ВАС пусна обществената поръчка за лабораторията на БАБХ на "Капитан Андреево"

Решението е окончателно и слага край на сагата по връщането на държавния контрол на пратките плодове и зеленчуци, преминаващи през граничния пункт

Обратно в новината

Коментари - ВАС пусна обществената поръчка за лабораторията на БАБХ на "Капитан Андреево" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен като ми трябва фотографска техника за да работя не обявявам обществена поръчка а си я купувам от магазина и работя.

Целият зор бил наша фирма да го прави, не тяхна... Това е Промяната

То пък една новина. С гербаджийка начело тая КЗК, само заплати зима, напоследък взеха да имитират дейност, щото искат по-високи заплати и несменяемост.

Няма дори и оборудване за да се направи съответната лаборатория. Абе иначе махнаха работещата такава без да има каквито и да било доказателства, че не си е вършила работата. Включително и при последващи проверки на същата тая продукция преминала през частната лаборатория направени в други държави.

А бре тъпако, Да не мислиш, че частната "лаборатория" на ОПГ Герп има капацитет да извършда тези анализи?! Има компютри и печатарки, за да издава по един "перфектен" "сертификат" на 6 минути за ТИР и това е! А - има и голяма каса, та да прибира кеша! ИДИОТ!

Още една герберунгелска капия беше развалена окончателно! Браво! Сега някои мутри ще ходят в Банкя да се плачат на главния Тиквун!

Боли ма Х

Да си припомним как при разкарване на кочината на границата изведнъж се оказа, че голям процент от продукцията вкарвана в държавата, има висок/недопостим процент пестициди и други лaйнa, които отиват на нашия пазар. Тези количества съвсем случайно не са били откривани от частната лаборатория. Всъщност такива количества при тях са били изключителна рядкост. Обаче при влизането на държавната лаборатория изведнъж всеки трети камион кара лaйнa. Случаеност или частната фирма е правила проформа изледвания?

Че вашето твърдение е пълна лъжа и не почива на абсолютно никакви доказателства. За сметка на това пък такива неща бяха засечени след като беше отстранена лабораторията. Също така да припомня, че така наречените хванати продукти според кирчо и кокорчо, всъщност се оказаха продукция, която не е подлежала на контрол по времето на частната лаборатория.