя партия и за си взимат Тлъсти възнаграждения . Колко КАМИОНА пари се дадоха на Изпроводяк на Ромпой и Барозу за несвършена работа Години за напред им преплатиха .

евроапата танцува на гробовете на 50 милиона от бившите страни. редно е ние да танцуваме на гроба на европата, като форма на висша справедливост!

За целесъобразността от членството в ЕС след излизането на Великобритания се замислят Франция, Холандия, Австрия, Унгария и Финландия. Това съобщи немското издание Welt с позоваване на подготвен документ от финансовото министерство на Германия.

България обаче не се замисля! щото нема с кво! тука ги избират все без мисли и с вградени високоговорители с дистанционно управление!!

на мисълта баце,за боко да не говорим -магистралите от Пловдив до Пекин говорят за неговия строителен гений. Сега Митов,външното министър,цвцв,кърнелия,куневата,станишко,овчаров и свинаров,дъбов ,буков,Козаров-сигурно ще пропусна някои, а други са борци на невидимия фронт.Това е мозъчен тръст дет се вика, с тяхната мозъчна енергия сме по-силни от всякоя атомна държава.Наносила дет се вика, космическа работа.Роско само кат възникне в Брюксел и всичко се гипсира....

Невъзможно е ,сульо и пульо да ръководи английската корона. Юнкер е прост човек, с обремнено минало ,който е съвършенно некадърен. Самата идея за съюз ,всъщност е само в полза на Германия, за нейното прословуто жизнено пространство. Е това не може да стане и в атлантика. Германия може да си разиграва коня само от атлантика до западните граници на украинските фашисти. Но до там. И ако Германия е послушна и слуша САЩ, Англия и Русия, може да просъществува с подчинените и колониални теритрии включително новите от изток , като България, Румъния и Полша ,Балтика. Ако иска още, ще бъде унищожена. Българите , като прости хорица, винаги са били в съюз с Германия, и това им е носило само катастрофи. И сега ще е така. Идиотите в Централния комитет на ЕК в Брюксел, ще трябва да си намалят заплатите , както и да изкарат курсове по ограмотяване , етика и морал. Мутренската им реакция спрямо Великобритания, само потвърждава ,че това комисарско сборище е опасно за нормалния човек.

Следващите за напускане на европейската кочина са Холандия и след това Франция.

ФЕРМАНИЯ ... ФРЕНСКО НЕМСКИ ХАЛИФАТ :))

ходят! Борис Джонсън ще си куса попарата дето я е надробил...Младите британци няма да го оставят на спокойствие, а английските пенсии ще се убедят че това което го писаха вестниците за светлото бъдеще е ...само платена реклама.

Наглостта на политиците няма да позволи да излязат от ЕС. Само гледай как ще го извъртят и след втори референдум ще останат. Цялата акция е да забогатеят от пада на акциите на лондонските ЮП-та

само лъжи и инсинуации в европа, възрастни били избрателите, но особеностите в лагера на младите не се виждат, само обиди и квалификации към исконното население с цел да търпи докато умре или бъде подменено

Родителите пенсионери за брекзит, децата за оставане в ЕС.

Кои деца? Тези дето чакат на социалните помощи за безработица и малки деца ли?

ПО СВОЯТА ЗНАЧИМОСТ БРЕКЗИТА Е КАТО ПАДАНЕТО НА БЕРЛИНСКАТА СТЕНА .... ИДВА НОВ СВЕТОВЕН РЕД

Твоите хора зад океана, губят контрола над ЕС. Със сигурност се задава нов ред

sps_hrsf@abv.bg

не ставай смешен! ИМА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ НА САЩ ВЪВ ВСИЧКИТЕ 28! И тя нема да си ходи, да бъде изгонена, да пренебрегнат волята и. Новиа световен ред, може би, ше дойде ако тръмп стане президент. тогава: чао либерализ и мултикултурализ. извади оръжиата и да се почваме.

Гнилите брюкселски зелки, на боклука. Кочината ЕК да се разкове и да се изгори на безопасно място. Брюксел да се дезенфикцира от въздуха. Всички брюкселци да минат профилактичен психотерапевтичен преглед. На мястото на ЕП, 30г. да се сеят зърнени култури и да се раздават на гладуващите.

Все пак няма да се възстанови СССР, а ЕС ще съществува. В близък план може да има негативен ефект напускането на британците, но в дългосрочен Евразийски съюз би бил чудесен вариант.

