Коментари - Възрастна жена почина, след като припадна и чака линейка повече от 30 минути във Видин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората ще почнат да умират по работните места и ще ги изнасят като животни в чували от работните им места

На 69г НЕ е възрастна ,а работеща пенсионерка

Съболезнования на семейството ! Но не търсете вина в другите в този момент е имало проблем с компютъра, хората нямат вина случилото се не може да се промени,само ще се мъкнете по съдилища а резултата и удовлетворителен за вас ,няма да върне жената

Внучката не е трябвало да допуска баба и на 69г да продължава да работи.

Няколко въпроса: 1. Защо на 69 години жената още работи? 2. Колко линейки и колко спешни екипа е имало по това време на смяна? 3. Колко прегледа на неосигурени тъмно лилави са направени от Спешна помощ този ден? И колко правят средно на ден?

Вземайте такси ако можете ,не ги чакайте тъпите лекари.

И като вземеш такси къде ще отидеш? Пак при тъпите лекари.

Какво са ви виновни линейките ,че сте тъпа унугундурска проста сганн. Вие не заслужавате никакво лечение или линейки. Никакви лекари или лекарства и лечение. Правилно е дошла линейкита навреме. Ако аз карах линейка за 2 часа щях да идвам на произшествие. Ако беше дошла по рано щеше да пукне в нея и да викате ,че докторите са я убили Ганьовци.

дано ти се върне

ОТЪРВАЛА СЕ Е ЖЕНИЦАТА, МИР НА ПРАХА И.

И да накаже мръсната и жестока шефка, и всички крадци и лъжци, заради които заплатите в спешна помощ са ниски!

Ниски ?! Айде цитирайте числата, за да видим колко са ниски.

виж как живеят лекарите ни ( нормалните) и виж и колите и колите на разбойниците. Ако мислиш, че един убиец, крадец и лъжец трябва да живее по добре от един ЛЕКАР - добре. Ама носиш отговорност за мнението си. В името на убитите бедни хора.

А ти виж докторите какъв автопарк имат! Най-малко си докарват по 4к на месец!

Веднага онази свиня Найденова да подаде оставка , а не само да се чуди как да възложи на брат си ремонтчета из МБАЛ св. Петка .

Пич че си много далеч от матрерия, ясно ама що требва да се излагаш пред цяла България. Какво общо има МБАЛ Видин с ЦСМП? Ще ти дам жокер Шефа на ЦСМП Видин се казва д-р Станислав Поломски.

Я някой петък-вечер или по празници да им се направи изненадващо кръвно изследване на всички на смяна в този ''спешен'' център. Да видим каква е истината, не че не я знаем .

които крадат на бабата пенсията и на лекарите заплатите! Мое ли да си толкова тъп: крадците и лъжците в България ограбиха всичко, затова бабата умира, а обикновените лекари мизеруват. Смрад и смърт.

Ако нямаш пълен стаж пенсионират на 67г.

мизерията е огромна, щом женицата се е наела като роб на някаква изродка.

а ако нямаш пари - работиш докато не умреш - справка - чичо ми...

На работа,не само защото не достигат хора,но и защото щом е пенсионерка и плащат само здравна осигуровка,но не и за осигурителен стаж.

Не сте запознати с нормативните актове но се правите на ''запознат''..

Каква експлоатация е в тези шивашки фирми.Куоувах спално бельо за малък хотел от една такава фирма в Дупница .Чух жена да крещи на работничките:"простачки,глупачки,за нищо не ставате". После с изненада видях,че това е собственичката на фирмата

не е жена. А зъл демон. И трябва със сребърен прът в сърцето да бъде махната от света.

Още една изчегъркана.

Милиони са вече като бабата! И не от сега, бе, бунак.

Парите за капачките за линейка заминаха за Украйна да хранят украинците, че от толкова милиарди помощи за вожда им Зе нямали за хляб.

Парите от капачки не са за Украйна, това и дебил да беше трябваше да си го разбрал... ходи късай ризи пред преzzидента да беше пратил фалкона във Враца

След като такива баби и дядовци избират такива български политици да не сърдят ,заслужават си съдбата,ето защо не е така във Австрия,Германия,Холандия,и защо България не може да стане Швейцария!

69 годишна шивачка във видин, там където младите мангусти са най-многобройни. Затова наемат 69 годишни на работа.

щом старата жена е от българското простолюдие нормално е да умре като улично куче без помощ,това ,чака и веки нормален български гражданин със такива партии ,партини лидери,олигарси,и презиент и главен прокурор !Ако тази жена на времето е учила на българският прринцип учи мама за да де работиш,то днес щеше да е жива и честита като български кмет,областен,народен представител радващ се на предимствата и привилегиите на българската народна любов и най вече ПАРИ!

Ако тази жена получаваше достойна пенсия, нямаше да работи до пълно изтощение по 12 часа , за никакви пари. Защо немските пенсионери са по морето, а българските работят до 70 години?

