Половината българи дишат замърсен с прах въздух

България става шумна, прашна и енергийно неефективна. 51% от българите са засегнати от замърсяване на въздуха с фини прахови частици.

Обратно в новината

Коментари - Половината българи дишат замърсен с прах въздух | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е от пушилката на политиците.

ЗАПРАШАВАНЕ ЛИ !!!!Елате в квартал Суходол СЕГА на улица Стоичко Станиславов до РЕКАТА -за да видите наяве изпълнение на строителни дейности по Европейски проекти С ТОТАЛНО ЗАПРАШАВАНЕ!! ИМАЙТЕ МИЛОСТ ГОСПОДА ТУК ЖИВЕЯТ И МАЛКИ ДЕЦА!!

В момента, от "Лице в дупе", на Царския лизач Митко Цунев, още мерише на Бригадирски потник, и мръсни чорапи ??

Нямаме промишленост, населението намалява, населението се концентрира в градовете-където не се топлят на дърва.....!!! От къде идват частиците???? Гледайте небето редовно и почнете да хващате картинката все по-ясно... Геоинженерство е термина за подсказка

Защо политиците на правят нищо по въпроса с химическите разпръсквания? Може ли отговора на въпроса да е в носа им?!?!?

А Най-обезпокояващото Е че Данните са при Практически-Нулева индустрия у Нас.

София се къпе по веднъж всяка година. Така с е къпел и българинът преди 130-140 години. Но - редовно! Вярно, че преди 50-60 години София се къпеше по 2 пъти седмично, но това си беше изгъзица и се изживя. Сега сме се върнали при корените ...

Ако продължават да не мият улиците и да разчитат само на дъждовете и ветровете, нещата няма да помръднат, даже ще става по-лошо.

В София миналата седмица ги миха.

Е да де,ама селяните навлеци пак ги осраха

Борисов и Цветанов са виновни.

Добро утро. Сега ли го разбрахте това за въздоха бе господа в София може би от 10 години въздуха е непоносим а продължава Фандъкова да ми се хвали с някви измислени награди за "инфраструктура" че печели. Но няма на кой да сме сърдити сами сме си виновни, докато си хвърляме боклука през прозорците ще бъде така. А вече и чужденците не може да излъжеме защото им стга да погледнат "street view" и да си направят извод.

Господи,Господи...Ако не разрешат този проблем,сигурно и забрана за дишане ще излезе......

ТАКА ЛИ НЯМА ХУБАВА НОВИНА,ТА НИ ЗАЛИВАТЕ САМО С ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ?ТОВА Е ВИД СМЪРТОНОСТНО ОРЪЖИЕ.ЗАКРИЙТЕ ДЪРЖАВАТА !!!!!

И какво направиха политиците от 2011г. до сега, за да променят това?!? НИЩО!! Едно голямо НИЩО като тях самите!!! Относно шума имам конкретно предложение, което ще подобри частично звуковия фон - на ВСИЧКИ мотори - заглушители на ауспусите + тлъсти глоби за нарушителите! За въздуха - всички стари камиони на строителните фирми да се спрат от движение -нима нямат пари за нови?!?!

от герберски калинки. На мутреците не им трябва чист роден въздух. Те имат пари и ще си внвсат от чужбина. Трябва да се спре изсичането на гори. Да се спре отоплението с дърва, но за целта трябва алтернатива, а беднотията не дава такава алтернатива.

деер

Това е мираж! Не е вярно, по времето на Герб бяхме с най-чистият въздух в Европа, но не се знаеше коя е тази Европа , с която се сравнявахме.......

Един от истинските проблеми на хората и държавата.Не сме дорасли да ги решаваме.Друго си е да правиш 1000 коментара за СРС-та.

а средата като цяло е незаконно подслушвана от герб. За сметка на това няма работа, престъпността избучва, емиграция, отчаяние, срив на потребление, фалити на фирми и предстоящ такъв и на държавата. Хубава предизборна картинка. За капак ако се вярва на социолозите гробарите ще спечелят, което ще докаже още веднъж, че българите са твърде прости хора и не заслужават по-добто. Аз обаче на социолози не вярвам. Гробарите дето познавам са малко за моя радост, но за сметка на това са пълни капути-калинки.