Василев: Чужди посолства са подшушвали на наши партньори в управлението ПП да се коалира с ГЕРБ

На въпрос как си обяснява, че Христо Иванов и Корнелия Нинова лансират включването на ИТН в подобен кабинет, той каза: "Втори път да се опитаме да правим същото нещо с ИТН за мен би било проява на идиотизъм”

Обратно в новината

Коментари - Василев: Чужди посолства са подшушвали на наши партньори в управлението ПП да се коалира с ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тогава изгонете тези дипломати които са подшушвали

и от Държавния Департамент се видяха в чудо от магаретата Киркор.AND.Кокор които те монтираха за вождове на племе?!

Ама какъв герой е Кокорчо!!!

Я,тоя си отвори устата понеже вече не е в плановете на господарите отвъд океана!

Българският народ не иска евроатлантическо и антибългарско правителство..

Това ще стане !

Няма ли да ги накажете тези чужди посолства като изгоните 70 дипломата или това тяхното си е утвърдена практика да ни редят и назначават антибългарските правителства ?????

кои чужди посолства?? американското брои ли се за чуждо или те няма за кво да подслушват щото дърпат конците

Ако Херо ти беше казала, на ББ щеше да му лапаш дългата шланга на площада зад опашката на коня, да те чукат всички педали...

усещат американците, че нови избори ще загубят България и натискат натискат

Никога , управление с ГЕРБ ! Това е най- вредната и токсична партия! Всеки , който иска да се самоунищожи се коалира с ТЯХ!

А да видим - дали не бяха хамериканците Кво ще направиш бе шушлек

Всеки посланник , който си позволи да се намеси в управлението на държавата ни , трябва да бъде изгонен ! Никой , който и да е било , няма това право !

Ами сега изгонете още 77 от това посолство. Нали сте герои, ха да ви видим сега, дупедавци..

Защо още правят промени тезш,след като ги свалиха! МАРШ БЕ! https://pik.bg/e%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D1%84%D0%BE%D0%BD-%D0%B4%D0%B5%D1%80-%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%B5%D0%BD-%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BF-news1116596.html

Няма ли да изгоните дипломатите на тези чужди посолства, които се месят във вътрешните работи на държавата ни и редят правителства, против волята на народа ни ? Това е бетер колониализъм... И ще ми говорят за мнимите руски шпиони, които ни шпионирали ....хм...обекти, които сами са ни построили, а в секретните ни обекти с национално значение се правят снимки с американски посланици... Мръсна сороска пасмина и продажни мастии, които много избирателно се обиждат и са много чувствителни само към руснаците....

Май на всички ви подшушват: "Продължаваме порнографията!" Или ДА!?

Порнография е дъртия тулуп, а не младите и образованите, смешник такъв.

И кои са тези млади и образовани? Може би Наско, културният министър? Некадърници!

Умно-красив придоби друг смисъл.

Предполагам маникюристката му го е казала. Те са най-достоверните източници.

Чичко Гугъл знае всичко.

Може да знае всичко, но вече не ще да споделя.

Ахаааа, така ли стана Асене ?? Вече чувате гласове ??? Ами това е страничен ефект от наркотиците, които взимате. Но няма страшно, там откъдето идвате има много добри клиники за лечение на наркозависими. Те ще се погрижат за вас, след като ви натоварим за самолета!

Колко просташко и малоумно изказване, значи да учиш в един от престижните университети в света трябва да се другиташ.Как може да сме толкова прост и глупав народ, боже опази.

явно яко се дрУгираш.. а после се чудиш що си прост и тъп.

Т.е фашистите от сащ-исаното посолство са заповядали да се коалират и послушно да изпълняват заповеди ..А всъщност винаги са действали в коалиция. Всичко се видя при важните гласувания, отпадане ветото над Македония, санкции срещу Русия, военна помощ за фашисткото правителство на Украйна, нелепото изгонване на руските дипломати...И герб и пп са еврейско-давоски проекти...

каква осанка, каква политическа мисъл, каква финансова мисъл, какъв велик политик! втори Буров направо! пфффффуй!!! "умен е, но е страшен мошеник!" каза окраденият от тоя "втори Буров" негов съдружник и ганя се втурна и.... му даде всичките си пари и бъдещето си даже. най-справедливото наказание за глупостта на един народ е неговата бедност. п.п. извинявам се на паметта на Буров, разбира се.

