"Възраждане" видя лицемерие в ЕС: Можете да сте в Еврозоната, но не може в Шенген

От партията няма да отидат на разговори за кабинет, ако бъдат поканени от проф. Габровски и ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" видя лицемерие в ЕС: Можете да сте в Еврозоната, но не може в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Занулиха Бялата Златка!!А?

Като гледам, спасението на България ще е в ръцете на Възраждане, колкото и куриозно да звучи това!

що пък куриозно?! от години повтарят едни и същи неща, следват ги и се опитват колкото могат да отворят очите и ушите на планктона. хората са си точни и коректни, проблема е в планктона изпаднал в летаргия

Проблемът и във Вашата грамотност.

50 копейки

Възраждане ще получават все по-голяма подкрепа и ще привлича електорат, просто защото европИдалите, в лицето на холандци и австрийци, чрез действията си старателно се грижат за това, евро-скептицизмът да се настани трайно сред българите...

АЗ съм против този руски слуга под прикритието но национализма но в случая Копейкин е прав,нищо че така му е прошепнато от Москва.

Първо да си оправим съдебната система и копупцията и ще дойде времето и за Шенген. Но докато ни управлява мафията няма как да стане.

ако имаш данни че е шпионин, иди в ДНАС, от кога им се иска да попаднат на нещо такова... но, си само тъп трол с празни опрки

Ама защо им е Шенген на Възраждане?!? Аа, да, защото повечето им привърженици живеят в западна Европа.

Така е, щото тия в западна Европа знаят ква кочина е там, но не могат да се отърват от ипотеките и заемите.

А Копейкин какво общо има с Ес.

и е абсолютно прав!

На следващите избори пак съм за Вързраждане, но с хартиена бюлетина. Дай Боже с новите правила за гласуване да излезнат истинските резултати на Възраждане - минимум 2 пъти повече гласове, от колкото им дадоха соровските машини през Октомври.

Абе копейка, едното кво общо има с другото. Лев, евро, пари кинти мангизи както искаш казвай на парите, другото е разграден двор. Чвор

На изборите през март - глас за Възраждане

50 копейки.

Потока минаваш през българия е изцяло българска собственост на територията на българия. За разлика от другия, който щеше да бъде руска собственост. И за този поток не уважаемо пропагандаторче получихме одобрението на европейския съюз. И ако си забравил, защото вие лично помните до преди два дена и си мислите че всички хора помнят като вас. Та по времето на борисов не хванаха и от европейския съюз и от щатите. Същевременно се договорихме и с ердоган за мигрантския натиск. И когато потрябва борисов отиде на крака при путин за да договори по-евтини доставки на газ. Точно защото по негово време се гледаше българския интерес. Пак сега това възраждане и подмяната се бият чии чужди интереси да обслужват. Едните се опитват да обслужват американците другите се опитват да обслужат руснаците. Да ограбим българия се опитват да обслужат олигархията. Радев освен че служи на руснаците се опитва да стане путин в българия. Та какво казваше за българските интереси? Или може би българските интереси са да излезем от европейския съюз и да се присъедини към руската федерация? И това какво ще ни помогне? При положение че стандарта на живот в богата русия с всичките тия огромни количества ресурси е по-нисък дори и от българския?

България се пише с Главна буква!!а ,а Борисов не е ходил при Путин цървуле!

тези,които бесеха и колеха от името на народа не ги искат във Шенген и не им вярват!

Няма логика само Тодор Живков ли беше за затвора и бесилото!Значи БКП е от българския закон е престъпна партия, а БСП е наследник на БКП,а Радев е със произход от БКП кариерата и времената,Първанов също агент Гоце,цели осем години на власт,питам се защо и как може законно ли е бивши диктатори пак да определят живота на българите!

Хората определят законите (през депутатате) и ако хората търпят и не се борят, то всичко може да е законно.

Лицемерието е само за Шенген, за €зоната е просто бизнес и нищо лично.

Аз виждам лицемерие във "Възраждане.

