Ватиканът предлага Русия да прекрати огъня в Украйна, за да започнат мирни преговори

Светият престол смени трактовката си за мир след отзвука от думите на папа Франциск

Обратно в новината

Коментари - Ватиканът предлага Русия да прекрати огъня в Украйна, за да започнат мирни преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава России! Напред до пълна победа над бандеровците ! Слава и успехи но руската армия!

Лайното пак е трило по свой вкус.

и въпреки това козяшките измекяри не могат да вземат предимство пред нормално мислещите:))))))))))))))

Колективният Запад вече е в технически ФАЛИТ! Ама за това няма да чуете от българските колониални ЦРУ-медии, чиито собственици и редактори се намират на адрес София, улица "Козяк" 16. Всекидневно фалират десетки фирми в целия Евросъюз - малки, големи, средни, всякакви фирми и компании. По всички ЦРУ- медии по света и у нас - тишина. А как е в колониална България? Как? Никак! В момента България е в състояние на икономическа катастрофа и технически фалит - всеки ден фалират десетки и стотици фирми и предприятия. Предстои взрив на имотния балон със силата на атомна бомба. Предстоят и масови фалити на банки в колониална България. От 3-4 месеца насам Уникредит-Булбанк е блокирала разплащателните сметки на хиляди БГ вложители, които нямат достъп до парите си. Всъщност парите им тихомълком се ограбват и изнасят в чужбина от самата банка. Съвсем скоро Уникредит-Булбанк ще обяви официално фалит и готово - битият бит и така нататък... И ред други банки в България са тръгнали към фалити. Честито! Добре дошли в приказния чуден свят на Колективния Запад!

Направиха от най-мафиотската държава в света Усрайна, всички да я обичат.. Гати славата, гати нещото... А те едни престъпници там изроди, къде ни третата българите, молдовците, руснаците, румънците.... Смешници

Ватиканът не знае ли, че всеки украинец, преговарящ за мир, се води предател?

Чудно. Сега и русофилите ще се сетят, че не харесват католиците. Любовта беше пламенна, но кратка, дето се вика. :)))

Този Папа не е съвсем наред, хич даже, регрес!

Русия да прекрати огъня в Украйна предлага Ватикана ,а защо не призоват и Украйна да прекрати огъня и диверсиите? Преговори за мир господа Ватиканци може да има ако и двете страни прекратят огъня и НАТО се изтегли от Украйна. Разбира се това са само илюзии да има мир скоро.

Само бой ще оправи укрите. Всичко друго е мижи да те лажем

Че казаното от папата е недоразумение! Същото ще се окаже и с казаното от Орбан за отказа на Тръмп ако стане президент за помощ за Украйна!

Ся.... да уточним нещата. Вики Нюланд и Майдана - какво ги правим? Как Ватикана решава този проблем? Щото този проблем има отношение към мира; нали? Минските споразумения - Как Ватикана гледа на тях? Щото са споразумения (това второ). А първо - кой ги наруши? И Франция и Германия как са съпричастни на нарушаването на Минските споразумения? Какво казва Ватикана по въпроса? Борис Джонсън защо го забравяме? Какво мисли Ватикана за този ястреб? Какво мисли Ватикана за войната на Г-7 срещу Русия? Войната на Г-7 срещу Русия - мир ли се зове? А?? Какво мисли Ватикана за това, че САЩ са на "всяко гърне мерудия"? Що дирят САЩисаните в Ирак, Либия, Сърбия, Украйна? Да не питаме за Виетнам... Афганистан... Какво мисли за Ватикана на Степан Бандера? За "Азов"? Това нацизъм ли е? А за забраната на руския език в Украйна и Прималтика - какво е това според Ватикана? ПС Не! Не искам Ватикана да обяснява нищо; свестните знаят. И помнят.

Тъпчо, а какво мисли Ватикана за забраната на българския език в русия, а ?

Ние бяхме неподготвени за тази война, не повярвахме даже и на Бай Дън. Само дроновете да бяхме разработили и произвели в достатъчни количества, с които сега поразяваме всяка точка, на хиляди километри в цяла Русия и са неуловими за руското ПВО, нямаше да ни се случи тази случка. Само че в историята няма ако, ако не бяхме нападнати, нашите учени дали щяха да имат същата мотивация да ги създадат, нашето население дали щеше да има същата мотивация да ги произведе? Неволята е голяма работа!

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Аре сега да си седнат на лъжливите трибуквия всичките кремълски троляци и да си търсят другаде какво да лаят. Мнението на Ватикана е ясно и е против империалистическата агресия на кремълската клептократична диктатура.

да развява бели (т.е. кафяви) гащи не ми стана ясно

Да, този които взима преверс по вода, земя и въздух ще спре а другия ще пляска. аха вярвам колкото и на ватикана.

Ватиканът да се обърне към борис джонсън за преговори и между другото къде е сеха.

Ако в България примерно, някой започне да тормози и избива мюсюлманското население, дали Турция няма да е задейства? ...Какво се очаква от Русия да стои и да гледа, как нейните хора са тормозени и избивани, да се съгласи да правят с тях каквото си искат. Естествено, че всички са за мир и преговори и папата също, но разумността трябва да надделее, а не егото.

