17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да е виждал сиганин в учебна кола ?

Така да уточним до невежите "българи" Ако някой е обвиняем в шпионаж нямаше да го пуснат след няколко часа от ареста. Всичко се прави с цел от ГЕРБ да разбият отношенията ни с Русия. И какъв е тоя Решетников някъв пенсионер и който УЖ дал зелена светлина на Радев. Аз да попитм всички неандерталци в България. 2.5млн които гласуваха за Радев какво... Всички ние 2.5млн сме се допитали до тоя Решетников ли. Аре малко по-сериозно, вече ГЕРБАДЖИИТЕ се оаквате жестоко

Само не разбрах кога ще дават новите униформите на прокурорчетата ни. Ония черните със светкавиците на ревера и пречупения кръст.

бгай си в русията, докато не са те окошарили и теб отрепко. хайде махайте се бре боклуци, шпиони и родоотстъпници.вземете си и прецеденто и курнелата и айдука добрев.

Ти си взимай Борисов и компания и марш в Турция при агите ви. Вие сте за затвора псевдобългари, уж защитавате родината си а в същото време я разрушихте,и то заради американци турци и евро-джендъри

Нещо много съмнително има в това обвинение в шпионаж. Нищо, нека го докажат. Струва ми се, че нещата не опират до шпионаж, а до опит да се дискредитират всички, които симпатизират на Русия. За да извършваш шпионска дейност, трябва да разполагаш/да имаш достъп до/ с информация, която да представлява държавна тайна с гриф "секретно" и да предоставиш тази тайна на друга държава. Все ми е на ума, че Борисов разполага с такава информация.От къде? Та той е никой! А пък още по-смешно е, че Русия ще се интересува от нашите български "тайни". До информация на НАТО Борисов едва ли има достъп. Тя не е достъпна за всеки. С две думи, според мен, това ще се окаже огромен пропаганден балон!. Въпросът е по чие разпореждане се надува?!

За да го арестуват нашите служби на нивото на което са буквално трябва да им го е вършил пред очите и носовете, тоест много открито, друга възможност е сигнала за него да е дошъл от натовски служби както дойде за Бисеров че той сина му прехвърляха пари в чужбина.

АМАН ОТ ИДИОТИ.СТАР ВИЦ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ.ПРОВЕРКА В КЕЧ-А-КОЛКО ПУШКИ ИМА В ПОЛКА-10БР,КОЛКО КИРКИ И ЛОПАТИ-ВОЕННА ТАЙНА

Вицът е хубав! Не го знаех, макар, че е стар!

Русофилите сигурно са тарашили апартамента на цвъки и са задигнали чертежите на ефките.Друга тайн в държавата не виждам.

Какво може да се шпионира като всичко е на показ? Беше около 1998 год. Турски офицери идват на инспекция . Нащи отварят халета гарнизони да се похвалят. Турците питат- Какво правите? Нашите отиват в Турция. всичко е кападисано , само се разхожват по алеите.

Айде с бегай некаде с тоя Михаил Ром. Достатъчно български мангали си имаме тука, та и руски почнахте да ни пробутвате Аман от нахални руски цигани Тоя Ром е първокачествен руски циганин - интербригадист

Абе и аз чух, че тоя бил американски шпионин.

"Обикновен фашизъм" - М. Ром

Двамата шпиони са били посветени от няколко любезни човечета в цивилни дрехи. Не са носили нищо друго освен пакети с памперси и носни кърпи. И хубави здрави белезници, разбира се

Задържаха две мърши и всички останали се насраха от страх У бре, нещастници Къде са ви памперсите

Нека ловът на вещици започне сега!

Това не са вещици, а най обикновенни руски кавали

Май не си разбрал за какво иде реч?

Ами ти си турско-американски-евроджендър. Е от това по-лошо няма. Не стига че тъп ами и педерас

Тези действия говорят само едно, войната срещу Русия скоро ще започне и България ще е бойно поле.

И осъдим всички руски мърши

неее! ще си ги пратим в россия, та да не загинат тук като ония мърши - их там нет!!

Много сте смели, но САЩ е на едни континент и един океан разстояние, а Русия на едно море.

россия е на едно море разтояние, ама на два века назав във времето!

