Коментари - Вашингтон: Страните от НАТО са притеснени от връзките между Москва и Будапеща | Днес.dir.bg

Вашингтон: Страните от НАТО са притеснени от връзките между Москва и Будапеща

"Всички ние сме обезпокоени, че унгарският премиер се срещна с президента Путин в момент, когато Русия води агресивна война срещу Украйна", заяви посланик Дейвид Пресман

Обратно в новината

Коментари - Вашингтон: Страните от НАТО са притеснени от връзките между Москва и Будапеща | Днес.dir.bg

Коментари

Ние като натовци изобщо не се притесняваме и симпатизираме на Русия. укрите не са в нато и скоро няма да бъдат, а и ние не ги щем, те не са ни никакви

Орбан е пич от класа и го показа на тази среща. Българските мърши начело на държавата ни не са достойни дори да му лижат подметките на Орбан.

Евала за отговора на нахалството на американския посланик! Жалко, че у нас такова нещо е невъзможно. А прави ли ви впечатление колко беше активна и публична Мустафа и как на наследника й не сме му виждали очите? И за какво му е, очевидно знае, че ние знаем кой командва колонията тихомълком и е решил тактично да не натрапва публично присъствието си. И без това всички изпълняват безпрекословно...

Така е, всяка страна има право да избира външната си политика. Реално България и Унгария нямат място в НАТО и ЕС. Какъв Шенген какви пет лева, нищо общо нямаме с европейците. Съюз със Русия и само с визи в Европа. Нямам търпение за един референдум за излизане.

Унгария е пример за независима държава членка на НАТО и ЕС, докато България е евроатлантически слугинаж бкагодарение на наведените ни ,,политици”. Политиците от НАТО и ЕС са притеснени за Унгария казват от Вашингтон,но народите от НАТО и ЕС не се притесняват от добрите отношения между Унгария и Русия.

Тъпаци , идете в Унгария да живеете ..ще видите с оостснитф си дирници капитански колко е скъпо ква инфлация имат ...оня ден.брг там свини тъпи руски ....като почнат да ви трепят ще се усетите но ще е късно ..кур за Унгария смърт на расия

А а а притеснени що бе....

За срещите с Ердоган не са притеснени, а Турция също е в НАТО, а тайните разговори м/у Москва и Вашинктон, никога не са прекъсвани. Лицемерие от класа :)

ФАБРИКАТА НА ПУТИНСКИТЕ ТРОЛОВЕ РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ! ПРОДАЖНИЦИ!

Турция не е членка на ЕС и няма да стане.

ВИЕ ЮДИ, НАИСТИНА ОТ РАННИ ЗОРИ ЗАРАБОТВАТЕ КОПЕЙКИТЕ СИ!

Сложи един зо друг Орбан и Денков. Всяко сравнение е излишно.

Те и американци седят на една маса с убици -Изрелци И Американци също са убици .излиби поне 2000000араби.сега това им се млъща..

Войните са еврейската жътва и прибирането на реколтата никога не е спирала. ..

1956-a не влязоха ли съветски танкове в Будапеща? Дано скоро пак.

Че го прави от любов или някакъв морален компас Орхан? Ако имаха договори с други държави за газ, въобще нямаше и да иска да чуе за Путин. Е, ние сега може и да им помогнем малко да се поразтърсят за други алтернативи.

Орбан е мъжага, лидер. Такива хора са голяма рядкост по българските земи. Или въобще ги няма. Тук има бойковци, пеевци, кирчовци ... и покрай тях се навърта един академик. И всички те се навъртат към едно посолство на Козяк

Умен е Орбан. Путин е предпочитан партньор пред изчанчената Урсула и напикания Джо.

Орбан е позабравил за унгарските антисъветски възтания. Ще му припомни, Путин в един момент коя е Русия.

А руснаците ще им Припомнят 1956 г. Че Малко унгарци останаха Дето са видяли Руски освободителни танкове

Ами явно взима пример от японците. Те вече дори са благодарни на щатите за Хирошима и Нагасаки. На годишнината гост бяха щатите, говориха против Русия, но нито дума за щатите и защо е тази годишнина. Шизофреници какво да ги правиш. Унгарците винаги са казвали с истинските имена кой го направи.

