"Възраждане": Три ревизии са открили големи задължения по ДДС на "Нексо"

Разпънал ли е Асен Василев "политически чадър" над компанията?, питат от партията

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане": Три ревизии са открили големи задължения по ДДС на "Нексо" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България е легализирано робството. Всички западни фирми, работещи у нас, тотално нарушават КТ. А всички се занимават с НЕКСО. Интересна логика. Е нема ли, кой да провери, спазва ли се Кодекса на Труда? Нема, щот си знаем интересите, требе да вземаме еврофондове.....

Тия Продължават да Потъват.

Като че ли не се забеляза !? Снощи в Панорама, едно нагло същество, недоразвито, на въпрос за НЕЩО да каже за критика, против путин , се изказа : “ “ Не успя със светкавичната война, блицкриг-а , не е успял за три дни да завладее, окупира Украйна , защото и жертвите щели да бъдат ..по- малко !? Боже … Какво жив.тно е този !? Ето, това са тези от “възраждането” ..Агресията на путин ТРЯБА да е по- бърза , за да се спестяват жертви!? Няма мисъл за СУВЕРЕННИ държави, за ПРАВА , за АГРЕСИЯ , за започване на ВОЙНА в ЕВРОПА в 21-вия век, за извратената наглост на джуджето !? Има критика, към путин , че по- бързо ТРЯБВА да завладява ЧУЖДИ държави !! Този БОК..е готов , съгласен и ПО-БЪРЗО да бъде ЗАВЛАДЯНА България от путин – вместо да се мотае там ..!? Това му е ‘философията’ , идеологията, намеренията на копейкинци !? Разбирате ли с какви аборигени си имате работа ?? Разбирате ли какви нищожества са тези ‘депутати”, ненормални, меко казано ? За тези ли гласувате да са в БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ, готови БЪРЗО да ни ПРОДАДАТ , да бъдем БЪРЗО окупирани !?

За 70 те процента на оня ръб червения професор. Тази банка,фирма,платформа,пирамида и какво ли не регистрирана в някъде там в Европа. Има грубо някъде към 600 работника в България. Нула или клонящо към нула в щатите, неизвестен брой щом в България са към 600 интересно тия в България основно се занимавали с писане на совтуер изядоха хляба на индийците,та незвестен брой да помислим в България към 600 значи в Европа са поне хиляда . Да там е и централната фирма собственик на клона в България. И забележително само двама високопоставени не работници естествено а съдружници собственици в Дубай. Само двама ,ама много ефестивни въртят едни платформи едно чудо с хиляди работници и милиярди оборот айде да не е на ден два, да речем месеци. Сега тия труженици в Европа едва ли пишат софтуер вероятно броят некви койни ,значи местат едни топчета от дясно наляво и обратно и отчитат дал взел дал опа 0 пиеш една вода. Е са за това остава да плащат и ДДС пийте една студена вода и си плащайте данъците балъци.

Да работи срещу такъв тип платформи! Нито Прокуратурата на Каскета , нито НСИ ,нито ДАНС . Некомпетентни ,тъпи с милиционерски методи и подходи. Те продават коли без двигатели и мислят за оригинали копия на картини? Очевидни лаици за такава сложна за тях сфера. Не става с калинки, така е във външната политика с Македония, Русия и ЕС , Шенген и еврото , така е с атомната централа и зелените проекти. Трябва ресет на цялата политическа класа на прехода и професионализъм но не с професори и академици! Очевидно е!

Не са пирамида, а платформа! Даваш свои пари и те ги връткат... или печелиш, или губиш-като при "варчев" например. Борсови посредници. Ако, бяха САЩ фирма нищо нямаше да искат от тях за загубилите американци, ама са българи и заради това направиха ресто. Иначе кво? И в Щатите лъжат на борсите.

Цяла България за Възраждане !

Като да кажат нещо.

Какво ДДС ? Какви ПЕТ лева ? Това НЕКСИ е пирамида парекселанс ! И върху “нищо” не можеш да начислиш “нещо” ( ДДС например ! Или с логиката на математиката всяко число умножено по нула дава НУЛА !!!

Кажи го на тези служби които са правили трите ревизии ! По твоята логика и Ал Лапоне не е следвал да плаща данъци за търговия с нелегален алкохол...

То е ясно че е пирамида , ама парите са съвсем реални , така че дължат съответните данъци и осигуровки. Като знам как се заяжда НАП за смешни суми ДДС , ясно е че става дума за корупция на най-високо ниво.