щото немците така са си го направили.

Не търсете правата си, идете доброволци за един месец в спешна помощ. След това, ако искате, съдете ги. Ето това става - всички са невинни, а спешната помощ винаги е виновна. Ако са нямали поне пет фалшиви обаждания от неосигурени граждани, по най дребни поводи, кажете ми, че греша.

Обикновено чавките от 112 объркват нещата. В случая е още по-тъпо, щото некъв компютър забил и го рестартирали.

НЕ САМО БОЙ ЗАСЛУЖАВАТ ТЕ !

Чий народ си ти , бе, насилник?

и работете там една седмица. Носете си хронометър и засичате за колко време една линейка ще стигне до адрес. Пътьом да изядете бой за начало. После съдете колко искате.

Е за колко време да стигне, има си формула и норматив. V = S / t Формула за скорост За да определите скорост, можете да използвате формулата за скорост (изминато разстояние, разделено на времето за пътуване), която е по-долу: V = S / t Скороста се приема 75 км./час делено на разстоянието... Нещо ясно?

Не оправдавам закъснението на линейката,но защо шефовете не са я закарали до болницата с луксозните си служебни коли?

На 69г.рабити.А внучката?Само прибира пенсията.

Според внучката е нормално 69-годишната и баба да работи шивачка, където знаем се работи и почивните дни и то по 10-12 часа на ден. Нормално е като на бабата и е станало лошо да седи и да чака, вместо да я вдигне на колата си и да я закара в спешното. Тоест все някой друг да е отговорен за баба и- не и самата внучка, която сигурно е папала от пенсията и заплатата на баба си. Готованци, мрънкачи и мързеливци дето все някой друг им е виновен и разправят историята, като братята роми - лъжат на поразия. А "журналистите" няма да се сетят да питат другата страна как седят нещата. Всяка линейка има джипиес, 112 всичко се записва. Да не се окаже, че линейката до 10 мин е била там. Да не се окаже, че линейката е една единствена и е била на друг адрес. Вместо да са седяли да гледат как жената си умира, да я бяха закарали, за да спестят време. 15 души зяпачи и телефонисти само.

Дебил, моли се да не ти се случва. А внучката да съди или болницата във Видин или да подава иск срещу държавата.

Какво общо има болницата със спешна помощ. Наричаш другите дебили, но дебилът си ти, защото не знаеш елементарни неща, но се изказваш.

Линейката може да мине през трафика на буркани докато внучката трябва да чака по светофарите. Освен това внучката ако не е ходила често с колата до болницата рискува да обърка пътя. В това стресирано състояние и без това не е добра идея да шофира, още по-малко пък да се засилва и да изпреварва - да не говорим, че масово ще я засичат щото "тая па ко са тика".

Бухаха, внучката щяла да обърка пътя, защото те във Видин имат 5 улици общо Мислете преди да пишете! Не става въпрос за НюЙорк.

Доста елементарно изказване с неясна цел! Не е коректно и приемливо да се обвинява внучката за това, че остатъкът от държавната машина не може да изпълнява елементарните си ангажименти към Обществото, което Общество се явява работодател на тази държавна машина! Безочливо и нагло е подобно обвинение!

Кое е държавна машина? 1 милион неосигурени, а всички искат безплатно и то на секундата. Ако е можела да помогнебблизката е трябвало да го направи, но не е направила нищо. Сега и секнс бабината пенсия и издръжка и ще търси пари от другаде. Ай сиктир. Държавата на тарикатите, все друг е виновен.

В моите разбирания е много некоректно, дори просташко, когато някой не си изпълнява задълженията да се оправдава за това с другите, вместо да си поеме отговорността и да предприеме действия да се коригира. В конкретният случай обвинявате внучката в злоупотреба с пенсията на бабата. Дали наистина имате доказателства за това?! А, ако не е така? Отделно, погледнато от друг ъгъл, ако на Вас Ви се случи да сте в такава ситуация (а по презумпция, щом Вие така се бунтувате, вероятно сте един от тези, които си плащат редовно всички задължения към Държавата и възроптавате срещу неизрядните), та, ако сте в аналогична ситуация, а сте изряден, но някой непознат (например АХА) Ви наприказва подобни неща, като написаните от Вас тук, обвинявайки Ви във всичко, дали ще се чувствате добре?

Реално 30 минути е точно като швейцарски часовник за Видин. Горката жена не е издържала просто

Всички сте червени боклуци,щом още търпите статуквото,да са на власт.

А ти като не го търпиш нещо промени ли се, бе, Че?

после ги бият, да кажеш да е софия, ама то видин, където са 2 улици на кръст и няма движение, линейките трябва да са в непрестанна готовност и да пристигат до 5-максимум 10 минути в най-лошия случай. Жалко за жената...