Притеснени са от здравия разум на Орбан, липсата му на желание да прави сервилни чупки в кръста и да угажда на всяка прищявка на Вашингтон.

Лично каза на клинтън да си гледа работата, когато клинтън му каза, че трябва да изпрати сухопътни войски в Сърбия. Да не би да е имал договор и за това. Пишете за центрове, ама не с факти а опорки. Ако имахме и ние един орбан с лостовете, които имаме щяхме да сме най добре от източна Европа

ФАБРИКАТА НА ПУТИНСКИТЕ ТРОЛОВЕ РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ! ПРОДАЖНИЦИ!

Кръв серат. Путин много хубаво го каза за Орбан. Орбан гледа интереса на страната си а не обслува наведен интереса на американците както го правят 99% от ЕС и 100% от ръководството в Брюксел.

Когато правиш чупки пред Путкин е "здрав разум".

Явно се учи от англичаните. Няма вечни приятели или врагове. Има вечни интереси.

У нас, такива, като Орбан, ги наричаме селски тарикати или руски подлоги.

Мъже,не като нашите посерковци!

Всеки си плаща, рано или късно. Унгария не е била толкова близка със СССР, колкото България. Сега унгарците и руснаците са братя. Пожелавам им същия успех, който имахме ние с братството със СССР. Дано да цъфнат, като нас.

Унгария по пътя на Грузия, Молдова, Армения и Украйна... Умници, няма спор!

Вече не ме е чак толкова срам от Радев...

България - в епицентъра на източното русофилство Другият лидер и заместник на Суворов в двете фантомни организации е унгарецът Тамаш Йеньо Секереш, международна "звезда" на българското русофилство. На събрание на "Възраждане" през 2018 година лидерът Костадин Костадинов го представя пред партийния актив като член на унгарската националистическа партия "Йобик" и на самата "Възраждане". Започнала като крайнодясна екстремистка и антисемитска организация, "Йобик" в момента е направила завой към по-умерен политически консерватизъм. Разполага с 10 места в парламента в Будапеща и един евродепутат. Секереш е и бивш кандидат за европарламента на "Възраждане". "Всички много бързо харесаха Тамаш заради активността и предприемчивостта му", спомня си Емил. За пръв път името на унгареца се споменава от българските медии през 2016 по повод "награждаването" с фиктивни военни чинове на ловците на бежанци Динко Вълев, Петър Низамов и на граничаря Вълкан Хамбарлиев, който през 2015 уби афганистанец след рикоширал куршум. Кой контролира проруските организации? Въпросът дали българските служби притежават поне частичен контрол върху проруските организации в страната остава неизяснен. Такъв контрол би трябвало да бъде грижа на ДАНС, но ДАНС е пробита, коментира пред ДВ бившият служител от сектора на сигурността. В службите в момента има цели отдели, които не са лоялни към България, убеден е и Емил. Източникът на ДВ коментира още, че неправителствените организации, свързани с бивши служители в силовите ведомства и структури с военно-силова насоченост, са пълни с безкритични поддръжници на Путин. Твърди още, че част от участниците в проруските демонстрации през последните месеци са получавали пари, които са минавали през популярен криминален герой от Северна България. Българските и руските служби, включително и в момента, поддържат работещи линии на комуникация, обяснява експертът по национална сигурност. Пресен пример за това е освобождаването на моряците от кораба "Царевна", който беше блокиран в Мариупол. Още докато българите бяха на борда му, премиерът Кирил Петков обяви в края на април, че тече специална операция за освобождаването им, в която София комуникира и с Украйна, и с Русия. И докато прокуратурата се занимава с атрактивни за публиката теми като руските шпиони и русофилството, засега няма индикация българските институции да проявяват интерес към евентуално участие на приближени до властта в едри стопански афери с руско участие и корупционен потенциал.

Унгарците скоро може да им се наложи да карат най-новите китайски реплики, галено наречени Москвич. Или по някое време, малко прди да ги сполети този късмет, да пратят Орбан във Вечните сибирски полета.