не е баш така, амо щом от кремъл казват

хора, които мислят, не се налага някой от някъде нещо да им казва и те да го повтарят.

Само,че примерът, който даваш не е релевантен. Защото Русия изпрати свои хора да създадат хаос с цел отделяне от Украйна. Като казвам,че слугите на Кремъл не можете да мислите, после се мрънкате. Русия не е никакъв освободител тя се нареди до Нацистка Германия, Фашистка Италия. Използвайте мозъчните си клетки по предназначение!

Мдаа.... "Защото Русия изпрати свои хора да създадат хаос с цел отделяне от Украйна." Отделяна на какво от какво? На кого от какво? Помним майдана.

Кой ходи вече в Рим? Папите вече са в Москва и Пинг-понг Северна корея

след края на войната рубладжиите ви чака депортиране в Матушката ви. Да ви заселва др. Путин в жилищата на убитите мужици. Такива има много. Вървят с една мамаша.

Наркомански халюцинации. Минал си на фентанолец.

Ще освобождаваш място за арабите ли?

Предлага? Алоу, фашистите и сатанистите на Давос и Клуба на Рим от кога имат опцията да предлагат? Къде бляха, като Борката прецака мира? Са ще гледат ДЕНАЦИФИКАЦИЯТА и ще реват с глас. ТВА Е. КОЛЕКТИВНИЯТ ЗАПАД ДА СПРЕ ПАРИТЕ И ДА МАХНЕ НАЕМНИЦИТЕ И до месец ще има МИР. КАПИТУЛАЦИЯ МУ СЕ КАЗВА НА ТОВА.

Тези езуити се правят на гръмнати. Основно правило при война от древни времена е по-слабия да вдига бяло знаме и да търси мир! За какво им е на руснаците да се правят на по-слаби?? Отделно, търсещия мир плаща репарациите, а Русия тази тема не я вълнува - да се оправя Запада и Украйна. Извод - всичко е ала - бала, храна за журналистите!

Защо не се получи нищо, а сега нали укрите приеха закон за забрана на преговори под натиска на клоуна!

рубладжиите и католици ще станат само и само да ближат миризливия руски ботуш.

Така е ... но ти знаеш като дойдеш - какво да ми оближеш .

Захарова ще покаже специалитета си пред папата- стриптиз с еротична консумация на мороженое, за ново изказване. През това време путин ще целува момченца по голите пъпчета-нещо което е документирано и преди.

Преговори може да има само за пълна капитулация на фашистите, така е и да не се надяват. Ако се бяха предали в началото, можеше и да се преговаря, но сега ги чака пълно изтребление. И да не се надяват на Макарона и Сунака, за да не го поемат и те (и ние покрай тях)!

и пълното изтребление се осмисли жалкия ти живот. Няма такава друга измет като вас рубладжиите.

Оргазъм ли получаваш като обиждаш инакомислищете или по природа си прост? Всеки има право на мнение (акоговорим за демокрация) и да обиждаш другите, че не споделят твоето мнение (явно троски специалитет) е демонстрация на липса на сиво вещество!

играха руснаците 22 година и нищо. Стана още по-зле! С тези никога не може да се сключи договор, те като нашите не спазват законите. Те са над всички договори и закони

Русия е страна мечта

Не разбирам защо такива като тебе не разбират че вътрешната и външната политика са две различни неща. САЩ може да претендира за някаква демокрация у дома си, но в отношението си други държави, са терористи, деспоти и бандити! Живей си в САЩ. Когато направиш парите който аз направих в Русия за 2 години. Ела да ни кажеш. Колко....достатъчно да не работя цял живот и да си клатя мъдата по Дубай, Москва и Бали.

Дай координати, заминаваме всички за Русия. И ние искаме това с мадята в Масква

Веднага. Отиваш в Москва за 1 месец. Помага ако имаш познати и идея за бизнес (фитнес центрове в моят случай). Представяш бизнес план с нов концепт, и парите се дават много по лесно от колкото в САЩ и Европа (не лесно...но по лесно). Започваш да отваряш бизнеса и да бачкаш! Хората в този град обичат всичко ново и са готови да харчат с лека ръка. Пазаря също е огромен. После продаваш на фонд който купува разработени бизнеси с иновативни концепти и силен тренд в печалбите, и започваш да си вееш мадата!

концептът северно корейски или американски беше

Този филм с преговорите свърши вече ! :)

Тоя Папа е пич. Не защото съм религиозен или защото бил казал нещо в полза на Русия, а защото не го е страх да каже какво си мисли!!! Така е от както стана Папа и такъв е бил и преди това. Вчера обаче, в Киев привикаха посланика на Ватикана. Какво са му казали, не знам. Но днеска, това лице което представлява Ватикана, би отбой на това което Папата каза. Ясно е че са упражнили някакъв натиск върху тях. И забележете че не го казва Папата! А някъв бюрократ. Защо? Защото както казах Папата е пич и няма да си върне думите и да си криви душата. Това което може да направи в името на политиката, е да замълчи и да остави някой бюрократ да укроти нещата. В голямата игра, Ватикана и мнението на Папата, разбира се, няма никакво значение и тежест. Може само и единствено да добавят или вадят от пропагандата.

