„Възраждане" внася искане в Конституционния съд за разпускането на ПП-ДБ

От партията на Костадинов готвят и сигнал до Прокуратурата за "клевети, отправени от БХК и 121 интелектуалци"

Обратно в новината

Коментари - „Възраждане" внася искане в Конституционния съд за разпускането на ПП-ДБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна забрана а копейката в белене да троши камани барабар с четата до тогава докато му се изпари фашисткото желание ....

Защо ни ги показвате баш тези двама хомосексуалисти на снимката?

Евала Коце, бих ги тия като мачка у дирек с всички законови средства! Каквото повикало, такива се обадило.

Кой дава минуси? Не сте ли съгласни, че БХК трябва да се забрани и че тия "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ" трябва да усетят строгостта на закона, а? Или сте просто твърде тъпи копелета, че да давате минусчета без нищо, а???

Там във вашето свърталище едва ли си видял тях.

Тази организация на сатаната БХК трябва да бъде разтурана председателят и вкара в затвора до живот, като бъде предоставен за булка на много загорели мъже.

Странно, фашисткото лъха от твоя коментар... когато призовавате за забраняване на "Възраждане" (за лагери да не говорим) няма да е лошо да се аргументирате с някакви факти.

Скоро тези двамата ще трият наровете в затвора !!! И не само те ,а и платените им от РУСКОТО посолство тр.олове... Всички доказателства ,за държавна измяна са готови...

" Чл. 12. (1) Сдруженията на гражданите служат за задоволяване и защита на техните интереси. (2) Сдруженията на гражданите, включително синдикалните, не могат да си поставят политически цели и да извършват политическа дейност, присъщи само на политическите партии. Това гласи Конституцията на Република България,което значи,че БХК е нарушила конституцията и тази организация трябва да бъде закрита,защото се занимава с политически цели,опитвайки се да се меси в политическия живот на държавата. Хората членуващи в нея са чужди шпиони на други държави.

пееше в патриотичната песен ... докато е малка змията да и смачкаме копейкаджийската глава .

Айде Копейката оттича в канала ...Ха.ха.ха.ха...Тръгнал с рушняците, да прави преврат ....Ще бъде в сектор от затвора с изнасилвачи и серийни убийци.

Сред пп, дб и герб, дпс няма интелектуалци.

Трябва и да се забрани чуждото финансиране на НПО-та. Например и в Израел ги водят чужда агентура. В САЩ Хелзинският комитет не можел да стъпи.

герба на русопоклонник изрожденец.

,,За държавата не са смъртоносни опасни потомците на бай Ганьо по села и паланки , а образованите градски копилета на Гуньо адвокатина. Българският ентелигент е готов да се примири с всяка власт, стига той да е добре. На него да е добре. Той да остане жив. Него не го болеше за нацията, за хилядите безмислени жертви на народа през войните ,той служеше вярно на германските си господари,така като дедите им чорбаджиите им служеха на конашките заптии. Българската интелигенция не води народа си напред като сръбската и гръцката,а винаги върви след него като кучето върви след месарина за паднали мръвки, . Него не го интересува как ще се развиват нещата занапред – важното бе той да оцелее. Той да е добре. Угодничеството, нагаждачеството,келепира са като че ли най-ярките национални черти на българската интелигенция- до чужд благодетел!

Сигналът е подписан от десетки общественици и граждански активисти. В него се посочва, че с дейността си партията и нейният лидер Костадин Костадинов целят "да разрушат демократичния правов ред в България". Хахахахаха, ако не беше тъжно и жалко, щеше да е безумно смешно. Щото в БГ-задморската колония няма нито ред, нито демокрация, нито пък право. Хубаво го видяхме това "право"(всъщност криво) - психопат-изверг и садист реже хора и вместо да е в ареста с обвинение и досъдебно производство, от съда взели, че го пуснали. Е, не безплатно, разбира се... И този случай щеше да бъде покрит, ако не беше се вдигнала медийна врява и не беше се разсмърдяло навсякъде. А пък тези високо "Ентелектуални" "Ентелектулци" ги знаем кои са - вечните дежурни подлоги, гъзомийници и изтривалки на Посолството и на грантове и котлова храна при любимия им дедо Сорос! Хахахахаха. Жалка работа, помиярска работа...

