ЮКИП нанесе тежък удар за Камерън - вкара втори депутат

Еврофобската Партия за независимост на Обединеното кралство на Найджъл Фараж спечели второ депутатско място в долната камара на парламента.

Обратно в новината

Коментари - ЮКИП нанесе тежък удар за Камерън - вкара втори депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проблемът не е , че найджъл ф. е силен, а че камерун д. е прекалено слаб, не само като политик, а като характер и личност. поредната марионетка на "сериозни глобални кръгове". проблемът е още в еп, ек, където откровени мошеници се занимават с глобални политики и определят бъдещето на милиони - като едно незавидно и плачевно съществувание. да не говорим за всички останали дейности, като опазване на ок. среда, здравеопазване, обучение, пенс. фондове и мн. мн. др... това, че недоволството на хората от тази ненаситна и слабоумна пасмина от откровени престъпници бива цензурирано от медиите, не означава, че то не съществува. въпросът е накъде ще избие.

Как ще е слаб политик. Дори напротив. При него Англия е на челните места по растеж дори пред Германия. Има визия (за разлика от Тони :)) ), характер винаги е проактивен. Защитава интересите на държавата си и е прав за мног неща. дано и ние попаднем на такъв политик някога..

ТАКА ТРЯБВА ДА ПОСТЪПИ И БЪЛГАРИЯ И ДА НАПУСНЕ ПРОКЛЕТИЯТ Е.С. КОИТО НИ ДОНЕСЕ САМО РАЗРУХА И НИЩЕТА. ТОВА СИ ГО НАБИИТЕ В ГЛАВИТЕ БЕЗМОЗЪЧНИ ВСИЧКИ ВИЕ ОБИЧАЩИ Е.С. И СВЕТОВНИЯТ ТЕРОРИСТ С.А.Щ.

В сегашния си вид ЕС ще става все по-непопулярен, не само в ЮК. Раздута недотам компетентна администрация, която 'прави правила за правилата'.... Разбирам, че всяка страна трябва да има представители в Брюксел, но те трябва да са достатъчно квалифицирани, да имат опит в администрацията, а не като сега: куцо и сакато да е чиновник в ЕС... Върхът е избора за президент на ЕСъвет на оня поляк, дето НЕ ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ, нито друг официален език на ЕС! И като добавим нашествието на имигранти които нямат образование, нито искат да работят от бедните ЕС страни към 'богатите', честно казано, аз разбирам избора на гласувалите за антиевропейската партия

Булгарситанци, татко ви чака да се завърнете от Англия.

Победата на тези новите е спекулация с тревогите на простите хорица. Които обаче не могат да знаят колко по-големи трвоги си печелят с новите и избраници. Да, животът е борба. Да, поумориха се и се омързеливиха хората. Но англичаните нямат друг шанс. Без ЕС са загинали. Но нека опитат. Хак да им е. От лидерство на простонароднми лидери никоя държава не е прокопсала! Никоя и никога!

Браво Фараж, такива политици трябват. Тука една минута от изказванията ти в евро парламента не смеят да пуснат, че нашите политици ще напълнят гащите от страх пред истината. Медиите ни се опитват да изкарат Фараж като някакъв Британски "Волен Сидеров", обаче реалността е съвсем друга. Това е много интелигентен човек и патриот. Защитава демократичните ценности и правото на държавите и хората да се самоуправляват, за огромен яд на мишките в евро съюза които обичат директивите от Брюксел. Струва си да се гледа как с две приказки прави всичките "величия" на които се кланяме в евро парламента на 5 стотинки.

Тогава няма да има емигранти от Полша, Румъния, Прибалтика, но пък ще останат само черните и азиатци, и ще продължават да си влизат само такива. Щом това предпочитат, ок. Колкото до митата с ЕС - и други държави нали са с мита, не са умрели.

Интересна практика - сменяш боята и следват междинни избори. Същото трябва и при отставка или отказ за заемане на длъжност.

изгоря. Първо Хюсеин, после Япония, сега този! А Украйна кой ще защитава? Пари нямат за ограда! Кой ще събира за газът? Явно Путин е виновен!

Проблемът не е в ЮКИП, а в сгрешеното фунциониране в някои области на ЕС. Разчита се на съзнание и добронамереност, които липсват в много от емигрантите, а вече и сред много от жителите на старите членки. Трябва повече строгост, за да се пресече използвачеството, лентяйството и тоталната липса на мотивация сред пришълци и охранени местни лентяи. Затриха се и много от християнските ценности, които изградиха благосъстоянието на Европа пред агресията на други религии.

