Лондон разполага напролет батальон от 800 души в Естония

Великобритания ще разположи идната пролет около 800 военни в Естония съгласно новата стратегия на НАТО за засилено присъствие по източните граници на алианса.

Обратно в новината

Коментари - Лондон разполага напролет батальон от 800 души в Естония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВОЕНОЛЮБЦИТЕ ОТ нато,НИЩО НЕ СА НАУЧИЛИ ОТ БЛИЗКАТА ГОЛЯМА ВОЙНА!!!ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТ РУСКАТА МЕЧКА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ БЪРЛОГАТА,НО НЕ ЗНАЯТ КАК ДА Я ВЪРНАТ ОБРАТНО!!!ДО ТОЗИ ГОРЧИВ ИЗВОД СА СТИГНАЛИ ГОЛЕМИ СТРАТЕЗИ,ПОДЦЕНИЛИ РУСКАТА ДУХОВНОСТ,ПОТЕНЦИАЛ И САМООТВЕРЖЕНА ЛЮБОВ КЪМ РОДИНАТА!!!ТЕЗИ ОТ нато,АКО ПРОДЪЛЖАТ ДА ОПОРСТВАТ В СВОЕТО БЕЗУМИЕ,ЩЕ НАУЧАТ ВСИЧКО ПО ТРУДНИЯТ НАЧИН!!!

Дали няма да е необходимо да се разположат отново ракети в Куба този път за защита от атака от Кинвоните от съзвездието центурион

те от 300 човека в Норвегия се насраха от страх... сега Путя ще вземе да рИве като бебе след тези 900 :))))

След Норвегия,сега и във Естония.Пак ще има озадачени в Кремъл.А България ще сключва договор със НАТО за защита срещу кибератаки.

Танковете са нападателна техника. А и да си припомним как британците спазиха задължението си да опазят Полша от Хитлер...

бръкнаха им в джигера на русофилчетата. Загрижиха се повече от руснаците. Абе сигурно им плащат на тия. Няма да обяснявам какво е нАТО и защо са там англичаните. Навремето имаше Варшавски договор, който пазеше ама никой от прекрасния рай на източноевропейския съюз да не излезе. И ние барабар с руснаците пращахме наши войски и танкове - ще бягаш а, - бой по главите. Това Пражка пролет, социализъм с човешко лице, солидарност - няма такова нещо .- не си знаете интереса - бой, война Ама комунягите помнят избирателно.

Не бе, не съвсем. Само че покрай вашите НАТОвски престъпления в Ирак, Либия, Сирия, Йемен и Египет ни поотвлекохте от нашите.

Какво брекаш и се чудиш бе, социализЪмът беше едното лице на злото, либерастията е другото. И какво се получава сега искате не искате чалми в Европа никой не ви пита, ще ги приемаме, ще ги обгрижваме, ще ги хрантутим и тях и поколенията им, а те само ще цвъкат чаавета едно след друго без да работят. Не искате споразумения СЕТА и ТТИП ами някой да ви пита? Ще ги приемете като две и две четири, ако не, има начини да ви бъдат наложени. Това е либерастията "брейчо" по ляпчевски /ако изобщо си чувал за Андрей Ляпчев/ при социализЪма всичко беше с кютек, сега "со кротце со благо и со малце кютек". И какво искаш да кажеш всъщност тъпа пръчко така и не разбрахме.

Вярно е, но така ставаше и в западните колонии по света. Та кой сега помни избирателно?

Dummkopf! Абсолютно празна кратуна. Все едно виждам лудия Методи Андреев. Като пишеш тия глупости, сигурно ти излиза и пяна от устата. Тупан, запомни едно. Няма никакво значение дали обичаш или мразиш "Мечката". Проблемът е, че тя е тук над празната ти тиква, а чичо ти Сам е на майната си. И ако Мечката реши да ти стовари една лапа върху главата ( ако въобще я имаш), никой няма да ти помогне.

Фабриката за глупости ни набутва. Преди си мислех,че е наш специалитет,но сега ,чак страшно ми става.

