"Възраждане" обвини, че режат 14 млн. за лечението на деца в чужбина, Каримански отрече

За лечението на деца в чужбина има достатъчно средства, заяви председателят на бюджетната комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Koce иска да яхне вълната, долно сган са иZраждане. разчитат на подкрепа септември от изток, чрез майсторска дезинформация и фалшификация на вота !

Долната нео-либерална, глобалистична, соросоидна пасмина - яд ви хваща, че ще ядете дървото скоро на изборите. По добре се смирите и няма да ви боли толкова.

Май Коста смята да оправи България само като реве срещу каквото и да било. Да ева боклука ти некадърен.

в лудницата трябва да ви забранят със закон да ползвате интерент!!

Костадин Копейкин е национален предател. Мястото му е в ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!

Ако има пари, защо НЕПРЕКЪСНАТО върят дарителски кампании за деца, а? Деба и бюрократите партийни плъхове лъжливи!

глупости - с парите от субсидията си ги присвои по схеми измамника

Този Карамански наистина има твърд 1/6 капацитет за заемане поста на шеф на БНБ. С лекота се хваща на елементарни интриги

Яд ви е, че Възраждане ще ви помете на изборите

Соросоидите в коментарите ги е яд, че ще изгубят изборите и че Възраждане ще управлява България

дано не се налага на никой да ползва тази помощ... Има много случаи, в които "други причини" се изтъкват за да се прикрият финансовите! Това е позор! Аз лично знам за няколко такива . Но сагата не приключва тук ..има заведени и спечелени дела от родители (заплатили със собствени средства това лечение) и след това по чисто ФИНАНСОВИ причини им се отказва възстановяване на сумите След което се завеждат нови дела ...т.н. Наистина на никой не пожелавам да му се налага да търси такава помощ, но по това дали я даваме официално си личи колко сме дорасли като нация!

Копейкиното цигане Много лъже

Възбуждане щяло да управлява Стига бе Не думай

"Пари за автобуси за протеста имаше" Възраждане защо не ги дадат тези пари за лечението на деца,а купуват протестиращи? Кое е по -важни за тях? И капачките бе се събират за лечение на деца,а за оборудване.

Очакваме ви на летището да изпратите началниците от руското посолство. Щото иначе ще има финансови санкции.

Да не изпуснеш самолета:))))

И да реват Като в Северна Корея...

А бе другарю твоя любим копейкин Какво е предложил до момента? Всички знаем срещу Какво е защото само това говори. Естествено действията и говоренето му се разминават ама за такива като вас не е проблем. И все пак да питам-освен че непрекъснато против освен че непрекъснато плюе нещо така като управленска програма да има?

Недъгавите и шантавите трябва да се трепят докато са малки. Ако Киро го бяха утешали докато е малък сега нямаше да направи купища поразии.

Твоят костя въобще влезе в парламента заради говоренето срещу ваксините. Пък после се оказа че тия от Възраждане са се ваксинирали ама иначе били против ваксините:))))

Като вземе 70% през октомври управленска програма няма да му трябва. Ще управлява Еля Митрофанова.

Надула е джуките. Стават за омазване със сперма.

а пък Киро и ПП компания имат специална покана официално да посрещнат и да поздравят новите руски дипломати, които сега се назначават:)))

Тя поне е млада, ами Надежда Нейнски:))))

Възраждане е обречено да управлява. Киро им помогна много.

Видин, Враца и Монтана 90% ще гласуват за Възраждане. Другите 10% за ДПС.

са гитови да продадат майките си, ако не са го направили вече

Надежда е родена 1962г. Дърта, сбръчкана мистрия. Пфу.

Киро даде цялата държава на американците без пари, ти пък за едни майки ли си?

Добре се разбират в парламента, последно орязани ли са 14 млн. лв. или не?

Руското посолство опустя и сега Възраждане се чудят какво обвинение към кого съм им казали , че трябва да отправят.

Искрено се надявам да ти се наложи да чакаш за средства от този фонд. Дали тогава ще викаш пари има, или ще събираш капачки?

Лена изгони готвачките, чистачките и фризьорките за кефа на Киро, та белким пак я барне по парапета.

