Коментари - "Възраждане" няма да преговаря с ГЕРБ, ако получи мандат, ще покани всички без ДПС | Днес.dir.bg

"Възраждане" няма да преговаря с ГЕРБ, ако получи мандат, ще покани всички без ДПС

Партията на Костадин Костадинов има пет задължителни условия за формиране на правителство

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" няма да преговаря с ГЕРБ, ако получи мандат, ще покани всички без ДПС | Днес.dir.bg

Коментари

България е на първо място в света по смъртност на населението с 16,6 промила още от 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000. От тогава България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата ни световна смъртност. Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България – демографската. Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., т.е. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис ІІІ. По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години. От 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Държавата престана да бъде партньор -корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот. Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност - първи, по сива икономика - първи, по скъпи кредити в ЕС - първи, по спад на трудова заетост -първи, по скъпа енергия - първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления.

Те и ИТН искаха цялата власт и виж до къде стигнаха.

Това, че няма да подкрепя правителство на герП, не значи, че няма да продължавам да блажа от държавната субсидия плюс европейската от трите търмъка, които изпратих в ЕП! ОБЩО ОКОЛО 450 ХИЛКИ НА МЕСЕЦ!=======

С независимата си политика от никой, която е насочена единствено в интересите на България заслужава не 450 000, а 4 500 000 на месец Костадинов. Нека да направи България по добро място и да ни отърве от войната, а какво взима си го заслужава. Ама субсидия има всяка партия и това е законно, той не ги краде !

Мръсна фашиска банда от идиоти. Руска подлога сте бе гадове

Абе май всички евроатлантици много ви е страх от референдум, случайно да не излезем от НАТО , че ще трябва да ходите в казарма, а там няма мама и тате да ви плащат за екскурзийки до Виена

Съгласен съм на референдуми, но при условие, че вие лично с Възраждане и Костадин Костадинов ще го платите изцяло на 100%. Не е длъжен цял народ да ви плаща прищевките и глупостите. Вместо тия милиони да отидат за пътища и училища да се харчат за това Костадинов да събира политически дивиденти. Плащате - правим референдуми, колкото искате. България е парламентарна република, а не референдумна.

теб безгласна букво кой те пита на какво си съгласен и на какво не?!

Късото го е страх да преговаря с ДПС за да не получи Рязаното... и си мечтае само за Пипи Парясаното

има ли мнетие по въпроса? Документален филм за "българския окупатор" е връхната точка в антибългарска кампания, дирижирана от руския сателит Белград. Скоро предстои премиерата на "Дълбока долина". Проектът е подкрепен лично от сръбския президент Александър Вучич. Филмът още в самото начало е изпълнен с ужасяващи кадри, скелети и черепи. "Филмът хвърля светлина върху ужасните престъпления, извършени срещу сръбския народ по време на българската окупация през Първата световна война" Сръбският патриарх Порфирий и верен съюзник на държавния глава от месеци лично подкрепя историческата фалшификация, наречена „Сурдулишки мъченици“. Сръбската православна църка има дейно участие и в предстоящата премиера. Режисьор на филма е историкът Джордже Боянич с подкрепата на дякон Деян Йованович и Бобан Коцев, известен радиоводещ на Гласът на нишката епархия. "По време на българската окупация от 1915 до 1918 г. Сурдулица става място на безпрецедентни престъпления срещу сръбското цивилно население. Българските окупатори се опитват да заличат всяка следа от сръбската идентичност, извършвайки системна българизация на сърбите", твърди Боянич. През последните месеци не е минала седмица без властите в Белград под някаква форма да не стимулират езика на омразата срещу българите с измислени твърдения за „българските престъпления и окупация“ в периода на Първата световна война. В началото на март тази година в Сурдулица, под председателството на владиката Пахомий и в присъствието на държавните секретари Миомир Джорджевич, Драган Стеванович и Деян Антич, висши военни офицери, местната власт и граждански сдружения, се проведе заседание на Изпълнителния съвет за отбелязване на „100 години от освещаването на паметната костница на Сурдулишките мъченици“. Белград проведе или ще проведе серия от мероприятия, включващи тържествени научни ---- И кой подкрепя и се възхищава на сърбите?

забрави за БЪЛГАРИЯ да стане 16 република на ватенките. Нали към това се стремите Копейкин?

