Българското посолство в Москва започна евакуация

Започна евакуацията на жени и деца на дипломати от посолството ни в Москва, както и на възрастни хора, които са пожелали това.

Обратно в новината

Коментари - Българското посолство в Москва започна евакуация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност доста лесно се гаси пожар, само руснаците трябва да гръмнат няколко малки атомни бомби. При взрива се създава вакуум и за известно време няма кислород, така че се гаси бързо.

абе не мога да разбера 100 човека ли са нашите дипломати там, та толкова се шуми , че се изтеглят, това го разбрахме толкова пъти вече се каза и по медиите , нека да се каже защо и коя е причината за тия пожари, това не са естествени пожари , и най простия човек ще отговори така на този въпрос.

тези хора не са ли подотвени за ивунредни ситуачи че сега че им прачат маски каква е тази органичя ( оrganisation)

пожара в Рила беше изгасен от руснаците.

А бе вие, конекрадци от Долни Дунав.... точно вие ли бе , стерви недомушени, сте се загрижили за руснаците? Тия ние ги бяхме отписали преди 70 години, а какво се получи после?? Получи се ГДР и НРБ ! И сега смогът ще мине и ще си замине и руснаците пак ще си надуват водката, а вие ще надувате на Боко или на Костов ашиците.......Еййййй, а ние с тия бехме съюзници.....

Простак.

ЗАЩО ТОЛКОВА СА СЕ РАЗБЪРЗАЛИ . ЛАМПИОНА КОЙТО ВИСИ НАД РУСИЯ И ПРЕДИЗВИКВА ПОЖАРИТЕ ПРЕДСТАВЛЯВА НОВАТА АМЕРИКАНСКА СОВАЛКА, КОЯТО НАЙ МНОГО ДО УТРЕ ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕНА ОТ РУСНАЦИТЕ. В края на август на братския американски народ му предстои да получи ответния удар. Този път урагана Катрина ще изглежда като детска закачка. Завършвайки ще пожелая на нашите политици успешно оцеляване в необявената война която вече започна. Като по правило ние пак сме от страната на губещите.

ЖАЛКО ЗА НЕВИНИТЕ ДУШИЧКИ

след вдигането на димната завеса много руснаци ще прогледнат и медвепутите ще бадат изритани с шут от кремал.

Вчера- всички големи дипломатически мисии в Москва опровергаха информацията, че евакуират посолствата си. Така, че българите са единственните такива. Бих предложил на конролния или на финасовия отдел на МВнР да направи сравнителен анализ с другите дип. мисии в Москва и да провери списъците на бесплатно превозените до България и обратно сътрудници. В нормалните дип. мисии има система за кондициониране и филтриране. В нашето посолство няма елементарно стопанистване на комплекса. Достига до парадокси- в продължение на години асансьора се разваляше всеки втори ден. Преди 2 седмици смениха блока на управлението, но вече му паднаха болтовете на панела в кабината. Пълно безхаберие и безстопанственност. А сърбите след 10 война преди 2 месеца направиха капитален ремонт.

И започва евакуация, нямаш капка информация...

Сега е момента да се пратят още дипломати в Москва.Ако за една седмица напечатат два милиона визи ще докарат два милиона руски туристи в България.А вместо това те какво правят - бягат като плъхове , на пушек не можели да работят !

Ха! Много ценна идея! Хем спасение за руснаци, хем туризъм... Ало, министритеее, четете форума, за да знаете, какво да правите!

Супер идея! Дали ще можем 140 милиона визи да издадем?

Най-после, най-после!!! Само така ще започнат да валят очакваните дъждове!!

ЦРУ още ли експериментират с над Москва ;)

и Треминатора ще му апари отзад май...

Боже, пази братушките!

Такива неща се случиха преди години и в Лос Анджелис и в Токио. Така че привържениците на хипотезата за глобалното затопляне да си налягат парцалите. Колкото до помоща, Москва има повече население от България и нашата помощ е капка в морето.

Вярно е, че е капка. Ама е помощ! Те имат хора, за да не им трябват доброволци. Имат пари, за да не се нуждаят от моите стотинки. Но човек не може да е равнодушен като чете, какво става с хората там. Утешително е, че и наши пожарникари ще помагат.

айде баш Пожарникаря да праща още помощ , евала на тез дето отидоха

ХААРП-атака над Москва! Това трябва да е блиц новината през последните дни, но интересно защо специалните служби все още не дават гласност за истинските причини на извънредната ситуация в Москва. Открито е мощно оръжие, чрез което вражески сили да манипулират климатичните условия, като създават по изкуствен път, например, облаци, които да предизвикат потоп или изкуствено повишаване на темепературата, с която да се предизвикват масови пожари. ХААРП е толкова мощно оръжие, че може да насочва мощни бури, тайфуни, да предизвиква земетресения и други природни катаклизми към зададена дестинация. А сега да видим каква ли ще бъде ответната реакция на братушките...

откачалка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ние нападнахме Русия.

Абе, байно а пожарите в Калифорния да не са от руския ХА-ХАРП. И ти си ми един умник...

Полу-идиот.

тези хора нямат ли маски на място ????????????????

Накъде ще се промени посоката на вятъра?

Горките хора!То не бяха революции,войни, перестройки,Чернобил,тероризъм!Как издържат тия хора!Бих помагал, ама как....

Споко в сряда почва да вали, ще вали и в четвъртък.

Да се изпратят 5000 опълченци, да помагат на братушките, иначе ще изгори Кремъл и кръчмата на ул.Пятницкая. ББ какво чака, нали е пожарникар, да помага!

А какво правят жените и децата там през летните отпуски???Май им се плаща и на тех- ако стоят в Москва!!!!!

ужас! просто не знаете какво ни чака и нас... а никой не вярва в климатичните промени и глобалното затопляне? и каквото зависи от нас да положим всички усилия да го спрем а мислите ли за бъдещето на децата си?

Да бе глобално затопляне, я питай аржентинците и бразилците.

Бе то кодош, ама като изсекат амазонските гори, д... да ни е яко...

май си спала, за да нз, че сега в Южното полукълбо е зима (fubar)

правителството да мисли много бързо и ефективно, за да може да излезе с предложение с какво още можем да помогнем в случая и да не забравяме, че когато горя Рила единствения самолет в света ИЛ-186 бе предоставен БЕЗВЪЗМЕЗДНО от страна на Русия, а от НАТО ни отговориха, че не са пожарна команда, МИСЛЕТЕ И ДА ПОМАГАМЕ НАВРЕМЕ НА БРАТУШКИТЕ!!!!!!!

Пич, то просто няма с какво, за съжаление.

Цял свят знае, че нашето правителството не може да мисли много бързо и ефективно.

При пожара в Рила парва се притече Франция с три самолета "Канадер".

ИЛ-186 - такова животно НЕМА!

Ил-76 има

Как не те срам да лъжеш така бе подъл комуняга, единствено Франция ни се притече на помощ а ние никога не сме искали помощ от НАТО и те никога не са ни отказвали бе мръсна комунистическа отрепко.

Не е само Франция. И Испания ни помогна, а и Гърция.

пичът на Сорос нама пари да се обръсне (не лично той, а така нареченото българско Мвнр) с кви пари ще евакуира интересно....