Орбан не може без руската газ. Путкин, от своя страна, цени единствения лидер от Европа, който му се подмазва. Вдигането на транзитните такси от нашето правителство е гениален ход. Орбан и Путкин ще си плащат, ако искат да си помагат взаимно. А ние печелим.

То и Садам беше поставен от щатите и беше техен приятел. Кадафи им се върза. Франция и Италия много си го уважаваха. Или парите им. После както се казва всичко е история.

Човече, ти си със замъглено съзнание и зомбиран. Какви дивотии пишеш за България, която съществува благодарение на Русия.

Академикът декларира гениална глупост. По традиция България накрая плаща всички сметки

напротив…. притеснени сте само продажните политици… обикновените хора не искат войни и конфронтации

България съществува ВЪПРЕКИ Русия, момко млади неначетени...

"Във вторник унгарският премиер Виктор Орбан се срещна с руския президент Владимир Путин, който е все по-ицолиран от Запада" - И откога запада е някакъв ЗНАЧИМ ФАКТОР без който не може?

За да се върне самочувствието и гордостта на българите, на България е необходим лидер като Орбан. Строи руски АЕЦ, ползва руски газ и нефт, закупи Грипен, вместо скапаните Ф 16 ... С какво е навредил на унгарците ? В България всичкото е ОБРАТНО и сме най-продажни и най-последни в ЕС.

този остатък от миналия век нато е капут и въобще вкараният в чувал запад го бият с бухалката всеки ден колкото си поискат.

Орбан си има колега у нас, мунчо, но той е по страхлив и не се среща с кремълския путьо, само лае..

Няма база за сравнение между двамата ... Освен това Унгария е била имперска държава, а България - турски санджак

А смеят ли да изразят безпокойство от връзките между Турция и Русия, непоръбените розови дантели наркомански?

Ми не е, ама техните медии пищят много

"Не е в правомощията на американския посланик да определя унгарската външна политика", заяви пред медиите Гергей Гуляш, началник на кабинета на Виктор Орбан. Точка!!!

жестоко ще бъде наритан гъза на Обран, че унгарците ще го обесят в стил 56-та година.

явно малко знаеш за тоя уличен в корупция диктаторски нерез

Коментари - Вашингтон: Страните от НАТО са притеснени от връзките между Москва и Будапеща | Днес.dir.bg

Вашингтон: Страните от НАТО са притеснени от връзките между Москва и Будапеща

"Всички ние сме обезпокоени, че унгарският премиер се срещна с президента Путин в момент, когато Русия води агресивна война срещу Украйна", заяви посланик Дейвид Пресман

Обратно в новината

Коментари - Вашингтон: Страните от НАТО са притеснени от връзките между Москва и Будапеща | Днес.dir.bg

Коментари

Ние като натовци изобщо не се притесняваме и симпатизираме на Русия. укрите не са в нато и скоро няма да бъдат, а и ние не ги щем, те не са ни никакви

Орбан е пич от класа и го показа на тази среща. Българските мърши начело на държавата ни не са достойни дори да му лижат подметките на Орбан.

Евала за отговора на нахалството на американския посланик! Жалко, че у нас такова нещо е невъзможно. А прави ли ви впечатление колко беше активна и публична Мустафа и как на наследника й не сме му виждали очите? И за какво му е, очевидно знае, че ние знаем кой командва колонията тихомълком и е решил тактично да не натрапва публично присъствието си. И без това всички изпълняват безпрекословно...

Така е, всяка страна има право да избира външната си политика. Реално България и Унгария нямат място в НАТО и ЕС. Какъв Шенген какви пет лева, нищо общо нямаме с европейците. Съюз със Русия и само с визи в Европа. Нямам търпение за един референдум за излизане.

Унгария е пример за независима държава членка на НАТО и ЕС, докато България е евроатлантически слугинаж бкагодарение на наведените ни ,,политици”. Политиците от НАТО и ЕС са притеснени за Унгария казват от Вашингтон,но народите от НАТО и ЕС не се притесняват от добрите отношения между Унгария и Русия.

Тъпаци , идете в Унгария да живеете ..ще видите с оостснитф си дирници капитански колко е скъпо ква инфлация имат ...оня ден.брг там свини тъпи руски ....като почнат да ви трепят ще се усетите но ще е късно ..кур за Унгария смърт на расия

А а а притеснени що бе....