Нещо не разбрах, няма да преговаря с ГЕРБ, но ако получил мандат ще преговаря с всички, без ДПС, тоест с ГЕРБ включително? Костя го е напекло слънцето, май

Клиничните психолози учат поне 6 години висше, което явно си проспа. Горките ти пациенти, щом не можеш толкова елементарно нещо да схванеш.

Е, аз много добре схаващам, че Костя има нужда от профеионална помощ, дали от някого учил 6 години, или от някого учил до 8 калс, но определено му трябва помощ на човека, щото когнитивно е в дефицит :))

...и последователен, спор няма. Гради си бъдеще в парламента за десетилетие поне. С тези условия отсега се подигурява никой да не го търси за нищо. Ще захлебва само от партийни субсидии, но звездата му няма да залезе като на много изгорели бушони в миналото. Прави необходимото за да не се окаже в ситуацията на Слави и да лъсне и неговата тотална липса на управленски капацитет. Паричния поток е приличен, явно и той няма амбициите да става крупен собственик на бизнеси за десетки милиони. Шефчетата му от КГБ обаче няма да са доволни от тази негова стратегия и ще му наредят да нагази в говната. Ако откаже, ще го омаскарят лесно и ще пратят на бунището. Продажна политическа сган, отляво, отдясно, отгоре и отдолу, за два сребърника и майките си изложиха на витрината.

не е политическа партия, а бизнес-проект, чрез който К.К. да стане мулти-милионер. Това е единствената ви грешка - позицията му позволява да натрупа бързо милиони.

всичките тролове от козяк и ДПС застанаха дружно на лайнометите и почнаха пак това което си знаят: Путин, Русия, рубли, Кремъл. Толкова знаят - толкова могат....

Следват си позицията ,не се очудвам на казаното. Не може партия на етническа основа да ръководи страната - има си конституция ,която не разрешава това

По нагъл не може да бъде,другаря олигофрен. Тези са първа финансова колона на братята руси . Може да отиде направо да се кандидатира за руския парламент . А и никой няма да му даде мандат в ръцете ,дори за секунда. Поне това президента няма да допусне.

Като гледам как се гласува в БГ , на следващите избори може и да са първи . 100 мил за кубе вот на ДПС и кой знае колко за Герб - това не може да продължава

корекция - КУПЕН вот

А Бойко викаш заедно с Пеевски - направо за турския парламент да заминават ?

иондивид който не е бил кмет на село, не е бил дори управител на магазин, трътнал мандат да получава и държава да управлява?!!

Е бил е директор на провинциален музей. Един журналист показа документи, че е "спечелил" конкурса с фалшифицирани документи. Дефакто - няма никакъв трудов стаж.

много смешни

Тези на снимката изглеждат като от "Полет над кукувиче гнездо".

аз не искам заплата в эвро , а в рубли.. защото съм верен роб на Путин

А пък аз вече не ям и руска салата..

Тя всъщност е вид френска салата известна като пиемонтска но руснаците я наричат салата "Оливие" или Френска салата.

Дето има лаф.Надай се ....... на пияна жена.Та и тия се надяват на нещо макар че никой не ги бръсне за слива.

тоя отляво сигурно е приятел на Кокора ....

Не казва най-важното, ШЕСТО условие за правителство на Възраждане: Провеждане на референдум за трансформиране на Република България в "Автономна ОБЛАСТ България - неразделна част от Руската Федерация"....

Коментатът е глупав. Но, какво се плашите от референдуми? Нали това е демокрацията? Съм фен на Възраждане, нито на Русия.

*Не съм фен.....

Възраждане + ППДБ = новата коалиция

Явно има някакви задкулистни договорки между ППДБ и Възраждане.

Защо решихте така? Възраждане във всеки парламент повтарят това, че няма да участват в правителство, ако не е тяхно!

защото ППДБ повтарят абсолютно същото

Ами то от Величие открито те псуват на майка, и тях ли ще каниш?

Горките, отново са се превъзбудили! Шарлатаните им дават лош пример.

ВЕЛИЧИЕ!!!

Киро, ти ли си бе ?

И аз съм комунист, но чак такъв комунист не съм.

Мумията очаква мандат , щял да ги кани да му цалуват ръчичката ....

ахаххахахаха малоумници, от следващите избори сте все надолу, няма значение кой ще каните или дали ще ви канят... потъвате и няма повече бъдеще за вас, чао сте

Правилно. ГЕРБ пак ще стават токсични.

АКо трябва да си точен за токсичност издай команда: Газ! Зарин, зоман, табун, ГЕРБ!