Няма как да орежеш нещо което го няма.

Тия от Възраждане кого обвиняват?Нали са от новото мнозинство.

Като попитам някой, който плюе Възраждане за коя партия гласува, никога не получавам отговор, а все се врътват и се изнизват бързо?

Недъгавите и шантавите трябва да се трепят, не да се лекуват. В природата ги изяждат хищници.

Шот ги е срамота. До сега не съм срещал някой който да си признае, че е гласувал за Киро. Аз 12г. гласувах за ГЕРБ. Сега ще гласувам за Възраждане.

на режим 10 стотинки на пост са. Какво да ти кажат :D

Да ме извинят привържениците на тая партия, ама все пак, зрели хора не могат да са чак толкова прости, че да не осъзнават, че само с популистки речи държава не се управлява... Ясно е какво не харесват, ама се страхуват да изрекат на глас пред българското общество какво харесат...!

Не си разбрал глупи

Либерална тикво. Възраждане са против някой насила и приндуително да кара народа да се боде с каквото и да е . Знаеш ли колко народ е ваксиниран с тия лайна само по документ, защото щеше да загуби работата и хляб си , а тикво либерална? Отделно маса либерални тикви като теб се набодоха, само защото им забраниха да пътуват в чужбина.

Ква субсисидия бе калъф. бегай си вземай 10 стотинки за най-неадекватен тролски коментар!

искаха да се отпуснат допълнително и дори се прие с гласовете на Герб и ДПС , но се оказа че после тези пари ги няма ....

Глашатаи на всичко про-путьовско сте вие, продажен сайт! Манипулатори нещастни! Възраждане да си стягат багажа и с покровителите си да се изнасят в неделя.

И защо изоставяш баце?

Има нещо перверзно в Лена. Бих искал да я видя във филм за възрастни.

Възраждане няма как да има повече от 12%. И то с много зор.

ПП+ДБ печелят с 40%, какви глупости говориш.

Имам конкретен въпрос към истерично загриженият етнически небългарин Костас Костадакис Доган. Парите,които рекламира "възраждане" не са ли достатъчни за оборудване на операционна,която да е в България за Българските Деца? Освен това ще кажа нещо,което ЩЕ ПОСТАВИ КОСТАДАКИС В ПОЛОЖЕНИЕ НА ДЖЕНДЪРСКО НАГЪЗВАНЕ. Ако едно детенце е болно,тоне нужно да се набавят около триста евреи на пътуване до Испания и просто да се поврещи около една минута пред някоя болница,без да се казва,че има установена диагноза,а само да се посочат симптомите на заболяването,които да насочат докторите към преповтаряме на диагнозата. Без да се казва,че има установена диагноза!!! Следваща допълнителна крачка е да се потърси организация за защита на децата,която да даде още един тласък към оправията на проблема(в краен случай). Операцията ще бъде безплатна,Костадакис. Гарантирам,защото в Испания се перат еврейски кинти и болниците са с най-модерно оборудване. Тристате евро за пътни автобусни билети и няколко консерви храна за път.В Испания и Каритас може да помогне с провизии . Фактът,че едно дете е със сложен проблем ще помогне на родителите да получат място в приют за бездомни. ОПЕРАЦИЯТА ШЕ БЪДЕ БЕЗПЛАТНА! Препоръчително е да се издири българска асоциация или познати българи в Испания,които да направят регистрация в съответната община . Това е. За какви скъпи лечения става дума! А, Костадакис?Наскоро прочетох за детенце,на което,видите ли ,му били нужни към 240 000 долара!!! Не детенцето е виновно ,че е използувано,но зад него се крие една жестока мафия,която се гаври с човешките болка и бедност. Като последно! Същите пари за билети до границата с Русия! Изисква се политическо убежище и се обяснява,че в България има мафия,която надува цените за лечение,за да могат родителите да прехвърлят значителна сума на мафията. В Русия никой няма да потърси пари за ЛЕЧЕНИЕТО НА ДЕТЕНЦЕ,ОСОБЕНО СЛАВЯНЧЕ!!!