"Великобритания ще разположи идната пролет около 800 военни в Естония съгласно новата стратегия на НАТО за засилено присъствие по източните граници на алианса." Не успяха с Украина, давай сега с прибалтика. Аман от "миротворци"

Това са надувни войн чета, бе! Сега е модерно да замъкнеш една танкова надувна дивизиа на границата, та да писнат съседите, че им нарушаваш спокойствието. Ето шведите гониха една надувна подводница из Архипелага около Стокхолм. А руснаците въртяха мустак - каква подводница?!

Чисто дразнене и обтягане на отношениета. 800 човека не са нищо и реално не променят нищо в баланса на сили в региона. Това се прави да се дразни и предизвиква Русия. Англосаксонската мафия си е хитра и подла от как ги има. Хората говорят че Сталин и руснаците били лоши и убавили хора. По минала седмица бяха на почивка в една държава която е била част от британската империя 20г след Втората светова война. Видяхме къде до 64г англичаните на държали местни хора и са ги екзекутирали като кучета заради това че на си били съгласни с английското присъствие. Парадокса е в това че точно най големите днешни демократи, най много не са били такива за най дълго!

Е, ами отскочи, бе ьовиги до ХонгКонг например, попитай хората, които живеят там към коя държава искат да принадлежат към Китай ли, или към Великобритания. Само че там, ако отвориш дума за референдум веднага ще се повтори Тянанмън - ако знаеш изобщо какво е. Ти знаеш ли, че жителите на споменатия град живеят средно 10 години повече от тези в Китай - в оня рай с безплатното здравеопазване и социални придобивки!

Ей, много агресивни тия руснаци, бе! Реагират на всяка заплаха на националната им сигурност с огледално предислоциране на военни части на собствена територия и пренасочване на оръжията си към новите враждебни към тях цели, в съседните страни! Да им се чуди човек на агресията!

НЕЩО КОЕТО СЪЗНАТЕЛНО Е ПРОПУСНАТО ВЪВ ВИКИПЕДИЯ НА БЪЛГАРСКИ : .... 30% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЕСТОНИЯ СА РУСКИЕ - 300 000 ЧОВЕКА , .... ОТ КОИТО 92 000 РУСНАЦИ СЕ ВОДЯТ ЛИЦА БЕЗ ГРАЖДАНСТВО , ПОНЕЖЕ НЕ ИСКАТ ЕСТОНСКИ ПАСПОРТИ :)) ...... ТА КРАВАРИТЕ СЕ СТАХУВАТ ДА НЕ БИ РУСКИЕ ДА НАПРАВЯТ ВЪСТАНИЕ

Какво въстание, при положение, че оттатък границата чакат стотици хиляди добре въоръжени руснаци. Руснаците ако искат ще минат границата и ще окупират Естония и Цяла Прибалтика отново и ще мачкат хората с танкове както направиха в Литва началото на Перестройката. И какво от това? - Естонците няма да станат руснаци. А руските заселници - въпросните 300 000 - те какво дирят там - не са ли заселени от бившия СССР или просто така са си харесали и дошли в чужда страна. Неее - естонци и финландци - не искат да са граждани на Русия също. Нелюбовта им е взаимна там. А и езикът им е коренно различен. Кой има далавера от спречкване обаче - обикновените хора - едва ли - имат далавера енгелизи и американи :)

Забравяш, че бившият СССР ни получи като трофей след победата над хитлеристка Германия. Заселваха се както и англичаните в бившите си колонии. А самите руснаци се чудят за какво ли им са 44000 квкм - да ходят там за шпроти ли?!

Не е виновна Русия, виновни са другите, че са си напрвили държави около нея.

ЕЙ , ТВА СЕГА САМО ДА СИ ГЕЙ В ЕСТОНИЯ ... БЕЛИ - АНГЛОСАКСОНСКИ ГЕЙОВЕ :)) ... ЩЕРЕВ - ЧЕМОДАН - АЕРОГАРА - ЕСТОНИЯ :)))

Друго си е руски алкохолик

ОБАЧЕ СПИН ИМА 1.3% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО - НАЙ - ВИСОКОТО НИВО В ЕВРОПА :))

Колко смешно наистина, колкото и това, че в Русия има толкова болни от СПИН, колкото е цялото население на Естония и три пъти по-малки заплати, ХАХАХАХАХАХХ

16.07.2016 г. - Русия е световен лидер по разпространение на ХИВ и СПИН. Това се казва в доклада на Обединената програма на ООН.