За срещите с Ердоган не са притеснени, а Турция също е в НАТО, а тайните разговори м/у Москва и Вашинктон, никога не са прекъсвани. Лицемерие от класа :)

ФАБРИКАТА НА ПУТИНСКИТЕ ТРОЛОВЕ РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ! ПРОДАЖНИЦИ!

Турция не е членка на ЕС и няма да стане.

ВИЕ ЮДИ, НАИСТИНА ОТ РАННИ ЗОРИ ЗАРАБОТВАТЕ КОПЕЙКИТЕ СИ!

Сложи един зо друг Орбан и Денков. Всяко сравнение е излишно.

Те и американци седят на една маса с убици -Изрелци И Американци също са убици .излиби поне 2000000араби.сега това им се млъща..

Войните са еврейската жътва и прибирането на реколтата никога не е спирала. ..

1956-a не влязоха ли съветски танкове в Будапеща? Дано скоро пак.

Че го прави от любов или някакъв морален компас Орхан? Ако имаха договори с други държави за газ, въобще нямаше и да иска да чуе за Путин. Е, ние сега може и да им помогнем малко да се поразтърсят за други алтернативи.

Орбан е мъжага, лидер. Такива хора са голяма рядкост по българските земи. Или въобще ги няма. Тук има бойковци, пеевци, кирчовци ... и покрай тях се навърта един академик. И всички те се навъртат към едно посолство на Козяк

Умен е Орбан. Путин е предпочитан партньор пред изчанчената Урсула и напикания Джо.

Орбан е позабравил за унгарските антисъветски възтания. Ще му припомни, Путин в един момент коя е Русия.

А руснаците ще им Припомнят 1956 г. Че Малко унгарци останаха Дето са видяли Руски освободителни танкове

Ами явно взима пример от японците. Те вече дори са благодарни на щатите за Хирошима и Нагасаки. На годишнината гост бяха щатите, говориха против Русия, но нито дума за щатите и защо е тази годишнина. Шизофреници какво да ги правиш. Унгарците винаги са казвали с истинските имена кой го направи.

Притеснени са от здравия разум на Орбан, липсата му на желание да прави сервилни чупки в кръста и да угажда на всяка прищявка на Вашингтон.

Лично каза на клинтън да си гледа работата, когато клинтън му каза, че трябва да изпрати сухопътни войски в Сърбия. Да не би да е имал договор и за това. Пишете за центрове, ама не с факти а опорки. Ако имахме и ние един орбан с лостовете, които имаме щяхме да сме най добре от източна Европа

ФАБРИКАТА НА ПУТИНСКИТЕ ТРОЛОВЕ РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ! ПРОДАЖНИЦИ!

Кръв серат. Путин много хубаво го каза за Орбан. Орбан гледа интереса на страната си а не обслува наведен интереса на американците както го правят 99% от ЕС и 100% от ръководството в Брюксел.

Когато правиш чупки пред Путкин е "здрав разум".

Явно се учи от англичаните. Няма вечни приятели или врагове. Има вечни интереси.

У нас, такива, като Орбан, ги наричаме селски тарикати или руски подлоги.

Мъже,не като нашите посерковци!

Всеки си плаща, рано или късно. Унгария не е била толкова близка със СССР, колкото България. Сега унгарците и руснаците са братя. Пожелавам им същия успех, който имахме ние с братството със СССР. Дано да цъфнат, като нас.

Унгария по пътя на Грузия, Молдова, Армения и Украйна... Умници, няма спор!

Вече не ме е чак толкова срам от Радев...