Аз ги чувам как само плашат англичаните ,че ще напуснат ЕС?? ОК! Ама защо нищо не казват за след това?? Когато ЕС им прасне едни мита?? Американците и японците им казаха да внимават в картинката, или те ще напуснат острова. Колко автомобилни завода ще останат да работят там?? Ние в България бихме приютили няколко такива??

Ами Фараж като е такъв ,защо е в ЕП?? И кога ще си подаде оставката като европейски депутат?? То иначе не става? Плюеш срещу ЕС , а си вземаш заплатата от ЕП?? Много прилича на наш Болен!!

Признавам си, че моите предпочитания са за Европа без британците. Британската империя свикна през последните 300 години само да смуче и ограбва други народи, ама май дойде време и те да дават, но се опъват. За мене лично, те водиха и водят антибългарска и антирумънска кампания в продължение на последните 3 години, на етническа основа, целенасочена срещу нас, обругавайки ни, осмивайки ни, изкарвайки ни крадци, мързеливци и хитреци, които живеят на гърба на тяхната социална система. Не се сбъднаха опасенията им, че българите ще залеят Британия. Оказа се, че българите никак не харесват тази страна, а предпочитат задокеанските полети. Мръсната кампания продължава и сега. Те нарушават общоевропейскте ценности, върху които е изграден Европейския съюз - една от тях е свободата на движение на хора и капитали. Нека да припомня, че те пречат системно на приемането на годишния бюджет на Евросъюза, налагат рестрикции, които не са в унисон с европейското законодателство. След всичко това което изредих, предпочитам Европа без Великобритания.

Хаха, добре, а Германия, Франция и БеНеЛюх могат ли да останат във вашия ЕС, или само България, Полша, Малта и Румъния ще сте си ЕС?

избори в англия ... или ... войната на боговете ... камерън да му пожелая да спре да бърничка в украйна щото ... ще му издам една малка обществена тайна от учебника по география на руските ракетни войски ... за да потъне целият остров руснаците бяха определили 6 точки на попадение .. годината е 1975 ... да смята сам колко точки са останали днес 2014та

Стига с тая Русия бе, тя взела дала ,ти боклука на Англия ще даваш съвети???? Руските ракетни войски с ракети от 1975, действат ли изобщо. Само НАТО да не цапардоса Русия веднъж за винаги??? Мечка с гол задни се дърви на ловците?? И как ще свърши приказката?? С просната меча кожа!!

русофилитиците сте за освидетелстване...Да припомням ли как завърши надпреварата във въоръжаването и студената война? Не им понесе на руснаците май... А къде живеят дъщерите на Путкин?

Напревара във въоражаването никога не е имало, имаше постоянно догонване от НАТО и УС, което продължава сега, няма как да стигнат братушките. Студената война, не беше война, нямаше битки и сражения, беше термин. Аз да припомня ли как свършиха набезите на Хитлер, Наполеон и Чингиз в Русия.

Офф от кога чакам този троянски кон в ЕС да се махне най на края. Хаиде юКИП давайте напред.

Нека НАПУСНАТ "прехвалените" "аристократи"!!! То и без това държавата им е ПРЕТЪПКАНА с "маймуни" от бившите им колонии!!! В Англия природни ресурси НЯМА!! Икономиката им зависи от внос ! Естествен партньор ще им бъдат страните от ЕС!! Ще си ПЛАЩАТ мита и такси , които ще са "добре дошли" в ЕС!!! Напускайки ЕС , Англия ще ни помогне мирно и тихо да се ОТЪРВЕМ от страната играеща винаги против интересите на ЕС в полза на хамериканците!! Колкото по-рано се махнат , толкова по-добре за ЕС!!!

тия подпалиха света 2 пъти ... вървят мъжката към трета световна .... тия избори ще ги позабави ли

Сега пак ще нападне българите и румънците- най- безопасно и евтино е. Ние все си мълчим като пуяци. Ако кажем нещо- стоп фондовете и упреци за корупция

Камерън няма никаква власт в ЕС или ЕК!!

достатъчно власт има за да не си плаща в общата каса на ЕС милиарди, а да лапа на общия пазар

Да се махат!! Ако си мислят че ЕС няма да им наложи мита много се лъжат!! И после?? Умират прави. Ама хубавото е че много японски и американски фирми ще търсят къде да се настанят на континента!! И банките ще избягат от Англия, както и Шотландия.

