При въздушните удари са ликвидирани 15 000 джихадисти

При въздушни удари на международната коалиция срещу групировката "Ислямска държава" от началото на операцията са ликвидирани 15 000 нейни бойци.

Обратно в новината

Коментари - При въздушните удари са ликвидирани 15 000 джихадисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИД, ще се унищожи само и когато САЩ постигнат целите си в региона,а до тогава само ЛЪЖИ ще слушаме.Тотална дезинформация!!!

ТАКА трябва,тея джихадисти са много луди !!!

Няма начин да убиеш отрочето си. Не се случва. Може да са убили някакви хора там - но своите от ИДИЛ- никога...

Ей как ги преброиха точно 15000. Не 14743, не 1534, не 3488, не 183, не 13, не 11981 а точно 15000.

Нашите съюзници от САЩ и коалиция са избили 15 000 кратунковци без да дадат жертва.Това е много голям успех.Могъществото на високите технологии е безспорно!Остава и да пресекат каналите им за снабдяване с оръжие и муниции от Кремълската мафия и успехът ще бъде пълен.Или още по добре да блокират сметките на руските дебелосерковци които снабдяват идилистанците с оръжие!

Трябва да се продължава все така, докато не остане живо прасе муслюманско!

Едва ли са утрепани толкова много бойци....по-скоро са граждани и селяни.....ако толкова много изтрапани бойци има, то не би трябвало остатъците да контролират половин ирак и сирия

"При въздушните удари са ликвидирани 15,000 джихадисти"..... Да не излезне след година-две,че "около" 14,999 от тях,са били "неизбежни косвени жертви" а??

Няма да стане!Американците и техните съюзници могат да различат цивилни от въоръжени с калашници.А също и граждански самолет от военен.

Да,така е...:):))) Доказали са го във всички войни които са предизвикали!!:):))) С най добър пример,онова говедо пилотиращо изтребителя,`дето удари конвоя на бежанците в Югославия,`щото е бил вещ и различавал с точност тракторите от танковете...:):)))) А в Ирак,ония 160,000 жени и деца,са били "въоръжени терористи"...:):)))))))

Кой преброи убитите? От самолетите ли ги броят? Тази задача на агентите им ли е възложена? Така аз мога да кажа, че са убити 100000 бойци, а цивилните жертви не са по-малко от 10000 /ако някой въобще ги брои/.

Пожелаваме още веднъж успехи в изтребването на въоражените с руско оръжие джихадисти от коалицията ръководена от САЩ!

Идиоте,за руското оръжие може да се претендира,че е откраднато от складовете на сирийската армия,които е доказано че са плячкосвани от джихадистите!! Я,кажи ти сега,американските камионетки върху които стоят картечните оръдия от 20 м.м. на джихадистите и те ли са от Русия бе светило а?? Може би и стингърите на талибаните-руски бяха,нали....

Преди 15 години в света имаше 150-200 ислямски терористи и говедата почнаха война с тях. СЛЕД 15 ГОДИНИ В СВЕТА ИМА НАД 50 000 ислямски терористи и говедата продължават войната с тях. А след 20 години? А след 25???

Това се нарича "ескалация" на конфликта. Терминология употребена още във войната с Виетнам. Поука очевидно няма и резултатът ще е същия, даже по-катастрофален. Войната с ИДИЛ колкото и да е странно на някои се превръща в социален конфликт на ислямистите родени в Западна Европа, които са поне 20 000 от бойците на ИДИЛ. Това, че редовно ни пробутват че имало 2000 руски джихадисти, а по-точно чеченци, е само за дезинформация на броя на западноеврогейските ислямисти.

Да бе, да! Мирикански мечти! Преди бяха унищожили виетконгци за два Виетнама, а после си плюха на петите от извънземни ! Да им вярват безмозъчните!

единствената държава,която може да се справи с ИД е шийтски Иран...ако сащ спрат да се намесват региона много бързо ще се успокои...

много интересно при кого ще отидат тия 1,2млрд от мвф-като Ирак е един разградаден двор ,който се управлява от Идил...после се чудим откъде ислямистите имат пари за оръжия..

Няма страшно, имаше една статистика , че за всеки убит (през последните години) са изстреляни по НАД 200 000 куршума!? САЩ не успяват да произвеждат нужното количество патрони и купуват от Израел и от още една страна-забравих коя е.

Джихадистите от ИДИЛ,знаят ли,че са убити 15 000 от тях????? Обикновено от въздушните удари на САЩ бива избито най-много мирно цивилно население(справка Афганистан,Ирак,Виетнам). Добре,че са американските медии и Държавния департамент,та да "информират" джихадистите от ИДИЛ колко са "убитите":)))))

НА КПП-ТАТА МЕЖДУ ХАЛИФАТА И ТУРЦИЯ Е ТАКАК ОЖИВЕНО , КАКТО И НА КАП.АНДРЕЕВО - КАПЪКУЛЕ .... .... И СЕТНЕ РАЗПРАВЯТ ЧЕ ВОЮВАЛИ :))))

Щом и ислямски държави наоколо не могат повече да ги търпят тези пуритани... Но да видим, кой ги подхранва отдолу под масата с оръжия и средства, кой? Кой? Кой? Нали после първи ще се обърнат срещу ръката, която ги е хранила макар и не безвъзмездно? Свидетели сме пак на обединяването на всякакви "-изми" - фундаментализъм с комунизъм, радикализъм и един бог знае още какъв -изъм. Страхотни интереси са се преплели в този регион, като петролният е най-малък вече. То не бе борба за политическо влияние, за територии, за наркотици, за петрол, за изпробване на оръжия и какво ли не. И всеки от големите си е избрал страна да си я подкрепя, само че от разстояние, без да си цапа ръцете директно, а ония там вътре нека си се избиват взаимно. Такава позиция вече сме я виждали в историята и не е довела до нищо добро, само до борба за преразпределение на територии и ресурси и продължение на политиката с други средства - разбирате какво се има предвид и как завърши последното.

