"Възраждане" видя лицемерие в ЕС: Можете да сте в Еврозоната, но не може в Шенген

От партията няма да отидат на разговори за кабинет, ако бъдат поканени от проф. Габровски и ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" видя лицемерие в ЕС: Можете да сте в Еврозоната, но не може в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коце, не настъпвай мината! Тези се опитва да ни вкарат в капан, "ако едното, тогава и другото", но Шенген е нещо, което лесно се отменя, а еврото е хомот, до живот.

Тук мога да се съглася за пръв път с тях - към България има дискриминация и ксенофобия

Подставеното лице на САЩ да събира контролирано остатъците от русофили в България много често казва истини, но тези истини веднага минават под клеймото 'руска политика'.

С откровено руски партии като Възраждане, наследника на московските пари след като отлюспиха Атака, е напълно нормално да не сме в Шенген.

Ментета

За по-голяма конспирация, развяват руски знамена по митингите на Възраждане.

Люпен във Франция беше на балотаж за президент, а се доказа, че е взела руски пари от унгарска банка. По тази логика и Франция не е в Шенген, а тя е там.

Точно така, но когато се налага гласуват 'правилно'.

Когато Милиончева плюе по България в Европарламента всичко е ОК? Или когато Радев оплюва партиите в Парламента, пак е ОК? А РадаДълбоката като плюе в Брюксел, тогава какво е?

Че Радев спечели първите избори с парите от пенсията си?

Бялата Златка е прав, ментета са. Човека се ядосва, че верните русофили са маргинализирани и не са в Парламента.

Аз пък виждам лицемерие във Възраждане. И то многократно. Бас държа, че всички от тях си държат парите в долари и евро. И никой в рубли!

Казвам, че Радев стана президент, подкрепен от БСП, а БСП тази година изнесоха рекордни количества оръжие от България, срещу Русия.

Ще ти пращам Рашков да посъбеседвате.

Шилo

Тези цървули до един карат западни коли, нямат ни един руски уред в къщи, ходят на екскурзии и почивки на Запад и пращат децата си да учат на Запад, но много държат България да стане пълноправна руска губерния. Това ако не е лицемерие, не знам кое е. Абсолютни демагози!

Няма значение каква подлога се Възраждане, факт е че за нищо съществено не се допитват политиците до народа! Крият се зад факта, избрали са ни и ние знаем как и с кого да управляваме..... Трагедия!

Нима Радев не бе избран от Решетников? Дори Нинова се скара с него заради това.

...кога ще ги заменим с вериги "КООП"?Вътре в холандския кашкавал,кондензираното мляко и цветарниците,нямаше ли съмнения за наличност от следи от марихуана?

Тези боклучаци са класически колаборанти,национални предатели!

Ми лицемеерие е ами урсула:"македонския език е красив" аллоооуууу македонския е измислица Българския език е красив ръчкат и Македония и няма да се учудя ако започнат да я въоръжават да се бори за каквото си иска подли лицемери

Еееее, най-сетне Копейкин се появи на сцената. Нещо ми липсваше напоследък. Бях се затъжил.

Нима не си приел Еврото още с валутния борд? От тогава едно Евро винаги си е било 2 лева.

Саде те ли са видели лицемерието сега, след като толкова години лъжеха и мажеха всички властващи какъв ''просперитет'' имаме благодарение на тях,, Лицемерието е и във властващите след като бързат да започват да хабят отново парите на българите да им сечат някакво евро, което е 99 дупка на проблемите на българите.

Мисля, че се повтарям, но Радев беше избран от БСП. Радев може и да се харесва частично на русофилите, но това е търсен ефект, ако обаче говорим за важните неща: - Румен Радев вкара Кирил Петков в служебното си правителство и го лансира в политиката; - Румен Радев подмени нашите искания да се спре с историческите фалшификации в РСМ, с вписването на българите в конституцията на РСМ. Това беше първата крачка към падане на ветото; - Румен Радев не започна да плаща с рубли на Газпром и спря тотално отношенията ни с тях. Това, че сега изглежда, че защитава Лукойл е много илюзорно. Догодина Лукойл ще се махната от България, по един или друг начин.

Че ти имаш ли американски уред в къщи?! Като гледам, почти всички електроуреди вече се произвеждат в Китай!

Пита па тия?

Додрапа,ли до пенцията?