В България, като парична единица ( валута) си имаме Български ЛЕВ от СОВОБОЖДЕНИЕТО на БЪлгария от Мюсюлманско РОБСТВО.. Който иска да ползва Евро или Турски лири, нека се маха от БЪлгария... ВЪН Предателите !!!

И ние си искаме 3500 лева за умрял американски долар. Може да са 3500 ама са си лева!

Такова нещо не е имало от 90-те години - над 2 десетилетия. Научили сме си урока ;)

Е от османско робство ако трябва да бъдеме точни. И провери коя година след това се е появил българския лев. А след това провери защо русия е единственото държава противопоставила се на съединението на България.

Проверих, и какво излезе! Заради княз Александър Батенберг, разбира се. И не Русия, а руският цар, който е първи братовчед на нашето говедо. По семейни причини. И т.н.

Робът е собственост на господаря си и не разполага със собственост, може да бъде продаван и убиван по усмотрение на господаря. Българинът при османска власт е имал ниви, къщи, дюкяни, дори фабрики. Българинът при съветска власт е нямал ниви, дюкяни и фабрики. Държава във валутен борд, не може да говори за "собствена валута". Махате борда и честита ви хиперинфлация.

Ами, няма да махаме борда :D ПС: През комунизма не са секли главите на българите и не са ги бесели и набивали на колове като през турското "присъствие". И не са им крали първородните синове, "историко" ;)

При комунизма само пращаха българите в концлагери. Само ги разстрелваха след месеци побоища. Само откраднаха собствеността на хората.

През комунизма, с неудбните хранеха прасетата в Белене.....

Помня аз, лично съм ял от тези прасета, хранени с врагове на народа. Бива ли да сте толкова промити...?

Достатъчно е изписано по темата. Няма да влизам в обяснителен режим за разни примати.

Тоя тъп ли е или да? С последните си "изяви" от подобен тип, е на път да ме ме откаже да гласувам за партията му.

трябва да има и лузъри

За момента големият лузър поради дебилността на населението на територията се явява българския народ и неговите интереси. Едва ли обаче си в състояние да разбереш какво и защо се опитвам да ти кажа, така, че трябва да спра до тук.

Прав е.

Какво му пука, като иска да извади България извън ЕС? Може ли да си в Шенген или Еврозоната, ама извън ЕС?

Сега от ДжеHдьрска България ДБ и медийните бухалки на кръга капитал ще скочат на Възраждане. Как така си позволяват да се борят за българския интерес

Че българският интерес е излизането от европейския съюз и присъединяваме към руската федерация.

Те при СССР не взеха НРБ за Съюзна република, че сега ли? Просто ще ги употребят като кондом и ще ги захвърлят.

Излизаме от ЕС и влизаме в Шенген. :)

И какво не му харесваш на БРИКС?

Руските агенти от Възраждане, НКОГА няма да СРАВНЯВАТ съветска русия със САЩ, Западна Европа, Австарлия Канада и т.н. Нито по ИКОНОМИКА , ЗАПЛАТИ, ИЗОБРЕТЕНИЯ , иновации, пенсии, благосъстояние , ПРАВА на ЛИЧНОСТТА и т.н... ТЕ , САМО ще ви УБЕЖДАВАТ във "величието на путин :) и яростно ще критикуват страните от СВОБОДНИЯ СВЯТ !! Друго и не могат- търсят примитивни хора за дагласуват затях - готовите дастават гаулайтери на кремъл ..:)) Мечтата им е да влезем пак в БЛАТОТО на Русия, да станем руска колония и ТЕ ДА СА на ВЛАСТ- 30-40 години, като Тошо ...:)

Не е нужно да си от Възрждане или от която и да е политическа партия, за да видиш истината. Не ни искат в семейството/Шенген/, но ни искат парите/Еврозоната/. Ако не си продажен политик или човек-овца, веднага ще ти е ясно, че нищо добро не можем да очакваме от бившите и сегашни колониалисти. Който не вярва, да прочете малко история. Вълкът кожата си мени, нравът - не!

