Без снимки на поклонението на Петър Христов

Близките на убития бизнесмен Петър Христов помолиха присъстващите на поклонението да не използват видео и фотокамери.

Обратно в новината

Коментари - Без снимки на поклонението на Петър Христов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

днес ще се срешне с андреи луканов , георги илиев ,илия павлов и с всички бизнесмени в одвъдното там те заедно ще изградят много сериозен бизнес но ако се присъединят още няколко бизнесмена ще се обогати почвата и боико ще може да отклежда картофите си

Я да ви попитам, да ви припомня един малък детайл, една дребна случка от преди години. Спомняте ли си как на времето имаше едно дело срещу Маргините, когато се разбра, че щели да убиват Любен Гоцев? А спомняте ли си, че се разбра в хода на делото че този невинен благ пенсионер от ДС к КГБ бил ... ПРЕДУПРЕДЕН от лица от ръководството на МВР за планираното срещу него покушение? А сега се позамислете само за момент - имаме стотици, над 400 официално регистрирани, а в действителност са над 1000 поръчкови убийства и нито едно разкрито в малка България с огромна полиция, прокуратура и служби, масово следене к подслушване,... И НИТО ЕДИН ЗАЛОВЕН И ОСЪДЕН УБИЕЦ, да не говорим за поръчител, а на този убийците ги разбрали хванали още преди да тръгнат да го убиват!?! Както при убийците на Пеевски при атаката на Цацаров срещу КРБ!?!? Някой да има коментар? На някой да не му е ясно кои точно са босовете на мафията, която си има държава?

Този, убитият е бил учил в сержантско училище и после бил охранител, тоест мутра от СИК и станал голям бизнесмен... Сега си спомнете генерал от ДС Любен Гоцев, много известен и уважаван ... какъв? Дипломат? Политик и министър? Комунист? Човек от ръководството на ДС и МВР? И от КГБ? Благ пенсионер? КОГОТО - забележете! - ВСИЧКИ МУТРИ И БАНДИТИ МНОГО БИЛИ УВАЖАВАЛИ!?!?! И ГО НАРИЧАЛИ МИЛО и със страхопочитание Бай Любен!!! Я да попитам само и от кого по принцип закоравели бандити и рецидивисти по принцип имат и изобщо могат да имат респект и уважение, ЕК така, теоретично, след като тези не само към никой, към хората и законите, към МВР к държавата нямат грам уважение! Които дори к не знаят всъщност какво точно означава тази дума, но отлично знаят и познават страха и правото на по-силния, безскрупулния, коеарния, неспиращия се от нищо!

Няма снимки за да не станат ясни съучастниците на тоя порядъчен бизнесмен.

Този е бизнесмен колкото аз съм калиграф!

Аз пак ще повторя за стотен път, че огромният и главен проблем в България е лунгвинистичен, тоест че уж говорим на един к същ език, особено с управлявашите и политиците, а тотално не се разбираме, просто защото влагаме в едни к същи думи различно, дори вече след 39 години демокрация ТОЧНО ПРОТИВОПОЛОЖНО СЪДЪРЖАНИЕ! Искате примери? Те са безброй, навсякъде. Ето ви този на Слави Трифонов - министърът на МВР вчера заявил, че разкриваемостта на убийствата била много висока, особено миналата година, вече 100 %!?!? И това ори положение, че имаме над 400 поръчкови убийства и атентати без нито един заловен и осъден убиец, да не говорим за поръчител, с едно малко изключение на една група, и то СВЪРЗАНА СЪВСЕМ ПРЯКО С ИЗВЕСТНИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЕНЦИ, вкл. президентът - ДС доносника Гоце! И при положение, че много други такива убийства са минати като самоубийства, инциденти, катастрофи, смърт от инфаркт или инсулт,.. и много хора, вкл. всички в МВР и службите, особено началниците и отлично знаят кои са!!! И в страната масово се подслушва и следи незаконно или законно! Главен прокурор редовно лъже публично, дори и те самите се самоизобличават (спомнете си как и колко време броиха куршумите, с които са убити 6 човека), излизат ни с откровени глупости и лъжи като тази, че убил от ревност разстрелва сума ти народ с ... контролни изстрели в главата и сума ти народ му помагали и му плащали сметките безкористно, но иначе бил 8 години издирван и бил самотник и живеел усамотено!?!? Ето ви и друг пример - тези ни убеждават, и то съвсем сериозно, че го били издирвали!?! И така - 8 години!?! И никой не ги пита някой от тези, много компетентните и трудолюбивите велики професионалисти, дето цял свят им се възхищава, гали по главите, вика им Конграчулейшънс и били много успешни и не са дебили да не ни говорят откровени простотии като как с бисквитки се връзваш към интернет, а да обяснят с думи прости какво например те разбират под издирване например!