Че то Естония и Русия се договориха за границата помежду им преди има няма две години, и то заради териториалните претенции които Естония имаше спрямо Русия. А колкото до агресивната руска политика е хубаво да си спомним как руснаците решиха проблема който естонците им създадоха като вдигнаха митата и таксите на руските стоки изнасяни през естонските пристанища... за да намалят тези неочаквани разходи руснаците най-агресивно нанесоха удар върху естонската икономика като си построиха пристанище точно до естонската граница в устието на река Луга.

И какво изнасят руснаците?

вълци и мотори с кош

Пишеш в любимата си търсачка Усть-Луга (порт)... и ще разбереш защо естонците реват от мъка.

АКО ПОЛША, БАЛТИЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ И УКРАЙНА НЕ ХАРЕСВАТ РУСИЯ, ДАСЕ ИЗСЕЛЯТ В АФРИКА. ТОВА КАСАЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ РУСОФОБИ.

Значи, 330 в Естония, 800 в Норвегия и ставаше въпрос за 4000 по цялата източна граница на алианса. Да разбирам ли, че СССР се страхува от 5130 човека? Тая войска не става за нападение, или не ви е ясно това? Виж, тя пречи на нападение, защото англичаните няма да погледнат леко на 200 убити войника да речем.

"С помощта на съветското правителство БРП (к) преминава към установяване на тоталитарен контрол над държавната власт (пълен политически контрол, политическа диктатура)." , от това се плашат хората и взимат мерки.

Въоръжени мутри обграждат къщата ми и всички крещят, че ги нападам! Та така и световните мутри САЩ и НАТО! Обграждат Русия с военни и бази и крещят за "руска агресия"! Че има и болни мозъци да им вярват!

Като се отделят Шотландия и Ирландия, ще поканят руски войски на териториите си.

ако преди това си разбил къщата на украйнският си комшия и си се облекчил на килима, много е вероятно другите в махалата да си имат едно наум за тебе

Дори шефът на френското военно разузнаване, ген. Кристоф Гомар заяви пред Народното събрание на Франция, че няма руски войски в Русия! Аудиенцията му е публикувана на сайта на френското Народно събрание и е достъпна за всеки, който държи на истината!

ОТ писанията тука разбирам, че ръшите нямат какво да ядат и пият , нямат патрони и цървули!! Е ,как ще хукнат да нахлват тогава в Прибалтика и кому ще го дървят ингилизите там?

За войската винаги е имало. Като гръмна Чернобил, йод имаше само за войската, ако си спомняш...

Йода може и да помогне... само ако е взет ПРЕДИ случката, изглежда сте спали в часовете по НВО, или пък не сте чували за ЗОМП.

Официални празници: 24 февруари Ден на независимостта. Дълго време Естония е била под иго на Руската империя.

Така е ,братчед! И ти беше, ама добре , че разкара рускинята!?

Колко естонци сякоха трупи в Сибир и измряха като кучета там, брой нямат.Като им спряха тръбопроводите на нефта за пристанищата квичаха като недоклецани поляци за Северен поток 2

Да оставим Щерката на "грижите" на братчеда му!

Е, хайде сега опашати лъжи- от 13 до 16 век си бяхме в Ливонския орден. После е ни предадоха на Швеция - като трофей, в 16 век. После шведите загубиха от руската империя и в 18 век си бяхме трофей на руснаците, подарен им от шведите. После дойде революцията им и в бъркотията си извоювахме най-сетне свободата и от русите и от литовците. През 1920 Германия и СССР се договарят да минем към руснаците до неотдавна. Е! Ние си бяхме почти през цялото време под европейско владичество, не под руско. Не ни обиждай!

енгилизите да си носят и вибратори че е всеизвестно обичта им към :мъжкия салам ; а в естония мъжете са кът .

