Васил Терзиев предлага София да вземе заем от държавния бюджет за инфраструктурните проекти

Столичната община ще погасява заемите поетапно до края на 2024 година след верифициране и превеждане на средства от оперативни програми "Околна среда" и "Региони в растеж"

Обратно в новината

Коментари - Васил Терзиев предлага София да вземе заем от държавния бюджет за инфраструктурните проекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със заеми и баба знае . Вие източвате бюджета на Столицата и Държавата и със заеми ставате велики политици !? Идеята на всяко управление е с наличния бюджет и с печалбата от обществените фирми да се работи . Политиците Крадат нашите пари и теглят заеми , които пак ние ще плащаме. Е такива БОКЛУЦИ няма !

Как да спасим София, От Спаси София и Терзиев? Седнаха на общинските столове и Спряха да снимат и показват проблемите на София! Клони и мръсотия е на всякъде, но СС не забелязват!

Палячото спечели с измама изборите, сега иска да тегли заем, най-богатия град в държавата, ще тегли заем!!! Ясно е ,че всичко е на схема..

Обещах си, че до 100 дни няма да критикувам кмета. Само да споделя, че в момента нямаме парно и топла вода. абе лична болка. Има печки и бойлер. Коледната украса на София е минимална. Т.е. не я виждам. да е жив и здрав. Дано досега поне е намерил къде му е кабинета. Е ще го коментираме след ония 100 дена.

Кметчето започва със заеми! Много мъдро! Точно като скапаното правителство!

само да не забравиш,Василчо, тия пари ще трябва да се връщат, не са като онези!

Е той лично няма да ги връща, поради което не му виждам проблема.

Няма проблем Васе, ще дръпнем още един държавен заем да ви дадем за София

Лято е, пршстигай, заем. Как да те изпием знаем. Втория ще вземем зиме първия да изплатиме. Идвайте пари от Запад. Политиците ще лапат, а пък лихвите ще връща внучето на мойта тъща.

на теб няма да се рамине да връщаш!

Разбира се, че няма да се размине на никого от нас. Ще връщаме и още как след като имаме не пазарна, а позорна икономика и крадливи и продажни политици. А песента на "Клуб "НЛО" е актуална и след близо 30 години.

Нищо не казват за навеси по спирките за градски транспорт. Ще ги доживеем ли?

През 1017г. Ленин яхва властта с един от най-популярните негови лозунги "Граби награбеното", по-късно през годините родните комунисти ни поучаваха че, "Да откраднеш от крадец - не е престъпление", сега този епилирам момък се опитва да ни втълпи, че "Да вземеш заем от място в което има пари само благодарение на кредити, не е лош заем". Възпитанието от ЦК на БКП е като първите 7 години - имаш ли ги - до живот свириш по тзи ноти...

еманация на сичкото айти нефеляк - живот на кредит до гроб

само кредити ли може да взема ?

А София мръсна, тъмна, непочистена... Да ви е честито, жълтопаветничета!

Тоя Льольо дето е кмет ще ни погребе окончаятелно!

Още не си станал кмет и искаш Заеми ! Да та Е... в Кмета ! Виж колко е Откраднала Фандъкова , плазмодий Десесарски ? Народа Чака , иначе Оставка и да изчезваш от България !

май се оказа, че Фандъка не е краднала,

то на заем всеки може, особено ако ще се връщат от някой друг в бъдеще... поредната мишка която са в спуснали да краде.... първото е да вземе заеми за които няма да отговаря лично никога!

Тъпаците от София, които гласуваха за наследника на ДС скоро ще съжаляват. Развитието на София приключи. Започна връщането към комунизЪма. София отново ще бъде окрадена и мръсна. Как може нормален мозък да гласува за Васко - ухото и мис Бони?

Айде, почна се... :( А кой ше връща дълговете, бе педал гнусен! :(

Не обичам промените, идват гладни.