И не се шегувам, тук съм напълно сериозен, до там сме я докарали, трябва да започнем от азбуката и речника с тези най-напред, иначе няма как да стане!

За мен е необяснимо как обикновен охранител на дискотека става охранител на най-големия завод за захар, как придобива целия млекопреработвателен бизнес в един район? Той действително командваше шефовете на полицията". Димо Гяуров

Няма абсолютно нищо неясно - дъртите перголи, милиционерите - генерали и полковници създадоха организираната престъпност и мутрите в България, защото като манталитет те са близки. Те ги съветваха, обгрижваха и контролираха, те ги лансираха и прочистваха непослушните или решилите, че видяли се в пари, луксозни коли и курви са хванали Господ за шлифера. Всяка диктатура има жизнена нужда от репресивни органи - и след като ДС бе разтурено а МВР и службите бяха под прожекторите останаха мутрите и прокуратурата и по-точно институцията на главния прокурор, с които да страхуват всеки и всички неудобни и непослушни - от хората до излезлите от контрол мутри (като Васко Илиев), вкл. от полицията - съвестните полицаи, от службите, от случайно попадналите не под техен контрол във властта, бизнеса, политиката.

Без снимки и с краката напред ! Само така ги искам всичките. Следващият ,моля!

Явно за да присъстват приятелите и бизнес партнъорите от ГЕРБ и други това е предварително задължително условие. Да не се притесняват хората.

Ха, да не би да имаме вече нов Левски? Колко хубаво би било! Има и много други "честни" бизнесмени за възнасяне при всевишния!

Този ще го погребват като мафиотски бос пък другарите гробари ми обясняват какъв почтен бизнесмен бил.

Откога истината се счита за обида и се трият коментари с този мотив?

Откога ли? Ами я да видим - ами винаги! Дори и Борисов, ако сте внимавали, вчера ядосано се изпусна и каза буквално - давайте, вадете всичко когато идват от ЕС за да ни видят истината за нас, какви сме НАИСТИНА!

А да не говорим за усилената работа на прокуратурата и службите, оглавявани от библиотекарите да цензурират нета и блокират неудобни коментари под тъп предтекст ако не използват други по-рафинирани (според тях) гадости. Което обаче отлично ги издава, очертава много ясно ПРОФИЛЪТ ИМ, и този на босовете им!

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН АМИН!

Амин дядо Попе!

Без снимки и безименен гроб за всички крадци.

годишната дъщеря Михаел.........Оооох, неграмотниците ми те

Мдаа, и ще се събере един елит в черни официални анцузи. И едри момчета ще носят ковчега, джобовете на който ще са натъпкани с пари... Я, ковчега джобове няма, ама Пешо го разбра по трудния начин! Айде на хаирлия да е, и дано да повлече крак на цяла тълпа честни бизнесмени.

Докато местни мутряци ги изпращаме с почести като египетски фараони, ще си останем 3000 години назад и 1000 км встрани от Европа. При такива затворени събития се сещам винаги за филма Покаяние. Няма покой за насилниците, докато жертвите не намерят справедливост и мир.

Силно се съмнявам, че някаква част от Българите са гледали филма "Покаяние". Още повече се съмнявам дали и тези, които са го гледали, са разбрали за какво става дума. А Петър Христов, колкото и велик да се опитват да го превъзнасят, едва ли може да се сравнява със Сталин...

