17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очакваме първото в света раждане в следствие на ковид 19....... ( шегувам се, дано жената е добре и роди здраво бебче)

75% от медицинският персонал в България са гадове.

COVID 19 ще ти се "отблагодари", за оказаното от тебе съдействие за хуманният му геноцид. Времето на "Програмата за изтребване" изтича догодина и НИКОЙ НЕ ЩЕ СПРЕ КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА, дори това да е DEELETE.

Едно време революцията ги изяждаше...

lu4ka

Ама разбира се! Какви са тея лиготии? Ще ми ходи в болница тя!? Я да мре на стълбите като другите, но да не вдига много шум, че ще притесни еднокнижния ленторез Винету Бибитков.

хаосът иска пари. Колкото повече иска, толкова повече се стиска.

MADE IN GERB.

Къде са тръгнали да забременяват по време на криза?? То знам, че покеайн ковида е якото плющене, ама къде ще раждате после? Пазете се, има гума!

Разгеле, едно разумно мение и аз да прочета. Сега не е време за деца, в тия ужасни времена! Като отминат - тогава!

да не ти "изсъхне" до тогава (когато отминат тия ужасни времена) семето.

На държавата, партиите не им пука за болните, те ръководят и лекарите.......

Две съседки се оплакват: - Моят, като седне да пие, пие, докато му се появят зелени човечета! - Пак си добре. А на моя, като му се появят, продължава да пие с тях!

нали

Шаба да отмени извънредната обстановка.

Раждайте у дома! Лекувайте се у дома Защо да злепоставяте и затруднявате здравната система?

Свиквайти

Как не ви е срам бе! Само от телевизията ли имат страх?!

Понеже двата паразита, тя и съпругът и са заразени трябва да се въргаля в отделението и да зарази и другите родилки. Комунистически отпадък без никаква съвест и морал

да си мре дома, ама преди това да прехвърли платените си здравни осигуровки на теб.

Това ми било лекари. Пълни идиоти.

нужно е обаждане по телефона и връзки.

Не сме държава а кенеф Не сме нация а лайна

да не се прави на наблюдател, а да я приеме в Вашият "ОЛНАЙН МЕДИЦИНСКИ КЕНЕФ" който организирахте с вашият МАНГЪЗОВ и задочното участие на вашият президенски ПЛЪХ.

В Амершка системата е обратна. Малките клиники приемат болни без Ковид, а големите болници основно ковид. Родилката би трябвало да бъде приета в "централтата Варненска болница", а родилките и други без Ковид да са в малки клиники. Местенето на нефрологията извън Александловската е добро решение. Трябва да извадят и кардиологии, онкологии ..., и централно да обслужват всички спешни с ковид или без. Там цените трябва да са по-високи, не 1200, а 5000 на пациент. Да речем касата да поема 4000, пациентите 1000. Тая родилка сигурно би платила 1000, но да знае че отива в осигурена болница, не да умира на стълби и т.н. просто трябва реформа, и тиквата да не раздама парите, а да ги вложи в болниците и да плаща по 4000 на пациент, болните да са готови с 1000 и да влизат без проблем.

Власта нехае! Развъдниците на заразата-училищата си работят! Здравния министър казва,че на практика сме на война,ама нашите деца нека са на първа линия,като сардели в консерва,по 30 парчета в стая и по един учител за овкусяване! Целия свят потвърди,че училищата са основния источник на заразата,нашите дебили си правят експерименти като ги менкат децата-ту в къщи,ту в развъдниците,да се омешат добре,да не остане някое незасегнато от коварния и нелечим вирус! Учители,доктори мрат като мухи,паниката в училищата е завладяла умовете,какво ти обучение е това? Обещанията са до месец да има ваксина в ЕС.Та каквоще загубят за месец от онлайн среда,а????Напротив,ще натрупат умения за работа в онлайн среда,а това е бъдещето!!!!! Цялата подигравка и геноцид с децата ни е заради тези проклети избори,кървави избори! За тия мизерници,които ние сме избрали,човешкия живот е нищо! Отвратен съм от вулгарноста им,дебелокожието,тъпотата ,с която сякаш нарочно искат да ни уморят! СМРАД!

