”Глобал маркетс” обжалва отнемането на лиценза му

Инвестиционният посредник "Глобал маркетс" обжалва пред Върховния административен съд решението на Комисията за финансов надзор (КФН) за отнемане на лиценза.

Обратно в новината

Коментари - ”Глобал маркетс” обжалва отнемането на лиценза му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самият факт ,че някой е посмял да саботира банка говори ,че много хора не са си гледали работата и даже са създали среда за това. Как ли би се развила тази ситуация в един Китай ??? Би било много интересно....

Обжалването не е случайно - сега като дойдат на власт БОСТАН (бойко и местан) ще им върнат лиценза - все пак те си изпълниха задължението да всеят паника нали ?

Глупости! Кой има интерес да срине икономиката? Ако както Казваш Бостан са го искали, защо да сриват нещо което ще поемат след 3 месеца? Но тези които напускат имат повече интерес да сринат икономиката!!!!

Не са много капитаните, които напират да поемат руля на потъващ кораб. Така че надали някой, който дращи да спечели изборите, сам ще мъти водата и ще създава толкова рискова среда. Банковият сектор не е сфера, с която хората смеят да се бъзикат.

Да обжалват при папата, тъпи мошеници! Инструмент за клатене на банките в БГ е Глобал Маркетс!!!

"инвестиционният посредник е изградил мрежа от фирми за маркетингови услуги, чрез която на 26 и 27 юни на стотици фирми и граждани е изпратен по e-maila 'Информационен бюлетин относно рисковете за депозити в български банки' " Каквито и от когото да са им били подбудите, вложителите в КТБ, които са послушали, ще са им благодарни, за останалите тепърва ще видим.

На 26 и 27 юни вложителите на КТБ вече бяха изгорели. На тези дати беше истерията с ПИБ!

БългАриец

Значи след дъжд качулка. Макар че буровеца от БНБ продължи да успокоява. . .преди да си иде. А влогове има все още по други банки, червени банкери- също.

Беше им платено за тази работа. Те си знаеха за рисковете. Изпълниха поръчката.

На тези освен лиценза, трябва да ги бият и е.ат! Ама много! И после още толкова, няколко пъти! Няма по-долна измет от тези "борсови играчи", пълни профани и неграмотници са!

правилно е отнет лицинза на тези нещастници ! По-нагли и неграмотни копелета няма на пазара ! Акцентът тук върху НЕГРАМОТНИ ! Наглостта бих им простил, ако имаше някакъв просвет на професионални способности.