34 станаха огнищата на заразен нодуларен дерматит в страната

В момента в България има 34 огнища на заразен нодуларен дерматит, около 16 май очакваме нови 170 000 дози ваксини, се съобщава в обзор на «Фокус» .

Обратно в новината

Коментари - 34 станаха огнищата на заразен нодуларен дерматит в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНС работи ли изобщо? Всяка година диверсанти заразяват бг животни с някакво гадост, за да провалят този отрасъл.

Нали непрекъснато летят чужди самолети и пръскат ли пръскат отрови срещу хората,животните в нашата страна.И това вече е години наред.Всички ги виждаме.Трябва всичко да се унищижи.

стига с тези лъжи и лицемерия кога в старозагорско е пръскано за комарите,отчитате само дейност ,живея на 5 км. от село с огнище в старозагорско и не съм видяла да се пръска ,сигурно е посред нощ когато спим.Може ли такова безобразие и безразличие от страна на министерството,знаете ли как се създават елитни животни с колко труд и средства и когато трябва да получаващ от него продукция те ти го убиват,защото управляващите са некадърници ,защо още миналата година не вземаха мерки с/у дерматита? това не е ли политика?

С такъв министър животновъдството не го чака хубаво.Вместо да пръскат срещу комари и слагат ваксини,те се бавят.

не си прав! наи-спешно е да напръскат срещу правителство, скоро от нас и помен няма да остане, ако продължава така...

каква красива снимка! у нас добичетата станаха по-красиви от политиците ни и бизнесмените ни... за футболистите - да не говорим... накъде отиваме така!??????????

след дъжд качулка..такава е цялата работа в таз "държава"

Поредното мероприятие на турското разузнаване МИТ.

А ако е гръцкото.............

Все тая байно, важното е на кой какво му влиза! Абе с една дума ГЕРБЕРСКА му работа.

Важното е, че бизнесът с ваксините да върви...Е, естественно - и да се "порежат" малкото останали животновъди в БГ. Следващата стъпка е големия евтин внос на ГМО говеждо от ....... /не пиша заради цензурата/. А той ще бъде гласуван от пионките в парламента с причината: ДА ИМ Е ЕВТИНКО НА ХОРАТА! Много познати похвати, брейййй. Време е да се сменят мурафетите.

Всичко се прави да се доумъртви всичко що е произведено в България. Преди две три години ни пуснаха така наречения "ръждив охлюв" който е канибал ,снася хиляди яйца и яде всичко. Може зеленчуковата градина да ти я изравнят с земята само за една вечер. Не помага нищо освен събиране. А НАЙ ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ Е ДОШЪЛ ОТ ПЕРИНЕЙСКИЯ ПОЛУОСТРОВ.

Абе журналя, като не знаете нещо поне го прочетете преди да пишете. 1.Тази болест е само по ГОВЕДАТА - като вас! 2. Ваксинират се здрави животни и не се създава траен имунитет - така че с ваксините се хвърлят пари на вятъра! 3. ВСИЧКИ животни от засегнатите и ваксинирани зони и мляката добито от тях може да се ползва САМО В БЪЛГАРИЯ - САМИ СИ ПОСТАВЯМЕ ЕМБАРГО. Те млекопреработвателите това и чакат - ЩЕ РАБОТЯТ САМО С ВНОСНО МЛЯКО ЗА ДА ИМАТ ДОСТЪП ДА ЕВРОПЕЙСКИТЕ Е ДРУГИТЕ ЧУЖДИ ПАЗАРИ. ......... АМАН ОТ ПОРЪЧКОВА ЖУРНАЛИСТИКА........ БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ И КАЗВАЙТЕ ИСТИНАТА НА ХОРАТА, А НЕ ПОДЛОГИ НА ВЛАСТТА!!!!!!!