България - в епицентъра на източното русофилство Другият лидер и заместник на Суворов в двете фантомни организации е унгарецът Тамаш Йеньо Секереш, международна "звезда" на българското русофилство. На събрание на "Възраждане" през 2018 година лидерът Костадин Костадинов го представя пред партийния актив като член на унгарската националистическа партия "Йобик" и на самата "Възраждане". Започнала като крайнодясна екстремистка и антисемитска организация, "Йобик" в момента е направила завой към по-умерен политически консерватизъм. Разполага с 10 места в парламента в Будапеща и един евродепутат. Секереш е и бивш кандидат за европарламента на "Възраждане". "Всички много бързо харесаха Тамаш заради активността и предприемчивостта му", спомня си Емил. За пръв път името на унгареца се споменава от българските медии през 2016 по повод "награждаването" с фиктивни военни чинове на ловците на бежанци Динко Вълев, Петър Низамов и на граничаря Вълкан Хамбарлиев, който през 2015 уби афганистанец след рикоширал куршум. Кой контролира проруските организации? Въпросът дали българските служби притежават поне частичен контрол върху проруските организации в страната остава неизяснен. Такъв контрол би трябвало да бъде грижа на ДАНС, но ДАНС е пробита, коментира пред ДВ бившият служител от сектора на сигурността. В службите в момента има цели отдели, които не са лоялни към България, убеден е и Емил. Източникът на ДВ коментира още, че неправителствените организации, свързани с бивши служители в силовите ведомства и структури с военно-силова насоченост, са пълни с безкритични поддръжници на Путин. Твърди още, че част от участниците в проруските демонстрации през последните месеци са получавали пари, които са минавали през популярен криминален герой от Северна България. Българските и руските служби, включително и в момента, поддържат работещи линии на комуникация, обяснява експертът по национална сигурност. Пресен пример за това е освобождаването на моряците от кораба "Царевна", който беше блокиран в Мариупол. Още докато българите бяха на борда му, премиерът Кирил Петков обяви в края на април, че тече специална операция за освобождаването им, в която София комуникира и с Украйна, и с Русия. И докато прокуратурата се занимава с атрактивни за публиката теми като руските шпиони и русофилството, засега няма индикация българските институции да проявяват интерес към евентуално участие на приближени до властта в едри стопански афери с руско участие и корупционен потенциал.

Унгарците скоро може да им се наложи да карат най-новите китайски реплики, галено наречени Москвич. Или по някое време, малко прди да ги сполети този късмет, да пратят Орбан във Вечните сибирски полета.

Орбан не може без руската газ. Путкин, от своя страна, цени единствения лидер от Европа, който му се подмазва. Вдигането на транзитните такси от нашето правителство е гениален ход. Орбан и Путкин ще си плащат, ако искат да си помагат взаимно. А ние печелим.

То и Садам беше поставен от щатите и беше техен приятел. Кадафи им се върза. Франция и Италия много си го уважаваха. Или парите им. После както се казва всичко е история.

Човече, ти си със замъглено съзнание и зомбиран. Какви дивотии пишеш за България, която съществува благодарение на Русия.

Академикът декларира гениална глупост. По традиция България накрая плаща всички сметки

напротив…. притеснени сте само продажните политици… обикновените хора не искат войни и конфронтации

България съществува ВЪПРЕКИ Русия, момко млади неначетени...

"Във вторник унгарският премиер Виктор Орбан се срещна с руския президент Владимир Путин, който е все по-ицолиран от Запада" - И откога запада е някакъв ЗНАЧИМ ФАКТОР без който не може?

За да се върне самочувствието и гордостта на българите, на България е необходим лидер като Орбан. Строи руски АЕЦ, ползва руски газ и нефт, закупи Грипен, вместо скапаните Ф 16 ... С какво е навредил на унгарците ? В България всичкото е ОБРАТНО и сме най-продажни и най-последни в ЕС.

този остатък от миналия век нато е капут и въобще вкараният в чувал запад го бият с бухалката всеки ден колкото си поискат.

Орбан си има колега у нас, мунчо, но той е по страхлив и не се среща с кремълския путьо, само лае..

Няма база за сравнение между двамата ... Освен това Унгария е била имперска държава, а България - турски санджак

А смеят ли да изразят безпокойство от връзките между Турция и Русия, непоръбените розови дантели наркомански?

Ми не е, ама техните медии пищят много

"Не е в правомощията на американския посланик да определя унгарската външна политика", заяви пред медиите Гергей Гуляш, началник на кабинета на Виктор Орбан. Точка!!!

жестоко ще бъде наритан гъза на Обран, че унгарците ще го обесят в стил 56-та година.

явно малко знаеш за тоя уличен в корупция диктаторски нерез