Коментари - "Възраждане" няма да преговаря с ГЕРБ, ако получи мандат, ще покани всички без ДПС | Днес.dir.bg

"Възраждане" няма да преговаря с ГЕРБ, ако получи мандат, ще покани всички без ДПС

Партията на Костадин Костадинов има пет задължителни условия за формиране на правителство

Обратно в новината

Коментари - "Възраждане" няма да преговаря с ГЕРБ, ако получи мандат, ще покани всички без ДПС | Днес.dir.bg

Коментари

България е на първо място в света по смъртност на населението с 16,6 промила още от 2015 г., като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000. От тогава България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата ни световна смъртност. Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България – демографската. Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., т.е. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис ІІІ. По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години. От 30 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти. Държавата престана да бъде партньор -корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот. Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност - първи, по сива икономика - първи, по скъпи кредити в ЕС - първи, по спад на трудова заетост -първи, по скъпа енергия - първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления.

Те и ИТН искаха цялата власт и виж до къде стигнаха.

Това, че няма да подкрепя правителство на герП, не значи, че няма да продължавам да блажа от държавната субсидия плюс европейската от трите търмъка, които изпратих в ЕП! ОБЩО ОКОЛО 450 ХИЛКИ НА МЕСЕЦ!=======

С независимата си политика от никой, която е насочена единствено в интересите на България заслужава не 450 000, а 4 500 000 на месец Костадинов. Нека да направи България по добро място и да ни отърве от войната, а какво взима си го заслужава. Ама субсидия има всяка партия и това е законно, той не ги краде !

Мръсна фашиска банда от идиоти. Руска подлога сте бе гадове

Абе май всички евроатлантици много ви е страх от референдум, случайно да не излезем от НАТО , че ще трябва да ходите в казарма, а там няма мама и тате да ви плащат за екскурзийки до Виена

Съгласен съм на референдуми, но при условие, че вие лично с Възраждане и Костадин Костадинов ще го платите изцяло на 100%. Не е длъжен цял народ да ви плаща прищевките и глупостите. Вместо тия милиони да отидат за пътища и училища да се харчат за това Костадинов да събира политически дивиденти. Плащате - правим референдуми, колкото искате. България е парламентарна република, а не референдумна.

теб безгласна букво кой те пита на какво си съгласен и на какво не?!

Късото го е страх да преговаря с ДПС за да не получи Рязаното... и си мечтае само за Пипи Парясаното

има ли мнетие по въпроса? Документален филм за "българския окупатор" е връхната точка в антибългарска кампания, дирижирана от руския сателит Белград. Скоро предстои премиерата на "Дълбока долина". Проектът е подкрепен лично от сръбския президент Александър Вучич. Филмът още в самото начало е изпълнен с ужасяващи кадри, скелети и черепи. "Филмът хвърля светлина върху ужасните престъпления, извършени срещу сръбския народ по време на българската окупация през Първата световна война" Сръбският патриарх Порфирий и верен съюзник на държавния глава от месеци лично подкрепя историческата фалшификация, наречена „Сурдулишки мъченици“. Сръбската православна църка има дейно участие и в предстоящата премиера. Режисьор на филма е историкът Джордже Боянич с подкрепата на дякон Деян Йованович и Бобан Коцев, известен радиоводещ на Гласът на нишката епархия. "По време на българската окупация от 1915 до 1918 г. Сурдулица става място на безпрецедентни престъпления срещу сръбското цивилно население. Българските окупатори се опитват да заличат всяка следа от сръбската идентичност, извършвайки системна българизация на сърбите", твърди Боянич. През последните месеци не е минала седмица без властите в Белград под някаква форма да не стимулират езика на омразата срещу българите с измислени твърдения за „българските престъпления и окупация“ в периода на Първата световна война. В началото на март тази година в Сурдулица, под председателството на владиката Пахомий и в присъствието на държавните секретари Миомир Джорджевич, Драган Стеванович и Деян Антич, висши военни офицери, местната власт и граждански сдружения, се проведе заседание на Изпълнителния съвет за отбелязване на „100 години от освещаването на паметната костница на Сурдулишките мъченици“. Белград проведе или ще проведе серия от мероприятия, включващи тържествени научни ---- И кой подкрепя и се възхищава на сърбите?

забрави за БЪЛГАРИЯ да стане 16 република на ватенките. Нали към това се стремите Копейкин?

