Възстановяване на вертикалата. Защо е необходима смъртта на Евгений Пригожин

Дори смъртта на създателя на ЧВК „Вагнер“ да е просто съвпадение, Кремъл ще положи всички усилия, за да накара аудиторията да повярва във версията за жестока разправа

Обратно в новината

Коментари - Възстановяване на вертикалата. Защо е необходима смъртта на Евгений Пригожин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тва отзад не са гробове на орки според ТАСС и родните путлерасти те са безсмъртни ;- ))

Всеки читател на форума на дир.бг знае, че Пригожин до ден днешеш се пече под африканското слънце, и СПФ 100 не му стига, тия пишат "дълбокомислени" статии що е било нужно да умре. Ало, на някакви журналя ли да вярвам или на многоуважани експерти от ПАРТИЯТА?

За да успеят да опишат убитите от Путин ще им трябва мастило което би напълнило езерото Байкал

рушняците и краварйето ке се разберат со малко кьотек, ама музикантот и клоунот ке дадат фира

Извадки от Библията на Русия : След като цар Николай падна, другаря Ленин намрази и уби царя и целия му род. След смъртта на Ленин, Зиновиев, Каменев и Сталин изгониха заместника му Троцки, в чужбина и там беше убит . После Ягода намрази и уби Зиновиев и Каменев. А другаря Ежов намрази и уби Ягода. Ежов пък беше намразен и убит от Берия. След смъртта на Сталин Берия беше намразен по заповед на Жуков и убит. Жуков Беше намразен от Хрушчов и заточен. Хрушчов намрази починалия Сталин и сталинистите. На свой ред беше намразен и свален от Брежнев . После Горбачов намрази и обезчести всички преди него. След като съюза се разпадна всички намразиха Горбачов , а после и Елцин. После дойде Путин , а Пригожин дигна бунт, Путин го намрази и уби. После...

Съд, прокурпр, присъда, кактое в нормалните държави ще има ли?

Власта си ги създава тези псевдо герои,после сама си ги ликвидира като станат опасни за нея.Тяка беше и с Бен Ладен,така беше и в България с всичките мутри на Прехода.А най вероятно в тая графа да попада и убийството на Алексей Петров .

Умират ви хохлите като въшки на бойното поле. МИ6 и ЦРУ се спукват да правят опити с дронове. При положените, че Кремъл е наясно със сантимента на Руснаците към Пригожин и мразят Рицаря на Малта - Шойгу, според великите западни специалисти това е идеалният момент Путин Всемогъщият владетел на Просията да ликвидира не само Пригожин а и Уткин. Каквито и да са ви представите наложени от помията в парцалите претендиращи за журналистика, колкото и да сте промити кратуни от сороснята, логиката в момента, в който предстои въоражен конфликт в Африка обвързан с Вагнер публично, да се удари по Вагнер е най-малоумното нещо. Няма никаква логика. А тезата, че Кремъл са малоумници е безумна. Всички са такива, ма както виждаме някой не съвсем. Малоумниците в ЕССР вече си плащат за тъпотията да станат провокатори на Трета световна по командата на Фъцк де ЕУ Нюландовица, императрицата на неокон фашизма, на власт от 2000 та година. Както и да го връткате, вече се наблюдава видимата тенденция, каквото Вашингтон каже, се обръща на обратно и до месец става ясно, че са лъгали като мръсни цигани каквито са всъщност. Кремъл можеше да унищожи Пригожин когато си поиска. Самоубийство, отрова, каквото се сетите. По-смелите да хвърлят око, кои са специалисти по подобни "операции". Списъкът с враговете на клана Клинтън загинали в самолетни катастрофи е бая дълъг.

Някакъв претенциозен словесен буламач, в стил Копейката пред клуба на рублофила....

Верно ли бе? Копейки некви ви гонят, Путин ви дебне от всякъде, а бензина ви вече е над 3 лева, храната лети нагоре, газта и тока също. Ма викате Слава Кокаине и лижете на Посолствата. ЗАНУЛЯВАНЕ НА ТЪПАТА ПАПЛАЧ. Ареее.

Чакайте малко! Нали копейкаджийските тролове ни убеждаваха как пучът е велик план за прехвърляне на Вагнер в Беларус и Африка? От там превземане на Украйна и колонизиране на Африка. Нали Путин и Пригожин бяха велик тандем? Сега изведнъж.... обърна се опорната точка нещо...

Сега Пригожин наш човек ли е дето щеше да прави преврат срещу омразния Путлер...и съответно жертва... Или враг ...пратил хиляди хохли под Бахмут и си заслужава съдбата!? Кво казват на Козяк - ква е инструкцията

Пригожин си е путлерастко куче, което беше употребено, захапа господаря си и съответно ликвидирано. Други въпроси имаш ли?