Кои твои пари искат бе цървул? Европейския съюз дава пари на българия не ги взима.

Българският народ е страшно прост! Лоши хора, зли, завистливи, крадливи, примитивни, от всичко разбиращи, с много просташко поведение, тарикати….и и и….. Затова и никога няма да бъде добре….Циганска държава!!!

Видели те лицемерие!? Толкова ли е сложна голямата картина, че тия съвсем сериозно излизат и говорят глупости? Причината да ни допуснат първо в еврозоната(пък и не официално) преди големият Шенген е защото някой хора от елита на ЕП смятат, че ще е въпрос на време да успеят да извият ръцете на Нидерландия и Австрия за да отпадне ветото. По умното би било да се разбере кои са тези нации които се натискат ние и другите час по-скоро да сме в Шенген и на еврото!!! Единственото лицемерие е че големият и демократичен ЕП е готов да на всички заобиколни методи за да получи това което елитът им желае. Независимо от методите и това колко фашистки са те.

Хубав пример за това каква е ролята на Възраждане, да дават добри коментари, но на тези коментари да се лепи етикета 'руска полика'. Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Още сме си руски подлоги. Няма нито едно неопровержимо доказателство, че на 10.11.1989 нещо в България се промени. Стандарта на живот все още си ни е като руския. Руснаци колят и бесят в Задунайская като у дома си. Над 70% от значимата българска икономика е в руски ръце. Имаме си дори и руско пристанище в което българските зкони не важат.

полковника от КГБ играещ ролята на руски патриарх не се посвени да направи на трътка българския президент направо пред подчинените му.....

Ето тази опорка е много удобна и най-вероятно следващата седмица ще доведе до правителство на коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ Обаче това, че още сме руски подлоги, вече не е вярно. Първо Русия повече няма как да е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа. Русия е изолирана и върви надолу в развитието си. Второ повечето партии в България са опортюнисти и вървят по посока на вятъра. Чудесен пример за това е Бойко Борисов. Той си мислеше, че може да 'играе' като Вучич и Ердоган и да върши по някоя задачка и за Путин. Беше наказан и обърна позицията си на 180 градуса по темата Газпром и вето за РСМ. Един въпрос: "Щеше ли Борисов все още да е начело на ГЕРБ или щеше да е в затвора, ако беше запазил старите си позиции?"

Без Борисов няма да има ГЕРБ. Борисов е единствения български политик наистина работил за българския народ. За това преди две години всички руски подлоги се обединиха и му спретнаха преврат. Иванчева дори си го призна пред скритата камера.

Русия повече няма как да е фактор нито в България, нито на Балканите (следете как ще се движат нещата в Сърбия), нито в Европа. Дори БСП продаваха оръжие срещу Русия, това можеше ли да се случи при 'царя'? Бойко Борисов тази година застана открито против Газпром, а преди това изля милиарди в техен проект в България. Ние може да искаме много неща, но трябва да гледаме реалността и да я приемем. Това правят и политиците. Дали ако Руия спечели след 2 седмици войната в Украйна, и ако ЕС се разпадне, повечето наши политици ще минат отново на руска страна? Да, мисля, че това ще направят, но сега нещата са много по-различни и те нямат къде да ходят, включително и Бойко Борисов. Путин няма как да свали от власт човека, който за рекордно време му построи Турски поток.

Борисов построи Балкански поток, за транспорта по който, руската страна си плаща транзита от ПЪРВИЯ ДЕН, вместо след 40 години както бе по договор Южния/Турецкия паток. Факта, че зачекна за пореден път темата, показва ясно от кои си и за какво се бориш.

Подобни манипулации няма как да минат. Южен поток беше отделен проект, който отпадна преди години. Турски поток или както го наричаше Борисов 'Балкански поток' е друг проект и за него България плати 3 млрд. лева. Е как няма да плаща Русия след като тръбата е наша? https://business.dir.bg/pazari/turski-potok-i-gazovata-vrazka-s-gartsiya-borisov-i-petkov-snimki Що се отнася до твърдението, че падането на Борисов идва от Русия, освен да се засмея и ще попитам има ли някакви доказателства, че Борисов е нарушил руски интереси.