Вие питате: Кой е най-големият работодател в България? Ние отговаряме: Козяк

Все едно на него не по подшушват същите ...! Какво се прави на независим ...? То е ясно, за електората. Много плитко .

Не ставаш за управник.Кой какво подшушва не е вяжно. .

е пътник вече...Очаквах ,че пак ще каже че Путин е виновен,но той си призна кой му плаща....Глупак

Брех, БСП не бяха ли на Путин? Или вече всички сте слуги на Козяк? Айде един да е слуга на България вече, а?

За да си слуга само на България е нужно мъжество. У нас такива политици нямаме. Нито един. На думи всички са силни, докато се докопат до властта. После ясно проличава чии подлоги са - на Запада или на Изтока. И в двата случая са вредни за държавата ни и не защитават нейните интереси.

Веднага! И после възраждане и стига национални предателства.

Ега ти обикновенния педал! Винаги ще бъде зависим! Какво го бутате напред? С тия винаги има проблеми! Не забравяйте, че българинът изповядва традиционни ценности, а не внесените от вън ЛГТБ!

ПП наркомани и суингъри , никога повече в парламента

Който вади санкции, от санкции умира.

Махнаха темата за скопския цирк, защото там нишо не се случи. Дори не си напраивха труда да гласуват. Предполагам сте наясно ,че този жирк е специалн оза българската публика и неслучайно ви го даваха на живо?

И не ги интересува джендърите и татусите в България..те искат да им викат конграчулейшън и да им спускат нареждания по телефона.. и естествено се надпреварват кой първи да ги изпълни за по-малко заплащане

Бойко иди си в зайчарника с МИР За ТЕБЕ няма вече КЕЛЕПИР НЕ си вече Паша НЕ си Емир Поискай от Путин паспорт с2орел чемодан и за СИБИР

Къф Путин бе, нали банянския тъпак ше дава оръжие на украинците.

Явно от Козяк не им се хвърлят пари за нов политически проект след гръмкият провал на ПП ! Колко и да са глупави американците усетиха огромният провал с 70 служители на посолството на Русия и договора с Русия ! Особено след като завод за газ им гръмна и не могат да изпълнят обещанията си гръмко афиширано от Кирчо !

Защо мислиш, че са му обещавали нещо?!?!?

Лъже шибаното копеле.

Нищо не са усетили ФАЩ, Киро Тъпото изпълни техните заповеди, те целяха точно това и го постигнаха: разпалване на конфликт с Русия, непрекъснати малоумни провокации, зада видят докъде ще стигне Путин срещу България, която използват за стръв и пушечно месо.... Нито пък нещо са обещавали на Киро Тъпото, който е парологичен лъжец и психопат, и ни занимава с фантасмагориите си...Канадска мастия.

То е ясно,че са новите господари от САЩ. Но явно не щат вече Кирчо и Асенчо,та за това тоя говори,че не щат. Ай сиктир и гадове мръсни.

Нови, колко да са нови американските ни господари, стана вече 35 години американски колониализъм... С Курчо и Кокорчо удариха малко на камък, щото се оказаха същите дебили като тях, но без никаква подкрепа от народа и стоят точно като назначени на щат еничари...

Каун и Тъпанар

Нови избори!Вън от политиката за ИТН.САЩ да оправят барака в Украйна,който те сътвориха като се възползва ха от тъпите политици на ес/а може би и много подккупни/

Ние нареждаме, не подшушваме.

От козяк заложиха на куц кон с петков и сега нямат ново "тесте" да пуснат в играта, та се пробват с герб да цакат.

НА ОКОКОРЕНИЯТ ПЕДЕРАС ПО АМЕРИКАНЦИТЕ, ОКОНЧАТЕЛНО ИЗТРИ ВСЯКАКВИ СЪМНЕНИЯ - "ПЪЛНА ПОДМЯНА" С НОВИЯТ ГРОБ, НО С ДОСТА ПО-СЛАБ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ ГРИМ , КОЙТО МНОГО БЪРЗО СНЕ ОЛЮЩИ ! 30% МАКС ЩЕ УЧАСТВАТ В Т.Н. "ИЗБОРИ" !