Ми точно...някоя мутра не е по голяма от държавата... а щото пуча му стискахте палци...нали..та ми стана любопитно

Путлер е следващия

"и ето - лай*о падна от небето"

"Така че няма съмнение, че дори смъртта на Пригожин да е просто съвпадение, Кремъл ще положи всички усилия, за да накара целевата аудитория да повярва във версията за жестока разправа." Странно, засега виждам такива напъни изключително в западната преса. И откровено подхвърляйки тези инсинуации, те обвиняват Путин в това, което правят сами. Не двойни, ами тройни стандарти! Западните медии демонстрират безпрецедентно безсрамие.

Пълни глупости

Смъртта на Пригожин успешно успя да измести новините за БРИКС от първите страници на западната преса. Беше точно подбран моментът. А това, на кого е изгодно?... Аре, мислете бе, каиши непоръбени!

Личния пилот на Пригожин е завербуван от укродебилити да свали самолета

Или е част от заговорниците за преврат в самата частна банда, за което се говори и в статията. Следите му се губят в Камчатка след свалянето на самолета. Не е сложил бомба, ами е знаел, че ще бъде свален. Ембраерът е бандитски самолет правен специално за такива олигарси и много трудно може да му се заложи бомба, особено предвид, че самолетите са били два и Женята е можело да не се качи на него. Изпукан е с ракета - руснаците са специалисти в свалянето на пътнически самолети с ракети от ПВО...

В мафията не можеш да предизвикаш нечия доминянтност и да останеш жив.

Не може да е съвпадение. Путин го е убил. Тея които убиха Дугина, изгубиха 30,000 в Бахмут заедно с градът и другите които се насраха само като разбраха че Вагнер е в Беларус, нямат никаква сметка от това.

Пригожин се подигра с абсолютната власт на Путин като организира "поход на мира" и прогони Путин от леговището му. Путин си отмъсти на Пригожин с публична екзекуция, която беше заснета и оповестена пред целия свят. С това Путин искаше да възстанови разклатената си абсолютна власт и да покаже какво чака всички негови опоненти. А руските крепостници превиват гръб и не смеят да гъкнат. Русия не е държава, тя е мафиотска структура която имитира държава.

Никва мафиотска структура не е, ами монголска орда.

Орда значи ред. На запад има ордени. Рицарски, монашески... все тая. Чети повече.

Един друг

Хе, хе, лингвист заспал... Орда не идва от латинската дума за ред - ордо (дето и на доларите я пише - novo ordo seclorum) и всичките ти аналогии с разни рицарски ордени са нелепи. Идва от тюркското орду, бе...

Недей да мърсиш името на Левски като го присвояваш подлого слугинска!

Да ти цитирам ли какво е казал Левски за Кочината Русия или сам ще си го прочетеш?

Овцо козяшка...цитирай ми кво казва и за Хамерика...

ама Джуджето сигурно има три звезди Мишлен :)

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/11962938

Тук някъв ни в клин, ни в ръкав спами за някакви самолети и въздушни акробатики. А, бе, льольо, американските изтребители и прехващачи са просто летящи кибернетични платформи - не им трябват никакви въздушни пинизи, щото ще опукат разните Су-та, които изобщо няма и да ги видят на радарите си. F22 е поколение и половина над тези твоите Су и няма нужда да прави никакви "кобри" и прочее чалъми от миналия век, щото той доминира въздуха и сваля всичко, а руските самолети и ПВО са слепи за него. Бе, то безпилотни хвърчила на украинците дънят московските небостъргачи вече всяка седмица, кво остава ако се появят американците масирано... Само съветските ядрени оръжия са им превенцията на тези пияни мужици, ама като се видя и на Луната, с наследената половинвековна техника не могат да се справят, т.е. вече са технически и всякак по-зле от циганите, чиито апарат кацна успешно.

Льольо, видехме я целата американска техника в Украйна. Чеп за зеле не става. Стигна се дотам господарите да молят укрите да не я ползват на предна линия, че срамно.

Един друг

Аха, виждали сме я - и в Сърбия, и в Ирак. Жертви никакви на фона на стотиците хиляди изклани мужици в Украйна и хилядите единици военна техника. Там разните "алигатори" капят като круши, а за транспортните 8-ци и многоцелевите 28-ци да не говорим. В Москва през ден безиполотни хвърчила дънят по блоковете, а и военния завод в предградията им взривиха миналата седмица. Я, кажи кога последно военен противник е дънил по Вашингтон. Само в Ню Йорк си събориха двете кули, ама там работата си е вътрешен цирк.

Палячо...Сърбия е кат България..ко си видял там!? Все едно да се радвам че руската техника е разкатала хамериканската в грузия 2008...несъпоставимо е...

