Вътрешните министри на България и Турция проведоха среща в Истанбул

Иван Демерджиев и Сюлейман Сойлу обсъдиха КПП-тата, проекта за построяване на мост на р. Резовска, съвместни дейности в борбата с миграцията и др.

Обратно в новината

Коментари - Вътрешните министри на България и Турция проведоха среща в Истанбул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

одобрява това.

Кой народ бе турския ли - аз не одобрявам

Аман от аджамии!Гусин министър, ИМА ПРОТОКОЛ!Нямаш право едната ти ръка да е зад гърба на представляващият другата държава!!!!!

А па на снимката вътрешния министър, статията за външните... дир бг

Това правителство цялото е външно заедно с Румката.

Дерменджиев вътрешен или външен министър е Да ви смотаняците

Вънка-вътри-вънка-вътри.....

Вътрешните бе, аланкоолу!

Пътят към Шенген минава през Анкара и Истанбул. Политиците да не си правят ослушки, а да си свършат политическата работа, за да могат гранични да си вършат тяхната.

Какво сътрудничество с тия джагали - да се зазида тая граница завинаги

Каква е разликата между външната и вътрешната тоалетна?

Демерджиев кога стана и външен министър!Снимката нещо не е точна,както и да е!По важното,че след две години безхаберие,разпарчетосване на МВР,закриване на гранични участъци на най критични места като в с.Болярово намиращо се на самата граница,разпръскване на гранични полицаи на други места,да пътуват по 50 км само в едната посока,необорудвани добре,неглижиране на отворените участъци на оградата,все нарушения от вездесъщия доЦент и имотен фараон Рашков ,стигнахме до къдете се очакваше,усилен трафик на мигранти у други " неща",каналджии,смъртни случаи,дали е било случайно?.Сега Демерджиев му чисти бъркотиите ,защото се видя колко бързо може да се провали една държава от корумпирани и недълновидни политици,основно фокусирани в манипулации пред обществото,а не в преките си задължения.Че и забрани на дознатели да работят с прокуратурата,въпреки че се изисква по закон,затова разследвания само ако стане публично произшествие.Кога ще му се потърси отговорност,че и кандидат за КПКОМПИ предложен от групата Проект ПП?Много,много сбъркано!

Този некадърник, чак сега се сети, че трябва да оправи простотиите на Рашков. Дамаджаната се правеше на мъж по времето на изборите.

Тоя дебелак кога го номинираха за външен?

- ТУРЧИНА РАЗРЕШИ В ТУРЦИЯ ДА СЕ ВЛИЗА САМО С ЛИЧНИ КАРТИ - МУНЧО ХОДИ МИНАЛА СЕДМИЦА НА БЕЛО СЛАДКО - ОНЯ МУТРА ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА ЩЕ ВКАРВА БЛЯДСКА ГАЗ ПРЕЗ ТУРЦИЯ - ТОЯ ВЪНШНИТЯ КАПУТ ЩЯЛ ДА ПАЗИ "ГРАНИЦАТА НА ЕС" ...ТОЙ СИ МИСЛИ ОЩЕ ЧЕ Е ЧАСТ ОС ! ВСЕКИ ВЕЧЕ СИ ПИТА - КАКВО СТАВА ТУК ?! 16-А ДЖАМАХИРИЯ ЛИ ШЕ СТАВАМЕ, ИЛИ 16-И ВИЛАЕТ , СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО, ЧЕ "16-А РЕССПУБЛИКА" МАФИЯТА НЯМА ДЗА Я ОГРЕЕ ! 650 ГОДИНИ, ПСЕВДО-ТЕРИТОРИЙКАТА СЕ ЛАШКА В ТУРСКО-БЛЯДСКИЯТ ЗАТВОР ! ТУКА ОПРЕДЕЛЕНО НЕЩО СТАВА ...И СКОРО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ...!*

са доволни.

Ти всички ли си бе да ти е..... ма....

Май "и др. "е договаряне на газ от Русия през Турция.

Грешка не външните, а вътрешните министри.

Всички от бранша по Юж. ЧЕРНОМОРИЕ СМЕ ПРОТИВ МОСТА!!!

jingiby

Тоя мост е 100-тина метра, а ще го започват вече от 20 години. Дано след 20 години е готов...

Поправи заглавието!

Турция да не би да ни връща Източна Тракия?

Не, Южна България им е обещана да премине към Турция ...