Сапьори взривиха ”подозрителна” тенджера под налягане

Сапьори унищожиха с контролиран взрив тенджера под налягане, намерена в подозрителен автомобил, изоставен близо до Капитолия във Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Сапьори взривиха ”подозрителна” тенджера под налягане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иначе, когато трябва да се убиват хора на десетки хиляди километра са много смели.А у дома и от тенджерите се страхуват.Да живее Демокрацията.

Толкова ли е трудно да прочетете внимателно - автомобилът е бил изоставен, значи е съмнителен, а тенджерата, ако е била без капак, няма проблем. Така се прави, отворковци, а не като стане белята - ох, ах, ами сега, ами после...За да арестуват собственика, значи е имало защо.

Да бе да. Затова арестуваха преди българин, обвинен за тероризъм, заради носене в самолет на нокторезачка и ножче за тапети (заострена ламаринка, която се чупи на парченца с пръсти, за остъро връхче). Американците просто ги гони параноя.

да най вероятно е варил шкембе хахахахахахахаха

Тенджерата са я взривили защото за контейнери в които да поставят взривното вещество и поразяващите елементи в атентата по време на Бостънския атентат бяха използвани точто тенджери под налягане. Непълната информация понякога е подвеждаща а друг път звучи смешно...

Нормално е , кой знае какво е тенджера под налягане в Америка ? . Боба им е в консерва , шкембе не ядът а за ракия домашно производство не са и чували .

,, тенджерата под налягане,, е враг за световната ,,демокрация,,- сенатор мак кеин!!! ,,затова си имаме ,,биг дог,,!!!

Голяма параноя ги тресе тия янки. Щото сеят навсякъде 'демокрация' и се страхуват от всички и всичко.

Упс! Взривили му на човечеца тенджерата с боба... пък и го арестували на всичко отгоре, за разнообразие...;-)

Ало админа...........Закакво ми изтри поста бе! Да казвах нещо лъжа а?

Споко ве коментара ти се чете. Само ти не си го виждаш.

Един на нула за микровълновата фурна.

спецназът на НАТО е цар по такива взривове.

Не е леко да се воюва срещу тенджери... Особенно като те тресе нещо...я фобия, я мания, я уверенността, колко добро си донесъл на света, че чак тенджерите да имат да си отмъщават...

Не тенджера, а самовар. И се сетете кой е злосторникът (отново)

Следващия път взривете съмнителна клозетна чиния, намерена в съмнителен запален бус пред конака на Местаня...

Само тъй- никакви тенджери под налягане нямат право на пребиваване на територията на САЩ. Незаконно е. Смърт на тенджерите под налягане, да бъдат взривени. А на злополучния собственик- глоба. ДЕМОКРАЦИЯ в действие. Честито на печелившите.

Шофьорът арестуван?! Защо??? Аз мисля, че е трябвало да му купят нова тенджера под налягане.

Значи купуваш на жената подарък за рождения ден - тенджера под налягане, слизаш на връщане да си купиш цигари и някакви параноици ти гръмват тенджерата барабар с колата, че те и глобяват! Иди после не вярвай на надписите "Пушенето е вредно"!

На тенджери разчитате, да ви налегнат...жените! Йордан П..в

В Костов брод и Лолин вече не се продават ! В Банкя употребата им апсалютно забранена !? Гойко Яшаров

Информация: ТАСС! Пфу!

Не ти стига мозъка да провериш в гугъл и да видиш, че новината я има и в Washington Post и други подобни ли?

По принцип си прав! Но да обвиняваш човека затова, че нашите журналисти познават само буквите на кирилицата, не е редно.

много са се спекли тия

Ми ти като си много ларж ходи да им покажеш как се прави жизнерадостно и безметежно свободно падане без парашут от 73-ия етаж на горящ небостъргач... :)

... се разфърчал боб.