Мурзилажа дето хвали британците за БРЕКЗИТ изведнъж спря да ги обича... :))) Що така бе, Миме? :)

с британците се получи любовен разнобой- кат при турците. Днеска се карат с бай Ердоган, утре се натискат и нашите мурзилки се видяха в чудо

Само глупаци като тебе си мислят, че в света политиците трябва непрекъснато да лижат нечии задник и да не се съобразяват с националния си интерес. Същите тези англичани се ръководят от максимата: "Няма вечни приятели, само постоянни интереси!". Ама що ли обяснявам на човек, способен само да преписва чужди мисли в нета?

"Тогава бяха утвърдени и "водещите страни": за Латвия отговаря Канада, за Литва Германия, за Естония Великобритания, а за Полша САЩ." Значи вече са си ги поделили прибалтийските "републики", а те се плашиха от изтока!!!Няма такова понятие като суверенна малка държава. Има ВОДЕЩИ страни на които им се водят.Ай честито на печелившите. От трън та на глог, че е по-висок.

800 войника за завладяване на страна. Това дори и СССР не го може. :))) А, иначе виж ГДР и ФРГ и КНДР и Южна Корея. По добре да не са руснаците, а?

После кой дрънкал оръжия... Когато Русия запяочне да трупа войски и оръжия в Мексико, тогава говорете за "агресивно военно поведение"...

що? Да няма да правите и в Мексико Сити референдум за присъединяване към Москва?

на папука, че Естония е станала британска колония?!?

Русия нема как да си запади 50-те коронии, които е имала. Скоро и нея ще я направят колония китайците с нейните 130 милиона.

плаче некой ма не съм аз.... а Китай вече са натсъпвали тая мотика и не са толкова глупави като другите за да я настъпят пак.

Ако искат да се пробват да нападнат

аФторитетна покана.

Хомо Сапиенс сам си реже клона и уверено върви към ТСВ. Всъщност това "сапиенс" май не е много подходящо.

А у нас няма ли Лондон да прати хора да се защитава България от руските натрапници?

Айде сега кажете, че НАТО не се готви за война! Изграждат интермариум от Черно до Балтийско море. Остава само Килъри да спечели в САЩ и конфликта ще се разрази с пълна сила. Нищо добро не идва.

бъркате братство по оръжие с Черен Петър..нали така едно време братските страни правеха учения.

Ами по членство в НАТО Гърция и Турция са братя по оръжие. Какво стана с Кипър? Дайте да не се заблуждаваме, че това, което се случва с разполагане на военни части и противоракетни защити в Европа са някакви учения.

да речеме че война няма да има, ама ватениките вместо да построят повече жилища, да си оправят калните пътища и произведат повече стоки за населението ще вкарат тоя ресурс за проектиране и производство на оръжие.

колко самотна и изолирана остава РУсия... Вижте, колко добре е да си в НАТО! Получаваш помощ от другите членки. Ако Украйна беше в НАТО, пусито нямаше да посмее да открадне Крим.

ЗАПОЧНЕ ИСТИНСКАТА ПАТАКЛАМА! КОЙ НА КОГО ЩЕ ПОМАГА И КОЙ ЩЕ БЯГА!!! НЕ СЪМ ЧУЛА ЗА АНГЛИЙСКА СМЕЛОСТ И ИЗДЪРЖЛИВОСТ, ИЛИ ПЪК ЗА ПОЛСКА, НО ЗА РУСКА - ДА!!! САМО ПРИ СПОМЕНАВАНЕТО НА ЛЕНИНГРАД,ТРЯБВА ДА СЕ СТАВА НА КРАКА!!! И ЗАБРАВЯТЕ ЕДНО-ЧОВЕК ПРЕДПОЛАГА,ГОСПОД-РАЗПОЛАГА!!!БОЖА РАБОТА!!!

Дали ВЕЧЕ стана ясно, КОЙ всъщност "дрънка оръжие"?!... Или пак ще ни обясняват, че всъщност черното е бяло, на принципа, че всяко идиотско деяние има своето философско оправдание...

