Лекар: Да не се пропуска ваксината срещу детски паралич

Директорът на Националния център по заразни и паразитни болести д-р Тодор Кантарджиев призова всички родители, които не са имунизирали децата си против полиомиелит (детски паралич), да го направят веднага.

Обратно в новината

Коментари - Лекар: Да не се пропуска ваксината срещу детски паралич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върху поколението, родено около 58 година, се експериментира с една от ваксините против паралич - в резултат стотици увредени деца. Тогава в статистиките нищо не се пишеше. Имам съученик, с шина на крака, но слава богу, все пак е на крака. Други бяха на количка и си отидоха рано. Повтарям - след ваксината се получиха тези неща, но лекарската мафия никога няма да признае това.

Евгеници в бели престилки!!! Що не кажеш,че тази ваксина парализира 40 000 деца в Индия и беше спряна! Гадове,престанете да лобирате за нещо,което е доказано вредно за децата!

Странно триете коментари и последващите. Например бях извадил потвърждение, че детския паралич се лекува с вещества извличане от кокичета. Това е било открито в България. Извадих от WikiPedia информацията и че лекарството се е казвало Нивелин. Сигурно е старо и вече ползват други.

Нивалин, поизвежда се от Софарма. НЕ лекува полиомиелит. Това са глупости.

Ще бъде създадена ваксина срещу глупостта и селяндурщината.

319коментара? Трябва да се помисли за сериозна дискусия "за" и "против" по медиите,но с участието само на медицински лица.Определено интереса към темата е голям. И да задам любимия си въпрос към противиците на ваксините: приемаме,че ваксинирането спира в целия свят.Какви ще са последствията,как мислите?

Само с медицински лица и всички ще са 100% за. Аху, иху. Поканете родителите на децата, които са били увредени НЕПОСРЕДСТВЕНО след поставянето на ваксините. Въпреки че и срещу докторите има против, макар и малко, защото не е лесно да се върви срещу системата. Като д-р Папазова в предаването на Гала отпреди 2-3 години, ако го намерите в нета. Докторите не знаят повече от вас за ваксините! Повтарят мантри! Никой няма как да знае как ще действа това след 5, 10 или 20 години. Никой не знае състава им дори. Но вече има все повече данни за вредата им. Хората не са глупави и се усещат. Последствията ще са чудесни, ако няма ваксини. Хората няма да са толкова болни, както сега. Защото всичко е лъжа. Но няма как да стане това, за да разберем, защото засега още са задължителни. Задължителни и по фашистки наложени. Доктор Менгеле е това. Ако не поставиш ваксина - санкции, глоби, отнемане на социални придобивки. Задължително опитно зайче в лабораторията!

Полиомиелита едно на ръка, но да се благодарим, че няма едра шарка вариола....всъщност какво се случи с едрата шарка?

кой се вози в трюмовете? Много хора в България не виждат и не се притесняват от това кой и как управлява света от стотици години до днес. Те са послушни приемници на всичко, което се спусне 'отгоре'. С това си поведение те стават съучастници в налагането на новия световен ред. Това обрича на гибел милиарди човешки същества и природата на Земята. Хора, търсете истината, не вярвайте сляпо на лъжливите реклами и манипулации свързани с ГМО, използването на химикали в земеделието и храните, ваксините, лекарствата, шистовия газ и много други. http //diagnosa net/diagnosite-mi/%

"Германска нова медицина ваксини митове и истини" - първия линк, който излиза от Гугъл.

Мит 6: Полиомиелитът е безспорен пример за огромен успех на ваксинациите. Шест щата от Нова Англия съобщават за повишена заболеваемост от полиомиелит една година след въвеждането на новата ваксина на Солк. Повишението варира от удвояване във Върмонт до изумителните 642% в Масачузетс. През 1959 г. 77.5% от пациентите с парализи в Масачузетс са приели преди разболяването си по 3 дози инжекционна полиоваксина. През 1962 г. на изслушването си пред Конгреса на САЩ д-р Бърнард Грийнбърг, шеф на Катедрата по биостатистика към Университета по обществено здравеопазване в Северна Каролина, свидететелства, че случаите на полиомиелит не само са се увеличили значително след въвеждането на задължителната ваксина (50% ръст през 1958 спрямо 1957 г., 80% ръст през 1959 спрямо 1958 г.), но и че статистиките са били манипулирани от службите по обществено здравеопазване, за да се създаде обратното впечатление. Според автора-изследовател д-р Виера Шайбнер 90% от случаите на полиомиелит са били елиминирани от статистиките чрез предефиниране на болестта от здравните власти, което е било сторено след въвеждането на ваксината, докато в действителност през това време ваксината на Солк продължавала да причинява полиомиелитни парализи в няколко страни, в които не е имало епидемии, предизвикани от див вирус (хиляди случаи на вирусни и асептични менингити се диагностицират всяка година в САЩ; преди въвеждането на полиомиелитната ваксина, те се диагностицираха като полиомиелит). През 1985 г. CDC съобщи, че 87% от случаите на полиомиелит в САЩ за периода 1973-1983 г. са били предизвикани от ваксината. Джонас Солк, откривателят на инжекционната полиомиелитна ваксина, свидетелства пред сенатската подкомисия, че почти всички епидемични взривове след 1961 г., са предизвикани от оралната полиоваксина.