Къв Шенген, бе, ква Еврозона? България вън от ЕС и (Сата)НАТО - гейташко-извратеняшки институции творение на Антихриста!

Промяната и е дошла в повече?

Путя, ти ли си? Завий си краката и си лягай

Гласувахме за КОНСТАНТИН от възраждането Преди гласувахме за атака

Защо спряхте да гласувате за Атака?

Не гласувахме за атака защото болен лидеров окраде субсидията на партията и отиде на варадеро Излъга ни

Че копейкин не е ли вземал пари от субсидията? Колко чувствителен електорат били 'Ние българските простаци'.

Додрапа,ли до пенцията?

Пита па тия?

Саде те ли са видели лицемерието сега, след като толкова години лъжеха и мажеха всички властващи какъв ''просперитет'' имаме благодарение на тях,, Лицемерието е и във властващите след като бързат да започват да хабят отново парите на българите да им сечат някакво евро, което е 99 дупка на проблемите на българите.

Еееее, най-сетне Копейкин се появи на сцената. Нещо ми липсваше напоследък. Бях се затъжил.

Ми лицемеерие е ами урсула:"македонския език е красив" аллоооуууу македонския е измислица Българския език е красив ръчкат и Македония и няма да се учудя ако започнат да я въоръжават да се бори за каквото си иска подли лицемери

То и Украинският е като македонския, ама това е тайна.

Тези боклучаци са класически колаборанти,национални предатели!

като ония от умрелата хАтака

...кога ще ги заменим с вериги "КООП"?Вътре в холандския кашкавал,кондензираното мляко и цветарниците,нямаше ли съмнения за наличност от следи от марихуана?

Няма значение каква подлога се Възраждане, факт е че за нищо съществено не се допитват политиците до народа! Крият се зад факта, избрали са ни и ние знаем как и с кого да управляваме..... Трагедия!

Шилo

Тези цървули до един карат западни коли, нямат ни един руски уред в къщи, ходят на екскурзии и почивки на Запад и пращат децата си да учат на Запад, но много държат България да стане пълноправна руска губерния. Това ако не е лицемерие, не знам кое е. Абсолютни демагози!

Че ти имаш ли американски уред в къщи?! Като гледам, почти всички електроуреди вече се произвеждат в Китай!

Ама където и да проверя марката е американска или европейска. Пък все не намирам руски стоки. Ей на реших новата лада да си купя казаха ще чакаш нямало резервни части пък и не може да я караш в европа. Защото не отговаряла на никакъв стандарт.

Караме азиатски коли, гледаме азиатски телевизори, говорим по азиатски телефони и ходим на екскурзии на юг а не на запад.

Аланкоолу, АМЕРИКА създаде Япония, след войната , Тайван, Южна Корея - кол, телефони, КРАДЕНИ ИЗОБРЕТЕНИЯ от КИТАЙ и т.н..Сталин и ссср създадоха Северна корея , Монголия,мизерията руска, БЕЗправието съветско, КГБ и путин в наследството и накрая -руската икономика, Свободи, права , лагери, и т.н..:))

Аз пък виждам лицемерие във Възраждане. И то многократно. Бас държа, че всички от тях си държат парите в долари и евро. И никой в рубли!

Ще ти пращам Рашков да посъбеседвате.

Ментета

Бялата Златка е прав, ментета са. Човека се ядосва, че верните русофили са маргинализирани и не са в Парламента.

С откровено руски партии като Възраждане, наследника на московските пари след като отлюспиха Атака, е напълно нормално да не сме в Шенген.

Люпен във Франция беше на балотаж за президент, а се доказа, че е взела руски пари от унгарска банка. По тази логика и Франция не е в Шенген, а тя е там.

Че Радев спечели първите избори с парите от пенсията си?

Казвам, че Радев стана президент, подкрепен от БСП, а БСП тази година изнесоха рекордни количества оръжие от България, срещу Русия.

