Вече 48 заразени във фабриката-огнище в Доспат

От РЗИ смятат, че заразата е тръгнала от Сърница, след което са инфектирани и работещи във фабриката в Доспат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Увеличавайте бройките, че има една седмица до края на така наречената 'Извънредна епидемична обстановка '

в този край,явно е голяма...и си мисли че може да излъже безнаказано.

От репортажите се вижда, че населението там е абсолютно безотговорно и неглижира проблема.

Такааа! Преди половин час умници ми писаха минусчета, когато съобщих в коментарите тази новина. А сега какво ще кажете?! В Сливен има заразени 18 медицински лица! В София пък имало 10 нови случая от вчера! А днес е само понеделник. Дръж се Българио, че до края на седмицата какво ще става, не ми се мисли! А тиквата с маска като лигавник под гушата "инспектира" метрото и данчето го гледа в устата предано и покорно - без маска! Пример дават как да пламне по-бързо страната! Нали така каза мангъра!!!

Добре де, в сайта coronavirus.bg пише 16 нови случая. Досега само от статиите за Сливен, Сърница и Доспат има поне 100 нови и сигурно 200 контактни. Май няма проблем със сметките и лъжите?

Чалгопитеци. Дарвин ли ще лъжат?

Това не е простотия, това е страх за хляба насъщен. Много е лесно от офисчето в някой голям град да коментираш, докато си бъркаш в г.. с моливчето и се чудиш с кого да пиеш поредното кафе, докато взема 4 цифрена заплата, а тези бели роби треперят, за единственото място където могат да работят!

ще мрът яко!

И какво предлагаш ? за 40 случая да затворим пак цялата страна ли ? айде нема нужда. Повечко трябва да станат, че иначе не е оправдано. Все пак болните са карантинирани.

Но няма проблем да заразиш стотина колеги и да гътнеш тридесетина от тях? Така поне няма да те съкратят от работа. Чалгопитеци.

Вчера риваха как тъй сме на 48-мо място с толко малко заразени и починали.... Е сега драги сънародници ще наваксаме. ама не съ притеснявайте. ако умрат 100-тина хиляди това е по-малко от 2% от населението......

Заразени!!!! Умират ли? Ритат ли на ливадата? Покашлят леко и имат 37 и малко по Целзий. Голяма новина!

Там се публикуват обобщено данните от вчера. Утре ще се отразят.

Пили по едно аналгинче...идиотки. Нали после ще се заразиш, ще се прибереш у дома и ще заразиш възрастните си майка и баща, които няма да имат твоя късмет за изкарат вируса леко.

Дано бизнесът на човека бъде подпомогнат поне с мярката 60/40 и да му опростят ДДС-то до края на следващата година! Хора сме и трябва да сме солидарни и да помагаме на бизнеса. А безотговорните работнички трябва да помислят и да работят благотворително и без заплащане до края на тази година - да съдействат на шефа си да си спаси бизнеса, който е застрашен заради тях!

Наречената да ми надуеш мъдете

Кой се е гътнал бе смешник? Ще се гътнете вие от липса на мозък, там въздухът е лековит и водата и планината. Ако ги няма плашипутарниците, няма и да разберат, че има вирус.

Кажи го на роднините на стоте хиляди починали американци..

След 2-3 седмици ще е пика. Това е от великденското пътуване. Софиянци заразиха цялата държава. Подготвяйте чували и хладилни камиони. Яко ще измреме. Кой днес ,кой утре. А някои след време.

Форумните страхливци да излязат от новината, че някой може да се зарази!

Кажи го на оня боклук в бункера в Москва, дето разпусна цяла русия да не работи.

На ей такива патки като теб ще ми е кеф да знам, че са им ръгнали тръба в гърлото.

Забрави италианците,испанците, англичаните и беларусите. Преди вируса всички бяха безсмъртни. Никой не е починал в историята на човечеството.

Пиши се робовладелец, за да е вярно, даже алчен робовладелец.

Заложих на мънгите, че ще се тръшнат ,а пък то се тръшнаха помитата...