ВНИМАНИЕ!Създателя на германската нова медицина е престъпник и е преследван като такъв в страната си. Този човек се е излекувал от рак благодарение на постиженията на съвременната медицина, която отрича,а в същото време кара своите пациенти да не се подлагат на такова лечение и хората,които са му повярвали са умрели в адски мъки,които едва ли можете да си представите.С една дума - луд!

Излекувани от рак хора, благодарение на съвременната медицина, няма! Има множество убити от химиотерапията, някои от които не им понася още веднага и умират! Не им трябват излекувани хора, а живи трупове, които да подхранват системата с парите си за поддържащи лекарства( Има алтернативни методи на лечение, които биват отричани, но хора са се излекували с тях. Колкото и да се пънете да защитавате корпорациите, хората вече се усещат. Недейте да лъжете!

И за какво изобщо го правите... Защо изобщо се мъчите да обръщате обществено мнение и да вадите веднага компромати като контра на коментарите като така или иначе ваксините Ви са задължителни! Няма мърдане! Искаш, не искаш - под ножа (иглата). Това е. Спечелили сте войната вече. Недейте само да се мъчите да убеждавате, че е за доброто на хората. ако имаше как, ще ви ги плащам тези ваксини, без да ги ползвам, само и само да не ми ги биете!

...сте вие! Д-р Хамер е престъпник колкото и Галилео Галилей. Но, за разлика от него не се е отказал от откритията си и затова белите престилки го преследват.

Напишете в Гугъл "Ваксина срещу паралич превърна дете в жив труп" и вижте "ползата" от тези ваксини. И как разни специалисти обясняват ползите от тях, в какви пози трябвало да лежиш след приема на ваксината и всякакви такива. Да не дава Господ, наистина да не дава, на никой, ама на никой да не му се случва подобно нещо, но само прочетете и се замислете. Какъв е риска и какви са ползите?

Според мен всеки да решава за себе си, обаче - ако някой се разболее от болест, за която има ваксина, но той е отказал да се ваксинира, трябва да му се откаже всякакво лечение - нека природата си каже думата. Нека да си изкара там полиомелита, дифтерита, тетануса и хепатита, и ако оживее - оживе. Ако не, е, поне ще умре неваксиниран.

Това, че хората ги ваксинират като някакви опитни зайчета, пълнейки гушата на фармацевтичната мафия и карайки ги да защитават така ревностно ролята си на морски свинчета, е върхът на извращението. А ако някой се разболее от дадена болест, въпреки че е ваксиниран за нея, трябва ли тогава всички лекари и фармацевтични компании да отидат на бесилото? А не, чакай, сетих се. Това не е възможно, лекарите ще отдадат същите симптоми на друга болест и ще се реши проблема.

Не бой се, всичко ще е задължително след време. Такива екофашисти, като мен и другите във форума, ще бъдат поставяни на мястото им с множество ваксини и микрочипове. Всички ще бъдем щастливо болни, на поддържащо медикаментозно и ваксинозно лечение, пълнещи гушите на корпорациите. И тогава ти ще си същата, която ще ни разясняваш ползата от микрочиповете и това как изпращат здравна информация за пациента до докторите, колко са полезни предвид увеличилия се брой отвличания и това, че като си с чип полицията ще те намери и такива работи...

Защо да му се откаже всякакво лечение? Нали вие "съвестните" като сте се ваксинирали, вече не може да ви зарази вас, нали така? Как смее гадта да се противопостави на задължителните ваксинации и натрапеното чувство за вина към обществото и да не иска да му вкарат коктейла от гадости в тялото, който ще седи там в близките 20 години. Да мре гадта, нали така. Непредаността към нашия Бог - корпорациите е смъртен грях! Ние всички трябва да сме техни роби, че ако вземем да оздравеем случайно как ще си продават после лекарствата и ваксините.

Ами ей така - за да може стредствата, които биха били похарчени да лекуват някой от вас дето не иска ваксина, да отидат за лечение на някой, за чиято болест ваксина не е намерена - като рак например, или нещо друго. Нали сте много принципни бе, нали лекарите и фармацефтиката са мафии - бъдете последователни и се откажете тотално от всички техни постижения. Ама няма да го направите, нали? Не бъди опитно зайче, не ходи да те лекуват. Не бъди роб.

Унищожителна агресия към собственото ни лично достойнство и право да бъдем не в ролята на опитни зайчета и умиилено разболявани и заразявани. Връх на извращението, до който ние докарала цялата тази пропаганда и не промиването, а направо измиването на мозъците, защото нищо не е останало от тях. Робите сами мислят, че трябва да са роби и върло защитават позицията си, която само ги прави по-болни и по-нещастни, а производителите - само те стават по-богати. Това е характерно за съвременните роби, че представите им за добро и зло са тотално объркани.

