Възстановиха на работа бившия шеф на пловдивската полиция Йордан Рогачев

Административният съд в Пазарджик със свое решение е спрял заповедта за временно му отстраняване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЙ го е сложил тоя за шеф на полицията ??? Съдията или някой Министър ??? Който го е сложил, той може и да го махне... Съдията, ако иска да си слага съдии в съда.... Министъра РЕШАВА кой да е Шеф на полицията !! А народа може да маха министрите... Съдиите са НИКОЙ !!!

За това в тази държава процъфтяват Цветелин Йовчевци . Този човек е професионалист - учил . Добре освобождавате го но му предложете друга работа . За вас само комунистите имат право на доживотно да са на яслата.. Но Костов е виновен - трябваше всичките да ви набутат в миша дупка .Но и този период още тече .

Рашков ДГД.

Поредният чехльо в ГЕРБ !

егати полицейските простотии. Ами че то има и други, много по-достойни люде, които гледат семейства, ама на тях им извиват ръцете на осморки и на никой не му пука. Независим и безпристрастен съд - май асс.

С какво тези мотиви на съда са приложими специално в този случай? Толкова са общи, че въобще не виждам как някой някога може да бъде уволнен. Дори ако го бяха уволнили, защото е убил човек - тези мотиви на съда щяха да са отново валидни.

А жена му по комшийство ли е?

Нема отърване от ченгета в тая ченгеджийска държава! Барем съда да беше що годе читав!

С думи прости, съдаказва: Може да е некадърен и корумпиран, ама хайде да не го оставаме без работа, че няма да има какво да яде. Ами да ми яде уя.

Единствено държавните служители ли имат правота да гледат децата си и имат достатъчно доходи да живеят като бели за сметка на данъците , които плащаме и от там заплатите им? А, защо да плащам данъци , вместо тези пари да отиват за моето дете ?!?!

Щото това е закона.

кьоравия държавните служители плащат всички данъци, които плащат и останалите хора /ЗДДС, , ЗА, ЗОДФЛ, ЗМДТ и пр./. Ако не си съгласен с уволнението си, обжалвай и ти пред съда. Просто едни са назначени по КТ, други по ЗДСл.

всъщност е ЗДДФЛ.

Абе, ти мислиш ли, като пишеш? С какви пари си плащат данъците държавните служители? Сигурно с пари оттам, откъдето им се плащат и заплатите, а по-точно - от моите данъци. Плащал той данъци, плащаш таратанци!

Така, ама не е така! Най-големите удръжки от доходите на работещите са социалните и здравните осигуровки, а на държавните служители такива несе удържат, като същите са за сметка на държавата, която пък не ги превежда или превежда само частично на НОИ и НЗОК. И какво излиза накрая - че държавните служители ползват пенсии, отпуски, болнични, медицинска помощ и т.н. социални придобивки, които се плащат само и единствено от нас, от назначените по КТ!

В случая специално Рашков правилно се насочи да уволни едно мекере на ДПС,но не го изпипа грамотно.Друга тема е парадоксът един генерал (ст.комисар) да излиза в бащинство-сигурно това е единственият случай в историята на МВР от Освобождението насам!Затова,навярно,Слави предлага жена за министър на отбраната :) В България жените станаха мъжки момичета,а мъжете-пОтки!

Дали е спазен закона или не няма никакво значение. Щом Рашков е решил така и човекът не е от вашите хора значи законът не важи.

Навик от при бибитко , казваш ?

Вместо да философствате,питайте когото и да е в Пазарджик и Пловдив що за птица имаме!

Слави , мачкай Мафията - ЕС , Русия и САЩ подкрепят борбата срещу тези мафиоти - Да живее България .

Когато Русия или Америка подкрепят някакви проекти в България, истинските българи трябва много сериозно да се замислят какво им кроят.

Ти тъп ли си? Мафиот ще мачка мафията, всички подръжници на чалгарчето ли сте малоумни?

Рашков, Радев, Кой ще плаща за нашата некадърност? Скоро ще има лавина осъдили държавата.

плаща този, който плащаше и да сега. Да не би до сега да не е имало българи, осъдили държавата ?

Schilo

Само да внеса яснота- заповедта за уволнение не е отменена. Спряно е само нейното действие. Сега този човек ще го преназначат за постови някъде. И да си излиза в бащинство, майчинство, бабинство.

Заповедта на Рашков противоречи на закона. Толкоз по въпроса.

Сега сигурно ще скъса минискус, ще влезе в болница, ще вдигне кръвно или... все нещо за да не му връчат заповедта

Скоро това ще е всекидневие. Този човек не е единствения който е завел дело срещу незаконните действия на Рашков.

Човекът има право на отпуск по бащинство. Как така ще го уволняват. Тия шумкари как тръгнаха, скоро ще уволнят и папа Франциск. Щот не е назначен от Мунчо. Тя вече и английската кралица трепери за короната си.

Рашко Дамаджаната ще се напие от мъка.

Ми още едно доказателство че съдилищата у нас са неработещи а обслужват интереси.той там има позиции и гарван гарвана.....При махане на делото от пловдивса област ще го шитнат

А може би доказателство, че уволнението му е било незаконно и преднамерено. Впрочем, според Кодекса на труда не може да бъде уволняван или съкращаван от работа човек, който ползва законен отпуск по майчинство, респективно бащинство. Ама Рашков откъде да ги вдява такива работи, той е свикнал по сталински: "Няма човек, няма проблем".

tonk11

Глупости. Такъв е закона. Не може да бъде уволнен така.

Пълните ли тумбаците?

бааахшии наглия