ДО ПРЕДИ БУКВАЛНО 20 ДЕНА, ТАКОВА КОЛИЧЕСТВО ЗАРАЗЕНИ " ПРЕДИЗВИКВАХА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО ЗАТЯГАНЕ НА КАРАНТИНАТА ... А СЕГА - БИЛО ПРОСТО "ОГНИЩЕ" ! КАК ДА СЕ ОБЯСНИ ТАЗИ РЕАКЦИЯ, НАПЪЛНО ПРОТИВОПОЛОЖНА НА ТАКАВА ОТ ПРЕДИ 20 ДНИ ? НЯМА ИНСТРУКЦИЯ ОТ ПЛАНЕТАРНОТО ПОЛИТБЮРО НА ЦК "КОРОНА" И/ИЛИ ИМА ИНСТРУКЦИЯ "ДА СЕ ИЗБУТА" ПЯСЪЧНИЯТ СЕЗОН - ХЕМ ЩЕ СЕ ОБЕРАТ ПАРИТЕ НА МАТРЯЛА, ХЕМ ЩЕ СЕ ИЗПОНАТАРШКАТ "ИЗЛИШНИТЕ" ?! НИКОЙ НЕ ВЯРВА НИТО НА "НАЦИОНАЛНИТЕ" ПРАВИТЕЛСТВА, НИТО ПЪКНА ТРАНСГАЛАКТИЧЕСКОТО ЦК "КОРОНА" ! НА НИЩО НЕ ВИ ВЯРВАМЕ , ЗАЩОТО ВИ ЗНАЕМ ЗАДНАТА ЦЕЛ НА ЦЯЛАТА - СИЛОВО, ФОРСИРАНЕ КЪМ НИКОМУ НЕНУЖНА ИКОНОМИКА НА БАЗАТА ДАННИ И МАЩАБИРУЕМИТЕ БЛОКОВИ ВЕРИГИ И ОКАУШВАНЕ НА СВЕТА ПОД ОПЕКАТА НА ИЗКУСТВЕНИЯ "Е-НТЕЛЕКТ"!

Заложи на себе си, най-добре.

ЧЕ БРАТ-ЧЕДИТЕ ЩЕ СЕ ТРЪШНАТ , КОЛКОТО И ДА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА "БЕЗСМЪРТНИ" !

Направо човек да му се чуди на промития помиярски мозък, дето под подобна новина се загрижил за парите, за подпомагане на бизнеса.

Ей, ти от бункера чу ли? Не се показвай в близките сто години, че ще измреш яко.Чу ли бе?

А дано, ама надали.

Така се е работело и се работи винаги в частните фирми, да не падате от Марс? Никога няма грип, никога не се плащат болнични.

Ккави стотина хиляди те гонят, бе идиот. До сега трябваше да са толкова...

"...кметът на Доспат Елин Радев коментира, че много от жените, които са идвали от Сърница, сутринта преди да минат през термометрите в предприятието в Доспат, са взимали по едно аналгинче, за да не отчитат термометрите и да бъдат допускани до работа." --- А вие какво искате бе, тъпунгери. Някои хора си изкарват хляба с честен труд и не могат да лежат вкъщи и да работят дистанционно. Нито дават по цял ден брифинги - в София - 10 случая, в Горно Нанадолнище - 3, в на баба ти хвърчилото, еди си кое село, не знам си колко и т.н. Този цирк рано или късно трябва да спре. Тези измислени тестове ще дават фалшивоположителни резултати до края на света, до 2100-на година, когато няма никакъв коронавирус. И ваксина да се намери и всички да се ваксинират, ако продължат да тестват, пак ще има положителни резултати. Но не, ваксината ще е края на цирка и тогава ще кажат - победихме епидемията, гордо и победоносно.

Стоте хиляди починали? От какво, бе идиот? Имат ли аутопсии?

Има един дето до две три седмици ще се напика, че всеки ден за него и бандата има новина...

Дали от Ковит или от друго, но ние си мрем яко или се изселваме яко, защото сме тъпа пасмина. И много преди Ковит България си беше тръгнала яко на закриване.

Овце няма, а държавата овча, ТВовча!

Специално за помаците им обяснявайте че това не е корона вирус , а чалма вирус. Дано поне така разберат.

Да вадим ли чувалите за трупове, че найлона мухляса у тая влага в мазата?

Да, ама заради тях още много други няма сега да си изкарват хляба. Щяхме със семейството да почиваме в Доспат, но вече отказахме резервацията. Тъпи, тъпи че чак вдлъбнати

Да изпука до крак този продаяжен башибозук клал хиляди жени и деца в Батак и избрал почти със 100% Дилян Пеевски за депутат. Ед0на дума не знаят турски но казват че са турци.

Като нямаме доводи и до Москва ще ходим, само потвърждаваш пълното си безмозъчно съществуване.

та да се научат друг път да нелъжат,и да не поставят под риск здравето на останалите хора. И глоба, на всички с аспиринчетата.

Не разбрахте ли? Вируса се побеждава с криене. Който го е страх да се крие яко и ще се спаси.

Имало и знаещи!

НА теб са ти я ръгнали отзад, ама още не си разбрал, такава герберска разпоретина си.

Давай Боко. Открийте още огнища, че това не е достатъчно, има още малко време да си върнете тежката НОЩ и предсказанията за торбалан на гологлавото чувалче. Дерзайте, че ще изпуснете вълната на якото измиране. Кой от инфаркт, инсулт... - пишете наред К19, друго няма!

Да са учили! Аман от неграмотни ганьовци!

Яко ще мре в дупката, яко от страх.