Един друг

То па щото Украйна беше голяма военна сила. Само че виж и пропорционално, глупако - колко западни жертви имаше в Сърбия и колко са руските в Украйна. Дори да приемем, че Сърбия беше 10 пъти по-слаба от Украйна, предвид, че руските жертви там са поне 400 000, колко трябваше да са в Сърбия по твоята логика? Сам си провери колко жертви са дали западняците срещу по-слаб противник и колко сега дава руснаците, при това губейки. Вчера украински спецчасти демонстративно се поразвихриха в Крим, за да покажат, че могат.

Айде пак...Сърбия е като България и беше сама...алкохолика Елцин нищо не и помогна/ И въпреки това не посмяха да влязат а бомбардиртаха Белград непрестанно три месеца.. Как да дадат жертви западняците ти...да се контузи пилота ли малоумнико!? Украина е трета от Русия...при разпадането на СССР бе 52 млн срещу 147 за Русия Там бе налято огромно количество оръжие и въпреки това...три Украини разкатаха досега... Първата със съветското въоръжение подарък им от СССР...Втората със въоръжението от цела Източна Европа.. Сега бъхтят третата - вече със западното и леопардите...Четвърта нема да има...то не останаха хохли...

Един друг

А, бе, глупак, ми руснаците що влязоха, бе?! Аз ли съм ги карал да се задръстят с 42 километрова военна колона с техника от Студената война и да ги задумкат ракети. Никой не бил помогнал на Сърбия - ха, ха, ха. Ми това е още един довод срещу твоите руснаци, бе, русофилистик, скапан... Пък и с кво да им помогнат руснаците, дето на себе си не могат да помогнат. Западняците не били посмели да влязат сухопътно - ха, ха, ха. За кво им е да влизат, като и така си постигнаха целите, бе, ватник спиртосан...

Ми щото няма да бомбардират Киев...щото си е техен...и после требе да го строят отново...а и има лавра. Виж у Варшава вече нема да влизат...там няма кога да пазят...ще ги пуснат по пълната програма шляхтите... А целите ще ги постигнат не бери грижа...никой не бърза у тех са си...а прз това време хохлите на твоя издръжка и по морето в хотелите

Така е трепим су та му та със буркани памидори бабушка свалила идиот кат тебе

Един друг

Ей, кретен, разликите между F22 и което и да е Су са като между F14 и Ил-2 от Втората световна, бе...

Точно...първия боен подвиг на ф22 беше срещу китайския балон преди неколко месеца... а трилионния ковчег ф35 и такъв нема...ма колко изпокапаха кат круши досега... виж су 35 и ка 52...най-добрите машини в момента...а в близкото бъдеще не виждам конкуренти... с 400 тоже...патриотите да одят да пасат.,...

Един друг

Тва русофилите сте големи катили... Пълно е с клипове как Ка-та и Ми-та капят по украинските ниви. Пък Ф35 си работи ефективно, въпреки всичките му кусури - израелските такива си се вихрят в Близкия изток и в частност в Сирия, където прехвалените руски ПВО глупости даже не разбират какво става. Бе, нали казвам, бе, тиквеници - обикновени нестелт дронове дънят по Москва вече от седмици...

Палячо...Израел стреля куревнски през Ливан...и отделно и има договорка с руснаците...а Сирия има старо с300... Пробвай пак...

Един друг

Ма, кво значение има откъде стреля, бе, глупак. Могат и от Средиземно море да стрелят ако искат - имат лукса да си го позволяват. Ама в Сирия било старото С300 - ха, ха, ха. А в Москва кое е, че дроновете ги дънят през ден, чак и "свръхсекретния" военен завод им одумкаха.

Абе ти май си наистина малоумен... От средиземно море да стрелят...ма не...стрелят от Ливан...от чиждото въздушно пространатво... И да в сирия е старото с300 и сирици...с400 и руснаци са в базата в Хмеимим...да стрелят там де.. А дроновете в Москва и свръх секретни заводи дето само ти и Зеленски ги знаете - нема лошо.. Кат нема реална перемога и медиина става...все такава да вие

Да те светна, че тея въздушни битки се водят на радар още отпреди 80те. Много топ гън си гледал.

https://www.youtube.com/watch?v=02qX9RvSyA8

*88888

Много добър анализа на реалността. Само, че, реалността протича чрез процеси, които се развиват във времето, пространството и спрямо различни физически лица. Таа представеният ни анализ на един отрязък от тях ми се струва с голяма степен на достоверност.

https://19min.bg/news/novini_8/su-35-visshiiat-pilotazh-veche-e-serien-73125.html

Затова се скъсаха да го купуват

Купуването на военна техника ням нищо общо с качествата им... а с политиката... Ердоган още преживя с400 дето ги купи...а са най добрите ПВОта

Путин е изрод, а американцште, които си избипа действащи президенти, са су ер демократи. Много загуцени хора има, които си мислят, че това, което им поднасят е 100% истина. И Кенеди сигурно го уби един психар, Кулите близнаци ги събориха едни талибани. Това е световна.политика, тук сантименти няма.