Така ли? Защо тогава Путин си прави джумбиш с Тръмп и му предлага да си купят руски хиперзвукови ракети, вместо тепърва да ги измислят?

Значи за да има мир в България, трябва службите да си затварят очите, така ли? Или е нужно специално отношение към тези потенциални шпиони, защото става дума за братска страна като Русия? Е гати, ако в Русия арестуват някой агент за шпионаж и се окаже че е шпионирал за българските служби? ще бъде освободен на принципа братушка ли?

Аре де аз гласувах за Радев що не дойдат тъпите полицай при мен или при още 2млн избиратели. Отговори бе тъпак. Дееба твоята майка недодялана проста. Да умрете всички от злоба нещастници

Да ви имам заглавията, Дир-човци.... Коментар на министъра, че няма коментар по темата... Останалото дрън-дрън....

Кви щпиони то беше навремето къде си разменяха тайно касетки. Сега всеки е свободен и пише в нета каквото мисли и каквато информация има

Кво казал шофьора на Мето?

За хакерите не течаха ли следствени действия, та всеки ден имаше по 10 статии с подробности?

Нали, руски курви

Ще си помислят преди да продължат да шпионират в полза на Русия Че може те да са следващите арестувани

Хайде, и ние си имаме шпионин, не разбрах само за кого е шпионирал.

Като ти сложим белезниците

Борисов защо го е срам да отиде до Путин и да иска си върнем пазарите . Турция и Египет хранят Русия. Ние залагаме санкции на Русия. Руснаците не са САЩ да изпомпат петрола си за 70 години и после да търсят петрол чрез войни. Сега точат от Сирия яко петрол. Наред е Иран. Руснаците ще имат природни ресурси за 4000 години. Под Сибир има ресурси и се пазят за поколенията.

имат ресурси, пък ги хранят турция и египет?? що тъй, бе нишчи?? защо индивиди дето владеят една шеста от сушата са най бедните и газят кал вече 500 години? защо индивиди дето владеят 40% от световните залежи на минерални ресурси живеят като скотове? дори една ракия като хората немогат да си дестилират, а пият някакъв отвратителен мътен самагон!

В България няма военно контраразузнаване. Има служба Военна информация. Ще я хакнат и ще разберат,че имаме двайсет стари съветски танка и два съветски Миг-а. С 15 000 чичковци каква войска. На 35 години с корем бил войник. Турците с учениците ,които са 18 000 000 ще ни сгазят за няколко часа.

Е България няма военно контраразузнаване. Има служба Военна информация. Ще я хакнат и ще разберат,че имаме двайсет стари съветски танка и два съветски Миг-а. С 15 000 чичковци каква войска. На 35 години с корем бил войник. Турците с учениците ,които са 18 000 000 ще ни сгазят за няколко часа.

Затова газа е ще бъде най-скъп за нас. Сами копаем надолу. Южен поток ,Белене,Бургас -Александруполис и Хъба ги няма. Гладни мишки сме. САЩ не са ни дали един долар засега за базите. Всеки инвеститор бяга защото няма СИГУРНОСТ. Няма армия,няма държава. Как и с какво ще гарантираме инвестициите на чужденците. Заобикалят острова на стабилността. Стабилни сме на дъното по раждаемост и първи по смъртност.

копаете де! ама ето, започнаха да ви ловят!

Вчера глупостите на Захариева. Сега и този показен безсмислен арест. България я бутат към война с Русия. Тъпаните ще ни вкарат в конфликт Догодина един руснак няма да дойде на миризливото море. Американци не са идвали за 30 години. Уж сме приятели с тях. Ходят по Тайланд, Индонезия, Бразилия.

кой иди..от те кръсти габрияна ма?? кво е това име?? а иначе си права дано един руснак да не дойде!! а и за американцита нямам против- неидват, и да и занапред пак да не идват!!

Името Габрияна е заредено със символичност.Баща и е от габрово, а майка и от Гара Яна Запознали са се, и са се чифтосали на комсомолска бригада, събирайке чокундури в помощ на текезесето в полски тръмбеж.

че всички комунисти- социалисти са готови да шпионират за Русия, против България. Те са умствено увредени, и са способни само на кражби и интриги. Един депутат земеделец беше каза от трибуната, че социалистите са като въшките по здраво тяло.