Продаде независимостта и отнасителното спокойствие на Българския народ? Да внасяш в държавата друговерци, носещи болести, мързеливи и неграмотни-това е някакво безумие! Повдига ми се от пропагандата, която се лее от всички медии, как трябва да ги приемаме и интегрираме, защото ще идват още и още! Напоследък с облекчение си казвам, добре, че детето ми замина оттук-защо страдах до сега от този факт! Тези пари, които някои тарикати взеха от Турция, за да ни препраща тълпите несретници един ден ще им пресядат! Няма по-голям грях от родоотстъпничеството и погазването на идеалите, за които загинаха много българи -мъченици! Ако някой прочете Българските хроники на Стефан Цанев, специално книгата за войните на Балканите и ако има сърце на патриот, ще изрече проклятие за тези продажници!

а ако така третираха всички българи които си търсят щастието в чужбина? Защо двойни стандарти?Казваш че имаш дете в чужбина

Това правителство което се крие в момента и не казва истината за "бежанците" които пусна в България като бактериологична и вирусна бомба е за СЪД!Законите за епидемиологична защита на държавата са погазени!Населението е под необявена заплаха от болести за които лечението е много трудно и няма подготвени лекари!Справка учебника "Тропическа медицина"Нямаме даже едно отделение за тропически болести в страната!А над 10 000 бяха пуснати да преминат границата и са носители на ужасни за европееца болести лечението на които прадължава средно 8-9 МЕСЕЦА!!!

ЧУК

Пийте си хапчетата и толкоз!

По всичко личи, че истината е някъде по средата. Факт е, че в някои части от Азия и по-голямата част от Африка не е препоръчително да се пребивава от неваксинирани европейци. Също е факт, че някои сериозни заболявания са почти изтребени с прилагането на ваксини. Свободата обаче е преди всичко. Въпреки потенциалните ползи за обществото никой не трябва да бъде задължаван да се ваксинира. Съответно децата се ваксинират или не по желание на родителите им до пълнолетие. Друг аспект е, че централизираното производство на ваксини в няколко големи концерна и под ръководството на СЗО повдига някои въпроси от конспиративно естество. Т.е. има сериозна вероятност тези ваксини да не са онези, с които светът се е справил с масовите заболявания, а да служат за нелицеприятни цели.

Много точно предположение!!!

А някой интересувал ли се е как се произвеждат тези ваксини в промишлени количества - как се отглеждат бацилите, как след това тези бацили се тровят със живак и се облъчват с радиация за да умрат и какво се случва ако не умрат или живака е в повече.

Има едно просто и безобидно химично съединение - хлорен двуокис - но трепе всички вируси, бактерии, гъбички и всякакви патогени безотказно!!! Пийте го профилактично и забравете за ваксини и лекарства!!!!!

Нека ви разкажа за някои странни съвпадения..... 1997 във най големия икономически бум на южна Азия ( аз живях там) се появи птичия грип и финансовите пазари на Хонг Конг се сринаха. Китайците първи казаха че този вирус е създаден от Американци и умишлено пуснат на подходящото място.... Същото се случи със Свинския грип. Точно преди важния икономически форум в Мексико се появиха много болни от съвсем "НЕПОЗНАТ" за никой щам. Само американците имаха вече ваксина произведена и чакаща да се продаде на баснословни цени...... Ето ви свободен пазар и ДЕМОН-КРАЦИЯ!

това наистина е платена статия, нали, ДИРНИК...

alawera ( нерегистриран ) 18.11.2013 17:15 "...малък шанс за сериозна алергична реакция или смърт..." не, благодаря

kalawera ( нерегистриран ) 18.11.2013 17:15 "...малък шанс за сериозна алергична реакция или смърт..." не, благодаря

или 25 млн. или ваксинация, избирайте

или чип или... глоба!

тукa вярно ако някой спомене "ромгал" или "миганин" или "цингал" и бам... без значение, дали гетата за тях не са развъдник на неща, които от СЗО не ги предполагат, че ги има в Европата.

Ваксините със сигурност са МНОГОМИЛИАРДЕН БИЗНЕС! А със сигурност не е сигурно до КАКВА СТЕПЕН са полезни или по-скоро са вредни!?? Но бумът на АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ последните години, повдига все повече и повече въпросителни към ваксините!?????

които не са си платили данъците и глобите с лихвите, да го направят веднага!

за бога не ставайте опитнои зайчета!!! влезте в сайта документални точка ком-напищете на англииски и намерете филма за ваксините в този сайт и ще разберете че са повече опасни отколкото полезни тези ваксини!!!!!!!!!

Абе умнико, как ще пътуваш по света неваксиниран, бе? Ти как си го представяш? Да не говорим, че в много държави няма дори да те пуснат да припариш, ако не си ваксиниран срещу определени болести (най-вече жълта треска). Ама ти като не си ходил по-далеч от междуселския кръстопът, едва ли ще знаеш.

