Колите в Париж с ековинетки от днес

Франция с крути мерки в борбата със замърсения въздух. От днес всички моторни превозни средства на територията на Париж са задължени да се движат с ековинетки.

Обратно в новината

Коментари - Колите в Париж с ековинетки от днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И 'ся кво ??? Който има кинти - има нова кола , следователно ИМА свобода и демокрация ! Който няма - ДГД бедните ! Ама иначе да живее либерастията ,толерастията и пдрст..ята !

Така се стимулира родното автомобилно производство...

е сега ще си плащате и за това хахах все едно ако аз замърсявам малко = малък данък ако замърсявам много = голям данък само рушвета се променя.... ако си богаташ можеш да замърсяваш колкото си щеш....

...за целта, аз пък искам до преди 2030 г. (смятайки и инфлационният компонент), заплатата ми да стане поне 500 000 Евра... МЕСЕЧНО и при това чисто - след данъци и осигуровки!

Ми искай си. Кой ти пречи?

...то целта е такива, като тебе да яхнат градския транспорт. Не може всеки цървул да кара таралясника си и все някой друг да му е длъжен, че бил беден. Изкарай пари, купи си електромобил и карай на воля.

цената им е 4,18€,глобите ще бъдат 68 €,ако я платиш веднага 45€...

С тези манипулации на производителите как точно ще определят вредните емисии.

опааа. нов внос се задава

повишат продажбите на коли втора употреба в България като започнат западняците да си изхвърлят боклуците у нас.

И в София веднага да се приложи, почти всеки на кола и в центъра да бръмчи. В магазина купува по два кремвирша, обувките му на пет години , няма пари да се обръсне , ама на трошката и кара.

Видяла жабата че подковават коня и тя дигнала петалите

София да не следва сляпо моделите от запад - висока урбанизация и гъсто застрояване на сгради!

Руди ти си тъпак.