Васил Тончев: Ще има още партийни оставки, Борисов трябва да се дръпне, за да се възстанови ГЕРБ

Според социолога от "Сова Харис" новоизбраният президент ще има отчетлива роля при сформирането на редовно правителство

Обратно в новината

Коментари - Васил Тончев: Ще има още партийни оставки, Борисов трябва да се дръпне, за да се възстанови ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прости хора си избират прости управници. Щото са като тях и затова ги обичат. А различните силно мразят. Щото никога не могат да бъдат като тях. Бай Ганьо не иска да е добре, той сака Вуте да е зле. Ами тогава Бай Ганьо, как да остарееш като катедрала, като си роден цървул?

Герб е клиентистка партия и без власт ще се разпадне.

Сега като спре парата и топлите местенца, чиновническата партия ГЕРБ се разпада!

Герб не е партия, а Организирана престъпна група. Трябвда асе забрани, като престъпна организация довела България до национална катастрофа .Похотливия пор ебач, в зандана.

боеко да се дръпне? това е вицът на хилядолетието!

Тиквуняка се закопа сам още преди 1 година когато разпореди на неговата хрътка Гешев да влезе в президентството . Сега цялата власт е в ръцете на Радев и по всичко личи че ще имаме така нужния ни реваншизъм .До месец два , Гешев ще е история ,Герб ще почнат да се спасяват по единично и Тиквуняка ще остане сам самичак сред глутница гладни вълци които го дебнат да му скочат на врата .

Отстраняването на мафията означава бързо премахване на Банкянския крадец и похотливец и камарилата му от политическата сцена и укротяване на ДПС (тях няма да му дадат да ги отстрани, поне засега).

Мафията се прости и с Президентската власт. Законодателната я загуби преди седмица. Изпълнителната ще й се изплъзне, когато се състави правителство. Съдебната ще се изпари с разкарването на Гешев. Мафията си остава, засега, само с местната власт. Е, и с мисирките, но те ще се разбягат с крясъци, още от утре.

Борисов: 'Предизборна програма ли?! Ще ви напишем после, щом искате...' WTF???

Почетни председатели са вече двама. Меймет Дуан и Будда.

Както Мавъра е на свобода така и Боко.Нищо няма да се промени. Първо крадоха партийно,после банково,после борчески, сега планово.

Така популярният проф. Наско Гердж в Турция! Всеки втори турчин познава ректорът на СУ, а защо е толкова непознат у нас, няма да задълбаваме. Поздравления, разкрит бе още един парашутист от партия "Калинка"!

Всъщност вота на практика се оказа партиен. Радев печели от подкрепа на съответните партийни агитки. Герджиков си взеот неговата подкрепа от ГЕРБ и ДПС.

Този тъп ли е. Ако Боко се оттегли, новите "управляващи" остават без концепция.

От къде да се дръпне бе, фалшиф герой. ГЕРБ е създаден от ББ, той ако се дръпне и ГЕРБ се разпада. ГоУем мислител си.

Вече много отдавна силите на "промяната" нищо друго не могат да измислят освен да атакуват Б Борисов. Нямат никаква визия, залъгват ни с някаква измислена борба с корупцията. Ако го няма Борисов, за какво ще ми говорят и по-важно, какво ще правят? Жалка работа.

Боко ще се дръпне в Софийския, а ГЕРБ се разпада. Мафиотска структура сглобена с цел Кражби и грабежи.

Сега ще разбереш що е то кражби. Следващите минимум 4г ще се върнат мутренските времена. Бедните ще станат още по-бедни, но те това заслужават.

Разни тъпи социолози се опитват да дават акъл които го нямат същото прави и този! ГЕРБ е лидерска партия създадена от лидер Бойко Борисов ГЕРБ без лидерството на Бойко Борисов е все едно НДСВ без царя! Още много други партии може да се каже същото например възраждане без лидера си Костадин Костадинов е умряла партия! Партии като БСП градската десница ДПС нямат нужда от лидери и те съществуват без лидери не така е с партиите създадени от лидери! За съжаление много социолози като този говорят тотални глупости!