Браво на ЮКИП, браво на Най-Джъл! Великобритания требе веднага да напусне ЕС и да влезе в Руската Федерация! Путин се мести в Бъкингамския дворец и се коронова за крал!

тия догодина ще излязат от ес...

да вървят на м... си .... 200 години им ядем попарата ..... даже турците по малко щети ни нанесоха

Типичен пример докъде докарва псевдо-толерантността. Пускаш ги в страната ти, осигуряваш им къде да живеят, храниш ги и най-накрая ти обявяват икономически джихад. Че и са нагли, не се свенят, ами го проповядват и то публично от минаретата. Пропагандират целенасочената ултрависока раждаемост, като дори не крият, че желанието им е да отслабват Британската икономика с все по-бесни темпове (децата им се хранят от Британската държава). Храни куче, да ти тегли ножа. И който публично изкаже истината е очернян, лепят му се всякакви етикети, само и само да държат приспани масата с розовите очилца. Истината трябва да се говори, но без омраза, всеки да получава това, което му се полага - ако не му отърва, може да си ходи където пожелае. Едно е да даваш равно право на труд, друго е гостите ти да искат да те управляват в собствения ти дом, трето е тези, които храниш да желаят унищожението ти.

Че кой иска да е в ЕС (Евро Содом). Съдбата на този порочен и престъпен съюз е предопределена!

Как кой, бе, ами педерасите, които сега си се наричат Гейове, направо си звучи като Лордове, нали? Твърдят, че те са с правилните гени и ориентация. Така, че не се чуди ГейСъюза си е направен за тях!

ей малоумни по цял ден за мъжка любов милите :))))

Моля не оспорвайте връзката между титлите и резбата!

Ами вземаш си раничката , купуваш самобръсначка "восток" , обръсваш си космите по краката ( да не ти пречат да бягаш бързо ) и бегом към евразия. колкото по бързо ти и такива като теб се махнете от България , толкова по добре !

Не е лошо да има мир и сговор между държавите в Европа, но зад красивите намерения се прокарват много чудовищни и умопомрачаващи неща (също както с комунизма, френската революция и думите за свобода, равенство и братство и мн. др.). Все пак и хората и кукловода им в невидимия свят са едни и същи. Целта е света да е пълната противоположност на това, което говори Библията. Дори "добротелите" им са изопачени и покварени, например като тази псевдо-толерантност, псевдо-благотворителност и т.н. (например създават фондации за лечение на рака, а предварително те задължават да купуваш ГМО отрови от Монсанто - да не говорим, че има поне няколко доказани метода за лечение на рак, които нямат нищо общо с химио или лъчетерапията). Има и държави, които се възползват изключително добре от плюсовете на ЕС, без да бъдат засегнати от извращенията на Съюза. Това е единствената християнска държава в Европа, да Унгария е. Но не искам някои представители на политическия спектрум да се възползват от думите ми за да рекламират хора, които нямат нито умствения потенциал, нямат нито дори държанието на християнин, за да твърдят, че те биха водили такава политика в България. Не пиша тук, за да подкрепя една ли друга партия - пиша за да стигнем до истината, защото без истината се лутаме в омагьосани кръгове, обвиняваме се взаимно един друг, като правилно посочваме очевидните лъжи и кражбите на "партийните опоненти", но не виждаме мракобесието в собствените си дворове ... И ако искаме да променим нещо - първо трябва да променим себе си. Колко от нас биха отказали няколко милиона подкуп или апартаментче с количка или виличка на морето? Колко?

верно тези ЮКИП са като атака и двете организации са против българите!!!!! разчитат на простите уплашени хора и май и двете са финансирани от москва

разчитат на малоумници като теб

Руиз

Европа не е това, което беше допреди тридесет години. Мой колега каза, че първия човек, когото срещнал в Брюксел, била жена с фередже и забрадка. Лондон и Париж са станали смесица от африканци и азиатци. Марсилия е първият арабски град в Европа, като се движиш от Африка на север. В Германия има джамии. Накъде отива Европа?

Потвърждавам. Нещо страшно е из Европа. Плъзнали са не-европейци навсякъде.

Работата е на сюнет и баклава!

