Радев подписа указа - Георги Чолаков става шеф на ВАС

Президентът Румен Радев подписа указ за назначаването на Георги Чолаков за председател на Върховния административен съд (ВАС).

Обратно в новината

Коментари - Радев подписа указа - Георги Чолаков става шеф на ВАС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯ НЕСЪЩЕСТВУВА, УПРАВЛЯВА СЕ ЕС, ДЕМОКРЦИЯ ОЗНАЧАВА ЗЪБЛУЖДАВАНЕ НА НАРОДА, ТОВА Е ЕСТИНАТА, НО БЕЗ ДИСЦИПЛИНА НИЩО НЕ ВЪРВИ, ЗАСЩОТО ИМА ХОРА НЕ РАЗБИРАТ И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ОЗНАЧАВА АНАРХИЯ!

Сигурен съм, че ако беше подписал в началото пак същите хора шяха да кажат защо? Президентът го каза - искам новия ВСС да потвърди избора! Той го потвърди и на другия ден указа беше подписан!

Е? Казвах ви аз, че тоя е пълен хахавелник...

КОЙ НОСИ ИНДИВИДУАЛНА ОТГОВОРНОСТ В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА" В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ цялата власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване" стават АНОНИМНИ съучастници на ШЕПА представителни политици и духовници да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят НИКАКВА индивидуална отговорност, защото в диктатурата на представителната "демокрация" и "свобода" има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия тук и сега. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната "демокрация" и "свобода" са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт САМО на представителни политици и духовници - мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ върху теб от тях условия на представителната "демокрация" и "свобода". Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната "демокрация" и "свобода", а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез постоянно: физическо, ментално, емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА, наложено върху теб от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Какво е избори и референдуми в представителната "демокрация" и "свобода" като: фашизъм, социализъм и капитализъм - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво МОГАТ едни избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация и свобода за гражданите. Те могат единствено да служат КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко, Хитлер и ДРУГИ диктатори, също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега, ВСЕКИ ден. Дори орязана, демокрация и свобода (Швейцария и Исландия) започва да работи тук и сега за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ ден. В демокрация и свобода НЯМА "преход", няма утре, няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега, ВСЕКИ ден.

Комунистическият президент назначи човека на Пеефски. Никаква смелост у зеления чорап, а можеше да я прояви

Само ти ли не разбра, че не генерала, а парламента на "Пеефски" назначи поредното корумпе, което да прави "реформи" в "съдебната им система". Само ти ли не разбра, че съгласно Конституцията това беше единствената възможност, която президента (какъвто и да е) използва, за да им гледа сеира как ще ближат г.ъза на дебелия. И ако въобще разбираш от военна музика, на този генерал чорапите не са зелени, а сини, тип ВВС.

Зеленият чорап е нарицателно за овенен, иначе неговите може и да са розови. Имаше кво да направи президентът-комунист да не издава указа! Ама смелостта му е като на мутрата Бойко Методиевич

И за какво ги ручахме жабетата?

Шило

Е, представленията продължават. Интересно ми е, кой направи цирка- Радев /беше ли необходимо това прегласуване и въобще, каква стойност можеше да има/, или ВСС с допуснатото въобще прегласуване.