"...Публикувано във факти.бг: Русия вече обяви, че планира да разположи в Арктика модернизирани изтребители МиГ-31БМ. За тях дори се строи база на архипелага Нова земя. В миналото Съветският съюз държеше там изтребители Як-28П, после и Су-27, които охраняваха т. нар. Обект 700, ядрен полигон на СССР. Публикувано във факти.бг: Възстановява се и военното летище на о. Котелни от архипелага Новосибирски острови. От 2016 г. то ще може да посреща и тежкотоварни Ил-76 и дори стратегическа авиация...."

язе се чудя що няма напредък по Кримския мост, па те отклонявали цимент и желязо за летището в Арктика

Пакитата пък накъде са тръгнали. Колко време ще издържи пакистанската армия в Естония? Година, две? 800 пакистанци не са достатъчни да нападнат Русия за какво ги изпращат?

Дюнкерк?

Ами те немците са с англичаните тоя път... Че и не малко славяни има с тях. Варягите трябва да си ходят. :))

коментирана новина.

нато да не е туристическа агенция?!?

споко бе, британците нали излезаха от еврозоната и всичкото мурзилка се радвахте кат на Банго Васил. Тва сега са ваши войски британците, ваши съюзници - на Путя дружки :)))

Както е тръгнало НАТО трябва да се пази най-вече от себе си.

явно НАТО се готвят за война срещу Русия, но сметките ще им излезнат криви, жалко че ще пострадат невинни хора от безобразията на САЩ, защото те командват НАТО, ако някой си мисли че решенията в НАТО се взимат колективно много се лъже, там всякао решение се взима от САЩ и другите се съгласяват, браво и на нашите политици сега ще се напълним с чужди войски, - турски и гръцки

ФР е готова за война. Нормалните хора се опитват да направят всичко за да го предотвратят. ФР е агресор.

...агресор си ти, с простотията си!

А Путин го е стиснал, като спасителен пояс! Всички руснаци учат английски и ползват долара за основна валута! САЩ превзе вече Русия. Явно не знаете!

на мира : "Кремълските военновъздушни сили и флот не нарушават съвсем международното право. Но те правят нещо, което официалните власти наричат нарушение на етикета. То включва морски маневри всред норвежките петролни и газови платформи в Северно море, като провеждат и агресивни въздушни операции, които пречат на всички полети на хеликоптерите."

В началото беше: "Дранг нах Остен" (т.е. Агресия на Изток) която обаче завърши с Акта за безусловна капитулация подписан от Германия,но сега се очертава същото!Жалко че и ние сме в кюпа на агресорите!

тогава Русия си подели Полша с Германия, забра и Прибалтика, пробва се да прилапа и цяла Финландия

"Драг нах нафтен".

Руснакът ще сърба каквото си надроби.

Тъпунгер, ТОВА което се дроби в момента не е от "руснака" а от "западняка", който е забравил поуките на Историята, а глупаците, като теб се роят да повтарят тъпите мантри на манипулаторите и лъжците, които се забавляват за сметка на простотията ви...

Чисто хората се пазят от жужито.

Ако Русия иска да разположи в Куба 800 ще е агресия . Нали

бе майче и в Куба вече не ги искат ? Иначе щяха отдавна да са там

Ако гребците на "самолетоносача" могат да го закарат до Куба. Ама май Куба се измъкна от прегръдката на ФР.

"...По време на посещението на руския президент Владимир Путин в Куба е било сключено споразумение по въпроса, според различни източници на Комерсант".Центърът, открит за първи път през 1967 година, се намира в квартал на Хавана, който е на 250 километра от САЩ. От базата Русия може да прихваща комуникации в по голямата част от САЩ,включително и от космическия център във Флорида..."

Тогава бяха утвърдени и "водещите страни": за Латвия отговаря Канада, за Литва Германия, за Естония Великобритания, а за Полша САЩ. Тука има и отговорници.

За България трябва да отговаря Турция,тя има голяма армия съседи сме и няма да и е проблем да разположи десет двадесет хиляди аскера

Лоша Англия, лош Лондон:) Краварите са виновни за всичко:))