Не смятам, че е необходимо да се коментират тротинетките, защото сегашните нормативни актове до голяма степен определят статута им. Но понеже стана известно, че органите на МВР вече са съставили акт за административно нарушение, а и министърът е отделил внимание на този въпрос, ще поясня следното: За подробности по задължението да се регистрират моторните превозни средства, ЗДвП (чл.140, ал.2) препраща към Наредба I-45/2000г. издадена от министъра на вътрешните работи, която е в сила и сега. Още в чл.1, ал.4 от Наредбата четем следното: Не подлежат на регистрация по реда на тази наредба: 1. тролейбусите; 2. верижните, строителните, селскостопанските и другите самоходни машини; 3. моторните превозни средства, предназначени за състезания по затворен маршрут; 4. велосипедите с допълнително монтиран двигател; 5. инвалидните колички с двигател; 6. (нова - ДВ, бр. 45 от 2014 г., в сила от 30.05.2014 г.) трактори; 7. (нова - ДВ, бр. 45 от 2014 г., в сила от 30.05.2014 г.) бавнодвижещи се превозни средства, предназначени за теглене на каравани и вагони, използвани за развлекателна дейност; 8. (нова - ДВ, бр. 45 от 2014 г., в сила от 30.05.2014 г.) каравани и вагони, използвани за развлекателна дейност, които са теглени от бавнодвижещи се превозни средства. При тълкуването на наредбата лесно се стига до извод, че по естеството си тротинетката е от рода на велосипедите – с по-различна конструкция и без педали. Следователно не е нужно да се регистрира, каквото е и мнението на ползувателите – т.е.употребата им при спазване другите правила за движение не е нарушение. Дали тротинетките ще бъдат изрично посочени в тази наредба е въпрос на нормотворческа техника, но в никакъв случай вината не е на онези, които ги ползват.

симо, качил си се на друг влак, друже! тук се плюем руссолюбци и българи! а иначе електротротонетката е моторно превозно средство, според закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му!!

Г- Маринов, ако искате да действате успешно, давайте с американските шпиони, че са много. И започнете от Цветанов.

тъ..пи, времето когато ловяхме американски шпиони свърши някъди десетина години преди да свърши миналият век! сега с американците сме съюзници в нато, и ловим азиатските шпиони!

Ще дойде ден в който всички комуняги ще са в затворите или поне на два метра под земята. Нека всички да се помолим и да действаме всички комуняги да си получат лустрацията.

А такива като теб ще си останат идиоти, каквито винги сте били.

Шпионажи-майонажи... И "Пуснаха Юрий Борисов без да му повдигат обвинения"...

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори.

Кой дойде, санитарите ли?

не се шашкай, ще те третират като стар познат-)

Да си беше останал шофьор на Мето Илиянски по добре щеше да бъде, а не сега да се чудиш мутра ли си или министър, но те при вас от ГЕРБ се припокриват.

до мутрата от ВИС и онази от СИК дето опърдяват министерски кресла: кога бре, мутри, педерасткият кръг от Монтерей смята да въведете закона за Защита на държавата?

Почна лова на вещици, не бързайте да се радвате, утре и вие може да станете неудобни на властта и да ви скалъпят обвинение.

Бля , бля и нищо ново , малко лъжеш ,малко загатваш и да живее труда ! Нищо по въпроса за изцапания Паметник на Червената армия !

На тази статия и викат словесна салата. Това е един от сигурните симптоми на шизофренията.Не само че ни правят на луди но и ни пускат луди журналисти съвсем да ни ошашавят.

Русофил ми звучи по-пошло от педофил!

Па тва си е основен джендър девиз, на входа на сектата са си го окачили.

За мен също педофил е приемливо. За Нашите партньори от СДС -също.

докато ни занимават с вибратора на архитекто през това време червените кхмери от Посирано се въоръжават за да взривят отново св Неделя Йончева им пазари оружието чрез офшорната си сметка и чрез дупето си Зарад дупето и са и дали бонус - 100 кила динамит

динамита го е укрила у дупито Всеки момент може да изпусне газове и да настане голяма биля

трагедия сравнима само с Хирошима и Нагазаки