С ГЕРБ имаше визия за бъдещето & отчет на направеното . Гответе за хипер инфлация , омраза , гладна и студена зима ...

шкафчета с евро и злато

но само за бъдещето на най-верните партийни деятели. Имаше отчет за свършеното, но нямаше отчет за откраднатото .

Е Борисов! Без Борисов герб ще изчезнат след 1-2мандата. Аз не съм гербаджия! Просто ви казвам, че случая тук е различен от другите партии! Докато го има Бойко, ще има ГЕРБ. Изчезне ли Бойко ще умре ГЕРБ.

ако герб наистина има намеренията да си поправи и възвърне репутацията борисов и шайката хайдуци окло него трябва да бъдат изправени пред съда за стореното и краденото в продължение на толкова години. моля не говорете празни приказки да се отегли и какво след това да си кара живота с заграбеното и откраднатото безнаказано. пълни глупости цялата ви партия е такава хайдушка.докажете обратното на това и вземете правилното решение като ги вкарате в затвора тези престъпници за да ви повярваме че наистина мислите за народ и родина

Айде стига с тоя затвор бе, само това повтаряте, нещастници, да върнел "заграбеното" и да го даде на вас ли? Патки заспали прости! ГЕРБ е Борисов и това е! С глупостите дето плямпа тоя злобен народ, хората по света биха си помислили, че тук е една пустиня и народът се влачи по корем и мре от глад! Ами кажете ми тогава кой ви пълни кръчмите, моловете, курортите ви, хранителните вериги с препълнени колички, кои ви купува апартаментите, никнещи като гъби, кои купува колите (по 2-3 на семейство), лаптопи, компютри...и тн.т Кой? Туземците ли?! Но поне сте злобни и мързеливи и някък си искате парите да ви падат от небето и ви финтираха с едни чекмеджета и чували и вие газ пикает, че не са за вас! Айде качвайте се по масите, връткайте кючеците и викайте "Веднъж се живее!" това го можете най-добре!

като върне това което е откраднал стандарта на средния българин на пенсионерите на всички българи ще се пооправи българия няма да е на последно място в европа и това ако не го разбираш занчи си абсолутен малоумник или съучастник на тази банда хаидици. и не забравяи че има видов ден

С тези тъпотии ви излъгаха.

Да го дръпнат в панделата!

"Отдръпването" на Борисов е само при Бай Ставри! Задълго, за да може да се демонтира организираната престъпна група (герб) !

Деса опредли резултата и радевата ЦИК го е вкарала в машините. Изчакаха да мине якакво смешно гласуване. Като за пред чужденците. Нали видяхте В СОФИЙСКА СЕКЦИЯ от миналата неделя. Машината дава 103 гласа за ПП, а разписките за тях били само 23. Честни избори. Честито на Радев. Взе цялата власт. Останаха му само Гешев, Св Синод и Гл. Мюфтийство

Борисов няма да се отдръпне докато бай Ставри не го дръпне.

Не знам днеска как отчетоха избирателна активност като предната седмица. Минах покрай няколко училища в които миналата седмица имаше стотици хора в дворовете чакащи да гласуват, а днеска ако не се заседиш 5-10 минути няма да разбереш въобще, че училищата са отключени и има избори. Как я докараха избирателната активност по-висока от миналата седмица никой не разбра.

И на мен ми направи впечатление, че при нас изборният ден свърши още по

още по светло

Пилотът и пътника..

Г-н Тончев, нека саамо да уточним някои неща- първо ГЕРБ не е партия. ГЕРБ е мафиотска структура. Всяка партия има ИДЕОЛОГИЯ. Това е основата за съществуването на партията. ГЕРБ нямат идеология. Те са една сбирущина от мафиоти, които освен за далавери и за кражби, за друго не мислят. Така, че оставката на техния лидер ще бъде пагубна за тях. Ще е пагубна за тях, понеже отстраняването на всеки мафиотски бос е свързано с драстични промени в групировката. Всеки мафиот се спасява поединично и групировката изчезва. Така ще е с ГЕРБ.

Костов, Доган???

