Възстановяване на вертикалата. Защо е необходима смъртта на Евгений Пригожин

Дори смъртта на създателя на ЧВК „Вагнер“ да е просто съвпадение, Кремъл ще положи всички усилия, за да накара аудиторията да повярва във версията за жестока разправа

Обратно в новината

Коментари - Възстановяване на вертикалата. Защо е необходима смъртта на Евгений Пригожин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оня ден Пригожин беше в Африка и май от Мали направи видео изказване много силно, че се заема с освобождаването на Африка. В момента Франция и САЩ са се хванали за гушите заради Нигер. Единствено на тях им пречи Вагнер силна армия в Африка. Знаем кой убива в зрелищни терористични актове.

Соросоиди ,плачете за Евгени .!!.

Точно това коментирах като една от възможностите, за влиянието в Африка. Друга е, че вчера бе национален празник на Украйна и може да са сметнали за подходящо ден преди това.

Руснаците ще им върнат тъпкано тая смърт. 6 нови държави в БРИКС. 80% от световния петрол е на БРИКС. Нацистите могат само да ритат в безсмислена злоба.

Пропагандата веднага реве Путин е виновен. Обаче се забравя нещо. Твърди се, че Пригожин е взел много пари от ЦРУ за преврата, а той не стана. В еднага след това бившият шеф на ЦРУ, видимо посинял, се изпусна и каза Пригожин да внимавал докато е около прозорци.

Много ми хареса как вчера 20 укропа страха храна за рибата Барбара с синьо жълтият парцал!!!!

Голям майтапчия беше. Щеше да отиде в Полша на почивка. Щяха да го посрещнат с цветя и шампанско там. Е, посрещна го св. Петър.

Петрол никому няма да трябва.

Тва на пейката пред входа на блока в Люлин ли се говори?

“ А инструментите за чуждестранни информационни кампании и саботаж (фабриката за тролове и медиите на Пригожин) отдавна са активно овладени от руските служби за сигурност.” Съдейки по коментарите си е точно така.

Пред блока в Младост

Баш по краварските новини беше.

Петрол не се ползва само за гориво!

Страна404 какво ви грее това???

Според проганадата всеки на различно мнение от налаганото е трол и платен. Преди по други държави обявяваха разни коментари и за от ботове - скриптове. Напомня на някогашния виц. Всяка крива линия успоредна на пратийната, е права линия.

Интересното мълчание за смърта на Пригожен от запад е много интересно. Ако наистина Путин е виновен дружно да са оревали планетата.

Очакваше се Пригожин да стане президент на Украинската Народна Република, след като спечели изборите догодина. Интересно е на кого сега ще бъдат възложени организацията и спечелването на тези избори.

За да няма недоразумения, две успоредни улици ще кръстим на Пригожин и на Путин.

Дир.ру се опитва да героизира този боклук и ни натрапва денонощно " новини" за него и моzковския сатрап Шундин!!; Защо бе друзя????

Пригожин беше необходим, поне така си мислеше той за себе си, логично беше да не го убиват, но Путин е голяма злоба и отмъстителен, гадно човече и го уби. Сега кой ше освобождава Нигер и Мали?

че за какво са му още пари на Прогожин ? той имаше всичко което си пожелае в Русия . Хора като него излизат от системата само през комина Аз нямам никакви съмнения че Путин ще умре по подобен начин. Въпрос на време

Защо някой трябва да "оревава" за смъртта на този боклук???? Ние например си сипахме уиски и кашу и се почерпихме !!!!

Пригожин, Путин, Зеленски - не са наша грижа. Нашите проблеми са Боко, Киро, Кокорчо, генерала джудже, мравояда и ред други знайни и незнайни политикани отговорни за настоящето. А то както сами виждате е изпълнено с безнадеждност!

на Путин му ври и кипи в Москва то за Нигер и Мали си за притеснявал Не виждаш ли че Украйнците си обстрелват Москва с дронове като че е стрелбището в Корен . През два часа Московските летища затварят а един МИГ-22 замина при Луна-25

Убит е в деня на Украйна, това няма как да е Путин такъв тип символики са типични за други хора

Стамате бегай у Рус(п)ия там разправят че било рай!!! Ще пратят и кожено палто на жена ти след като те свирнат на фронта!!!

Този човек имаше мисия. Да убива не само украинци, а навсякъде по света. Този човек беше ръсен с китка здравец и светена вода от светиня му Гюндаев. Същият го открехна, че щом руский человек убивает - нет грех, а да отстрелва людей, като яребици.