И за какво точно са тези минуси дето сте ги нацъкали? Я да видим какво от това което съм написал не е вярно? Аааа, ясно - тези дето не са съгласни, никога не са пътували, и не вярват на това което пиша. Стойте си в паланките, ама поне се образовайте малко, не се излагаите.

Докторе, ти си луд, ако ми паднеш, ще ти напълня хралупата с ваксини!

Тоя, че луд луд, ама виж още колко луди са по тоя форум...

как да не пАдладее човек, като слуша такива 'лекари' как го баламосват?

От нелегалните имигранти от арабския свят може да очакваме не само полиомиелит, но и много други екзотични инфекции, непознати за българския лекар. Който ги допусна в БГ си плаче за съд!

Току-що направих справка какви ваксини са абсолютно препоръчителни за хора, които искат да посетят България (от скандинавската страна в която съм). Такааа....ДТП (дифтерит, тетанус и полио), плюс хепатит А. Освен тях се съветва човек да се ваксинира и против хепатит Б и туберкулоза, но последните две не са наложителни. Но явно голяма част от населението в България си мисли, че е по-приятно да има хепатит или дифтерит, например, вместо да се остави империалистите да го убият бавно, но сигурно с тайнствена ваксина. А като нищо към ваксината може тайно да му сложат и чип, за да го следят къде ходи.

да българина обича конспирациите хаххахахаха. И аз не живея в бг и сина ми го тестваха за хепатит веднага като се върнахме от ваканция. Ние сме в източна европа с голям риск от хепатит и туберкулоза. в америка не бият туберкулоза защото риска е малък, но за сметка на това ако си имал не можеш да излезеш от страната за да не пренесеш. Много са стриктни. Имахме 1 случай преди 2 години и го казаха по тв. някакво дете от африка в училище беше болно.

Тия там от Скандинавието, за да правят такива препоръки към своите бледи и изтощени откъм жизнена сила човечета, сигурно имат предвид , че те ще обикалят като основна забележителност в Б-я циганските гета и ще влизат в нереглавентирани отношения с вида хомосепиенс, който ги обитава. При това положение е повече от разбираемо, че трябва задължително да си направят всички тези ваксини, а за по-сигурно и ваксина против мухата це-це (тъй като понякога сахарските ветрове ги докарват и до Б-я). Забравихме да отбележим, че може би тези препоръки се отнасят може би най-вече към нежния пол, който поради перманентна липса на истинска мъжка ласка, идвайки в Б-я се насочва да компенсира тази липса основно към въпросния вид хомосапиенс.

Според мен най-наложително е да слагат на хората които искат да дойдат в България ваксина срещу простотията и селяндурщината, която е масово разпространена тук. За съжаление такава ваксина още не е измислена.

хахаха това ме разсмя! само имам малки забележки. всеки се стреми там да отиде и да води техния начин на живот. ако питаш африканците там искат да отидат наи-много. зашото тези държави са разбрали да си пазят природните богатства и населението. също и тяхната продължителност на живот е доста по-висока от нашата. така че тях незнам защо не ги мисля. имат си изисквания хората. защо не. не искат да им се влачат болести - защо не. ние сме в момента като 3 свят. хепатит има ужасно много. аз се притеснявах много да не попадна с детето си в българска болница и му направих за хепатит а. за б е задължително от раждане. имам близък умрял от усложнения в следствия хепатит. незнам спорна е темата. всеки решава. аз не исках всички ваксини да се бият на често и ги разпръснах във времето. така се чуствах по-добре. рисковете винаги ги има. особено при деца които са болни докато им се бият или имат няккави проблеми с развитието. имаше много дебати за свързвашите вешества особено меркурий, който се свързваше с аутизъм. в щатите ако работиш в болница или кабинет където идват болни задължително имаш ваксина за грип. лекарите нямат избор никакъв. поне другите хора имат.

Бих желал това да го обясните на хората които живяха по-над 90г. без и да знаят какво е ваксина!!! Ако не се обясни-това е предателство към децата на всеки ,който е имал щастието да създаде дете в днешно време!И да му напълни главата с измислени продукги внесени от вън!!!Не натурабни родни P.S.На редакторите на Дир.Бг напомням!Нехните деца също се тровят с боклуци!!!

Дядо на 93. Ти си късметлия!!! Колко от твоите набори не доживяха и до 20?

Кой накара населението да отиде в градовете и да има контакти???!!! Късмета се състои в обзавеждането на горния етаж и подаването към манипулации и чуждо поклоничесво!!!

Значи, нещгата са предрешени: създават се нови щамове на болести, за които стават неизбежно необходими и въпросните ваксини. Но чрез тези ваксини се препрограмира и манипулира човешки геном, така че да се създават индивиди, които да са послушни и да стават само за изпълнители. Вземете снимки отпреди 70-80 г. и ги сравнете със снимки на хора на същата възраст днес. Опитайте си да си обясните очевадната разлика!

