Надраскаха с червен спрей Мемориала на Линкълн

Американската Служба за управление на националните паркове заяви, че някой е изрисувал послание с червен спрей върху Мемориала на Линкълн във Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Надраскаха с червен спрей Мемориала на Линкълн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оскверняването на паметника на Линкълн не е изява на някаква арт-иновативност, а е акт на вандализъм. Разрушаването на паметници на ръководители на борбата за независимост на южните щати е проява на още по-голям вандализъм.

наш съд беше разгледал въпроса , щеше да постанови, че някой си е имал собствено виждане по някои въпроси и го е изразил със художествени средства! Мисля че с подобно решение излезе СГС , когато хванаха нашите "художници" да пръскат със спрей паметника на Съветската армия!

как е на какво и за какво ви говори това - простотията и в българия които рисуват други знамена на паметниците на НЕПОБЕДИМАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ (което си е факт ) и в америка е същата тя няма единица измерение - но я има - А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ХАМЕРЛЪКА КАКВА КУЛТУРА ИМАТ Е ДОСТАНО ДА СЕ спомене е робовладелец който в последсвие става ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ

се превежда посланието? "майната му на закона", което е написано на паметника на бащата на нацията на нациите. Сигурно така се превежда и "fuck the EU".

патокът сега да обвини Путин - няма друг по-подходящ! всъщност може и писохот Ким да го отнесе

Спрете се! Не може да е вандалство да напишеш където и да е свободно и демократично официалното мото на клинтъновци, обамовци и неолиберастизма по света!

Как всичко започва да се връща от там, откъдето е дошло. Има много интересен коментар на Джулиан Асандж и снимки от майдана в Украина и майдана в САЩ. Снимките поразително си приличат.

Животът в САЩ всеки ден става все по-весел, което не може да не ме радва искренно ...

винаги в уса са били роби че от нас че от европа те винаги са номер 1 a останалите 0

това са местните невръстни комундета или анархистчета

Стана ясно,че нищо не ти е ясно. Тотално си сбъркан. Запомни! Паметници,мавзолеи,мемориали рушите ВИЕ- посинелите демократи. Варварството е ВАШ патент. Неспазването на законите също. Толкова сте бедни умствено и духовно,че дрънкате като празни консервени кутии. БЕгай на сенкЯ,че съвсем си изсъхнал. Едно си баба знае,едно си бае. Жалки индивиди.

Абе тези толеранси да са си внесли български протестъри?

Дончо ми падна в очите. След като не взе мерки срещу изстъпленията на арнархо-болшевиките те си правят каквото си искат. Утре може и в Белия дом да се нанесат, тая мръсна измет. Белите патриоти били виновни, че съществуват подхора, които трябва да се убиват.

а ти в моите с какво е добур този първи президенt с това че има плантации или роби с какво !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е работа на нашите протестъри.Само те могат да цапат паметници.Герои!

каква драма, драги зрители! Сега и кокошките ще спрат да снасят!

да не бил наоколо по това време като е станала случката?

Линкълн е един Предател, също като Кенеди... Сигурно е спял с маймуните .... Олигофрен... Затова са ги убили и двамата.

Майната му на православието,а?

Комунисти или анархисти, само те са способни хем да не зачитат закона, хем да защитават престъпници. мързеливци и неграмотници.

госпожо, по каква причина в дъ ленд оф дъ фрии и лидерът на свободния свят бели и черни са се хванали гуша за гуша?

Или е Айс Кюб, или Путин!

тъй като негрите винаги са невинни дори и при доказване на противното, значи пак е бил Путин.

В светлината на събитията от Шарлътсвил това е най-интелигентната, социално адекватна и остроумна забележка, която може да се даде.

А, ако сащ се разпаднат на 50 щата, България какво ще загуби? Е сега управляващите ще изгубят постовете си! Дреме ми!

нека и кравите да видят хубаво ли е да ти драскат паметниците

Шило

Мдааа, и тези, които са го направилио са определени като "вандали", а не като "демократи". Та, така...

нашите демократски европедали няма да ги пускат вече в американското посолство...хи хи хи!

Шило

Явно има ново световно движение- "Простотия без граници"

ГлобализъмЪ, е майката на ДебилизъмЪ ...

Я, какъв странен лозунг за една държава пълна с демокрация!

Е и?

А посланието е Fuck the cops. 1312 forever!

Линкълн е бил - и все още е - трън в очите на управляващата олигархия в САЩ!! Това е Президентът който им разби плановете спирайки гражданската война и то, с победа на прогресивните сили!! Това е първият Президент убит само и само защото е искал да освободи американския ( и останалите в света) народ от робството на една частна фирма наречена "държавен валутен резерв"..... тази ЧАСТНА фирма и до ден днешен е единствената която ( по закон) определя колко пари да се печатат, колко и дали да се дават на държавата под формата на заем ( и от кого) и с каква лихва и какви да са финансовите показатели на банките!!! Да живее свободата и демокрацията!!!:):))))))))

глупости

Мноу си аргументиран....:)))) В школата на фондацията на известния чичко - измамник ли ви учат на такива изказвания??:)))))))

нерде Линкълн, нерде федерален резерв. Линкълн го гръмват 1865 г. , а Федералния резерв е създаден 1913 г. май си искал нещо да напишеш за Кенеди, а?

Не, не исках да кажа това, но исках да кажа, че ако си направиш труда на учиш малко, ще разбереш, че истинската причина за гражданската война е била създаването на федералния резерв и след като Линкълн победил не давал да се направи!! Дори, публично предупредил американския народ за това, какво му готвят!!!! След като са го убили, успели да го направят!! годината която пишеш, не е създаден а преименуван с днешното си име и приел днешния си правен статут!! Я виж какво става преди тази година с държавните заеми на САЩ и ще говорим пак!! Кенеди, професоре, е четвъртият президент убит заради държавния резерв - учи малко де!!:)))))))))))

Тия па да не видат нещо....

се връща със страшна сила

май на краварите им омръзна да са крави в голямото стадо на чернилки и латиноси

им харесва на Тръмп на толерантните и това е! Майната му на закона! В крайна сметка има и възмездие в този свят - САЩ сяха бури навсякъде, предстои да събират реколтата.

РЕКОЛТАТА Е КОМПРОМЕТИРАНА - СЛЕДВА ГЛАД!

В ДЕМОКРАТИЧНАТА, ПРАВОВА ДЪРЖАВА САЩ, ИЗДИГАТ СЛОГАН : МАЙНАТА МУ НА ЗАКОНА !