Някога този педал правеше "бизнес" с безотчетните куфари пълни с откраднати от нас пари и сега иска да е същото, но времената не са същите. Защо ми изтрихте поста за украинските шафрантии който с негово разрешение ще развяват фашистки знамена и синьо-жълти си парцали по жълтите павета?

Добре де след като всичките тези незавършени проекти (поради неизплатените суми) са по европейско финансиране, как тогава и бюджета на общината е на нула? Нима се твърди че не само европейското финансиране недостигнало, но и наличният бюджет на общината бил похарчен и все още били необходими още няколко десетки милиона!?!? Нима просто се възлага работата на фирмите и накрая кой колкото каже толкова трябва да се заплаща? Какви са тези поръчки за проекти където още преди започването на работата не се знае колко трябва да се похарчи?

Този още не е застъпил и веднага да крадне мисли. Крушата не е паднала далеч от дървото.

Които са си го избирали да си му плащат заемите :)

Много си тъп! Ако бяхте гласували за него и още на първи тур беше спечелил, въобще нямаше да видиш тази новина. Всичко щеше да е направено вече. Толкова ги е шубе, че ще им покаже как трябва да се управлява, че ще го съботират постоянно.

Мите, когато си прост е добре да си мълчиш защото като си отвориш устата разсейваш всяко съмнение

Ехее.. така ли се управлява, нали обещахте чиста и зелена София с много детски градини. Сега пък нямало пари. А уж Телерик не се били облагодетелствали от ДС, но е видно, че парите от червените куфарчета са помохнали за старта накомпанията. По същия начин и сега ще вземат заем с държавни пари, за да изпълнят частни политичекси обещания, които без заеми не могат да се изпълнят, но заемите ги плащаме ни обикновените граждани!

Дано не се осъществи. Парите ще се откраднат, дълговете ще ги плащаме с повишаване на данъците, а като резултат на ремонта на ремонта на ремонтирания ремонт, тротоарите и пътните настилки ще са по-зле отпреди.

Колко време мина от изборите, а още не са крали? Един шарлатан винаги намира изход от положението, парите които е вложил за да стане кмет трябва все някак си да се възвърнат. Бюджета е най-лесното решение.

Ох мамин златен, предлагал да вземе заем от бюджета. Всеки иска да краде наготово! Ами обяви проектите, излез на пазара и си набери малко кредити да те видим що за бизнесмен си...

Чаках да се появи и тема за Кмето, че да се включа. На друг сайт мернах, че Георги Георгиев от ГЕРБ ти подаде късия пас за тази идея, за което от мен получава ОГРОМНА ЧЕРВЕНА ТОЧКА за асистенция! Мисля, че е коректно поне да му благодариш! Ако правилно съм навързала едни други точки, вече ти се е случвало един друг пич на име Георги Георгиев (ако не бъркам), с прякор Геша да ви спасява задниците, защото ако не е бил този човек да ви наритва, озаптява, прелива мозък или направо да ви го крепи, Телерик щеше да е потънала много отдавна. Човекът бащински ви е помагал и колко ли се е псувал какъв таралеж у гащите си е сложил с вашия стартъп, но този Георги Георгиев не ти е длъжен да ти спасява задника!

Дори краденето трябва да е умерено.

То се видя, че тия ще разсипят държавата до степен анархия, война, грабеж. Мутрите в парламента си пишат конституция, хомо-децата на ШЕСТО крадат от всеки фонд, който докопат, страшно е. ТАКОВА НЕ Е БИЛО ДОРИ ПРИ КОСТОВ. Да идват руснаците, иначе БЪЛГАРИЯ СИ ЗАМИНАВА.

Гоше по-лесно да бегаш на Убаво при путлер, оставини нас тук да се мъчим без теб

Нема нужда да ходя при руснаците, те самите ще дойдат на гости тук.

До "аде" Бе те ще дойдат, ама като дойдат и у вас се паднат да влязат от рязаните руснаци... Вай-вай... Аллах!

Кирчовците само това мога - дай заем..

Намерил от кой да иска ! То е ясно , че и там няма !