Васил Божков с първи думи на свобода: Честит празник. У дома съм

Вчера бизнесменът беше пуснат под домашен арест, като ще бъде следен с електронна гривна

Обратно в новината

Коментари - Васил Божков с първи думи на свобода: Честит празник. У дома съм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бахти нещастния позиор! дано го осъдят най-накрая!

У дома съм, Значи да идват компанионките и компанионите му!

Тоя открито се подиграва на всички

Зъл човек.

Къде ти е гривната бе п*мяр?

#бъдиздрав

Сега този какъв е - дисидент ли ? Защо ужасен престъпник ( цялото общество знае..ние сме малка държава все пак ) е на свобода ?

о, да има по лека мярка, приложихме я на А.Петров, бъди спокоен!

Има една хватка от съда. Пускат го и някой му тегли куршума.

Божков с прист часовник. мяма електеонен

Противняк. Гний в затвора с борисов. Колко са противни софиянски като се правят, че не те знаят къв си.

БЪЛГСРСКОТО ПРАЕОСЪДИЕ ПАК СЕ ИЗДЪНИ! За поредрн път доказа колко Нищожна е тази държава.

А сватовете как са? Свата добре ли е? Скоро не сме го виждали наоколо.Да се не е случило нещо със баш-СДСара ? Да се не е задавил със крадените пари и имоти,или харчи още парата от Софийските Хали?

Не изглежда добре - появи се бегло за интерв

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони. Време е Черепа да си поеме държавата.

Мачкай ги череп Извади доказателствата и ги приключвай Лакомите ненаядени Герерухи

просто е много голям за правосъдието и затвора

Кое е му големото че не мога да се сетя? Слушалка и перач.. и отново има чадър..

Е голям си е в очите на простите.

Той и ортака му Пригожин беше голям......

Що не си плати на Бойко. И да се сдобрят.

А Бойко какво общо има.

на българския Пригожин.

Този пък ,с това тъпо клише "бъдете здрави" !? Изглежда злобен,очите му са зли,грозен физически. А,това ,че се изживява ,като велик...играч ,на кой му пука,този е минало,братя и сестри.

Тоя бандит е убил мъжа на Весела Лечева, Алексей Петров и е сложил БОМБА пред колата на прдишния Главен Прокурор !! Да мре заедно с циганските турци около него, и крадци, избягали от Затвора !!!

Има ли изненадани?! Всичко е уговорено - Божков ще е забравил всичко за Борисов и Горанов пред прокурора Хем вълкът сит, хем агнето цяло. Всички изедници ще си останат на свобода. Вервайте ми.

А като е под домашен арест има ли право да излиза на разходка и чист въздух на някоя драгалевска пътека, примерно? За един приятел с колело питам ;))

Гаден човек, неприятен човек.

Личи си, че си е у дома, започват масови протести срещу евроатлантическата ориентация на България и позицията й за Украйна. Божков и Радев в акция, с призив към наивните и обезверените, да ги подкрепят в овладяването да държавата.. Който го освободи и му даде домашен арест, той иска да върне България в руската орбита. Той е срещу еврозонота, защото в нея, мръсните руски пари не вървят. А тпанснационалният "бизнес на мутрата Божков, е с руски пари.

Дойде с ясното съзнание ,какво ще преживее....е преживя го......... А ,сега...."екшън"....някои вече нервничат...!!!!!!?

Божков, министър на правосъдието и образованието едновременно.

Грозно лице, грозна душа...

Кой ще остане в такава държава?

Че и " симпатизанти " имал ,олигофрени срещу заплащане

Божков се изплю за кой ли път, срещу държовата. След толкова обвинения, след толкова съсипан хора и съдби, дори трупове, у дома? Все едно казва: законите не са за мен, за вас са, "простолюдието", както нарече обществото, българският му адвокат. Сега ще си управлява престъпния бизнес и мръсните пари, защото вече си купи магистрати, и политици, от вкъщи.

Симпантизантите на черепа са платени лумпени. Истинските му поддръжници са зелените капути от ДС, чиято касичка е от 80-те години на миналия век. Освен, че се изплю върху държавата, Божков е пазен от НСО, съдебна охрана и лична. Да ви е яд. Честито, цар-мутра.

... БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВО БЪДЕЩЕ ! ЕВРО И ШЕНГЕН - НИКОГА НЯМА ДА ДАДАТ НА КОЧИНАТА И ЩЕ Я НАРИТАТ КЪМ АЗИЯ ! НА Т.Н. "ИЗБОРИ" ЗА КМЕТОВЕ, ЩЕ ИМА АКТИВНОСТ, КОЛКОТО НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ - 40%, НЕ ПОВЕЧЕ ! - "ИЗБОРИТЕ" ЩЕ БЪДАТ ФАЛШИФИЦИРАНИ, А РЕЗУЛАТИТЕ ОТДАВНА СА ИЗВЕСТНИ, НО НЕ И НА ТЪЛПАТА ! . ТАКЪВ ТЕАТЪР ИЗИГРАХА НА ТЪЛПАТА ЗА 3 ГОДИНИ, САМО И САМО ДА ПРОИЗВЕДАТ "ЗАМЯНАТА" НА БАЩИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ С ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ... .. КРИСТАЛНО ЯСНО СЕ ВИЖДАТ НЕЩАТА , ОТ ДИСТАНЦИЯ НА ВРЕМЕТО ! -- ЗА 34 ГОДИНИ, САМО ТУК АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ...ДАЖЕ ПАМЕТНИЦИТЕ СА СЪЩИТЕ ! -- ОЧАКВАМ ДА ИМА ОЩЕ УБИЙСТВА, И РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ, ДАЖЕ НА "ОБИКНОВЕНИ" ХОРА ...ВСЕ ПАК ОТНОВО СЕ СЪБРАХА - "МОЗЪКА" ОТ САРАИТЕ И "КОВЧЕЖНИКА" ОТ ДУБАЙ - СГЛОБКАТА Е ЗАВЪРШЕНА ТЕАТЪРЪТ Е ПЪЛЕН ! -- СЛЕД "ИЗБОРИТЕ" ОЧАКВАМ РАЗВАЛЯНЕ НА СЕДЯНКАТА, ЗА ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ПЪЛНОТО ОТКЪСВАНЕ ОТ ЕВРОПА И ОКОНЧАТЕЛНОТО ЛЯГАНЕ ПРЕД МОСКАЛИТЕ! КАТО ПРЕДИ ТОВА МОЖЕ ДА ИМА ОПИТ ЗА МАХАНЕ НА МАГАРЕВ, КОЕТО ЩЕ Е ИПОВОД ЗА РАЗТУРВАНЕ НА СЕДЯНКАТА

ОТ СЪРБИЯ И МУСТАКА, КОЙТО ЧРЕЗ БЛЯДОВЕТЕ ВИ ОГРАБИ ПАРИТЕ ! САМО ГЛЕДАЙТЕ ! ЦЯЛАТА МАФИЯ СЕ Е ХВАНАЛА ЗДРАВО ЗА РЪЦЕТЕ И СЕ ДЪРЖАТ В ОБРЪЧ , В КРЪГОВА ОТБРАНА !

Грозна картинка ,това човек ли е ?" бъдете здрави" !

Stanko

Божков е руско прокси какво ЦРУ ви гони?Бързо забравиха някои ,че е имал дни в които е печелил 20 милиона от билетчета.За един ден!Че и данъци не е плащал.

Божков се изплю за кой ли път, срещу държовата. След толкова обвинения, след толкова съсипан хора и съдби, дори трупове, у дома? Все едно казва: законите не са за мен, за вас са, "простолюдието", както нарече обществото, българският му адвокат. Сега ще си управлява престъпния бизнес и мръсните пари, заклщото мече си купи магистрати и политици, от вкъщи.

а небето като от коприна .... да - честит празник

Честита Нова Година!

Закони у нас няма! Призовавам да се махнат училищата и всички учебни заведения и децата да стават мутри и проститутки!!! Нищо друго не важи у нас!

След като разгромиха Божков, хазартния бизнес продължава да процъфтява? Нали щяха да се борят с хазарта, наркотиците и всякакви други пороци? Или всичко само преминава от един джоб в друг?

Направо да готви приветствие за Нова година!

Колкото и да перете бандити всякакви срещу заплащане, това няма да ви помогне. Вие сте предатели, Оставка!!!

Утре ще четем новината, че са го гръмнали. Дано този път да му турят снимката на смачканата глава у новините, да й се полюбуваме и всички ние.

Ще има мошеници, докато има наивници. Докато търкахте билетчета като луди, му вярвахте напълни, Сега пък бил мошеник. Ами сами сме си виновни

Оле, побиха ме тръпки. Малеееее, не знам вече какво да очаквам. Той за какво си дойде? Олелелее. :))

Дойде си за погребението

Този престъпен елемент защо не си направи пластична операция на лицето да не изглежда като каруцар.

Що не ходиш да се ш….ш някъде бе?!

.......тъпи идиоти , защо ни занимавате с идиот като вас ??????

така и да ми пушиш чепа, боклук червив!

Чичо Васко,много ми липсваше! :)))

Бъди здрав и успех!

Ох нашия герой с пурата , цирк Буш

Изтъркай едно талонче ....

Толкова за съдебната ни система, това решение казва всичко

Мисля, че няма нужда от български съд.

Всъщност, Ти в ареста си беше у дома!

Значи сега е излязъл!

Тютюнопушенето е вредно за здравето.Може да получиш куршум в главата.

Шибаняците от дирника са си написали скрипт, гласуват вместо теб, и като цъкнеш на положително гласуване, изведнъж минуса -1 става на 0, а не си гласувал. Руски боклуци руски сайт вмирисан

да, а на някои коментари плюсовете и минусите са нечуствителни

черепухата е руски плужек и няма право да ни честити Съединението. пРосия е била против Съединението защото и тябва една разединена и объркана ВАСАЛНА територия с други думи сигурен плацдарм за следваща война с Турция и бърз достъп до Дарданелите. Нищо лично просто имперски пРосийски интереси и зони на влияние.

Само да добавя за размисъл на простоватите русофили, откъде в поробена България е имало 100тона злато с което "асвабадителите" са си тръгнали?

Питай дънди прешъс метълс,защо като сме съюзници ни дават само трохи от златото изкопано от България.... Тъпа краварска сволач проклета