Убитаци убитаци убитаци

На такова елементарно, лаишко изявления, няма смисъл да ти се отговоря!

Ще е на сцената, докато русофилите в България не се стопят до някакъв минимум. Тогава ще видим отново Първанов да изплува, а този момент май наближава.

Гласувахме за КОНСТАНТИН от възраждането Преди гласувахме за атака

Ето типичният евроориентиран!

За какво говорехме, а къде заби сега към Лукойл? Генерал Румен Радев бе предложен за президент от Генерал леонид Решетников. След жълтопаветните изцепки на Юмручето и нежния военен преврат в България, си инсталираха за премиер генерала от ВВС Стефан Янев. Както знаем всички генерали са учили в Москва. Всичко друго е следствие на горното.

като ония от умрелата хАтака

добре

Дори да е така, от валутният борд може да се откажем много лесно, с едно решение на парламента, докато излизането от Еврозоната ще е далеч по трудно (освен ако ЕС не се разпадне)! Пък и не виждам да сме постигнали особен просперитет при валутният борд!

Къв Шенген, бе, ква Еврозона? България вън от ЕС и (Сата)НАТО - гейташко-извратеняшки институции творение на Антихриста!

Хубав пример за това каква е ролята на Възраждане, да дават добри коментари, но на тези коментари да се лепи етикета 'руска полика'. Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Защо спряхте да гласувате за Атака?

Промяната и е дошла в повече?

Не гласувахме за атака защото болен лидеров окраде субсидията на партията и отиде на варадеро Излъга ни

Още сме си руски подлоги. Няма нито едно неопровержимо доказателство, че на 10.11.1989 нещо в България се промени. Стандарта на живот все още си ни е като руския. Руснаци колят и бесят в Задунайская като у дома си. Над 70% от значимата българска икономика е в руски ръце. Имаме си дори и руско пристанище в което българските зкони не важат.

Караме азиатски коли, гледаме азиатски телевизори, говорим по азиатски телефони и ходим на екскурзии на юг а не на запад.

ДеБъ нещастника. Кой ше ебеш бе травестит?! не знаеш кво означава думата...

полковника от КГБ играещ ролята на руски патриарх не се посвени да направи на трътка българския президент направо пред подчинените му.....

Видели те лицемерие!? Толкова ли е сложна голямата картина, че тия съвсем сериозно излизат и говорят глупости? Причината да ни допуснат първо в еврозоната(пък и не официално) преди големият Шенген е защото някой хора от елита на ЕП смятат, че ще е въпрос на време да успеят да извият ръцете на Нидерландия и Австрия за да отпадне ветото. По умното би било да се разбере кои са тези нации които се натискат ние и другите час по-скоро да сме в Шенген и на еврото!!! Единственото лицемерие е че големият и демократичен ЕП е готов да на всички заобиколни методи за да получи това което елитът им желае. Независимо от методите и това колко фашистки са те.

Щяхме да просперираме повече при 3500лв за долар? Брей да му се не види, как са ни преебали тия тъпи еврогейци, ей!

Българският народ е страшно прост! Лоши хора, зли, завистливи, крадливи, примитивни, от всичко разбиращи, с много просташко поведение, тарикати….и и и….. Затова и никога няма да бъде добре….Циганска държава!!!

Ето тази опорка е много удобна и най-вероятно следващата седмица ще доведе до правителство на коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ Обаче това, че още сме руски подлоги, вече не е вярно. Първо Русия повече няма как да е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа. Русия е изолирана и върви надолу в развитието си. Второ повечето партии в България са опортюнисти и вървят по посока на вятъра. Чудесен пример за това е Бойко Борисов. Той си мислеше, че може да 'играе' като Вучич и Ердоган и да върши по някоя задачка и за Путин. Беше наказан и обърна позицията си на 180 градуса по темата Газпром и вето за РСМ. Един въпрос: "Щеше ли Борисов все още да е начело на ГЕРБ или щеше да е в затвора, ако беше запазил старите си позиции?"

Аланкоолу, АМЕРИКА създаде Япония, след войната , Тайван, Южна Корея - кол, телефони, КРАДЕНИ ИЗОБРЕТЕНИЯ от КИТАЙ и т.н..Сталин и ссср създадоха Северна корея , Монголия,мизерията руска, БЕЗправието съветско, КГБ и путин в наследството и накрая -руската икономика, Свободи, права , лагери, и т.н..:))