хората преди години не са излизали от село. срещали са се с по 100-200 човека най много, които също не са пътували никъде. глобализациятя и миграцията водят до много пренасяне на болести. големите градове в българя бяха по 70 000 човека през 60 - те години. не е живота като едно време. кажете го това на индианците дето са умирали поголовно от болести донесени от стария континент. колкото повече пътуваш и хората около теб толкова по-голям е риска. българина вече е гражданин на света.

Кай накара населението да отиде в градовете и да има контакти???!!!

Ваксините, скритото оръжие за масово поразяване. Мечтата на фармацефтичните компании е всички хора да бъдат хронично болни.

Ваксините увреждат мозъка. И това е доказано. Трайно увреждане на мозъка. Няма нито една ваксина която да е безвредна. Още повече сегашните ваксини които са. Потърсете във вбокс7 ваксините световната конспирация срещу човечеството и ще разберете истината. Масово децата във Африка ги ваксинират и после се разболяват и умират именно от тия ваксини. Това е причината да умират, просто изгледайте клипа, а не че умирали щото не се ваксинирали. Всичко е заради парите на първо място и второ за изтребване на населението. Дори Бил Гейтс спонсорира пускането на милиарни "комари" които да заразяват хората умишлено и после да се ваксинират. Хора никога не си правете доброволни ваксини, ако искате да имате здрав мозък и да не станете зомбита за цял живот. А от хепатити които са 6,7 вида и други може да се пазиш и сам. Всеки знае как се предават и лекуват.

децата в африка са много по-малко ваксинирани от всички други. Кой знае какви заболявания имат и генетични увреждания които евентуално водят до смърт. Ами да ги оставят без нищо тогава. Да видим повече ли ще оцеляват. Аман от конспирации. Там проблема е че нямат какво да ядат и оттам умират. А по въпроса за комарите - ако има ваксина против малария бас държа, че африканците сами ще искат да се ваксинират. Комарите са убили наи-много хора от зората на човечеството. А също комари има навсякъде - и около река Камчия ли ги пуска Бил Гейтс?

въпросът за ползата и вредата от задължителните ваксини е доста спорен и нееднозначен и предвид факта, че сравнително от скоро те са масови, истината ще стане ясна след много, много години. Но категорично подкрепям професора за полиомиелитната ваксина! Голяма част от ромското население не е ваксинирано и е под сериозна заплаха от внесения чрез сирийските бежанци полиемолиелит! Полиомиелита(детския паралич) е много тежко заболяване, което води до висок % инвалидизация! Да се спрат помощите на роми, които на са ваксинирали децата си, това е единствения начин да бъдат накарани!

Доста добър прийом, използвайки болезнената тема с ромите, да обърнеш общественото мнение в полза на ваксините. Човек, наречи ме расист, но не ги харесвам ромите. За пръв път обаче съм на тяхна страна, защото даже и те са хора и не заслужават тази участ. Дай да им напраскаме на тях ваксините, че са виновни по "дифолт", нали така? С всичките рискове от това неко, защото сами признахте, че има риск, макар и малък, за моментални ужасяващи увреждания в следствие на ваксините. Защо вместо да затворим границите си за НЕЛЕГАЛНИТЕ ЕМИГРАНТИ, да ни бият на нас българите (пък били те и роми) ваксини като на опитни зайчета.

Лекарите станаха по-опасни от политиците с техните манипулации и лъжи!!! Човек може да живее дори по-добре БЕЗ токсичните ваксини без риска от страничните им опасни действия!!! Задължително условие обаче е да се спазва хигиена и да се чете и научава повече по темата!

и естествено да не забравяме факта, че се разчита на повечето хора около теб да са ваксинирани и да са здрави, за да няма толкова риск за неваксинираните хора. за тези ваксини докато се изобретят и подобрят милионои хора са умирали от тези заболявания които в момента са много голяма рядкост. може да се поспори по въпроса дали са нужни или не. аз например не ваксинирам против грип. това го смятам за манипулаця на масите и правене на много пари за тази индустрия.

и още нещо искам да кажа по този въпрос. че в българия децата ги тикат при дете което има шарка да я изкара и то като дете без да попрочетат до какво води това в бъдеше. след заболяването в теб продължава да живее вируса херпекс симплекс и след десетилетия може да се възпаляват окончанията на нервите толкова болезнено, че някои хора с месеци може да ги боли ужасно. да инфектирането с този вирус е ненужно и може да предизвика проблеми в 1 на 3 човека. продулжавайте да си натиквате децата и да ги разболяваите докато са малки с този вирус! един ден ще ви бъдат много благодарни.

Херпес зостер вирус извинявам се не е симплекс.

Има едно просто и безобидно химично съединение - хлорен двуокис - но трепе всички вируси, бактерии, гъбички и всякакви патогени безотказно!!! Пийте го профилактично и забравете за ваксини и лекарства!!!!!

