"Възраждане" обвини, че режат 14 млн. за лечението на деца в чужбина, Каримански отрече

За лечението на деца в чужбина има достатъчно средства, заяви председателят на бюджетната комисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Достатъчно пари за лечението на деца ако няма, то е по административни причини. Пари има , ама откази също има, на тези,които са по-малко неизличимо болни.

Просто изгледайте този клип и ако може си направете сами изводите https://www.youtube.com/watch?v=LLePfgmXHL0

дърт мангал!

Никога не пишат по темата, а си бълнуват мантрите.

Дир,няма ли да спрете да споменавате тая мижава групичка популисти в Парламента.Те се чудят какво да дъвчат белким се набутат пак в следващия парламент.За субсидийки са готови на всичко Ама като има и риби да им се вързват.

Кои са твоите непопулисти. За коя партия гласуваш?!

За всяка друга без ,,Преяждане,,

Какво се напъвате в БГ вички партии са боклук, без изключение ! Ако някой гласува за някого то е защото е непоправимо тъп, от тия дето ги лъжат с години и те все вярват !

Тоя Каримански е особено гнусен .

Какво искаме? Не знаем! Кога го искаме? Веднага!

Добре какво искаме. Но ти ще се задавиш, когато ти спрем хранилката!

Да взривите Министерския съвет?

Добре де,що за шизофреници могат да пишат ,че Костадинов ,който е абсолютен агент на Доган и русомразец ,бил бил русофил? Костадинов е един от последните козове на тридесетгодишната мафия. Говори в услуга на Русия,но сърцето му е с Мизотакис и Ердоган и в момента,в който спечели избори ще се окаже точно един пореден Румен Радев. Без да специфизирам личното си отношение и съмнения спрямо господин Малинов(класическо помашко фамилно име ,идещо от еврейското сефардско MAL,MALO-зло,лош,некачествен,все пак той има лична подкрепа от Кремъл. Кога Костадакис направи опит за сближение с Малинов? Никога! Тогава що за русофил може да бъде един тип,спонсориран от враждебна на Русия у България Англия и в частност от онова идиотче харвардско Кирил Сакскобурготски? Хайде стига вече с някакви коментари,съдържащи две противоположности,тъй-че читателите им да стигнат до параноя!!

Костадинов говори в полза на България. Скъсването на търговски и дипломатически отношения не е в наша ползва. 10 ст?

Руските подлоги от Израждане тази ли лъжа успяха да измислят. Тези са по-тъпи и от ИТН и ГЕРБ.

Разяждане са придатък на ГЕРБ общо взето и те са предатели като ИТН.Абсолютно нищо не са направили за 6м.,но си получават от нас тлъстите заплати.

Аз пък ,на първият тур,гласувах за Боян Боянов Расате и неговата партия. Защо? Независимо ,че не съм съгласен с национал-соцализмът,като хитлеристка идеология,макар че Хитлер ,от 1934 година забрави за социализмът ,все пак видях Добро в делото ,с не теориите на Боян,който се противопостави публично на вилнеещата в България ислямо-юдейско педофилия над Български Деца. Само Боян се осмели да нахлуе в някакъв смотан джендърски офис и да им разкаже играта. Как така никой ,освен него НЕ ОБЕЛЯ НИТО ДУМА ЗА ГИГАНТСКИТЕ РАЗМЕРИ НА ПЕДОФИЛИЯТА В РОДИНАТА НИ? Как така нито един поп мръсен не каже истината,че Мохамед е бил педофил ( визирам бракът му с ШЕСТГОДИШНАТА АЙША !!!)???И така. На втори тур имам неблагоразумието да гласувам за промериканският циник Румен Радев,поради което моля за извинение своят етнически Български народ. Просто се вързах на лъжите на Радев,че щял да сближава България и Русия.Пила това,тъй-като видях коментари с индикиране на личен вот.

Що ги не натоварих в самальота?Да вървят към сибириадаа!

Дадат от субсидията.