Изпаднали са в истерия троловете. ПП наистина се оказват непреклонни. Не правят метани на никого. Нито преклониха глава по въпроса за руското посолство и френското предложение. Нито сега, когато натиска идва от запада купен с подкрепата на ГЕРБ за тези неща. Не за пръв път мафията се оказва приемливо зло в борбата с фашистите. В миналото с немските и с комунистите, а сега с рашистите. Само че сметката накрая винаги идва солена. И ръководството на ПП го знае.

Резултатът от изборите, ще е крайно неприятен за Коалицията Продължаваме Измяната

Ми те изборите са затова. Да видим... Ти да не гледаш на Костя "неговата " социология? Вероятно проведена сред неговите хора. Само да няма изненади, като с ваксините на неговите депутати?

Жалко, че описаното от теб е много далеч от истината . Още по-жалко е че си толкова смешен и вярваш в подобно нещо.

Вън хардвардските измамници от България Избори!! и Глас норден глас Божи...

Само че вие сте не по-малки национални предатели. И какв още правим сега?

Кои са тези "вие"? Не виждам , човека да е казал нещо конкретно.

Макетата и Урсула ни се подиграха жестоко. Разиграват някакъв театър на недоволство докато само България прави отстъпки и си махна ветото без реално нищо насреща. Въпреки това макетата дефилират и обвиняват страната ни във всевъзможни неща, а Усула им е на крака да ги успокоява, че сме им признали "езика", историята и нам какво си. Как се стигна до този чудовиущен провал в кабинета Петков? И ако говорим за въне натиск, вие как смятате да му устоите?

Докога ще ги гледам тези педераси? Докога?? Омръзнахте ни.

Кокор още мисли,че е фактор и дрънка опорки.Най скапания финансов корумпиран измамник в новата ни история.Тез дето искат правалено правителство да се коалира с ГЕРБ не са наред.Една заблудена посланичка ни съсипа държавата.ГЕРБ ви остави приходи и 140 млрд БВП,а вие за 6 м.посегнахте и на резерва ,30 млрд нови заеми,недълновидни финансови разчети,ако има изобщо ,и 9 млрд за 9 дни изчезнаха в лични офшорни сметки.О ,да и комисионни от посредници на газ,но прекратихте договора с РФ," подкрепи "ви Урсула и ви забрави да се оправяте,само,че газ няма,щото сте " харвардци.Само затвор за вас.

Смучи ми кора, мазен лайнолизец

Изгонете ги !

ЧУЖДИ служби ЧЕШКИ, УНГАРСКИ и РУСКИ имат дебели досиета за подвизите на младия мафиот БОЙКО Снимки от Пражкия затвор Панкрц Досиета за УБИТ УНГАРСКИ гражданин от БОКО За престъпни канали за контрабандни РУСКИ горива и сделки с Ливански и Иракски НАРКОтърговци Мутрата БОРИСОВ го играят и изнудват както си ИСКАТ всякакви служби Дори Македонските и АЛБАНСКИ служби имат дебели папки със снимков материал за НАРКОсделките на БОКО с шефа на Македонските служби Сашо Миялковски негов авер в НАРКОбизнеса Сръпскоте служби за далаверите му със Сретан Йосич Хърватските служби компромати з БОКО с наемни убийци хървати Няма дслужба посвета ко ято д нм нещо за БОЙКО

И всичко това ти го показаха и доказаха ? Егати службите!

Ей уля се от съчинения!А за Киро Тъпото имат ли,за Спецата,за Асенча,щото хич не им е чиста работата.

Този и без преглед се вижда ,че има вече психични отклонения. Не знам какви неща взема,вероятно са психотропни отрови, обаче има нужда да бъде прибран за леччение в психодиспансера !

Шефе, само мажоритарни избори ще променят ситуацията. Тогава ще видим кой колко струва

Газ няма, идва зима. Всичко е пълна пародия. След три месеца на никой няма да му пука за Радевци, коалиции, партии, Асеновци, Кировци, Корнелии, Бойковци, Костадиновци , дебета и депесета:))) " Честно казано, започвам да се навивам за Амбасадор" - Оркестър без име:)))) Глад, студ и мизерия.

Искат да те нахранят ама ти не щеш да ручаш

За да се състави правителство на мнозинството трябва да гласуват не българи, а цивилизовани хора. Нашите диваци гласуват за проруски партии и агенти

Друго си е да си неолиберастки цървул и да гласуваш за партии, защитаващи американския национален интерес.