Преди години - около 1989г. - в Плевенския медицински институт имахме колега от Сирия от гр. Алепо, той беше преболедувал детски паралич като дете и вследствие на това единият му крак беше по-малък от другия и куцаше. Явно беше с богаташки произход, имаше собствена кола и беше добре възпитан, но явно болестта не пита какъв си и не прощава.

Ваксините са точно толкова полезни за здравето на хората , колкото и банките за финансите им : )))

Ти парите вкъщи ли си ги държиш?!?

Икономисте, не жената трябва да осъзнае за центъра на вселена, а човечеството трябва да осъзнае, че планетата както е съществувала без него преди, така може да съществува и за в бъдеще. Още по-важно е да се ознае, че земята не е център на нашата слънчева система, която пък от своя страна не е център на нашата галактика, в която има милиарди подобни слънчеви системи, които пък от своя страна не са център на вселената, в която има милиарди, милиарди галактики, които пък има своите милиарди, милиарди звездни системи. Надявам се добре да си ме разбрал. А що се отнася до семейството. Всяко едно семейство е една малка слънчева система за някого.

Един и същи човек ли пише под различни имена или в България наистина е пълно с хора, които не са ваксинирани и разнасят всевъзможни болести? Векове наред човечеството се е развивало и е оцеляло благодарение на науката. Някога грипът е отнасял в гроба хиляди, сега в редки изключения има летален изход. Така е и останалите болести, някои от които на практика са ликвидирани. А това, че хората имат все повече болести, е парадоксалният резултат от напредъка на науката. Вече няма естествен подбор, всички оцеляват благодарение на лекарствата, ваксините и поддържащите терапии. Така е - всяко откритие е нож с две остриета.

В България е пълно със средновековни хора със средновековно мислене които се доверяват на всякакви знайни и незнайни псевдолечители, билкари, знахари, ясновидци и дори магьосници! Да, наскоро попаднах на шокиращо предаване в което някаква магьосница по телевизията гореше лоши магии!!! Но лекарите никой не признава. Еми - да мре народа тогава, ама ти си прав - защо заплашват здравето на останалите като сеят зарази??? Няма да забравя наскоро когато синът ми се разболя от някакъв стомашен вирус и попадна в инфекциозно отделение - точно по същото време беше плъзнала заразата от морбили сред циганчетата та нямаше място от шаркави циганета! Добре че бяхме ваксинирани иначе не ми се мисли направо!!!

Навсякъде има такива хора. Не преекспонирай излишно.

Кой то заплашва здравето бе, имигранте? Нали си ваксиниран, няма да те хванат заразите, остави хората сами да решават как да живеят живота си и как да си пазят здравето!

И какво, там където си ти сигурно никой не вярва на знахари и лечители....ама ти като не знаеш нещо, не значи, че то не съществува. Хората са еднакви навсякъде, умни, глупави, наивни....

Фармацевтичните компании оцеляват благодарение на лекарствата. А хората колко оцеляват, е спорен въпрос и дали точно благодарение на лекарствата. Последните две изречения са доста объркващи, но стигам до извода, че това ти се струва нормално! Ако оцеляваш благодарение на лекарства и поддържащи терапии, значи си болен. Здравия човек няма нужда от тях. Искаш да ни кажеш, че цялото човечество е болно, в резултат на напредъка на науката, но това е добре. Слава на фармацевтичните компании. Ваксините им, които разболяват и убиват хора, са по-велики от Майката природа. Добре, че са те, с поддържащите си терапии. Ние значи да сме парцали, а те да се хранят от нещастието ни. Не ти ли е минавало наум, че човек може да живее здравословно? И че здравето е в природата, а не в лекарствата. Вие отричате природата, наричате хората с такива виждания екофашисти и всякакви такива, но природата е безценна и ако я унищожим, нищо не ще ни спаси. Искате да сте болни и да ви поддържат с химии, за да възхвалявате фармацевтичните компании и да си плащате за това. Ваша воля!

По принцип всичко е Физика, която пък от своя страна е разделена на Химия, Биология и прочие. В една природна ябълка също има химия, както би могло да има и в едно хапче витамин Ц. Сега, друг е въпроса, че има разлика качеството и усвояемостта на едната химия и другата химия. Но ако са 100% еднакви молекули, тогава няма значение как е добито. Можеш да ядеш изкуствена пържола, чиито молекули са на 100% еднакви като тези на истинската и разлика няма да има. Всичко останало са глупости. Така седят нещата от научна гледна точка. Но това не означава, че те винаги са такива.

вече всичко е замърсено много въздух , вода и т.н. повечето хора колкото и добре да се хранят се нуждаят от хранитело добавки под формата на витамини, за да набавят необходимите вещества. да фармацевтичните компании са ужасна индустрия, но не трябва да се подценяват някои ваксини, които са променили историята на човечеството. това са ваксина против бяс, тетанус, хепатит и т.н.