Смъртта на Пригожин е нужна на егото и параноята на Путин.

https://www.youtube.com/watch?v=lnUW3OIBgd8

https://www.vbox7.com/play:d05a9e4a15

Чуяли за Карнеги и си търся тоалетна хартия,но дирника е длъжен да ги отрази иначе няма грантове !

Изгубени в превода!!!

Нищо не може да бъде възстановено. Шайката бандити , окончателно се убеди, че главатарят е страхлив изкуфеляк, който не знае на коя ръка му е часовникът ..))) Не посмя да арестува траверса Пърдьожин, та подло го уби....Заедно с трима души екипаж, които нямат нищо общо...Ама, трима души....Това е дреболия за отрепката каПутин....

Путин и неговите 10-20 силовики, с които управлява Русия, не са убили Пригожин и още 10 души ..... и то заради отмъщаване. Това е просто смешно. Както виждате Пригожин се е разхождал из Русия без проблем. Проблем е, че предицлокирането до Полша , даде възможност да рекрутират поляци за Вагнер и това е факт. Така че ....забравете версиите за Кремълска следа в това убийство

Много добра и аналитична статия, предполагам са я препечатили от руски източници, които боравят с реална информация. Както го казвах и преди, Пригожин се взе много насериозно и това му изяде главата Ако някакви конспирации, че е жив ка истински, то той просто вече ще е богат турист някъде, а не човек с власт.

Уткин не е мутра, а военен стратег. Да посегнеш на него, значи се надяваш да изключиш една машина като Вагнер в Африка....щото 4 държави детронират Франция и САЩ там, където никой не е сънувал, че е възможно

В Африка от над 20 години се вихри Китай и там няма място за западащи регионални сили като Русия. Ама и Китай нещо забуксува и ще тръгне скоро назад по надолнището...

Цялата статия се базира на предположения, няма нито едно доказателство.

ще влезе в историята като летец изтребител загинал в небето над Украйна :))) Ватенките са майстори в това отношение :)))

Едно от малкото смислени четива, публикувани в български медии напоследък!

ВСИЧката работа е по поръчка От Малктте евреичета от Париж и киев И това е САМАТА ИСТИНА. Испьлнител е юсеей

Утре в 6 без 10 горе на черешата зад руското посолство, Митрофанова ще дава заплати

Глупости на търкалета! Тая патка ръси повече глупости и от наш Христо, който по случайност май позна, ако Пригожин наистина е убит.

Педерастите са много отмъстителни

Аха, всички си мислехме точно това. Дума по дума. Тъпанари! Една купчина факти и внушения и хлабави връзки между тях.

За да бъде изпран, най - вероятно ще бъде поставен на ръководна длъжност в армията или ще си харчи милиардите и ще ръководи Вагнер в сянка. По този начин ще може да пътува навсякъде по света и да си движи нещата, каквито и да са те без санкцийте, ЕС или #ТО да му дишат във врата. Просто е изпран.

Ама наистина ли вярвате, че цялото командване на Вагнер ще се набута в един самолет, за да ги гръмнат?...Наивници...

Те просто са били качени на този самолет и при излитането са знаели какво ги чака. Така е там!

ОНЕЗИ "БЕЗПОЛЕЗНИТЕ" НА ЗЕЛЕНИЯ НАРКОМАН, ДЕТО ИЗГОРЯХА ВЪВ ВЕНТИЛАТОРА "ВЕРТОЛЕТА". ТАКА Е ТАМ.

Холивуд филмс и Москва филмс. Я вижте кой застана начело на Вагнер. Мисленето трябва да е на вълни с различна големина и дълбочина. Всичко е поредица от действия, който без компетентен анализ те правят да изглеждаш като начален ученик.

Да живее Пригожин! СМЪРТ НА ПУТИН! Свобода за Московия!

При Пригожин и го доведи бе.

КОЧИНА В която зверовете се трепят Злото джудже команди и нашите чебурашки - зеления потник и ДС куките

"Убиха го все пак" Ho нe e Путин. CIA and all other US-investigation companies, as well the polish one, are involved Could be als the french DSDG

Никоя МУТРА не е по-голяма от ДЪРЖАВАТА! Това се отнася и за нашите мутри !!!

Че боклуците се избиват един друг?

Най-вероятно живее в Мали,Чад,Ц.А.Р в хярем с20 млади негърки пуши пури пие водка е охранява ГОЛЯМО находище на УРАН