СТАВА ВСЕ ПО-АКТУАЛНА ТЕМАТА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ДА ОТИДЕ НА ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА ПРИ ДОКТОР ПУТИН .... ВСЕ РАЗПРАВЯ ЧЕ СЕ ЖЕРТВАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ :))

МИ ЧЕ ТОЙ, бб, ОТИДЕ ВЕДНЪЖ! Накара Путин да го чака 30 минути /да, закъсня с 30 минути за вече уговорена среща с него/.......и може би, няма да има втора на четири очи. само ше се разминават по коридорите при общи меропрятиа.

Сега вече няма да има Американски проводник на власт. Пътят на Русия към ЕС е отворен...

Англия НЯМА ДА ЛИПСВА НА НИКОГО, нито на Европа, най-малко на нас - " дребните мишоци", които без ЕС сме за НИКЪДЕ, драги ми българи! До тук Англия Е ИЗВИВАЛА САМО РЪЦЕ, ЦИЦАЛА Е САМО БЛАГИНИ, нека не забравяме, че това е генетичен код заложен в тази нация, която винаги е живяла със самочувствието да е НЕЩО ПОВЕЧЕ от всички останали народи, които тя ВИНАГИ ЩЕ МЕЧТАЕ ДА КОЛОНИЗИРАаааа...! Затова не се самозалъгвайте и не се самонавивайте да смятате ЯИСТО ПО комунистически маниер, че Б-я ще е по-добре без ЕС, НЕееее, обратното е по-реално за ДРЕБНА, БЕДНА, хранеща още комунистически и ДПС ПСЕТА, които ЛАЯТ срещу ВСИЧКО, което е ДОБРО ЗА НАРОДА на Б-я!!!

Англия НЯМА ДА ЛИПСВА НА НИКОГО, нито на Европа, най-малко на нас - " дребните мишоци", които без ЕС сме за НИКЪДЕ, драги ми българи! ГЯУРИНА МИСЛИ САМО ЗА ТОВА КОЙ ДА ГО ЯХА .. ЗАТОВА НЕ СТЕ БЕЛИКА НАЦИЯ КАТО БРИТАНЦИТЕ:)))

еврогейските тролове се извъртяхте като мастии. Преди ругаеха шотландците, сега ги хвалят задето искали пак референдум. А Меркелица днес ги събират и най-умното, което могат да измислят е, да свалят всички санкции срещу Русия още днес. Те тогава ще стане купона. :)))

Не сме се извъртели, тогава пак бяхме за оставането на Шотландия в ЕС. Това ставаше като останат в ВБ. Но нещата се променихме и пак сме за Шотландия в ЕС, това става като напуснат ВБ!! Просто е дори за идиоти!!

Която и медия да пуснеш , отвсякъде се вменява каква грешка са направили англичаните.Непропускат да споменат че на сутринта си били осъзнали и съжалявали за резултата от референдума. Да съжаляват , но единствено поддръжници наес-то. Отвсякъде ни се вменява че едва ли не тези англичаните са някакви малаумници. Да де , само че света не започва и свърша с ес-то. Тази пропаганда по медиите единствено говори че много по-кофти е за ес-то, и те се страхуват много повече от това как ще се развие съюза за в бъдеще.

Тук се е надигнал як хор от еврозастъпници. Абе хора вземете се кротнете малко и се замислете за защо толкова народ в Европа е против ЕС. От хубавото кой бяга? А дали пък ЕС не взе всичко лошо от СИВ, дали не създаде огромна скъпоплатена бюрокрация, която за да оправдае съществуването си само бълва глупости? Дали пък не се унищожи конкуренцията в производството, сега на пазара се предлага не най-търсеното а това което отговаря на измислените от същите тези бюрократи евронорми.

"толкова народ в Европа е против ЕС"

НароденСъд 2

Е тоя референдум малко доказателство ли ти е? Или ти трябват такива в още пет страни за да го осъзнаеш

Британският народ взе решение и честността изисква да кажем, че това чувство за отхвърляне се споделя от много французи и много други европейци. Това, което каза британският народ, могат да кажат и други народи от Европа. Не можем, не трябва да го пренебрегваме" - Никола Саркози от вчера!

Песимизма носи повече щастие, ако си оптимист, разочарованията са доста.