Упражнили натиск върху Ватикана....????!!!?? Кой? Какъв натиск? На тази планета НЯМА такава инстутуция, която може дори да си помисли да направи такова нещо. Истината е че Папата се осра и сега го забърсват. За съжаление и това не правят, както трябва. Ако е на страната на доброто, Ватиканът ТРЯБВА да настоява, агресорът да се изтегли от чуждите територии да заплати репарации за убитите и разрушенията. Всичко останало е ДЕМАГОГИЯ!!!!

Защо целия дебилен запад мълчеше 8 години преди войната и въоръжаваше един агресор, за който никои не изскимтя?

Преди 8 години когато руснаците нахлуха в Донбас ли?? Очевидно Запада малко е направил, за да защити Украйна. Можеха да им върнат поне 4-5 от ядрените ракети, които са били нарязани срещу обещание за защита.

Запада не е дебилен. Той просто закърня и се оптусна. Последствията се виждат и чувстват от всички. И ще става все по зле за тях.

Те това го правиха неколко пъти.

малко е позакъснял,с около 10 години;)Както вървят нещата,прекратяване на огъня ще има след безусловната капитулация на окраината;)

безусловната капитулация на априлското възстание знаеш как свърши за империята потушила възстанието ... та май е по добре да събирате панаира и обратно в чукотка

Да очакваме същото и за израел ?

Този вместо да дава наклон на оная работа на руснаците да вземе да каже за престъпленията на Зеления наркоман срещу църковни служители в Украйна, за затварянето на църкви и манастири, за разграбването и разпродаването на църковно имущество. Също така чакам да видя кога Ватикана официално ще признае за хилядите нацисти на които е помогнал да се укрият в Южна Америка, За парите заграбени от доста народи и страни през годините, за ужасяващите нива на педофилия, разврат и трафик на деца извършвани под опеката на Ватикана и още и още. За тия теми си мълчат като насрани ама иначе и те се включиха да лаят в хора. За всички тролове дето се радват - благодарение на отказа на Ватикана да разреши изпращането на помощ на "еретиците" от Византия и Балканите, ние платихме свободата на Запада с цената на много животи и почти пет века робство. Ако бяхме оставили османците и бяхме се съюзили с тях сега щеше да има велик имам във Ватикана, а не тоя киртак дето е давал обяснения. Католиците на Запад са мошеници и измекяри и това интервю го доказа за пореден път. Неслучайно значението на католицизма в самия Запад е в историческа дупка.

Без финансовата и военна помощ от ЕС и САЩ, образованието Украйна ще съществува не повече от един месец. Парите на ЕС и САЩ привършват. Девалвацията на еврото и долара започна. Русия печели, ЕС+САЩ губят.

Хех..оня ден призовава посраинците да вдигат белото знаме... ма джендърите го награбиха...и сега обърна плочата

С кого да преговаря Русия? Зеленски каза, че не иска да преговаря, иска война до победа над Русия или до последния украинец, което настъпи първо.

Може с нас да преговарят, връщат ни земите покрай Волга, а ние им пращаме МОЧА

А акъл някой дали ще ти прати?

И после ... радостно , отново в Империята и при султана ... Учиш ли вече турски ?

Имаш ли с кво да стигнеш до Волга!? БГА Балкан ли ще вземеш...или ф16...блок 80

Смехурко

Акъл не могат ми прати, то ако имаха нямаше да си увеличат границата с НАТО. Турски не уча, ама дано да не се налага, че ако южния султан гледа какво прави руския султан, може и да му дойдат някакви идеи... референдумче, малко зелени човечета и готово... До Волга ще стигна с Волга разбира се.

Кремъл заяви, че папският призив за прекратяване на войната е "напълно разбираем" След това давайки ясно да се разбере, че под агресор има предвид Русия, Паролин заяви, че "отприщената срещу Украйна война не е резултат от някакво природно бедствие", а от конкретни човешки решения. Кремъл пак заяви, че е точно така

Тия сме ги слушали вече ! Да се изтеглят от Киев, да ходят до Турция да слушат глупостите на палачовци без правомощия, да спрат да стрелят, та противникът да се прегрупира. Никакви примирия докато не се договори всичко !

То е ясно ! От Мейдана насам единственият агресор в Украйна спрямо руското население е Украйна ! Много точно се е изразил папата !

Руското население що не е в Русия ? Тва са същите глупости като българскаото население в Македония. Седят едни хора дето си милят, че са други на друга територия за да има конфликти ! Защо ?

Защото са живели цели поколения в СССР, ама ти не си бил роден да помниш това, а сега се опитваш да разсъждаваш.

Бил съм роден. Бях четвърти клас като се разпадна СССР

Пригожин преди да го изпратят при свети Петър друго каза вата !

Ми явно и Папата не може да се отваря на ционистите.