Имам конкретен въпрос към истерично загриженият етнически небългарин Костас Костадакис Доган. Парите,които рекламира "възраждане" не са ли достатъчни за оборудване на операционна,която да е в България за Българските Деца? Освен това ще кажа нещо,което ЩЕ ПОСТАВИ КОСТАДАКИС В ПОЛОЖЕНИЕ НА ДЖЕНДЪРСКО НАГЪЗВАНЕ. Ако едно детенце е болно,тоне нужно да се набавят около триста евреи на пътуване до Испания и просто да се поврещи около една минута пред някоя болница,без да се казва,че има установена диагноза,а само да се посочат симптомите на заболяването,които да насочат докторите към преповтаряме на диагнозата. Без да се казва,че има установена диагноза!!! Следваща допълнителна крачка е да се потърси организация за защита на децата,която да даде още един тласък към оправията на проблема(в краен случай). Операцията ще бъде безплатна,Костадакис. Гарантирам,защото в Испания се перат еврейски кинти и болниците са с най-модерно оборудване. Тристате евро за пътни автобусни билети и няколко консерви храна за път.В Испания и Каритас може да помогне с провизии . Фактът,че едно дете е със сложен проблем ще помогне на родителите да получат място в приют за бездомни. ОПЕРАЦИЯТА ШЕ БЪДЕ БЕЗПЛАТНА! Препоръчително е да се издири българска асоциация или познати българи в Испания,които да направят регистрация в съответната община . Това е. За какви скъпи лечения става дума! А, Костадакис?Наскоро прочетох за детенце,на което,видите ли ,му били нужни към 240 000 долара!!! Не детенцето е виновно ,че е използувано,но зад него се крие една жестока мафия,която се гаври с човешките болка и бедност. Като последно! Същите пари за билети до границата с Русия! Изисква се политическо убежище и се обяснява,че в България има мафия,която надува цените за лечение,за да могат родителите да прехвърлят значителна сума на мафията. В Русия никой няма да потърси пари за ЛЕЧЕНИЕТО НА ДЕТЕНЦЕ,ОСОБЕНО СЛАВЯНЧЕ!!!

Има нещо перверзно в Лена. Бих искал да я видя във филм за възрастни.

В нещо като Dirty Sanchez?

Глашатаи на всичко про-путьовско сте вие, продажен сайт! Манипулатори нещастни! Възраждане да си стягат багажа и с покровителите си да се изнасят в неделя.

Да ме извинят привържениците на тая партия, ама все пак, зрели хора не могат да са чак толкова прости, че да не осъзнават, че само с популистки речи държава не се управлява... Ясно е какво не харесват, ама се страхуват да изрекат на глас пред българското общество какво харесат...!

Нещата са далече по глобални. Има си план за редукция на световното население, нова световна система за контрол и подчинение и тоя план си се следва. Българите трябва да сме много гъвкави, за да не допуснем на наша територия да се получи война. С бедността се ще се справим някак си. Но кабала иска локални военни конфликти за да постигне целите си в спирането на доставки на храни и продукти за 8 милярда души. Ще се борим докрай, това е !

Като попитам някой, който плюе Възраждане за коя партия гласува, никога не получавам отговор, а все се врътват и се изнизват бързо?

Шот ги е срамота. До сега не съм срещал някой който да си признае, че е гласувал за Киро. Аз 12г. гласувах за ГЕРБ. Сега ще гласувам за Възраждане.

И защо изоставяш баце?

на режим 10 стотинки на пост са. Какво да ти кажат :D

Например аз гласувах за вмро поради простата причина че знаех че няма да влязат в народното събрание. Ами ти другарю да не би да си гласувал за ваксинираните антиваксъри??? И защо другарю? Я да ми кажеш какво предлагат освен че са против всичко и всички?

Са ваксинирани нито са ваксъри. Но на теб ти е простено...

Кой е ваксан бе троле, 3ма депутата от 13 (12 + мьекащата Гунчева)? 10 ст?

Тия от Възраждане кого обвиняват?Нали са от новото мнозинство.

Не си разбрал глупи

Руското посолство опустя и сега Възраждане се чудят какво обвинение към кого съм им казали , че трябва да отправят.

Лена изгони готвачките, чистачките и фризьорките за кефа на Киро, та белким пак я барне по парапета.

Добре се разбират в парламента, последно орязани ли са 14 млн. лв. или не?

Няма как да орежеш нещо което го няма.

искаха да се отпуснат допълнително и дори се прие с гласовете на Герб и ДПС , но се оказа че после тези пари ги няма ....

са гитови да продадат майките си, ако не са го направили вече

Киро даде цялата държава на американците без пари, ти пък за едни майки ли си?

Искрено се надявам да ти се наложи да чакаш за средства от този фонд. Дали тогава ще викаш пари има, или ще събираш капачки?