По добър начин: всяка вечер по 1 глава чесън, 0.5 л. качествено червено каберне совиньон (или друго качествено червено вино), препечен ръжен хляб , дом. яйца, чисто свинско месо, запържено с лук, качествена риба, манов мед, качествена ракия или водка, аспирин Байер (от 500 млг.), 20 мин. гимнастика всяка сутрин+фрикции/обливане със студена вода след гимнастиката, зелен чай, много движение, емоционална и полова хигиена, и накрая - по възможност - добра и привлекателна жена с чиста и еластична кожа, която да ви отнема отрицателните енергии. Всичко това ако присъства в жизнения ви режим , имате гаранцията, че ще живеете с правилната вибрация, т.е. ще оцелявате на едно по-високо ниво и няма да имет нужда от ваксини и лекарства.

Пази Боже да стигнете до БГ лечението и БГ лекарите, само това мога да ви кажа. Тук убиват, без да им мигне окото. Близките на болния са банкомат в очите на лекарите. Връзват ги, упояват ги, за да не им създават проблеми. На старите хора дори не им дават вода, за да не им сменят памперсите. От болниците - до хосписите и гробищната мафия, всичко е комбина и се препоръчват едни други собствените фирми и фирмички. Не ги хвалете толкова нито лекарите, нито ваксините, защото освен на въображението ви и на това, че ви е втълпено, че помагат, на друга база не почива увереността ви, че това наистина ви е помогнало.

Грипа стандартно си минава за 3 дни със и без лекарства. Една от най-дълго живелите българки умира на 120 години. За пръв път отива на доктор 6 месеца преди смърта си.

Доста грашиш. Дори обикновената хрема минава за не по-малко от 7 дни. А грипът си е сериозно заболяване - 10-14 дни ще го влачиш и то ако няма усложнения.

Внимавай да не попаднеш в близост до мен, със сигурност ще хванеш дифтерит, коклюш, тетанус, хепатит Б, полиомиелит, бяс, краста и въшки! Разбира се, ако си ваксинирана, няма страшно :)

В огромна грешка сте относно хепатит Б. Истината е съвсем друга, но не е удобна за обществото и не е много разпространена. От хепатит Б можеш да се заразиш и чрез обмен на телесни течности. Вируса се намира в урина, изпражнения, пот, слюнка и прочие. Можеш да се заразиш и в заведение за бързо хранене от не добре измита посуда, заразена храна и т.н. Вируса е изключително издръжлив и издържа дълго време на външни условия. Друго което спомага за заразяване с вируса е това, че не се изисква много голяма вирусен заряд.

Хепатит А или Б или С?

Ми ние затова не позвмае дянери и не обменяме телесни течности, щото младите жени - най-вече, днес са като развъдник на всякакви познати и непознати на медецината лазещи и хвърчмащи неща. За някои то тятх няма и лекарства - толкова са екзотични. Попитайте някой лекар!

Затова ли като ваксинирахте децата против морбили, след това сума ти лапета се тръшнаха да я боледуват тая болест ?

да каже кои ваксини правят диабет че да знаеме или да искат помощ веднага за намирането им подават родители

Пълни глупости пишете. Това, че някой някога е бил имунизран с/у тетанус не значи, че има имунитет. Имунитета трае няколко месеца до година. 90% от ваксините не действат също е лъж. Лъжа е и че ваксините съдържат живак. Виж истина е за случайте на аутизъм при деца, но примерно 70 са изтеглили късата клечка вместо 7 000 000 да умрат. Това е сложният морален въпрос. Ваксините спасяват милиони, но увреждат стотици.

Така казваш, ама фармацевтичните компании досега не са признали за нито един случай на увреден, заради ваксина. Те сигурно родителите сами са си увредили детето, че да станат известни по телевизията. Конспирация някаква срещу бедните съвестни фармацевтични компании! Те нищо не си признава, но вие от тях се информирате за качествата на собствените им продукти. Пишат медицински журнали, които после ги дават на лекарите. Хвърлят милиони за пропаганда, защото после печелят милиарди. Дори и лекарите им вярват, защото така им е втълпено още от следването. Вярно е, защото така го пише в учебника, а не защото имам шанс да разбера защо е вярно и защо не е вярно! Това се получава.

Самият аз съм потърпевш. Наскоро ми биха ваксина за жълта треска, която имаше много усложнения, които вносителят отрече да се сълат на нея. В последствие компанията изтегли цялата ваксината от българския пазар и в момента в Бългрия и да искаш не можеш да се ваксинираш. Така и не признаха проблема с ваксината.

От WikiPedia: От стръковете на блатното кокиче (Leucojum aestivum) се извлича лекарственото вещество galantamin за производството на българското лекарство Nivalin (в миналото за тази цел е ползвана луковицата на Galanthus Nivalis), използвано в миналото за лечение на детски паралич, и намиращо приложение в съвременната медицина за лечение на Алцхаймер.

Ваксината срещу хапатит В се бие до 24 часе след раждането. Хепатит В не се ли предаваше по полов път и чрез замърсени игли. Вие към коя група причислявате Вашето новородено бебе- към интравенозните наркомани или към тези с рисково сексуално поведение????????????

