Вашингтон подава ръка на Анкара, Путин гостува на Ердоган

Президентът на Турция готов да организира помирителна среща с държавните глави на Русия и Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО ЕРДОГАНЕ ВСИЧКИ СИ ОТИДОХА НО ТИ СИ НА ВЛАСТ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ. МЕРКЕЛ-ОБАМА-САРКОЗИ-ТРАМП ВСИЧКИ СИ ЗАМИНАХА. ТИ СИ ПИЧ САМО ТАКА. ВСИЧКО В ИНТЕРЕС НА ТУРСКИЯ НАРОД.

Ходи си в Торция да му целуваш к.. резнят такъв

Но е ...била. Сега е разделена между САЩ ,Русия и може би малко Китай, но Европа със сигурност е аут. Турция ще се разпада още, въпрос на време и на конкретен интерес от САЩ и Русия е. Ердоган може само да ускори този процес със своите тъпотии

И Европа и Турция се присламчват към огромния руски пазар, само България стои като враг №1 на Русия. А всички централни позиции в Русия бяха наши, никоя соц страна не беше привилегирована като нас. Но кой ни подреди така? Трябва да изгоним петата колона от България.

" А всички централни позиции в Русия бяха наши ... " Особено за такива като теб, които непрекъснато са заели наведена позиция!

СЕ Е СДУШИЛ С БАНДЕРОВСКИТЕ НАЦИСТИ.......... ВОТ ВАМ КРИМ СУКИ I КРИМ ПРИНАДЛЕЖИ НА КРИМЧАНИ А НЕ НА ОСМАНСКИФАШИСТИ И БАНДЕРОВСКИ НАЦИСТИ....

Мдаа гисподата ще си оравят Светтска тройка по анадилски. Интересно е да ли димакинът първоншенуважи гостите или гостите домакина?!

Вашингтон да ти подаде ръка, така ще те дръпне надолу, че с десетилетия не можеш се оправи.

"Вашингтон подава ръка на Анкара" ще им построят 1-2 военни бази, ще им пратят малко войници и оръжие и това е, друга "помощ" от САЩ не може да се очаква

Всъщност е съвсем друга. Ама то мурзилките толйова Ви е пипето. За това сме и най-бедни, страдаме от тъпи мурзилки

а викаш и това няма да дадат? само един голям черен както в Ирак и др.?

Турция е била велика империя, продължава да е важен фактор и днес. Защо й е на Турция членство в ЕС. Тя е достатъчно мощна държава и огромна сила и във икономическо отношение, произвежда всичко от игла до конец, и във военно отношение, притежава и най-важния капитал - там се раждат деца и до една две години населението й ще е 90 милиона. И когато слушам и чета, как някои иронизират Турция, много добре разбирам комплексите които още не са сме преодолели от 5-вековното робство от тях.

Какво робство бе?!? Я си върни думите назад! Според нашите видни пернати евроатлантици и грант-историци, единственото робство в България е било след 9-ти септември. По времето на Османското "присъствие" е било рай - имало е демокрация, хората са могли свободно да пътуват, въртели сме търговийка, алъш-вериша е процъфтявал, България е била балканския икономически тигър, били сме важен съюзник на Голямата порта.

Комплексите за робство са набивани в България не да ги е страх от Турция, а за да са във вечна подчиненост на новия государь в Монголия... Московия. Иначе, какво робство? От 150 години няма султан по тия земи. Тия още за робство ми реват. Колко още века трябва да минат, за да спрат да реват за руска любов и турски каиш?

ей го бре. за такива говоря. много ми е интересно да разбера какво ти е егн-то. много ми е забавно да слушам как се пенявят родените през 90-те на тема комунизЪма.

Нито са най-работливите, нито най-умните. Това се случва когато си южен фланг на НАТО и САЩ ти изсипят милиарди в икономиката. Докато не започнеш да купуваш С400.. Тогава лирата пада. И имаш проблеми. А янките са доста злопаметни. На верните кучета от Варшавския договор е ясно какво се случва. Бивши КГБ/ДС русофилистици съсипват държавата. Вече 32 години.

Да прав си пълно лицемерие от страна на турчино а Кипър кал си я присвоиха.

а не наш Мунчо , та той е бил в Естония !?!?

Лицемерие в най-висша форма!!!

Аве доморасли какво общо има тристранната среща със САЩ или НАТО? Турция още преди месец официално заяви поканата към Русия и Украйна по случая! Много е зле българската журналистика за жалост.

А пък Германия вече никой не я бръсва

Нвма да давате Ф35 на Турция ли? Ей сега цялото производство ще засилите за Анкара. Шибани кравари.

Хахахахаха Тази мустаката мюсюлманска маймуна, щяла да организира помирителна среща.... Кюрдите ще ви оправят вас!

Бaй Ганъо тръгнал мозък да ръси. Тъжно е да си малък и слаб.

И прост дупедавец