Британските консерватори спечелиха абсолютно мнозинство

Британските консерватори спечелиха абсолютно мнозинство в парламента и ще могат да управляват самостоятелно през следващите пет години.

Обратно в новината

Коментари - Британските консерватори спечелиха абсолютно мнозинство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С този резултат славнто тоталитарно минало на сесесере има ново бурно продължение в лицето на голямата свобода на демократичния свят наречена лъщящо с имената юкей. Драги островитяни ние живяхме този строй който вие сега подемате с вашия камерън слънце вече 45 години Честито ви навлизане в ерата на тоталитаризма а ла сесесере Хахаха

Кокал не се пуска на зайци

'да организира референдум за оставане на Великобритания'- абе дираджии, какви са тези калпазански преводи? Камерун има намерение да организира 2017 г. референдум за излизане на Великобритания от ЕС, а не за оставането и, което ще доведе до кардинални промени и разместване на геополитическите сили в света. Еййй, некадърни сте, а имате претенция да сте 'медия'!

Pesh0

650-членната Камара на общините за 60 милиона британци . 240 депутати , за 7 милиона българи .

Бройката на депутатите няма никакво значение за сегашното жалко състояние на България, а има значение СЪЩНОСТТА ИМ. Всеки наши депутати са представители на ОЛИГАРХИЯ или сами олигарси, използващи властта да крадат за своя джоб, за сметка джоба на народа.

Милибанд и другите двама партийни лидери веднага си подават оставката - дори преди да са обявени окончателните резултати. А Станишев загуби изборите 10 последователни пъти, като лидер на партия, и нагло оставаше на поста си. Дори си купи лидерски пост в ПЕС. Следователно такива партийни лидери се тачат в ЕС.

че това е по етични причини, хаха. Изборите в Англия носят само рекомендателен характер. Но ако някой не се подчини на избора ще бъде обесен за ташаци още следващият ден. В България ситуацията е друга, нали!

Орките настъпват от изток, в Европа все повече национално-ориентирани партии печелят изборите...ще се сетим, но дано да не е късно!

Англия изведнъж стана наизток, А България е в Атлантически съюз, дори северо атлантически. Всичко е объркано, леви десни, черно и бяло и тн

я пак си прочети резултатите от референдума... Да не са ИЗНЕНАДАШ НЕЩО... И овреме да си оправиш копипейстите...

повнимателно резултатите не от референдума а сегашните, кой как е гласувал в Шотландия.

КАМЕРЪН ПЕЧЕЛИ АНГЛИЯ!!! ГУБИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!!! Щото след по-голяма независимост в ШОТЛАНДИЯ И УЕЛС, пак ша му се струпа на главата СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ!! С ИСКАНЕ ЗА СЪЩОТО...

Искрени поздравления за победата!

защо коментариите на са активирани под статията за Семерджиев?

Kalin

Ми правилно ще има такива дето ще хвалят ще има такива дето ще плюят.А за починал човек се казва или хубаво или нищо.

По-важното е че там заваляха уставки след изборите а в Б-я е такава суша, всички са печаливши. Особено Серго.

+++

Народът загуби, но Серго определено спечели!

Найджъл Фараж-в превод не означаваше ли Ямболско Перхидролче?:)))

Кралицата сигур е бясна! Камерон е пряк потомък на крал от предишната династия и на един прием в двореца беше заявил, че има повече права да бъде тук "отколкото старото бабе"

ЦИТАТ: еврофобите от ЮКИП - едно, - Това ме кефи тяхната златка е проЗта като нашата Златка, абе защо всички евро фоби и крадливи комунисти пропадат - нали ЕС беше гаден!!!!

И къде го видяхте това убедително мнозинство, като нямат нужните места в парламента за да управляват сами???? и

Да управляват сами им трябват 326. За момента имат 329 места при обработени 648 от 650 секции. Чети.

Ама задължително ли е да знам какво е "екзит пол" ? Или може би просто няма такава дума в българския език ?? Пишете,по-точно преписвате глупости от всякъде та чак не се чувате и затова даже не ви бива!

ти компютър и Интернет използваш ли, щом не са български думи?

Страшна работа ей щом и мъжкият и женският екзи-пол са на едно мнение , значи нема лабаво

Какво стана с английския Перхидролчо антиевропеец - Найджал Фараж??? Дори гордите англичани разбраха ,че ЕС е най-великото политическо творение на човеците. Честита победа на разума.Честито на Англия.

Английската избирателна система е различна от нашата -избирателите на Фараж са гласували за консерваторите най вероятно. Трябва да познаваш техните реалности и избирателни игри за да се произнасяш по изборните им резултати. Не пиши глупости друг път.

Това като Фикусите на Перхидрола, да гласуват за БСП.Ахъ.

И Фараж като нашата Златка отече в кенефа хахахахааааа

каквостана? като не ти харесва европа, ходи да живееш в Сибир, но преди това отиди да си вземеш хонорара от червения чичко дето ти плаща да пишеш тук.

Невероятно обогатяване на "бедния" български език (или на редактора му е беден :) ) - "екзит пол" Ако следвам тази тенденция, не ми е трудно да стигна и до това "да ви факвам нискообразовани писарушки" :)

просто един от немалкото примери за за изключителната практичност на английския и то не само в сравнение с българския.

На кое място е Фаранж?Къде е той?Приятелят на Льо Пен,Сидеровна и Путин,заклетият враг на ЕС?Защо нищо не се споменава за него?

На последно и има един нещастник в парламента - Всички Златки са гола вода!!!!

Кога в България можем да имаме правителство 3 дни след изборите както го правят британците. Всеки може да гласува дори от кръчмата... Крайно време е да се въведе машинно гласуване поне, така и неграмотните няма да могат да гласуват без да се ограничават правата им, макар образованието в България също да е задължително.

Пич, събери си мислите........

ДАНО НЕ СА ВЕРНИ РЕЗУЛТАТИТЕ

И във Великобритания лявата вълна я няма, което е добре за британците.

хахаха, каква вълна, бе малкия ? тоя лисугер Камерън е по-зле даже от нашта Тиква. А Шотландия се оттече към независимост.

Вместо да се покажеш, като остроумен, демонстрира огромната си тъпня!

В крайна сметка има ли връзка между съдържанието и заглавието на материала?

Резултатите означават само едно - британците са доволни от сегашното си управление.

лило, доволни са и още как - почти като нас

ТЪРСЯ ЕДНИ 395 МИЛИАРДА ДОЛАРИ ИЗТЕКЛИ ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КАПИТАЛИ ЗА 1 ГОДИНА..... ... А ПЪРВАТА РАБОТА НА ДЕЙВ КАМЕРУН Е ДА ОТИДЕ В РУСИЯ И ДА МОЛИ РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ДА ВКАРАТ ПАК ПАРИЧКИТЕ В Ю-КЕЙ :)))

Май всички приятели на Путин са олигарси

ти си пропуснал да чуеш как путин се моли руснаците да върнат едни парички в русия , ма не би !

Коментирай изборите в Обединеното кралство, а не хвали руските олигарси и Пути!

не са закъсали за руските пари, още по-малко за липсата на култура и класа на руските новобогаташи. Простият руснак тези пари също няма да види.

струвами се че изборите са маниполирани!

Бареков, ти ли си бе?

За какви екзит пола се говори в текст на български език.

днес отсъства редакторът на дира и ехiт pоll не е преведено като предварителен резултат от изборите на базата на социологически проучвания от водещи информационни компании