Въздухът в Пекин опасно мръсен, учениците не учат на открито

На училищата в Пекин е наредено да отменят занятията на открито, тъй като замърсяването на въздуха в китайската столица се увеличи.

Обратно в новината

Коментари - Въздухът в Пекин опасно мръсен, учениците не учат на открито | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Китай е отредена ролята, да бъде работилницата на света. Тия нямат дори платен годишен отпуск.

Е, ако погледнеш задръстванията е Европа и броят автомобили ще ти просветне колко е практичен градския транспорт. Метрото върши работа между гетата и даунтаун ;)

Де сега е онзи муньо дето ни говореше за вулкани и как няма смисъл да бъде ограничаван и му пречили законите??????

Китайците години наред гледаха кинтите, бизнеса и съсипваха природата. сега вече е късно. Ние също вървим по този път. Природата и горите в БГ са подложени на брутални варварски действия. Утре ще страдаме всички, заради шепа вандали,които правят пачки от горите без да са инвестирали 1 лев. Вече страдаме.

Ааааа... що така бе?

Китайците както е тръгнало преди да издишат кислорода просто ще замърсят атмосферата и ще уморят и се бе си и целия свят!

Есенно време в София започна да става нещо подобно. Смог, неприятна миризма от хилядите провинциални "бубута" и брикетите от къщите.

Въздухът в София е опасно чист ... :) Измиеш стъклата на колата си и без да си пътувал, на другия ден те са отново като напудрени. А това същото, което виждаме да пудри за нула време колата, го ДИШАМЕ - в СОФИЯ. Те ми разправят какво било в Пекин ...

"Странно" защо любителите на чайниците и на комунизма не коментират под тази новина?

Какво да коментираме всички? Китай е ясен. Америка следва плътно като замърсител на околната среда. Русия не се и чува-прави си каквото си иска там.. Европа прокламира от години за екомислене, но в същото време стимулира дизелите и не увеличава ролята на градския транспорт...Горките австралийци-за сега те го отнасят.

В Америка въздуха е в пъти по-чист от този в Китай, Русия и Индия.