Защото ваксината е комбинирана за А и Б. А се предава много лесно- казва се болеста на мръсните ръце.

Прав си, твоето дете ще бъде бебе около 80-90 години и няма да се размножава. Няма смисъл от глупости. Напоследък чувам, че и храна трябвало да се дава на хората, а не само кърма. Накъде отива този свят...

По кръвен път също се предава. предполагам, че в България я бият веднага след раждането поради увеличения риск да се зарази от някои цигански деца в болницата. В Германия я бият заедно с останалите 5, които е изброил лекарят. Но може да се бие и в предучилищна възраст. Вярно е, че не е нужно да бият всичките 6 имунизации наведнъж, но трябва добре да се преценят рисковете, ако се отложат. Диабет май се появява при някои деца след ваксините за заушка, морбили и ...

Едно не мога да разбера. Ако ваксините вършеха работа - защо тогава ако детето ми е неваксинирано, не искат да го приемат в детска градина? Нали, понеже останалите деца са ваксинирани, за тях не би имало проблем да попаднат в близък контакт с неваксинирано дете? Или е по-вероятно ваксините им да не работят в 80% от случаите (зависи от вируса) и това да е "за всеки случай". В такъв случай - това е доказателство, че ваксинацията е несигурна и не се препоръчва. Просто начин да се печелят пари.

Ти си ми от най-любимите- моето дете не искам да го ваксинирам обаче другите нали са ваксинирани, значи и моето ще е ок. Правилно не го пускат с другите деца- има деца с тежки алергии, които не могат да бъдат ваксинирани- те на какво да разчитат?

Защото ваксините от имунизационния паспорт са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! Като не даваш да бъдат поставени на детето ти, ще понесеш последствията от това.

Те и микрочиповете ще станат задължителни, както вече са задължителни за кучетата в цялата страна, редом с ваксините. И двете се поставят от ветеринаря.

За да го разбете, първо трябва да осъзнаете, че Вие и Вашето дете не сте център на Вселената.

Май лекарство срещу детски паралич се прави от кокичета и е открито в България. Едно от ценните български открития.

Не всяко лекарство води до излекуване. Те и болните от ХИВ пият по една шепа лекарства.

Май се оказва, че т.нар. СПИН , във вида в който го представят, не е никакъв такъв, а нещо друго, което е съществувало отдавна и е било известно на медицината. Т.е. не се знае с/у какво се лекуват болните и за какво става дума в крайна с/ка.

Лекар да ти каже, че без ваксини хората не можели е все едно - таксиджия да ти каже, че без такси не можеш

Ми та са един дол дренки !И едните и другите мислят само за БАКШИШ .

"...малък шанс за сериозна алергична реакция или смърт..." не, благодаря

Всички, които са яли хляб през 17 век са умрели! Какъв е изводът? Твоята логика е подобна. В миналото хигиената и начинът на живот са нямали нищо общо със сегашния. Нормално е било смъртността да е огромна.

колко тъп и проЗд стана народеца ни не е истина. има риск от ваксините и никой не го отрича, но риска е оправдан, защо един се разболява, но се предпазват стотици хиляди,

Тъпака си ти - достатъчно е да попрочетеш нещо по темата за да го разбереш. ИМало риск ама бил оправдан - и кое му е оправданото като никъде и никога не е доказано, че ваксините въобще помагат - точно обратното

Я виж дечицата с паралич НЕПОСРЕДСТВЕНО след ваксината получени, а вие си вярвайте, че сте "предпазени". Веднъж слушах една жена да казва, имам една единствена бита ваксина като малка по мое време, здрава съм, нищо ми няма. Ох, какъв късмет съм имала, че не съм се разболяла от нещо, щом не съм ваксинирата. Това е истината, на вас това нещо ви е втълпено! Не само, че не ви предпазва, но ви вреди, но не по най-директния начин, а в дългосрочен план и не го осъзнавате. Защо сте приели за нормално някой да има контрол над ВАШИЯ организъм и да сте опитно зайче? ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ваксини и ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ приходи за корпорациите. Но, о, не, те са добрички. Искат да ни предпазят, бе, не е за печалбата. И то със сигурен пазар от кажи-речи цялото човечество.

Това, че тази жена е здрава не значи нищо освен , че е имала късмет.

Когато твоето дете колабира след ваксина и остане зеленчук за цял живот, друга песен ще пееш.

И аз не мога без пет малки на гладен стомах сутрин...

На този доктор, му е наредено да повтаря като папагал, кое е полезно у кое не е. Той не е виновен, а неговите господари. А точно те искат вие да сте вечно болни и зависими по всички параграфи. Но тук не става дума само за ваксините, ами за ГМО храните, Флуор във водата и пастата за зъби, разните хормони в животните, които ядете, за радиацията от телефоните, телевизори и тем подобни машинки, за постоянният страх и стрес, който ви инжектират ежедневно и за много други знайни и незнайни трикове за държене под контрол и покорство.