И преди ковид19 лекуваха и обгрижваха само избрани. Хората са наплашени сега. Държава няма.

нормалише.

Живеем в грозни времена, и ако не се противопоставим на европейската лудост и дебилност, ще бъдем тотални роби.

ne na evropeuskata, a na evreiskta.poititzi lakei ,no puk chudesni bulgaroubiitzi

Говно си и такова си ще останеш, човекомразно същество. Нерде вирус, нерде комунизъм, ако въобще си наясно със значението на последната дума. Чекия на пясък.

Понеже двата паразита, тя и съпругът и са заразени трябва да се въргаля в отделението и да зарази и другите родилки. Комунистически отпадък без никаква съвест и морал

ти си яко комплексиран. явно малтретиран като малък от дядо си. какво ти направи, изродче, я си признай? иди на лекар ако е нужно, душо.

Дришлю непоръбен, къф комунизъм те гони?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Толупа Лъжец многократно обеща, че всеки българин ще бъде обгрижен. Лъжец.

А курвата като е бременна защо не се е пазила ами се е заразила? Сега ще я тъпчат с антибиотици а после заради хапчетата ще роди изрод. Псле системата ще я убива и цял живот ще бъде паразит живеещ на гърба на обществото. Отпадъци от комунизма.

При капитализма повечето жени не работят. Докато при социализма всички жени работеха. Така че това дето го пишеш няма как да има общо със социализма, с комунизма пък изобщо.

Kurvata deto te e defekirala te e ostavila na ulicata ta zatova si taka ovreden.

За пореден ден Бойку БурЮСУФскуту здравиупазвани да стани свитовну известну.

Банани БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ

Добре дошли в света на демокрацията, всеки се оправя сам, няма милост, няма морал, няма човещина.

в третия свят демокрация не може да има

Kude vidia demokracia v tazi teritoria sus zatihvashti funkcii?

На мен са ми отказвали прием в болница с думите: можеш ли да си биеш инжекциите сам. Това доста преди ковид. Сега с доста болни хора просто не ми се мисли абдикацията на болничната помощ.

ако е зиганка, може да е настанал смут - едните да викат за гинекологичното е, другите - не бе, за педиатрията е....и те така, докато се разберат

В България е ежедневние да се отказва прием на болни хора и то не само при КОВИД пандемията.

никога не са приемали в болница, защото много кашляш. За съжаление жената е явно доста наплашена и това може да доведе до много сериозни последствия предвид състоянието й. Вероятно и затова е в АГ-то, да могат да реагират, ако се наложи. А затруднено дишане има и при паник атака...

разбрах и тази жена е била една от многобройните хора които държат да са в болница щото евентуално ако нещо без да има някаква реална причина да са там. Бременността не е болест. Положителен тест за коронавирус19 също не е болест. Спрете се малко и се успокойте. От една страна в болниците има достатъчно много наистина болни. От друга страна лечението без да си болен не е добра идея особено за бременни.

Държавата, която преди всичко представлява обществото, отдавна е абдикирала от всичко. Ние сме едни прости овци, водени от един нискоинтелектуален пастир, заобиколил се от пасмина вълци.

Такива тежки случаи, на тежко болни пациенти в цяла България, Би трябвало да ги приоритетно и задължително да се насочват към covid отделенията на ВОЕННИТЕ БОЛНИЦИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Военните болници са много по добре обурудвани, снабдени и разполагат с обучен военен ПЕРСОНАЛ, под пагон, който може да се справи с подобни ситуации. Защо НЕ СЕ ПРАВИ ТОЧНО ТОВА В БЪЛГАРИЯ?

не е тежък. Останалото също не е така.

Анатема и смърт до девЕто колЕно за всеки доФтор отказал помщ на страдающ човек.