Пуча на Пригожин беше цирк като Пича на Ердоган. Ако Пригожин беше предател мямаше да посмее да влезе в Русия или Москва. Истинските убийци са противниците на Путин. Хем го лишават от исшуона Пригожин, хем го сатанизират, хем симразчистват сметките със самоя Пригожин.

SirBob

Много интересно. Тази статия е написана в прозападен стил в духа на либерастката пропаганда, като обаче съвсем не засяга факта, че Пригожин малко преди атентата беше не в Беларус, а в Африка. И оттам, два дни преди смъртта си, направи изявление за това, че ще работи за укрепване на позициите на Русия по света, вкл. в Африка. И това се случва в момент, когато една африканска държава се отърва от колониалното бреме на запада. Така че ако се зададе елементарният въпрос какво би спечелила Путиновата администрация от смъртта на Пригожин, елементарният отговор е: НИЩО. Другаде е заровено кучето вероятно. Аз бих разследвал в насока кой би имал интерес от това военното присъствие на Русия в Африка да бъде разклатено. Така че тази статия може и да се хареса на центаджиите в България, но иначе представлява доста слаб и преднамерен анализ.

Диктатурите винаги първо лилвидират своите - “врага с партиен билет”! Тези дето се мазнят на руската диктатура скоро ще видят, колко им е пипито :)

Убииството на пригожин спаси запада пт сериозна победа нацрусия над европа в областа на енергетиката и в африка

Този си беше поднесъл главата на Путин на тепсия, ако Путин и висшето искаха щяха да му я вземат. Всички правила на държавното управление и законите го изискваха. За въоръжен метеж можеха да го разстрелят. Повече усилия са нужни да спрат законовите изисквания. По вероятно е руснаците да са пренатегнали ПВО-то след украинските атаки, Пригожин да се е направил на мъж и да са решили, че самолетът му е украински дрон

Не знам кой е правил този анализ, но е видно, че или нищо не знае или просто хвърля прах в очите на хората. Вагнер е собственост на Путин, преди няколко години дори имаше информация и в медиите за това, кой е реалният собственик на частната армия. Просто за момента е по-удобно ръководството на Вагнер за се обявят за загинали, за да не му се търси сметка за военните престъпления в Украйна и цирка с преврата. Останалото е театър …

Путин може да е злобен, но не е глупав. Точно заради описаните причини, надали той стои зад гибелта на Пригожин.

Моята е изпята. А децата ни за тях какво? Да емигрират? В САЩ? Там се работи, на се цъка на клавиатурата за жълти стинки, троле!

Руският слугинаж в България няма грам политическа култура и ще си плати за акъла.

Диктатурите винаги първо ликвидират своите - “врага с партиен билет”! Тези дето се мазнят на руската диктатура скоро ще видят, колко им е пипито :)

Руският слугинаж в България няма грам политическа култура и ще си плати за акъла.

Kъсото Жоже мрази някой да заплашва трона му!

Русия побеждаваше в енергетиката и в африка, което щеше да се превърне в най сериозната криза за европа от в 1945 до сега и най голяма изгода имаха украйнските терористи и западните такива също някой от рускитв олигарси, който би искал да лиши путин от закрила от олигарсите му, тук бих казал че са намесени много повече структуеи от сащ и от украйна, и руски и украински олигарси, френски такива от рода на ротшилд, много сигурно е чв и британци са знаели, макар че това не е работа на нормални служби, а задруга на по високо ниво

А американските слуги

Т.е. Путин е някакъв гений, който избива и отстранява едни от най-добрите командири и военни лидери на Русия с цел да спечели по-лесно започната от него война?!

Че не е ли гений?? От една тридневна СВО я докара вече до 571-ви ден! И още има.

Научно доказано е че ако ядеш поне по едно парче пица на ден, ще си по-малко гладен. -народна мъдрост, 681г, Colorized

SirBob

Това е много по-логична версия, да.

Фараона е сам на върха - има нужда от роби, а не от сътрапезници! Ортаците на властта няма да ги бъде :)

Диктатурите винаги първо ликвидират своите - “врага с партиен билет”! Тези дето се мазнят на руската диктатура скоро ще видят, колко им е пипито :)

Зеленски може само да завижда на актьорството на Пригожин

Но и на баба е ясно, че хохлоталибаните са сътворили този атентат! И в този ред на мисли, очевидно трябва да се елиминират!

Ма аз мога да свиря на роял бе, алоуу :)