финансови операциии... Първо процчетете Закона за ДДС, после коментирайте. Те от Възраждане са най-големите специалисти.

Ами защо не ги дадеш по съд, че не познават закона ?

Алчните както и да си назовават партиите са все алчни. "От кратунка, кратунки, от маймунка, маймунки..."

Поредната партенка :-) https://www.marica.bg/balgariq/obshtestvo/nexo-oproverga-ministar-za-dalgove-kam-nap

Започнаха предизборните опорки на кремълските подлоги в България. Мисля,че съвсем скоро някои от тях ще се изправят пред съда за клевета и обещетение от няколко милиона евро.Да им се чуди човек на акъла, та да говорят как една "леля" казала,ама не се знае с колко е ощетена държавата и т.н.малоумни непотвърдени факти , за малоумни русороби в българската кочина.

От кога резултати от НАП за огромни суми НЕвнесени по ддс са предизборните опорки на кремълските подлоги .

А ти да не си чел ревизионния доглад , че знаеш за какво става дума.Къде видя огромните суми.Малоумни данъчни могат да пишат понякога и поръчкови актове ,които падат в съда.

Не знам нищо за и не проявявам ингтерес към делата на Нексо но очевидно руските врякалници врещят насреща им с едната надежда, че ще се намери нещо. Дотук нямат нищо.

Ти си просто един бездарен трол.

Не ти ли писна да си все най-глупавият и сред врякалниците бе дивеч. Та и не те домързя за всичките минуси дето си ми нащракал, умствено изостанала росодебилна паплач ей.

важно е да се гледат детайлите. Има ли някакво финансово дружество Нексо регистрирабо в България? - Няма. Ами какво тогава? - Швейцарското дружество Нексо притежава софтуерната фирма "Ен Ди Ес" ,регистрирана в България. В тази фирма, в България, работят 596 човека. Същата фирма си има отчети, одити, приходи, разходи, печалби и т.н. - всичко в БГ. Но тя НЕ СЕ занимава с банкова, финансова или друга такава дейност. Тука пишат софтуера и туйто. - това дружество "Ен Ди Ес" има нормални спорове с данъчните у нас за различни суми надвзето или недовнесено ДДС. В доста малки размери - цитират се 20,000лв (при декларирани приходи и печалби от няколко милиона). Ами това е.... Пак няма скандал. (това дето го написах го има по другите медии като информация, но в дир-а обикновено нещата се поднасят с леко сензационен характер).

Така е, герберите само се заяждат! Какво са 21 имота, придобити от Дамаджаната - кръгло нищо, дреболия! Градинарят му взел стотици хиляди евро - добре кОпа розите! Въобще - става ли дума за ПП и ДБ - всичко е точно, само герберски клевети!

то затова е важно човек да е обективен, и да гледа внимателно - а не да говори общи приказки. Да отделя фактите от празните приказки. Нека си ги разследват Нексо, ама засега дефакто няма нищо - кръгла нула. Нещо недовнесли ДДС, бах tова престъпление от национален мащаб ли е? Ама имали били пари и имоти - еми имат, що да нямат? И аз имам :) Ако фирмата ти прави милиарди оборот, декларира милиони приходи (офицално!), що да нямаш? Въпроса е обаче, как точно всякакви държавни служители и всякакви други странни лица у нас разполагат с имат имоти, пари, демонстрират богатство; ама на декларация - нищо, голи като пушка. На една заплата кретат, и с по една лада в наследство Ее, докога така?

Точно за държавният служител Дамаджаната говорим... А НЕКСО няма какво да ги разследват - ако до 1.04.2023 г. не върнат парите на американците, значи са чиста пирамида и никой не може да им помогне. Сещаш ли се - ден преди изборите ;) Бойко е платил подкуп на САЩ да им дадат такъв срок, а?

ей, многоточие, какво си се запритеснявал за чуждите граждани? ще им върнат парите - бълха ги охапала! това е за отвличане на вниманието от нещо друго или за оклеветяване на някого. А преди година две, дето гръмна скандала с една фирма, пак покрай НАП или НОИ беше... па то не бяха арестувани, то не бяха очерняни... национална сигурност, бла, бла... а какво стана, чува ли се нещо за тях? И това ще мине. проблема е, че могат да осъдят България и познайте кой ще плаща пак масрафа...