ОЧАКВАТ СЕ МНОГО МУТРИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРАВИТЕЛСТВЕНИ И МИЛИЦИОНЕРСКИ...

Това заглавие много ми напомня за сцените от филма "Кръстникът"!!!!!

Къде сте видели снимки от мафиотско погребение. Да видим кой ще гушне обществените поръки на областта. А и автомагистрала се задава в региона

Ако си беше останал социализъма, това момче щеше да си работи на село и нямаше да може да се пресели в София, та да го обстрелват! Комунягите не позволяваха на народа да се движи насам-натам без специално разрешение!

ОЩЕ ЕДНА МУТРА ПО-МАЛКО!

Лошо.Оредяваме.Може скоро да дойде и моя ред

ЗАВРЪЩАНЕТО НА ПАРТИЗАНСКИТЕ ВРЕМЕНА Е ФАКТ !!! ЦЕЛТА Е БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ОМАСКАРЕНА ,ТАКА КАКТО САМО ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ БСП МОГАТ !

АКО СИ ИДИОТ - ТО Е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ

млади,здрави,прави мъже се отстрелват като зайци,колко убийства от лакомия и алчност и от самозабрава.Абе българи,защо бе,защо,толкова ли сте гладни и ненаситни.Забравихте всичко човешко,а живота е кратък.Опомнете се,събудете се.Амок за богатство,пари,рари,пари ви е обзел Жалко.

Без снимки, на умрелия ще му е все едно, но на снимките ще се видят лица, които могат да го последват - я катастрофа, я самоубийство, я същата съда като на починалия...

Ivan

Дано Мутрата да го последва!!!

Нормално. Без снимки. Отбран"елит"в черно,с черни очила. Много венци и цветя. Вече,в годините се нагледахме на подобни погребения,за жалост. Едри,мрачни момчета,носещи поредния култов ковчег. И всичкото заработено в годините,може би отива с него,там,където никому нищо не е нужно.

Тук няма да има ковчег, а урна!

Прав си-култова урна. Иначе,по същество,всичкото си е такова.

Предполагам, че ,нашият човек" Петър Христов в знаел твърде много и е станал опасен за гербовата върхушка, поради което е бил отстрелян и се пробутва коментара за ужким "директен удар срещу Борисов".

от хорската любов ли се плашите

Е как няма да забранят снимките, там няма да има случайни хора..

Така де - на мафиотските погребения е така...!!! Дааа...!!!

Каква е тая анкета бе дир? Връщат ли се мутренските времена...Шеф на "охрнителна фирма" в зората на 90-та и с връзки със СИК е един от най-големите "предприемачи" на България, а класическа мутра ни е премиер, вие питате връщали ли се били мутренските времена хаха АМА ТЕ НЕ СА СИ ТРЪГВАЛИ БЕ! ПРОСТО ИЗПРАХА ВСИЧКО ОТКРАДНАТО! Сега са почтени бизнесмени.

Боже,какви времена дойдоха,да се кефиш на убийство.

И с нетърпение да очакваме на коя дата ще преместим Националния празник на България - Денят на отстрелването на .......!!! Дааа...!!!

страх ги е някои ,,търсен,, от тези дето не ги ,,търсят,, да не си направи ,,селфи,, със ,,покоиника,,...!!!

Една престъпна , гнусна мутра по-малко . Светът стана малко по-добър .

А какво ще правят парите дето е крал, рекетирал... ?

Ще ги вземат шефовете, какво друго да ги правят?

Това ми прилича на финалните сцени на филма"Маргарит и Маргарита"-хвалебствията на погребението на Неризанов.Този не е по-различен от него.

Ти помнишли как разбих главата на Неризанов в един радиатор? Имаше голям отзвук!!!

Името Неризанов идва от нерез, а на нерезите им идва коледата! В случая закъсняха малко!!!

TIREX

твърде закъсняло събитие.. трябваше много по -рано да го "уважат"

в шоуто на Слави,от бившата служителка на службите за "тая светла личност"

типична посткомунизка мутренска държавица

Съболезнования на ... нас, окрадените през Прехода!