Нима Радев не бе избран от Решетников? Дори Нинова се скара с него заради това.

Мисля, че се повтарям, но Радев беше избран от БСП. Радев може и да се харесва частично на русофилите, но това е търсен ефект, ако обаче говорим за важните неща: - Румен Радев вкара Кирил Петков в служебното си правителство и го лансира в политиката; - Румен Радев подмени нашите искания да се спре с историческите фалшификации в РСМ, с вписването на българите в конституцията на РСМ. Това беше първата крачка към падане на ветото; - Румен Радев не започна да плаща с рубли на Газпром и спря тотално отношенията ни с тях. Това, че сега изглежда, че защитава Лукойл е много илюзорно. Догодина Лукойл ще се махната от България, по един или друг начин.

За какво говорехме, а къде заби сега към Лукойл? Генерал Румен Радев бе предложен за президент от Генерал леонид Решетников. След жълтопаветните изцепки на Юмручето и нежния военен преврат в България, си инсталираха за премиер генерала от ВВС Стефан Янев. Както знаем всички генерали са учили в Москва. Всичко друго е следствие на горното.

Колко директно трябва да го напиша: - Румен Радев беше номинацията на БСП на първите избори. Беше на балотаж с Цецка Цачева, която беше номинация на ГЕРБ; - Румен Радев от 2 години провежда американска политика в България; - Румен Радев е учил висше образование в Долна Митрополия (1982-1987), завършил е офицерско училище във военновъздушна база Максуел в САЩ през 1992, после е учил още във Военната Академия в София (от 1994 до 1996), завършва Военновъздушния колеж на САЩ през 2003 година. Няма как да гадая как се чувства Румен Радев, но с действията си той доказва, че е удобен за САЩ. Най-ярко това се видя когато подмени нашата позиция по отношение на РСМ. Ние искахме да пуснем страната да започне преговори само ако имаме 100% гаранции, че те ще спрат с историческите фалшификации. Този човек успя лесно да наложи тезата, че вписването на българите в конституцията на РСМ е по-важно, защото е свързано с правата на днешните българи. Той манипулира явно, че днес там имало над 100 000 българи, защото толкова паспорти сме им издали. И за нас и за целия свят е ясно, че те вземат паспортите ни, защото могат да работят в ЕС с тях, и че днес не се чувстват българи. С тази измама, той отвори пътя към падане на ветото. Друг ясен факт беше въвеждането на Кирил Петков в политиката. Този човек дойде с основна цел да свали ветото за РСМ. Ако беше забавил малко северномакедонците, днес можеше още да имаме редовно правителство.

Подставеното лице на САЩ да събира контролирано остатъците от русофили в България много често казва истини, но тези истини веднага минават под клеймото 'руска политика'.

За по-голяма конспирация, развяват руски знамена по митингите на Възраждане.

Точно така, но когато се налага гласуват 'правилно'.

Тук мога да се съглася за пръв път с тях - към България има дискриминация и ксенофобия

Когато Милиончева плюе по България в Европарламента всичко е ОК? Или когато Радев оплюва партиите в Парламента, пак е ОК? А РадаДълбоката като плюе в Брюксел, тогава какво е?

Коце, не настъпвай мината! Тези се опитва да ни вкарат в капан, "ако едното, тогава и другото", но Шенген е нещо, което лесно се отменя, а еврото е хомот, до живот.

Нима не си приел Еврото още с валутния борд? От тогава едно Евро винаги си е било 2 лева.

На такова елементарно, лаишко изявления, няма смисъл да ти се отговоря!

добре

Дори да е така, от валутният борд може да се откажем много лесно, с едно решение на парламента, докато излизането от Еврозоната ще е далеч по трудно (освен ако ЕС не се разпадне)! Пък и не виждам да сме постигнали особен просперитет при валутният борд!

Щяхме да просперираме повече при 3500лв за долар? Брей да му се не види, как са ни преебали тия тъпи еврогейци, ей!

Павелчо, каунче недодялано, ти освен да пишеш тъпотии, друго правиш ли?