Нещо не разбрах, няма да преговаря с ГЕРБ, но ако получил мандат ще преговаря с всички, без ДПС, тоест с ГЕРБ включително? Костя го е напекло слънцето, май

Клиничните психолози учат поне 6 години висше, което явно си проспа. Горките ти пациенти, щом не можеш толкова елементарно нещо да схванеш.

Е, аз много добре схаващам, че Костя има нужда от профеионална помощ, дали от някого учил 6 години, или от някого учил до 8 калс, но определено му трябва помощ на човека, щото когнитивно е в дефицит :))

...и последователен, спор няма. Гради си бъдеще в парламента за десетилетие поне. С тези условия отсега се подигурява никой да не го търси за нищо. Ще захлебва само от партийни субсидии, но звездата му няма да залезе като на много изгорели бушони в миналото. Прави необходимото за да не се окаже в ситуацията на Слави и да лъсне и неговата тотална липса на управленски капацитет. Паричния поток е приличен, явно и той няма амбициите да става крупен собственик на бизнеси за десетки милиони. Шефчетата му от КГБ обаче няма да са доволни от тази негова стратегия и ще му наредят да нагази в говната. Ако откаже, ще го омаскарят лесно и ще пратят на бунището. Продажна политическа сган, отляво, отдясно, отгоре и отдолу, за два сребърника и майките си изложиха на витрината.

не е политическа партия, а бизнес-проект, чрез който К.К. да стане мулти-милионер. Това е единствената ви грешка - позицията му позволява да натрупа бързо милиони.

всичките тролове от козяк и ДПС застанаха дружно на лайнометите и почнаха пак това което си знаят: Путин, Русия, рубли, Кремъл. Толкова знаят - толкова могат....

Следват си позицията ,не се очудвам на казаното. Не може партия на етническа основа да ръководи страната - има си конституция ,която не разрешава това

По нагъл не може да бъде,другаря олигофрен. Тези са първа финансова колона на братята руси . Може да отиде направо да се кандидатира за руския парламент . А и никой няма да му даде мандат в ръцете ,дори за секунда. Поне това президента няма да допусне.

Като гледам как се гласува в БГ , на следващите избори може и да са първи . 100 мил за кубе вот на ДПС и кой знае колко за Герб - това не може да продължава

корекция - КУПЕН вот

А Бойко викаш заедно с Пеевски - направо за турския парламент да заминават ?

иондивид който не е бил кмет на село, не е бил дори управител на магазин, трътнал мандат да получава и държава да управлява?!!

Е бил е директор на провинциален музей. Един журналист показа документи, че е "спечелил" конкурса с фалшифицирани документи. Дефакто - няма никакъв трудов стаж.

много смешни

Тези на снимката изглеждат като от "Полет над кукувиче гнездо".

аз не искам заплата в эвро , а в рубли.. защото съм верен роб на Путин

А пък аз вече не ям и руска салата..

Тя всъщност е вид френска салата известна като пиемонтска но руснаците я наричат салата "Оливие" или Френска салата.

Дето има лаф.Надай се ....... на пияна жена.Та и тия се надяват на нещо макар че никой не ги бръсне за слива.

тоя отляво сигурно е приятел на Кокора ....

Не казва най-важното, ШЕСТО условие за правителство на Възраждане: Провеждане на референдум за трансформиране на Република България в "Автономна ОБЛАСТ България - неразделна част от Руската Федерация"....

Коментатът е глупав. Но, какво се плашите от референдуми? Нали това е демокрацията? Съм фен на Възраждане, нито на Русия.

*Не съм фен.....

Възраждане + ППДБ = новата коалиция

Явно има някакви задкулистни договорки между ППДБ и Възраждане.

Защо решихте така? Възраждане във всеки парламент повтарят това, че няма да участват в правителство, ако не е тяхно!

защото ППДБ повтарят абсолютно същото

Ами то от Величие открито те псуват на майка, и тях ли ще каниш?

Горките, отново са се превъзбудили! Шарлатаните им дават лош пример.

ВЕЛИЧИЕ!!!

Киро, ти ли си бе ?

И аз съм комунист, но чак такъв комунист не съм.

Мумията очаква мандат , щял да ги кани да му цалуват ръчичката ....

ахаххахахаха малоумници, от следващите избори сте все надолу, няма значение кой ще каните или дали ще ви канят... потъвате и няма повече бъдеще за вас, чао сте

Правилно. ГЕРБ пак ще стават токсични.

АКо трябва да си точен за токсичност издай команда: Газ! Зарин, зоман, табун, ГЕРБ!