17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е хванат с повече от 1,2 промила или дрогиран, трябва директно, по бързата процедура да отива в затвора поне за 6 месеца, а книжката да се отнема завинаги. Не стига, че народът ни непрекъснато намалява, а се и самоизбиваме. Обикновено пияни и/или дрогирани го вършат.

Поне 10 метра спирачен път ... означава, че е карал с около 35. При 50км/ч на сух път ти трябват 14 метра само до момента на задействане на спирачката (времето, необходимо да видиш опасността, мозъка ти да я възприеме и да придвижиш крака си върху спирачката), след това ти трябват още 12 за самото спиране. Стига сте търсили сензации с манипулативни статии, ако ще се титлувате журналисти - пишете като такива.

така е, но с 10 м спирачен път и да убие пешеходеца на място явно означава, че не е карал с 50 км/ч

Прав си, бил е под тази скорост, иначе нямаше да спре за 10 метра :)

в предвид възраста на водача спирачния път по всяка вероятност е доста след мястото на удара ... и бавно да е карал спирачка е ударил чак след, като е сгазил човека

В този район живеят тъмнокожи граждани и навярно в 6 ч. сутринта този "пешеходец" е мишкувал някъде наоколо из нивите,градините или предприятията......

Той на толкова промили въобще да кара явно е алкохолик и не спира да жули. Пълно е с алкохолици (далеч не само у нас) , но тая тема е табу щото това си е индустрия, която генерира приходи. Кървави приходи.

яко се мре! 5ма за денонощие само на пътя

Селяците са много диви - газят наред. Дума "пешеходец" за тях няма - "бегай, че газим !"

Как ще видиш тъмносиния гражданин в сумрак ако се е движил по платното?

шосето не е път за крави!