Гадове мръсни, нещастни, нищо свято няма за вас! Грях ви на душата бременна жена или дете да не вземете и да не лекувате! А за Домусчиев цяла болница затворихте!

точно е трябвало да и лекуват на тази жена?

При дихателна недостатъчност на майката не постъпва достатъчно кислород при бебето. Което може да доведе до трайни мозъчни увреждания или смърт. Отделно, че и без да са болни бременните се задъхват към края на бременността от тежестта на корема. Съчетано с дихателна недостатъчност мисля, че не е нужно да казвам какво би станало. Редно е да е в болница, за да може при нужда спешно да я оперират и да извадят бебето. Интересно, ако това беше жена Ви/дъщеря Ви/сестра Ви (или Вие, ако сте жена), дали пак така щяхте да разсъждавате.

Че болниците няма да смогват. Вие си го избрахте дебили:)))

Zashto nqma da smogvat, kakvo napraviha s nashite zdravni zastrahovki- demokratichno iznesoha parite v chastnite bolnici nedostypni za prostosmyrtnite.

давайте им компенсации и бонуси та да се правят на баровци Ще избират кой да си лекуват щото са гъзари. За един скапн грип го изкарах на баси търговията. Селтаци мизерни с бели престилки.

България вече е първа по смъртност от COVID-19 в ЕС В по-широк мащаб остана да настигнем само Босна и Херцеговина в "черната" статистика

Март идва. Мамка ви на всички упрявляващи.........

Масата пак ще гласува за Герб. Защото Бою ги плаши с БСП, а те му вЕрват. Те не обичат да мислят самостоятелно. Ще каже човек, че Бою не е излязъл баш от червените редици, ама на.

По време на пандемия кой нормален забременява???

7022

Еми айде брой и дните, може да е забременяла преди пандемията и преди за нея да започне да се говори.

всеки дето не е импотентен като теб Къде е тая пандемия, че нещо не разбрах Има грип , малко - по заразем Пандемия е кога всеки втори мре.

Къде са щабаджиите и министъра?

Шляпкат го хахахахахахаха

Покрай цялото плюене на лекарите, не обърнахте внимание, че личният лекар, я е посетил в дома и. За съжаление поставяме всички лекари под един знаменател. Но някои наистина рискуват здравето си. Все още ги има.

Болниците да изкарат ценоразпис на болестите и да знаем кои са най-платени и да знаем с коя болест да идваме за да можете да лапате ненаситници

На латински се пише - Covidiotis Ела с документ и ще те приемем.

Да си носи ли нещо топло докато чака 6-7 часа пред болницата да го приемат .добре ,че на линейките все още не сте сложили таксиметрови апарати - лекари идиоти -на латиница защото съм прост-doctotosidiotis

Шиб........ните политици без да са застрашени или с изключително леки симптоми ги приемат и лекуват с наши пари.обикновенния човек обикаля на произвола и благоволението на долните “бизнесмени “ -“лекари”. Затова ще мрете и ще ви бият долни лекари

,

Ти от п...та и ли излезе ,че ми пращаш от курни поздрав.връщай се обратно там

Потресен съм! Милиони за стадиони, чалга и футбол, затвориха болници, мизерни заплати за лекари и медсестри, а сега жъне последствията.

Има частни с чистички отделения и докторите вземат милиони.

Ако си над педесе години и си от село хич не се разкарвай. Почнеш ли да кашляш и да дишаш трудно гледай да се добереш до селските гробища.

Дариткова заедно с Караянчева са внесли Закон за Защита на Държавата - да се отказва Лечение на Болни .

Законът е, че не се вкалва всеки болен в болница - така бе приет напролет, сегао просто се отразява реалността, че няма как всички с диагноза Ковид да са на легло в болница. Дори и леките случаи - така е записано досега. Е, спазва ли се? Не

Айде да се появи пак главния Толуп и да обясни как всичко по болниците е просто прелестно, проблем с болничната помощ няма и трябва ръка да му целуваме за великото ръководене на държавата.