от герб се отдръпнат Борисов, Деса Атанасова, Екатерина Захариева, Деница Сачева, Кърджалийската патица, Биков, Дончев, Маринов, Кралев, Милена Дамянова, Делян Добрев, Ангелкова и други муцуни, които в последните 13 години дърпаха партията надолу, то тя може и да просъществува. Останат ли в герб, партията е обречена!

Даниел Митов,който е пълен боллук

Боко ще се дръпне и без да иска, защото остаря и оглупя, и му мина времето. ГЕРБ по начало не са партия и без Боко са нула.

Сега е момента Митов и Биков ако са умни да катурнат Боко!,

Те са само 2 мъжкиш прости тутк... такова... мъжки СЕКРЕТАРКИ! Не възлагай надежди. гробаджийската шайка трябва да изтече в канала както ндсв!

След толкова много години недостойна политика на недостойни политици - политическите трупове, обичайно и очаквано са много. Време е да се изхвърлят политическите трупове и да се погребе мрачната и мракобесна история на Бг.

Как точно. С десислава Атанасова Тъпото ли

Какво възстановяване, бе??? ГЕРБ са в моргата! Буквално...

щях и аз да напиша такъв коментар!!!

За разлика от НДСВ и др. нови партии те имат местни структури и интереси. Няма да се разпаднат лесно. Абе какво пиша и аз на пристрастен трол.

Те няма да се разпаднат! Ще се съпротивляват до последно, че даже и след това! Защото губят всичко, а някои от тях рискуват и затвор. Но след смяната на каскета, над тях повече няма да има чадър, което отваря много пътища и ще помогне много за изчегъртването им! Мутри вън!

Бойко в Банкя мачка! Таралежа с гол г@з!

ахаххахах иска им се Баце да подаде оставка ама защо? защото след Радевата зима го връщаме на бял кон :)

Колко се върнаха Костов и Царят.

връщаш го на бял к-р в софийския затвор там го очакват вече ясно ли ти е заблудено дрогирано тролче и теб ще те вземе за помошник

педал та нали: 1-во съдебната система е корумпирана, 2-ро Гешев и прокуратурата няма да му пишат обвинителен акт /защото са още по-корумпирани от съдиите/, 3-то Борисов само в едно чекмедже има 1-2 милиона. Тези константи битуват ви интернет главите ви. Та тогава какъв затвор бе цървул беден.

несбъднатите мечти са си пак мечти, не се заплащат!

Глупости.. стига с тия оставки и тъпотии. Нито Борисов, нито Корнелия тряба да дават оставки. Има избори, хората гласуват, променя се ситуацията. Едни печелят, други губят. След 4 години ще се обърнат нещата, или даже по-скоро. Не са виновни Бойко и Корни, че толкова хора нямат грам мозък и са безкрайно тъпи, за да се връзват на глупостите и празни приказки на канадския мошеник, генералът-престъпник, русата/боядисаната вече отровна пепелянка и други подобни простестни партии или както там се наричат тия дни.

Цървулът разБойко трябва да иде в затвора.

Не съм гласувал за президент, защото не припознах никого. Но думата ми е за ГЕРБ - не е достатъчна само да се отдръпне Борисов. Трябва да си променят манталитета на саботьори и да дадат шанс на новото правителство, както е нормално - 100 дни. В последните две НС депутатите им се държаха като господари и дори хулигани в някои моменти. и затова получиха шамар. Казано е "Пред падение то Гордостта върви". Пожелавам на новия Парламент преди всичко културен тон, по - малко диалектно говорене и повече мисъл в говоренето! Нека просташкото говорене на Борисов да остане само срамен спомен в историята ни.

Ха, интерсно твърдение! ГЕРБ е самият Борисов. Изненада е, че някой от членовете на ГЕРБ си въобразява, че ГЕРБ ще просъществува без Борисов?!

Са клиентелистки партия .Без власт са на боклука .

k@п#ли ск@пано! бял св@т да не вид@т внуците ти!

Ако Боко се дръпне ГЕРБ ще последва НДСВ !

Боко, ГЕРБ пак ще отекат като НДСВ .

Кой каза това..