Сельо кога си ходил във Видин ?! Да не говорим , че тези линейки покриват и околните населени места ! Когато Боко закри селски здравни служби всички мълчахте и обяснявахте как линейката от близкия град ще ги спаси !

да ама виж какво казали, бе сельо - че вече трябвало да е там, а е нямало линейка - това не е ли безочливо отношение към спешен случай, поне да са казали, че нямат в момента и да я закарат с такси до близката болница, а не да лъжат, това не е адвокат или брокер да лъжеш

Илиян Илиев

Сельо 112 не е във Видинската болница ! 112 откъде да знаят къде е линейката !

Отде па да знаят дека й линейката? За джипиес да си чувал?

Илиян Илиев

112 гледат само линейката на видинската болницата щото другите нямат GPS !

Това е една от най-тежките професии. Експлоатацията е страшна. Чорбаджията със сигурност е червен боклук и не му пука за хората. Горката жена! Ей така стават революциите, но после отново е същото - само се сменят чорбаджиите.

Спокойно скоро ще бъде заменена от роботи

Нали партийни активисти казваха като Боко се махне и ние вземем властта всичко ще тръгне по вода. Като гледам май зора беше сама да вземат властта и комисионните.

Партийните активисти казваха, че ще вкарат Боко в затвора, за съжаление меките китки могат само да му пръд.ат на деовия, иначе надали някой може след 13 години крадене да оправи нещата за година-две, още повече, че Боко им беше доста удобен на европейските му началници и от тях ще срещнем отпор.

Просто моля политиците "Направете нещо !" , да не умират хората , защото не са получили навременна и/или качествена медицинска помощ .

Заповядвам им. Иначе го приемам като убийци. И така е правилно.

В медицината има термин златния час. Ако човек не може сам да оцелее 1 час, дори да дойдат на секундата, няма как да го спасят.

Не е вярно, златният час означава - през този период има най-голяма вероятност бързото медицинско лечение да предотврати смъртта.

В нормалните страни са минути и са точно 14 когато шансат е намалял с повече от 80% в най добрият случай са по малко от 8. Според мен всяка полицейски кола трябва да има апарат за интубиране та даже и кмета!!!! Полицаите също трябва да могат да интубиран , това е закон в нормалните страни !!!!!

И като я интубира - кво? Ако е с инсулт, инфаркт, тромбоемболия, хипертонична криза, хипогликемичен шок? Въобще виждал ли си нещо подобно на живо или като си гледал сериалчета, се мислиш за компетентен?

Явно нямш ни най-малка идея за какво и какво може да предотврати интубаията , така че невежият си ти. Всеки 6 месеца правя курсове!

Ало, инструкторчето с курсовете - явно ТИ нямаш представа от медицина. Протоколните заучени действия, прилагани от парамедицински лица с параинтелект наистина могат да спасят живот, но нерядко и могат да убият. Мисъл трябва и (за предпочитане) знания. Не да ръгаш тубуси за щяло и нещяло.

Забележете - на 69 излизала ОТ РАБОТА. Кеф им е всички така да умираме, докато бачкаме и да спестим от пенсии.

нема боко коко червени зелени сичко се натрупва близкоте 40 години и никои ме зима меркиии за тва сме на тва ниво

Недостиг на линейки. Недостиг на квалифициран персонал. Това пък се дължи на ниски заплати. Резултатът е виден. Населението вместо да се почесва, да иска високи здравни вноски, нулево източване на касата и осигуряване на горните неща. Защото с 30 лв вноска няма как да стане това.

Високи здравни вноски - да. Но лични, а не в обща здравна каЦа с неработещите роми.

Обща здравна КАЦА, на която хем дъното е пробито, хем има монтирани безброй кранчета за източване от лекари и болници.

Бих давал и 300 лв вноска, ако знаех че ще отидат за медицинския персонал. Мед. сестри, лекари за спешното, линейки, лаборанти, санитари и т.н. Само че, като знам че повечето пари ще отидат в лекарствената/лекарската мафия, за скъпи държавни поръчки на оборудване, ремонти и служебни коли - не ми се иска и 30 лв да дам...

НЕма хора!

В страната на Боку е така

Троле, Боку го няма от 2г. Вашите - червените - какво направиха, освен комисионните?

Епа как какво направиха? По заповед на господарите от САЩ изпратиха многократно помощ до ВЕЛИКА УКРАЙНА.С държавни пари ще направят няколко избори и осигуряват финансиране за своите роднини.Малко ли ти се вижда?

Бойко за 12 години такива ..айна оплеска, че още 12 години няма да могат да ги отмият.

А как беше преди Боко ? И как е след Боко? И не ! Не съм му "фен" ! А я си помислете колко чиновници се шминдросват насам-натам ? Колко и какви са им заплатите ,сграден фонд ,отопление ,осветление ,вода... И друго: Не всички ползват таксита ,но всички допираме до бързата помощ .Колко са такситата и колко са линейките !