Недъгавите и шантавите трябва да се трепят, не да се лекуват. В природата ги изяждат хищници.

Да чакаш от Възраждане да ти свършат животоспасяваща дейност.

Видин, Враца и Монтана 90% ще гласуват за Възраждане. Другите 10% за ДПС.

Възраждане е обречено да управлява. Киро им помогна много.

Възраждане няма как да има повече от 12%. И то с много зор.

Недъгавите и шантавите трябва да се трепят докато са малки. Ако Киро го бяха утешали докато е малък сега нямаше да направи купища поразии.

А бе другарю твоя любим копейкин Какво е предложил до момента? Всички знаем срещу Какво е защото само това говори. Естествено действията и говоренето му се разминават ама за такива като вас не е проблем. И все пак да питам-освен че непрекъснато против освен че непрекъснато плюе нещо така като управленска програма да има?

Като вземе 70% през октомври управленска програма няма да му трябва. Ще управлява Еля Митрофанова.

Очакваме ви на летището да изпратите началниците от руското посолство. Щото иначе ще има финансови санкции.

И да реват Като в Северна Корея...

а пък Киро и ПП компания имат специална покана официално да посрещнат и да поздравят новите руски дипломати, които сега се назначават:)))

Ама няма да се назначават в България. Кирето където иска да ги посреща.

"Пари за автобуси за протеста имаше" Възраждане защо не ги дадат тези пари за лечението на деца,а купуват протестиращи? Кое е по -важни за тях? И капачките бе се събират за лечение на деца,а за оборудване.

Възбуждане щяло да управлява Стига бе Не думай

Копейкиното цигане Много лъже

дано не се налага на никой да ползва тази помощ... Има много случаи, в които "други причини" се изтъкват за да се прикрият финансовите! Това е позор! Аз лично знам за няколко такива . Но сагата не приключва тук ..има заведени и спечелени дела от родители (заплатили със собствени средства това лечение) и след това по чисто ФИНАНСОВИ причини им се отказва възстановяване на сумите След което се завеждат нови дела ...т.н. Наистина на никой не пожелавам да му се налага да търси такава помощ, но по това дали я даваме официално си личи колко сме дорасли като нация!

Соросоидите в коментарите ги е яд, че ще изгубят изборите и че Възраждане ще управлява България

Да не изпуснеш самолета:))))

ПП+ДБ печелят с 40%, какви глупости говориш.

Този Карамански наистина има твърд 1/6 капацитет за заемане поста на шеф на БНБ. С лекота се хваща на елементарни интриги

Костадин Копейкин е национален предател. Мястото му е в ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!

Ако има пари, защо НЕПРЕКЪСНАТО върят дарителски кампании за деца, а? Деба и бюрократите партийни плъхове лъжливи!

глупости - с парите от субсидията си ги присвои по схеми измамника

Ква субсисидия бе калъф. бегай си вземай 10 стотинки за най-неадекватен тролски коментар!

Май Коста смята да оправи България само като реве срещу каквото и да било. Да ева боклука ти некадърен.

Koce иска да яхне вълната, долно сган са иZраждане. разчитат на подкрепа септември от изток, чрез майсторска дезинформация и фалшификация на вота !

Долната нео-либерална, глобалистична, соросоидна пасмина - яд ви хваща, че ще ядете дървото скоро на изборите. По добре се смирите и няма да ви боли толкова.

в лудницата трябва да ви забранят със закон да ползвате интерент!!

Яд ви е, че Възраждане ще ви помете на изборите

Твоят костя въобще влезе в парламента заради говоренето срещу ваксините. Пък после се оказа че тия от Възраждане са се ваксинирали ама иначе били против ваксините:))))

Либерална тикво. Възраждане са против някой насила и приндуително да кара народа да се боде с каквото и да е . Знаеш ли колко народ е ваксиниран с тия лайна само по документ, защото щеше да загуби работата и хляб си , а тикво либерална? Отделно маса либерални тикви като теб се набодоха, само защото им забраниха да пътуват в чужбина.

2020 година твой любим копейкин призоваваше за задължително ваксиниране. В собствения си фейсбук-още се пазят скрийншотове на публикациите му. А след това твърдеше и той и останалите като него че ваксините са отровни експериментални течности и така нататък. Пък после се оказаха ваксинирани.