Както във Виетнам... данните на САЩ са недостатъчно точни... Сащ избиха в Сирия и региона в обявената война на ИДИЛ над 150 000 мирни граждани жени и деца. в над 5000 удара на Американските ВВ Сили. САЩ стрелят с ракети и наблюдават как умират хора, но отказват да коментират убийствата, както във Виетнам. Дали във Виетнам, Дали в Сирия, Дали в Киев агресора си е УБИЕЦ! Той не коментира... Той, краваря убива... хора и лишава милиони други от мирен и нормален живот.

Не знам дали са нашите тъпи журналистчета или американските им колеги, но има доста противоречия: 1. Нанесли над 5000 удара, а има 15000 убити-по трима на масиран въздушен удар???? 2. Убити били 15000 бойци, ИД имала между 20 и 30 хиляди, а не са им нанесли сериозни щети??? Колко струват тези 5000 въздушни удара и защо продължават, след като няма ефект? И колко цивилни са избити? Всъщност да не са само цивилни?

Ако беше вярно, армията им ще намалява. Данните обаче сочат, увеличаване на бройката и. Интересно е колко са загиналите, като в повечето случаи се стреля по макети на танкове и друга техника.

КАКВА Е ИГРАТА ? - ТУРЦИЯ И САУДИТСКА АРАБИЯ ДА ИМАТ ОБЩА ГРАНИЦА :))) - СИРИЯ Я ДЕЛЯТ МЕЖДУ ТУРЦИЯ И САУДИТСКА АРАБИЯ - НАСЕЛЕНИТЕ СЪС СУНИ ПРОВИНЦИИ В ИРАК МИНАВАТ КЪМ САУДИТИТЕ - КЮРДИТЕ И ИРАН ГО ДУХАТ

Не останахаааа! Айде на последнитееее! Евтино ги давамееее!

бяха писали за 5000 бомби че били пуснали хамериканчетата та това прави на бомба 3ма човека..........

поправка - 5000 полета, а бомбите може да са от 2 до 100 на полет

"Ю Ек Ей Тудей" :)

Леко, леко, че ще вземете да избиете повече, отколкото изобщо са налични... :)))))))))) Иначе гнусните брадати наистина трябва да бъдат прочистени....

Вервайте ми!

ми значи са ги избили браво.........

Има ли други потвърждения, че са за затрити 15 хил. боклука? Или само американците така си мислят!? Казват им умряла циганката дето ги хвали ...

Вече наистина ни взехте за мезе.То след, още една бомбандировка,ИДИЛ,са изтрити от лицето на земята.Така де 50%и 50%следващият път.Така беше и във Виетнам.След тази новина,моля повече никой да не говори лошо за Псаки.

Миналата година били 20000. Унищожени са 15000. Остават още 20000. Темпото е добро. Да похвалим коалицията.

Много добре ,но ИД както виждаме са безсмъртни след като и САЩ не може да ги унищожи бързо и веднага. САЩ вече не са силна империя. Единствената държава,която бомбят месеци наред и не могат да я демократизират е ИД.

а, сигурен ли си че наистина ги бомбандират?

Ето така демократизираме света, като избиваме населението му! Учете се хора, както ние се учихме от Хитлер. Светът един ден ще стане мечтаният от хер фюрера Световен райх. Естествено България трябва да помага в това избиване, защото е равноправен член на НАТО, Алианса, прегърнала евро-атлантическите ценности, абе въобще трябва да слушкате, а ние може и да не ви пляскаме децата.

Въздушни удари само на сирийска територия. сащ кого целят ид или...Като че ли искат хаос като в Авганистан, Тунис, Либия, Ирак

"брат'чедска" им работата: - единия брат'чед дава пари на заем на организаторите на ИСИЛ - другия брат'чед дава пари на заем на Сирия, да се съвземе от поразиите на ИСИЛ

Пазете умерените сирийски бунтовници, ей! Не разчитайте много, че Аллах ще познае своите! Апропо, тия числа ги имат за тоалетна хартия, а нас съвсем ни вземат за будали тия пиндостански джурналя!

Ю Кей Ей тудей ли са малоумни, в пентагона ли са малоумни или ДИР не са разбрали? Убити 15 000. Въпреки това не били нанесли на ИД съществени човешки загуби. Пак според пентагона в ИД воювали между 20 и 31 хиляди. Абе, батка, 15000 са между 48% и 75% от целия личен състав на ИД, бе, БАТКАААА! И не били съществени загубите? Или в тези 15 хиляди влизат и убитите журналисти, майки и деца, случайно намиращи се в близост до хаотично мятаните "високоточни" бомби?

15,000 бойци, от които 8,000 камили. Изобщо не са завишили бройката.

да се чете вместо джихадисти-кюрди В продължение на статията може с основание да се напише ,,,СПАСЕНИ 15000 ДЖИХАДИСТИ С АМЕРИКАНСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ,,,