Откакто ПП не са на власт, Митрофанова изчезна, както беше невидима преди те да дойдат на власт и както беше невидим всеки руски посланик 12 г. при ГЕРБ. А по време на краткото управление на ПП, през ден заплашваше и мъмреше държавата по медиите. Всички евроатлантици да поразсъждават над този факт преди изборите. А за Нексо няма какво да говорим, там вече всичко е ясно - пореднта фалшива димка, целяща да дискредитира ПП и ДБ, след другите фалшиви истории, като неможенето без Газпром, фалита на държавата при дефицит 2.9%, посредниците, които се оказаха под санкции на Газпром, но видиш ли ни продавали руски газ и т.н.

Не им схващам логиката, как опъваш чадър и правиш три ревизии, установяват данъчни задължения?

много просто - знаеш, че са на ръба на закона и са фрашкани с кеш, бил той и крипто. Почваш проверките и като натрупаш материал идва момента на пазарлъка и се договаря цената за разпъване на чадър, поне докато си на власт.....за справка - черепа. Като се смени статуквото естествено те удрят от противниковия политически лагер - ей така за спорта и за някой друг глас по-малко на за опонента на следващите избори

"фрашкани с кеш, бил той и крипто" много смешни възрАженчовци!

Ще ти обясня като на фен на Кирчо - бавно и с прости думи: Чадърът е в това, че за задължения не ти блокират сметките и не ги търсят за нищо 2 години.

Ще ти отговоря бааавнооо.. т.е. е възможно пи ар патриотите да твърдят, че са огромни суми, а те да не са?

Криптовалутата не е регулирана законово. Каквото не е забранено ,е разрешено! Тези обринения сигурно нямат нищо общо със закона! Тези обвинения ще паднат в съда, а масрафа ще плащаме всички ние!

Никой не говори за крипто, а за данъчни нарушения, евентуално престъпления. Не се прави на по-прост.

Той не се прави

Разнищете ги тези фараони за всички имотни и данъчни измами,пране на пари,спонсориране на ДБ и ПП и лобиране в НС.

Пак нещо не са разбрали

Цялото ръководство на компанията, всички замесени партии и чиновници щяха да са вече в затвора.

Пълни безкрайни глупости! Стига с това възвеличаване на тези фасадни демокрации. Същите бози са и там, ако не по-големи. Явно е, че не следите какво става в САЩ примерно.

Управлението на крипто активи не се облага с ддс, но поддръжката на офис има разходи, а няма приходи, тъй като фирмата не оперира в България. Това може да бъде проблем. Тъй, като самата дейност на фирмата е спорна откъм регулация, не е лесно да се "легализират" приходите. Да печелиш от продажба на криптоактиви не може да бъде основна дейност.

Пълни глупости! Тук, в България, правят само софтуера и поддръжката, за което им плаща компанията-майка. Имат приходи без ДДС и разходи с ДДС

Точно тия катили от израждане да мълчат сган от миризливци

Ако още един път ми изтриете коментар в който наричам пачите от Възраждане тъпаци, ще ви отиде скапаното сайтче, а тъпите ви мисирки работещи за минимална, ще останат безработни завинаги.

Подобни атаки от Борисов, Радев, Нинова и Възраждане могат само да помогнат на ПП. Дали това е случайно?

Колко са задълженията на Лукойл? Кога последно е правена ревизия на Лукойл? Нека направим ревизия и на Гугъл и Фейсбук, нали и те имат офиси в България.

Фейсбук (и Гугъл) в България няма защото сме малък пазар , те работят чрез фирми-посредници. А за Лукоил питай всички фин.министри от 20г насам.

Защо се забравят: всички електроразпределителни дружества, софийска вода, банките, веригите... Всички са чужда собственост и няма никакъв контрол от държавата.

хахахахахахаахах Е как тогава НАП е издал документ че няма задължения ??? За идиоти ли ни взимате бе, копейкински отрепки !

Хайдееееее, и Възраждане започнаха да ръсят идиотизми, абе момчета, нормални ли сте?

Нексо не оперира в България и няма как да има задължения по ДДС. Трябва да си много тъп да се вържеш на умствените инвалиди от Възраждане.

Като не оперира защо е регистрирала дружество в БГ?

Какви задължения по ДДС на фирма, която няма търговска дейност в България? Тия вече хептен ни взеха за идиоти ...

А истинските идиоти са ти нацъкали минуси :)

Имат дейност - имат 600 служителя, разходи, консумативи, техника. Срещу тяхната работа получават пари. Не се прави на по-глупав от Кирчо Петков.