Един чужденец дошъл в Родопите и искал да опита местно ястие. Предложили му разни манджи и калмари на които той се зачудил много, как в планината ще има калмари!?! Питал той готвача от къде намира калмари в планината, а той му отговорил ами сюнетчията ми ги носи!!!

А в Стокхолм е пълно с пакистанци. И всички бутат колички, а отстрани висят по още 2-3 чавета.

Такава е повелята на Оувърокеан. И са прави. Ако не вземат мерки да отслабят Европа тя ще се засили и ще стане независима икономически и Военно. Тогава Овърите ще берат ядове, няма кого да скубят. Сега те печелят двойно: Хем отслабват Европа, хем угояват с чужди пари/ нефто$ арабистан/ ново животно Ислямизъм. След време то ще бъде нарочено за Враг и Оверите ще освободят Европа от врага.Така ще имат работа за още 50 год./++/ В САЩ има три коефицента за полезна работа: ПП1, ПП2 и ПП3.ПП1-Камион отива Пълен от Бруклин до Сан Диего и се връща пак с товар.ПП2 -отива пълен и се връща празен.ПП3-отива Празен и се връща Празен!САЩ обича ПП1, а пробутва на слабите ПП3.

Тези сепаратисти и терористи от ЮКИП искат да ни отделят от ЕС! Трябва да ползвам челния опит на нашите колеги в Украйна, които забраниха една партия и проведоха политически гонения срещу друга, за да могат да печелят избори. И аз ще искам забраната на ЮКИП или ще проведа процес на политическа основа срещу тях!

И да не забравиш артилерийски обстрел на Рочестър! Избирателите там нямат право да живеят!

Политиката на Камерън е да облагодетелства най-багатите като Тачър, само че народа вече се усеща. Не става да събереш куцо и сакато от цял свят и да кара на социални помощи в Англия. Циганарията на Ингилизите им дойде в повече. И от ЕС да излезнат все им е тая имат си Британска общност с 180 млрд население, 53 страни и със 1/5 част от света. А и през 2015 год. британската икономика из преварва Франсетата. Камерън участва в оциганяването на Лондон и ще си пати. Сривът е факт. А и кранчето за нашественици от света ще секне, и за нас също.

Вай ти верваме за 180 млрд във Британска общност. Тея кой планети още държат?

Кой или кои?

Английската АТАКА, била спечелила!Някой от ЕС няма ли да ги посети, да им заповяда с назидателен тон, как да се коалират!

Гледал съм интервюта с Фарадж и държанието му и умствения му капацитет нямат място за сравнение с родните националисти. Ненапразно споменавам държанието, защото оттук можем да си направим изводи за душевното състояние на човека, за душевната му чистота. С други думи: какво има в душата му - смиреност и стремеж към съзидание или деструктивност.

Ще се радвам в България да се появи някой като Фарадж или Орбан.

Или пък да се изсипят при Камерън посланниците на Франция, САЩ... да му дръпнат ушичките...

UK не може да бъде изолирано зад него стои Британската общност в която членуват 54 държави.Ами за обединена Европа без Великобритания не може да се говори. Още повече ако се случи да напуснат ,което все пак не е сигурно,ще се съдаде прецидет и може и други да поискат. В ЕС е тряйно втеме да разберат ,че лъжливата толерантност не води до никъде.

Винаги са ме кефили хора готови да дават акъли на Европейската общност, на Обединеното кралство...това хубаво братчеттт, ама малко акъл си варди за себе си...дън одиш кът Гаврош

Скоро и други народи ще напуснат измисленият ЕС и накрая ще останем България и "Бряг на слоновата кост".

...и Украйна :)

Цяло чудо е, че са само двама, като видиш на какво африкано-азиатско гето се е превърнал Лондон. Ако се поразходиш 30 минути из Лондон и имаш късмета да срещнеш бял човек, вероятноста да е поляк, румънец или българин е около 99%.

Просто цирк. Тези са мои , ама и други те са мои.

правилно! стената трябва да се гради и от там и от тука! докато не е станало късно!

Логично по селата където няма негри, хората се осъзнават. Това става, когато отидат до Лондон и видят циганията.

Това е естествена, макар и закъсняла реакция на британското общество заради недалновидна политика в продължение на десетилетия. ЕС като цяло има същия проблем, но още спи блажено...

Популистките настроения в UK ще доведат само до едно нещо - изолация на UK , съпроводена с пълзяща ислямизация. Ние предупредихме, защото знаем. Те да му мислят.

кои сте "ние"?