Евала на Костадинов, да отвърне на огъня с огън! БХК са НПО на Америка за България, а интелектуалците в сигнала до Възраждане са кой от кой по-тъпи

Аре дай някакви доказателства, ако ли не си същия тъпунгер като Лена с нейната 4000 лъжа.

Този разправяше колко добре ни било под османско робство. Явно от личен опит от тогава. Такива са соросоидите.

Тези квазиЕнтелектуалци са най-голечите врагове и палачи на демокрацията. 110, нека да са 1110 слуги на Козяк нямат никакво право да отнемат правото на глас на 360 000 българи.

Възраждане са шафистка организация работеща с копеийки и на щат в Москва

"интелектуалци" правилно е в кавички. И в заглавието трябва. А иначе съм сигурен че американо-българската ни прокуратура и пръста си няма да мръдне.

БХК е известна Сороска платена организацйка,начело с един старец страдаш от деменция,но се чудя що за интелектуалци са тези 121 неузрели човечета .Какъв интелектуалец е човек който се подписва за забрана на партия ? Утре може да се подпишат тези полирани политизирани интелектуални мозъци да забранят и книги вкл.и ,,Под игото “от Вазов. Така от авторитарната 12 годишна Борисова власт,бавно в 2023г.преминаваме към диктатура на тройната некоалиция т,е .на практика анти демократичен съюз -ДПС,ГЕрБ и ППДБ погазващ конституционния ред в България.Реална е опасноста за крехката ни парламентарна република България от тези родоотстъпници и слуги на коноктюрни геополитически интереси.

Ако това беше в друга държава на ЕС, Копейкин отдавна ще да е в затвора.

Кадировците ги чакаме с нетърпение.

Я да пробва в Рассия да създаде антиправителствена партия.

Ви е демокрацията?!? Оред нея всяка диктатура бледнее! Осъзнайте се зад какво заставате и какво подкрепяте!

Късопи.шков е бил на операция ,за удължаване на пишката..Не е била сполучлива и са го насочили към Москва .. Там имало добър касапин ...

чак толкова глупав , И тоя борсук ще бъде забравен като бялата златка .

Абе ,костя получи ли си повиквателната?

Този на БХК , го биха преди няколко месеца ! БХК е менте ! Шефа на БХК е рекетирал една Дама и е започнал секс с нея , но Мъжа и го издебнал пред къщи и го спукал от Бой !

Ей Изрод ! 400 хиляди са Гласували за ВЪЗРАЖДАНЕ и как ще го забравят Хората като всичко което правят е за Българите ! А ти си Мангал и за това Мразиш БЪЛГАРИТЕ !

Стига манипулирал, другите демокрации не са фашисти като теб.

То това не е за хвалене... И за капут Бареков гласувахте много....

и колко са тия 400 хиляди бе плоскочели , за бялата златка гласуваха повече ( даже и тв въртеше ) и пак се отече в канала :))) Виж го сега как върви като въртоглава овца , та и с копейкин ще е така :))) Апропо ... и той като златката ще направи малко пари от абдали като теб и ще се отече в канала .

от Вгъзраждане ползват прокуратурата за тоалетна хартия. При всеки израз на обществен неприязън към тяхното поведение те сигнализират прокуратурата. Сякаш прокуратурата е кошче за душевни отпадъци.

А, тебе цървул ПЕНКО не само ще те бият, сми ще ти направят удоволствие на гъза.

изрод е разшляпаната путка на майка ти ХХ.

мангал е Костя Копейкин дето му лижеш косматия гъз бе, ХХ

На Костадинов и Възраждане! Така с шамар на шамара!

А тебе ще те пратят на руска каторга и Белене ще ти се види като пионерски лагер.

Вие сте последната надежда на тази изстрадала държава. Пазете се!

Копейкин - шибан боклук + педал...

Кви ти "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ"? По какъв критерий ги определяте като "ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ"? Това са чисти предатели, получаващи пари директно от САЩ, за да подкопават развитието на България

121 г.зоблизци, ха ха

Всичко ми е ясно, но не разбирам само, защо Копейкин постоянно бърка посолствата. Какъв ти е проблема с американското посолство, бе?

Аз съм първи

34г но може да се избавим от мутирали комундета и рубладжии.

ще управлява България скоро! Никой не може да ги спре!

Много вакум си насъбрал.